Torsdag...

idag är det torsdag och jag har jobbat hela dagen mina morgonar blir inte riktigt som ja tänkt mig men vad gör man jag kommer helt enkelt inte upp. de spelar ingen roll när ja lägger mig lr om ja vaknar själv de vill sig bara inte =/ jobbigt värre. men ja kom tilljobbet och det gick bra. torsdagar så kommer de varor å tidningar så då är det lite mer att göra. mitt huvud är inte riktigt med men de e som de e.
imon e de fredag skönt sen e ja ledig två dar. men de har varit en både bra å dålig vecka. något som förstörde mig rätt mkt i sommar har ja nu fått bevisa motsatsen till å de va så jävla skönt. då va den dagen räddad =D

men ja får se va som händer i helgen nu ska ja se film ha de gött pözzhajj

Lillördag idag då ja...

Nu är det onsdag och jag gillar inte vädret som är ute idag, regn å blåst gör de så jobbigt bara. men jag har varit å kört å uppkörning närmar sig så nu blir de teori till max som gäller. Snart ska ja äta sedan bär de av till jobbet. jag har varit dålig på att skriva å de kommer nog tyvärr fortsätta så när de e så mkt som ska fungera.
i måndags jobbade jag ju å sen hem å göra ordning lite nu när de andra åkt. blev ringd om massa jobb så typiskt att de kommer nu när ja har jobb i två veckor. men två av dom sa ja ja till vilket ja kanske inte borde ha gjort men i alla fall så jobba ja igår 8-19. så de kändes i huvudet å benen men de blir ju pengar.
här hemme e de rätt lugnt en bror å kanin så de e rätt skönt faktiskt för har så mkt att tänka på nu ändå.
å idag får man lite lön i alla fall på kontot skönt de även om ja inte tycker att lappen stämmer.


Framöver

Torsdag- jobb heladagen 9-19
Fredag- ledig på förmiddagen så får väl se om de behövs halndlas å lite så då innan jobbet 14-19 sedan blir de idol me jenny å fia.
Helgen är lite oklar än så länge när de blir vad men ullared blir de nog å ev bad. får kolla läget lite me bror me.

Nästa vecka jobbar ja 14-19 måndag,tisdag,onsdag och fredag. torsdag 9-19 och lördag söndag 9-16 för att de e alla helgona helg. så då har man förmiddagarna att plugga på om de inte blir jobb.


Men nu ska ja dra mig ha de gött å lev livet = D  pözzhajj

Regn och oväder men mys<3

ja de har varit tråkigt väder störra delar av veckan å är riktigt trött på det nu vill ha sol å fin höst. men alla löv har blåst bort så är inte mkt att göra åt de får mysa inne. =D
igår blev en pyssla om mig dag, med krämer, måla/fixa naglarna, hårinpakning och racka mig. skönt = ) men vill åka å bada lr spa lr nått hade varit så skönt = )  masage mot min värk i ryggen som tar kål på mig å bara ta de lugnt. men de blir inte nu.  nu blir de jobb i två veckor varjedag utan nästa helg min kropp kommer inte att gilla de men får hoppas den vänjer sig snabbt. men de blir pengar till min framtida flytt = D 

igår var jag hos daniel på kvällen och kollade idol synd alice e borta men man märkte även på henne att hon inte hade lika roligt som i början.  mys på de = ) <3  
idag har jag träffat gaia i stan å de va inte igår man träffa henne så va riktigt roligt prata om allt å gå runt. mys på de <3

nä nu får jag vara lite duktig och göra lite nytta. = ) ha de gött pözzhajj


<3 älskar dig <3 

Körning...

idag har jag varit och haft körning och ja de gick bra för att ha lärt mig de idag så var de riktigt bra. så ska bara träna på de mer hemma å gå vidare nästa gång. skönt synd bara att de åker bort på måndag så att jag inte kan köra men inget att göra åt får ta tag i teorin då istället.
sedan ska ja åka med min syrra till någon träff lr lämna henne för mamma fick ett möte att gå på sedan drar jag vidare för att ta en spruta.
får se var ja hamnar sen = ) imon e de fredag å va som händer då på dagen vet man ju aldrig fören efteråt men de blir nog bra. sedan Daniel på kvällen = ) <3

Nu ska ja dra mig å måla naglarna tror ja = D  om ja kan bestämma mig om vilken färg jag ska ha.

ha de gött pözzhajj

Siken dag...

