Att ja glömt de viktigaste...

hur kunde ja glömma att skriva om de viktigaste. :O ojoj
i veckan kom studentmössorna helt otroligt helt underbart ja FAN va GÖTT att ha den. nu är den här hemma och bara väntar på studenten den 2 Juni.=D=D=D=D=D=D jag är så taggad va. kommer vara hypper glad. om ja va så glad som ja var när ja fyllde 20 =P hur blir de då på studenten =P HAHA XD grymt kul JAAAAAAAAAAA =D=D=D ja helt enkelt så längtar ja väldigt mkt =D <3

igrå var de UGGLA som gällde på rondo. me pappa, patrik och carl. en grym kväll kan man säga. man fick sig många skratt och gick med ett leende på läparna där ifrån. ja de går helt enkelt inte att beskriva den kvällen utan måste gå och se själv. = )

pözzhajj :p

Äntligen fredag...

Heej
ja nu är det äntligen fredag då va å ja sitter hemma. för att få de att bli så lugnt som möjligt när ja söker högskolor senare så har ja städat nerevåningen och bakat till på sönda då mamma ska ha gäster. nu ska ja kolla igenom mitt projektarbete för de närmar sig sönda. då de ska vara spikat å klart. så ja kommer inte att vara lugn förren de e klart. så får var tiden tar vägen om ja hinner åka till stan lr inte. men utgång blir de nog inte tyvärr av olika anledningar.

men nu ska ja jobba vidare ha en bra dag å helg pözzhaaj

<3

<3


carro:bra de ja längtar ;)

Bak dag...

Hej
ja idag har ja varit hemma hos carro å vi bakade kärleksmums å de blev lite för mjuka å vi gjorde glaryren för tidigt men den blev god och gick att äta i alla fall... pratade å såg på film å myste me hundarna ja me faktiskt de gilla mig haha :p även om de ibland blev något för närgångna.

sedan bar de av hem i snö ovädret för att skotta, göra mat som sen visst inte dög för somliga och läst klart boken till skolan. känns bra. nu ska ja börja läsa igenom mitt projektarbete innan de är dax att åka me de andra å se på uggla. lr om ja kanske ska ta å göra mig iordning lite.

imon blir även mina småsyskon hemma eftersom de stänger alla skolor i ale. får se hur de går. men ska baka, göra klart de mesta på projektet å städa lite innan ja åker in till stan och träffar daniel.

Helgen:
Lördag: jobb från morgon till kväll sen kommer daniel tillbaks
Söndag: Fira mamma som fyller år. me gäster. så blir till att hjälpa till innan de troligtvis.

Nu ska ja dra mig ha en bra kväll pözzhajj

Fiia snor din idé ;) om de e okej    svar på komentarer...


Amanda: ja du kan ju alltid höra av dig så får vi se var ja e annars får se bli i början av nästa vecka istället. =)

Fiia: japp ibland så men nu börjar de bli rutin på de haha :p  men har inte ni de hos er? de e roligt.  japp aldrig fel att komma iväg på något roligt : )  hitta du något i stan? puss puss

skönt me träning...

Hej
ja nu är dagen över och ja sofia å pappa har varit och tränat. spinning till max =P skönt tog verkligen i gärnet och man kände att benen ville inte göra mer i slutet men ja kämpa på.
sen blev de hem å prata i telefon me Daniel om lite av varje = ) <3
sverige har även tagit guld igen i skidstaffet = D de blir många i år =)
å imon blir de uggla revyn fick idag mammas biljett för ja e så snällå gör så mkt = D skoj skoj

men nu ska ja läsa i min bok lite å sen sova.

ha de gött godnatt pözzhajjj


uppdatering...

