måndag

jobbat, träffat carro å gjort mat. tvättar, tvättar för fullt. ja man får ju passa på när de inte är massa annan tvätt.
händer inte så mkt här i livet just nu utan jobbar å gör de vardagliga bara typ.

kommer jobba extra denna och nästa vecka va har man för val om man vill flytta å inte vet hur hösten ser ut.

väntar på besked om ja har kommit in på det jag har sökt för hösten. det ska komma mellan den 10-15 juli.  men den 22 blir det öppethus i halmstad jag vet ju inte än om jag har kommit in men måste be om ledigt. så får bara hoppas på de bästa.

å va jobbigt det är att försöka få ihop allt man vill ha gjort i sommar. juni är snart slut å inte ens badat har man gjort = /

vill ha gjort i sommar.

¤ resa
¤ grillkväll
¤ tjejhelg på brännö
¤ folk med övernattning på brännö med mys på kvällen.
¤ korta resor, t.ex. hyppen, havet, halmstad, varberg m.m.
¤ picknick ute i de gröna
¤ slottskogen
¤ en drink ute i de fina vädret.
¤ promenader
¤ mkt glass = D
¤ cykelturer

ja mkt trotts att ja kommer jobba mkt hur ska ja hinna med :P 

det ska gå.

men nu ska ja göra mig klar för sängen ha de gött pözzhajj

godnatt



veckan är över...

nu var söndagen här igen och imon börjar en ny jobbvecka.

jobbet är avklarat å ja klarade alla dagar fram till fredag då jag fick tre dagar ledigt.  varit midsommar med godmat, trevligt folk å sol. ja de har varit en skön helg. tiden har gått lagom fort å man känner att man har fått något gjort. = )

nu när man bor själv så måste man ju handla å få allt att fungera, få tvättat igenom allt å rensat ut. ja de är riktigt skönt ändå att sommaren e här å man har huset för sig själv. = )

i veckan kommer jag att börja med att stänga sen bara tidigare å tidgare.  =P

Mån- 9.30 - 18
Tis- 9.45 -16.45
Ons- 7-14
Tors- 6-13.30
Fre- 7-13

nää ja vet inte va ja ska skriva så går å äter lite efterrätt nu =)  ha de gött pözzhajj


Tisdagkväll...

nu är jag tillbaks igen fortfarande otroligt trött eftersom att jag aldrig får en natt då jag får sova riktigt. men det blir väl på lördag.
telefonen är på igen å visst det har sina följder, allt blir inte positivt av att man vill komma bort ett tag. Fy va trist att det ska vara så.  jag vill inte vara någon mellanhand. jag kan inte rå för vad andra gör å ännu mindre när jag inte är närvarnade lr har pratat med personerna. men va ska man göra.
nu har ja pratat med folk som var inblandadade i att jag mår som ja gör så att det nu är bättre.
b.l.a.  chefen om jobb i sommar så tog bort en vecka så jag får lite semester.
så kollas det efter resa att åka iväg på när man är ledig. = )

ja visst livet går vidare.    jag jobbar på i några veckor till. träffat carro idag.

men nu blir de tv ha de gött pözzhajj

Lördag kväll...

heej

nyss hemkommen från carro,michael å alice. var där en stund efter jobbet idag. så nu gör jag mat för att sedan sova in för en ny jobb dag imon.

men orkar inte skriva så mkt nu skulle mer bara meddela att jag lever för den som undrar. har ju inte kunnats nå på min mobil på några dagar nu och kommer inte att gå förens imorgon kanske.
är lite mkt just nu och jag har inte riktigt varit på topp.  men självkart har/kan den som vill nå mig på andra sätt som internet, hemma, jobbet, andra telefoner. ja om man undrat var ja tagit vägen å hur det är med mig.
men nu vet ni att jag lever å kommer jobba imorgon.

ha de

godnatt

jag har sovit så otroligt dåligt i flera nätter nu så just nu är det som att jag går i somnen. skulle kunna somna ståendes nästan. de känns så i alla fall. 

asså nog för jag inte har kunnat sova ändå men att börja 7 sen 6 två dagar i rad de gör de inte lättare. visst kommit hem i hyfsad tid men ändå. igår var ja hemma efter 9 å då skulle jag å pappa prata mer om de som hänt å han sov även i stan istället för att åka ut till de andra.