vilken dag... jag trodde detta skulle bli en lugn dag med två timmars jobb å kanske lite extra i affären efteråt men en lugn dag. men nej. det började igår kväll ja hade tänkt sov vid halv 11 men ja somna inte fören efter halv 12. 02:53 ser ja på klockan igen fan ja har vaknat å måste ha vatten ja har mina perioder då ja vaknar å måste dricka på natten tyvärr.sedan vaknar ja 7 igen men varför gå upp då så halv 9 okej ja kan gå upp snart när de andra lugnt sig men de går 5 min så ringer telefonen. jobb! kom så fort du kan å så får du jobba till 5 istället. mer jobb bara bra skyndar mig för å komma med bussen men då slår de mig FAN mitt busskort gick ut igår så ja kan inte åka me den bussen. får köpa lite kontoladdning å ta nästa buss. dagen på förskolan gick bra å personalen var jätte snäll och jag blev förvånad över mig själv faktiskt att ja var så framåt vilket bara var bra.
kunde fått jobba imon me men tyvärr har jag körning å kan inte bara ta bort den. men men de vet vem ja e nu i alla fall.  tyvärr sluta de inte där. hade missat samtal på min telefon från kungälvsbemaningsenhet, ja förstår inte riktigt hur dom tänker men arg blev ja. de hade ringt fem i 3 å sagt att de ville ha en arbetsintervju med mig klockan 16:40 å hade jobb till imon. jag skulle ringa tillbaks inom en halvtimme annars fick ja ett nr till en annan.
fem över fem när ja slutat jobbet hör jag detta vilket får mig att bli arg att ja inte hade telefonen på mig men även hur tänker dom. ringer upp nr och kollar med dom men eftersom att de inte träffat mig kan jag inte få jobbet imon utan de ska höra av sig om å träffa mig en annan gång.  missa två jobb på samma dag va e detta lr tre för ja kunde inte hoppa in extra i affären heller för ja sluta 5.

sedan ska man hem å bussen skulle komma 17:11 de kom en extra buss 17:53 sviiiinkallt kan ja ju säga att de var ute så nu blir man la sjuk me har ju frusit sedan ja kom hem typ även om ja tagit varmt å äta å dricka. va stopp tack vare olyckor på vägen så bussarna kom inte fram.  lagom skoj hemma halv 7 å då ställa sig å göra mat till alla. nää detta va inte min dag.

imon blir de körning som sagt å spruta å passa pluggande hoppas ja på me teori.

nu ska ja ta å göra mig klar å gå å sova ha de gött å godnatt = )



Daniel- ja säger bara som de e = ) <3

jobb idag...

man blir ständigt påmind om att man måste tänka på vad man säger och till vem det fick jag klart för mig idag igen. tyvärr... men får hoppas de stannar där å inte blir mer om just det. nu har jag ätit så ska dra mig till bussen för att jobba en stund idag med. skönt segt bara när man ska hem i mörkret. men får se om de blir något i kväll annars får ni ha de så bra = )
pözzhajj



Carro- ja hon är ju det, kan se på det kanske det. de åker ju bort på måndag men kanske på torsdag lr fredag. = )  
ja de e ju de från att ha haft allt så lätt å folk som vetat vad man ska göra till att klara allt själv. de e ett stort steg till vuxenvärlden men det kommer nog att gå bra. man kommer klara de olika lätt på vägen dit bara.  men aa hoppas jag kommer in på något lr får jobb för de ska ju ta in vid jul så får hålla tummarna. de ja hade behövt läsa på komvux e engelska men de hade jag ju inte klarat såp då e man inte motiverad till att söka det. får se.

jobbat...

heej

 ja nu har jag kommit hem från jobbet och sitter å äter en omelett = ) riktigt god men det är ju jag som gjort den så ;)  jobbet gick bra och det är ju till min fördel att mia är sjuk så att jag får hoppa in, i lördags, idag och imon. sedan blir det lite förskola på onsdag så de blir lite extra pengar denna månad ändå de hade ja inte räknat med.  men det är ju bara bra = ) spara spara = D efter alla julklappar då =/

i helgen fick ja kört en hel del i alla fall å de är alltid bra så man håller i gång och blir mer å mer van vid bilen.
annars var jag med daniel och jobbade en rätt full helg som inte riktigt blev som tänkt men men.

veckan:
tisdag- jobb 14-19
onsdag- jobb 13-15
torsgag- körning på morgonen, spruta och fota me jenny.
fredag- daniel
lördag- Gaia <3 var så grymt längesedan tjejen<3
söndag- jobb 9-18

de va denna vecka som den ser ut nu i alla fall man vet ju inte va som händer under veckans gång = )

nu ska ja se på TV ha de gött pözzhajj

Framtiden...

ja ibland kan man ju undra vam man vill med livet egentligen var man vill komma och göra innan det är slut. visst man vet inte när det är slut olyckan kan ju alltid vara framme så vem vet om man lever imon. men man hoppas ju på det.  för nu för tiden så lever jag livet och ser framåt vad som ska hända å vad jag vill göra. ibland kan viljan vara större än tiden vilket gör mig stressad. men de e sån ja e jag vill göra saker helatiden för blir rastlös av att sitta stilla, och man vill ju leva livet medans man kan man kommer inte ha samma tid sedan.
jag är trött på att inte ha något jobb, träffa vännerna varja dag som man gjorde i skolan, inte vara ledig på sommaren och ha grillkvällar, sola, bada å vara ute på sena kvällspromenader, bo hemma i skiten och mitt jobbiga psyke. 