Hej
nu var det ett tagsedan sist jag skrev en hel vecka sen tiden går så fort. men vad har jag då gjort?
onsdag- började dagen med att åka med bror, syster och pappa att bowla. gick sådär men de var roligt ändå. min tumme gilla de inte men som sagt de var värt de. resten av dagen blev de till att skriva på mitt projektarbete till midnatt. torsdagen kom och jag fortsatte mitt skrivande hela dagen. endast pause för mat blev de. på kvällen var jag lagom trött på de och såg bokstäver överallt. då kom daniel så jag sluta för dagen.
fredagen kom å de blev en sväng till kungälv så daniel kunde hämta de han glömt till resan. medans jag träffa erika. så satt vi och vänta med alkisarna på att han skulle komma tillbaks så vi kunde åka in till stan.
där vi kolla runt lite å tog en sväng förbi affären och kolla in min balklänning som jag glömt hur den såg ut men nu minns ja igen haha å har den på bild. så pepp :D <3  men tyvärr kunde jag inte ta med min stora kamera för minneskortet hade jag glömt hemma FAN...  gick även på gaia på stan så skoj att se henne igen var allt bra längesedan <3
sen skulle jag och daniel ta oss något att äta å ja trodde ja skulle få en pizza men nej da då ger de mig pittabröd ja ba va fan... å inte står de något om de... sen är bussen sen så man får stå å frysa men som tur e väntar bussarna in varandra vilket dom aldrig gör här nere i ale. så ca 40 min sent så kom vi fram till orust och spat.

vi skulle sova en natt på vandrarhem först men lampan fungerade inte där så skulle säga till de men de sluta med att vi fick ett rum på hotellet istället för samma pris vilket vi inte hade något imot. = D
sen var vi där till på söndag med snöstorm, varma bad i bubbeloch utan, olika sorters bastu, VIP rum i 45 min, massagge, stor frukost och mkt mat och mysiga pratstunder med varandra till ett glas :) <3  det var en toppen helg. synd bara att den var så kort.

denna vecka har de varit skola, hämtat ut min ring som var för stor som ja fick när ja fyllde år, handlat pressenter till mamma som fyller år på söndag, skrivigt de mesta på mitt projektarbete så ja nu bara ska läsa igenom å rätta å skriva min sammanfattning. snart så.

idag blev de ingen skola för den e stängd för rasrisk tills på måndag.=) rätt gött men ändå segt för mitt projektarbete för hade behövt responsen eftersom att ja ska skicka in boken senast måndag kl.8. får se va som händer.

men nu ska ja dra mig å ikväll blir de träning. = D

ha de gött pözzhajj




Tisdag 16/2

heeej
inlägget igår ville inte komma upp å nu fanns bara halva kvar i utkast så de får bli de. 

men idag då så blev de upp tidigt redan 9 för att hinna me allt som skulle göras. Städa, handla, besöka skolan och hämta böcker, laga mat, boka allt me spat och slutliggen ha tjejmiddag/mys kväll.
de blev en anning stressigt men de gick. kvällen blev jätte lyckad me mkt skratt prat å planering in för nästa gång = ) så ja e mkt nöjd.
men nu e ja väldigt trött så ska ta å sova å imon blir de till att plugga, plugga, plugga segt men måste.

ha de gött godnat pözzhajj = ) <3

längtar till helgen =D <3<3<3

Ny vecka nya möjligheter...

ja nu var det en ny igen och den gammla är över om den blev så bra som tänkt kan man ju undra men ja den blev faktistk rätt bra.
om man sammanfattar den så blev de ju bio,träffat alexandra, sofie och adrian som varotroligt längesedan mys på de, tränat gött å kände faktiskt av de, jobbat me barn + i butiken, städat mitt rum skönt,pluggat skönt att komma framåt, filmkväll me sköna människor och mycket skratt, myst me pälskling efter allt å ja e så glad över att vi kan prata om allt som händer<3 , fått sena födelsedagspressenter och varit alla <3 dag. ja fick den sötaste pressenten som finns av Daniel i 20 års pressent =D <3 lite sent men den var fin = ) Tack <3
så ja en toppen vecka = )


Äntligen Fredag =D

ja äntligen är veckan slut och det är fredag. = D det innebär helg men inte bara det utan nu har man även lov i en vecka =D så skönt. mkt tid kommer gå åt till att plugga tyvärr men de e skönt sen när det är gjort. men kom just på att ja glömt det ena häftet i skolan så blir till att åka till skolan någon dag och hämta det lagom skoj. =/  men vill ju ha betyg så har inget val.