ja igår träffa jag sofia, fia och jenny så gick vi och åt sedan på bioklubbkväll. en trevlig stund å en del att ta igen eftersom att det var flera månadersen sist. filmen var lite svår att förstå till en början å ja blev lite besviken när de kom kända skådisar å visa upp sig lite bara. jag gillar inte filmer där de ska få in så många stora skådisar som möjligt. men den blev bättre å ja det är en film som jag inte kan säga är dålig utan bra men kanske inte så att ja kommer se den igen. men visst hade den många fina budskap å var den söt men hemsk film. men man fick sig några sköna skratt med. = ) haha

men nu ska ja ta å göra lite mat å sen blir de till att vila mina ben in för många fler jobbdagar, vila blir de om en vecka.

ha de gött pözzhajj

Onsdag

Heeej
ja nu är onsdagen här å dagarna går i ett känns det som å de går upp å ner om ja har tid å skriva lr lust. inte haft lust de senaste dagarna. men nu är jag här.  = )

ja i lördags var det dop å de gick ju bra. söta Alice, god mat å trevligt sällskap. klockan blev mkt så det blev ingen bio men då spara man in de pengarna gött de :P haha

söndagen tillbringade jag ute på brännö med familjen vid havet. frågespel, prat å mat. en trevlig dag var det. = )

annars har jag jobbat i måndags och idag. tisdag var jag liggandes för min rygg gör så fruktansvärt ont så ja vet inte vad jag ska ta mig till. tog sista nålarna i går. så då är man på ruta 1 igen vad man ska ta sig till för de plågar hela mig nu stör de även min sömn jag orkar inte. trots det ska ja nu jobba fram till midsommar. om ja nu klarar det spelar ju ingen roll om ja står ligger lr sitter är ju ändå sådan smärta så.

men nu ska ja dra å duscha å sedan lägga mig i sängs. försöka sova lite. upp 5 imon å hemma sent.

ha de gött pözzhajj å godnatt

Nytt...

fått gjort ordning en hel del känns riktigt skönt. = )
och banken gick bra men hade inte så mkt tid som ja hade behövt så blir till att komma tillbax till banken i nästa vecka då vi nu har en tid. ska bli duktig å ha ordning på mina pengar å allt va man nu har. haha   man känner sig så dum när de snackar där om alla räntor å aktier å bla bla ja va la något klokare när ja gick men de kommer väl.

sjukgymnasten gav mig nålar även i höften denna gång för de kunde hänga ihop. va vet ja bara smärtan försvinner snart.

sen har ja pratat alcohol me bror min va intresserad man kan vara haha. passande att ja hade lite olika ståendes här hemma.  men sånt får han allt vänta lite med.  :P

men skulle bara kolla så de funkde å de verkar det ju göra = D  ha de gött pözzhajj godnatt

nu blir de jobb imon sen daniel, dop lördag, slapp söndag. = D


<3


Samma text men lättare att läsa...

Igår ville den tydligen inte heller lägga upp det jag skrev. Men jag var och jobbade en stund trevligt trevligt prata med folket igen. sedan var jag förbi banken som försökte hjälpa mig ett bra tag men de sluta med att jag får gå till en annan bank och ringa ett samtal istället. så får ta mig till banken idag.

Tog en sväng om stan med, hittade inte riktigt allt ja hade tänkt men lite annat. = D
En hatt, 2 kjolar, shorts, skärp, kräm å sen fick ja lite presenter med = )

Idag har jag städat ut lite i köket å tvättat all tvätt som låg i korgen. får ju passa på när ingen e hemma å man är ledig. Slängt 4 påsar fan va skönt när de försvinner =D haha

Fick ett samtal förut om att min tv är lagad nu så jag kan komma och hämta ut den = ) hoppas den funkar nu då. så får väl ta mig dit och hämta den med.

Men nu blir det till att äta något , gå till banken, åka till sjukgymnasten och få nålar och hoppas på att jag inte får så ont efter som sist.

Fick föresten lite jobb tider för framtiden nu i veckan.
Kommer att jobba:
Imorgon: 7.30-15.30

Nästa vecka:
Ond- 7-14
Tor- 6-13.30
Fre- (7-13)
(Lör - Sön 9-17)

V.25
M-T Ledig fre.

V.26
M-F

V.27
M-T ledig fre.

Jobb i affären V.28,30. Mer tider å så kommer närmare kommer bli ändringar och mer jobb men på ett ungefär.

Ha de gött pözzhajj

Test

nu ska vi se om den vill sig.



för nu har ja gjort som de sa skulle hjälpa.

Jag vet inte vad felet är...

Jag vet inte vad som hänt men kan inte lägga in bilder lr redigera texten. å de blir inga stycken men ja jobbar på det...