ja om man hade haft jobb hade man träffat arbetskamraterna varjedag, haft något att göra på dagarna å tagit vara på helgerna, haft semester på sommaren som alla andra fått in pengar och haft råd att flytta och bygga upp en egen livsstil. man hade delat lägenhet med den man älskar av hela sitt hjärta å inte behövt sakna så varje vecka.  det hade varit roligt att flytta men jobbigt till en början tror jag innan man kommer in i det men så är det ju med allt.

men så nu har jag sökt lite program å kurser så får se va de blir man måste ju börja någonstanns kommer ju säkert inte stanna på samma jobb hela livet. men jag har kommit på att jurnalistik nog hade varit roligt tyvärr fanns de inte att söka nu men kurser kan man ju alltid gå så länge. jag har ju trotts allt skrivit sedan jag var liten texter av olika slag. dikter, sagor,dagböcker, tankar om olika saker å specilla kort på speciella dagar till folk och egna tidningar när jag var liten a de har blivit en del olika saker genom åren så det kanske skulle vara något att testa på i verkligheten med. får ta och bättra på stavningen bara men jobbar man på det så ska det nog gå.

nu är det en vecka kvar till familjen åker lr a mamma, pappa och lisa-marie åker till cypern i 2 veckor. de blir jag och bror hemma själva. men vi kommer typ se varandra på kvällarna bara för han går i skolan på dan å ja jobbar på eftermiddagen/kvällen. är ledig en helg så jag ena dagen ska till ullared. men men de ska nog gå bra sedan är det nästan jul med. får se hur den blir i år.

men nu ska ja gå och göra mat innan ja ska åka och jobba lite.
ha de gött
pözzhajj = )



Carro- du gör de va :P hahaha ja jo ja märker de du springer bort.  får ta me lisa någon dag med = P men när du e frisk kan vi gå igen.

Tisdag igen

ja idag var det tisdag igen var tar dagarna vägen egentligen snart är julen här och sen kommer våren. bara några få dagar kvar som man kan söka till högskolor så ja får väl se om de blir något ja söker till. får ju inget jobb så måste ju göra något. men i fredags så körde jag och det gick faktiskt väldigt bra nu känner man att det går framåt. på kvällen kom daniel och på lördagen åkte vi till danmark över dagen med jenny och fia. vi hade en trevlig resa med skratt, spel dricka och dålig musik hahaha å en trevlig avslutning på restaurangen. ja de blev en skön dag. = )
söndagen var jobb heladagen å sen åkte jag till daniel efteråt och sov där fick åka med min bror som ja nu inte ser så ofta längre.

igår var det romenad ute i skogen med alla hundarna, carro och malin. lagom roligt när den hunden ja har vänder å springer åt andra hållet och jag ska försöka få henne tillbax.  det kom någon som gjorde att hon inte ville de förren carro kom igen haha.   men aa carro ja lär mig nu har ja ju varit med dom en del de senaste grymt att ja såg de =P

nu ska ja dra mig jobba några timmar. 13-19 fan va skönt.  ha de gött alla så ska ja försöka hålla mer kolla på skrivandet.

pözzhajj

Torsdagen e här...

ja idag är de torsdag och inga jobb idag heller tyvärr lagom segt. bara vänta å vänta.  idag har jag inga planer så gå till banken bara annars inget.  igår hade vi en trevlig stund i stan ja å carro å kolla runt och prata om massa saker. var även och träna så gött = ) kan de inte bara bli fredag då ska jag köra handla och träffa daniel för att på lördag åka iväg = D

men ja har inget roligt att skriva nu ha de gött pözzhajjj

oj tiden går så fort...

de har redan gått en vecka sedan sist var tar tiden vägen egentligen. :/  jag har jobbat lite i alla fall ons,tor,fre,mån och tis skönt att veta att man kommer få lite spengar i alla fall. sedan har vi haft kalas för lisa och jag har varit på kalas. övningskört å de var en upplevelse kan man lugnt säga. träffat daniel och varit i stan med syrran. tränat och haft idolkväll med skönt folk. ja de har varit både bra och dåliga dagar men nu är vi här. de e onsdag redan och mitten på nya veckan var ju helg nyss. =/  men snart är den här igen =D då blir de danmark och jobb som gäller, ska ha de grymt skoj på båten och me umgänget.

idag blir det en runda i stan me carro och ikväll blir de träning me pappa. ja så nu ska ja göra mig klar ha de gött.

pözzhajj

RSS 2.0