onsdag 6 April

va tiden går fort. nu är det redan onsadag men de känns som att de var helg igår. men de klart var ju ledig i måndags.  hon ja jobbar för har ledig dag då. något som behövdes för att få lite gjort. få fram mina lådor å kolla vad jag egentligen har för grejer till flytt å vad man kan fxa lr önska sig. akvariet är fyllt med vatten så nu ska de stå några dagar så kan ja i slutet av veckan köpa fiskar att lägga i = )
igår var jag och lyssnade när daniel spelade och nog går det framåt alltid = ) <3
nu blir det jobb idag, imon, fredag och söndag.

ha de gött ska göra mig klar å gå till bussen börjar 9.

pözzhajj


Söndag 3 April 2011

nu har denna veckan gått och den har varit händelserik. I början av veckan väntade jag på ett besked om ett jobb som jag på tisdag fick ett samtal om att jag fick, det var självklart jätte roligt att höra och jag hade känt att det gick bra på intervjun men det var fler som skulle intervjuas så man kunde ju inte ta ut något i förväg. Men det var glädjande men tråkigt för de jag jobbar med. Men efter en del överväganden och samtal med min chef som jag har så kom jag ändå fram till att tacka nej till erjudandet det var inget för mig. Jag hade fått det sämre med tider och min hälsa hade troligt vis bara blibit sämre av det. nu kommer jag jobba långt in på sommaren men det känns ändå bra för får ut pengar, dagarna blir lättare när det är bättre väder å man kan vara ute mer. jag tror även att min hälsa kommer att vara bättre då. Men inget kan man veta i förväg men med en positiv inställning kommer man långt. Jag känner att jag har lyfts mkt den senaste tiden me bytet av rum, jobbet och allt positivt att man faktiskt kan. det kommer att komma ut många tjänster snart som ja kan söka så kanske det blir att man jobbar vidare till hösten. Det jag siktar på nu är framtiden.
Jag vill skaffa saker på sikt som jag kan ha när jag flyttar så att ja inte behöver slänga ut pengar på mer än det viktigaste. som nu har ja köpt mig en ny tv som ja säkert kommer att ha kvar ett bra tag. ja lite av varje som kan vara bra att ha. Gardiner, dukar å löpare ja sånt fanns det gått om så de kommer man aldrig att behöva köpa. =p

Snart är påsken här då får vi se vad det blir att göra. Men något ska man nog allt hitta på.

Nu ska ja göra mig redo å fixa me lite små grejer när man har lite tid över. 

ha de gött pözzhaaaj


var föresten på föreställning i torsdags min julklapp till mamma, michael andersson å hans medarbetar. riktigt bra å roligt att lyssna på. men fick sig en tankeställare men ändå var mkt på ett roligt sätt.

RSS 2.0