Torsdag

igår ville den tydligen inte heller lägga upp det jag skrev. Men jag var och jobbade en stund trevligt trevligt prata med folket igen. sedan var jag förbi banken som försökte hjälpa mig ett bra tag men de sluta med att jag får gå till en annan bank och ringa ett samtal istället. så får ta mig till banken idag. Tog en sväng om stan med hittade inte riktigt allt ja hade tänkt men lite annat. = D en hatt, 2 kjolar, shorts, skärp, kräm å sen fick ja lite presenter med = ) Idag har jag städat ut lite i köket å tvättat all tvätt som låg i korgen. får ju passa på när ingen e hemma å man är ledig. Slängt 4 påsar fan va skönt när de försvinner =D haha Fick ett samtal förut om att min tv är lagad nu så jag kan komma och hämta ut den = ) hoppas den funkar nu då. så får väl ta mig dit och hämta den med. Men nu blir det till att äta något , gå till banken, åka till sjukgymnasten och få nålar och hoppas på att jag inte får så ont efter som sist. Fick föresten lite jobbtider för framtiden i veckan. Kommer att jobba: Imorgon: 7.30-15.30 Nästa vecka: ond- 7-14 tor- 6-13.30 fre- (7-13) (Lör - Sön 9-17) V.25 M-T Ledig fre. V.26 M-F V.27 M-T ledig fre. Jobb i affären V.28,30. Mer tider å så kommer närmare kommer bli ändringar och mer jobb men på ett ungefär. Ha de gött pözzhajj

Då så...

Helgen: Fredag- Jobbet var lugnt på bara men jag tycker det är otroligt dåligt att man inte kan få en lista över vilka barn som ska komma underdagen och personal. Är det för mkt begärt??? så där var jag 6 på morgonen å visste ingenting alls om hur dagen skulle bli lagom skoj. Dagen gick bra å jag fick komma hem tidigare än tänkt vilket inte gjorde mig något. = ) kom hem å städat mitt rum snabbt innan jag åkte in till stan å träffade Daniel = ) så gick vi runt en sväng innan vi gick och åt god mat = D <3 Lördag- Dagen tillbringades i slottskogen med massa underbart folk. = D mkt skratt å glada miner. Vi grillade, lekte, spela, tjöta och bara hade de allmänt trevligt. trevligt att träffa folk som man inte träffat på länge och lite nytt folk. jag blev nöjd med dagen. = D <3 Tack alla som var med <3 Söndag- Det blev en rätt lugn dag i värmen. En sväng om stan(lång promenad), sedan hem å laga mat sedan kom sofia förbi så gick vi en promenad å köpte glss.sen spela spel mys på de = ) <3 Måndag- Liseberg med tezzan,rich och pälsk. Gjorde 5 kamp, spelade och avslutade kvällen med buggkurs. = ) Riktigt roligt hade vi = ) <3 Tack för en toppen dag <3 Tisdag- Idag var jag på jobbet en stund och tjöta med folket å fick lite nya jobbtider för de kommande veckorna skönt att veta lite så man kan planera. och sedan träffat carro å alice m.m. mys på de = ) <3 Nu ska ja göra mig klar för sängen ha de gött å sov gott pözzhajj

oj tisdagen e här.

Ja då var tisdagen här å man ligger i sängen med kramp i magen lagom skoj. Men man är ledig och kanske kan få lite gjort senare. Ska träffa carro å en sväng förbi jobbet å lämna en nyckel å sedan lite annat. Men har haft en toppen solig helg. Me jobb, äta ute, liseberg, slottskogen, glass, bugg och underbart folk. Kan de bli bättre. :-D. Ja kunde slippat brännan nej annars så:-) Får skriva mer noga när ja har min dator lite jobbigt på telefonen.:-P. Men ha de gött pözzhaj

torsdag

Idag var det jobb i affären å dagen började ju lagom bra när jag fått med mig 2 av 3 nycklar. Som tur var så fick jag tag på den andra tjejen och hon kunde komma ner med sin men ja blev lite rädd där ett tag att jag skulle behöva åka hem. Var en lugn dag. Efter jobbet åkte jag upp till sofia så åt vi mat, tjöta och spelade ute i det fina vädret. :-) mys. Nu ligger jag hemma i sängen för att sova upp tidigt imon. Gårdagen blev en runda i stan i solen me glapp och sofia. Sedan besökte jag sjukgymnasten och fick fler nålar ryggen blev lite konstig efter men det gick över. Avslutade kvällen med sofia på liseberg vilket ös de va :-D å vi fick oss några sköna skratt? Men aj mina ben på kvällen. :-/ Men nu ska ja ta å sova ha de gött pözzhaj

RSS 2.0