Men annars hoppas ja de blir roligheter. åka in till stan å kolla efter väska å skor till studenten kankse men sådär skoj när man inte har pengar men jaja de löser sig. Tjejkväll me tjejerna från klassen typ alla ska bli skoj = D me mat, spel å prat mysigt = )
skulle gått ut ev på torsdan me men såg nu att de inga bussar går antingen får ja åka hem 21:58 eller 04:02 lagom skoj så blir nog något annat.

idag blev jag och jenny klara med våra föreningar i alla fall skönt det och på måndas ska de redovisas för hann inte idag. sen fick vi sluta för dagen en timme tidigare aldrig fel de heller = ) =P  hemma blev de till att städa mitt rum, skriva på projektet och prata ut om ett å annat. skönt.   men fy för att vara förskyld och ha ont i halsen å hade nog feber för kände mig piggare efter att ha tagit en tablett.
bara ja slipper feber imon så blir ja glad för jobba me feber e ingen höjdare kan ja säga =/ gjorde de en annan gång =S usch å fy... mkt har man varit me om.
å så e de ju filmkväll imon me tjejerna =D och några killar me :P haha  skoj skoj ska de bli =D



men nu ska ja fortsätta skriva innan de blir duschen å sen varmt tee =D mys...

ha de göt pözzhajj   godnatt å ha en bra helg för blir nog inte fören på sön lr månda som ja kommer in igen.

å ha en bra alla <3 dag = )  kram på er<3




Torsdag 11/2 vill inte...

vill inte bli sjuk de käns verkligen som att ja håller på att bli sjuk kramper, halsen värker, hosta i morse men som tur e har de inte kommit mer, snuva å nu börjar ja känna mig konstig i huvudet me som att ja ska få feber. NEJ NEJ NEJ de går inte, inte nu. kan inte vill inte vara sjuk nu. = '(
och ja som ska passa barn sen me jenny hur ska detta gå. = ( får bli en lugn hemma kväll imon å fixa lite på mitt rum å sova tidigt så ja orkar me lördagen. men ska få klart delar av arbetet idag så ja kan skicka in de imon.

ha de gött nu blir de plugg å sen jobb sen tv = )

pözzhajj

Onsdag 10/2

tjaaa
nu är det snart helg igen å ja längtar så =D  det innebär städa,plugg segt, mys frammför tv = ), jobb kanske inte lika skoj men får se om de händer något oväntat brukar ju göra de så ;P haha, filmkväll hos Jenny me underbara människor = ), å alla <3 dag = ) och träffa pälsk lite i alla fall = ). så de ska bli en full men bra helg =D

men det är några dagar kvar än tyvärr.
men under dagarna som gått denna vecka så i måndags hade jag å fia en lugn dag i skolan jenny och sofia var sjuka å vi var bara allmänt sega. efter skolan blev de stan å köpa lite grejer, hitta en tröja på gina rean å så köpte ja ett späne som ja blev kär i = )  ett spel in för nästa vecka, anteckningsblock å pennor. bra å ha saker men nu e ja pank på kontot inte bra =/ men men nu blir de till å spar. segt bara att de snart kommer en räkning att betala. haha ja e så duktig va å kontot har ja övertraserat. :P =/  köpte även 2 biobiljetter.var min present till far så vi såg på snabba cash. den var la helt okej. den var bra man kände verkligen att detta e verkligt å de e hemskt att de e så. men den var värt pengarna men inte min sorts film. då e bond mer för mig haha =P

igår åkte jag till kungälv efter skolan och träffade sofie,alexandra och hennes lilla adrian. = ) vi fikade och pratade å kollade runt lite i affärerna. mysigt å så söt = ) ca.4 månader gammal.

idag då så var de vara projektarbete i skolan och nää de gick verkligen inte att skriva. mitt huvud ville inte vara me å de ja skev kändes bara onödigt. så fick gå hem.lr åkte me carro till bohus och tjöta lite.  greja lite hemma sen åkte ja me pappa å träna så duktigt. =D  tänkte träna imon me men kom på att ja ska jobba så de sket sig tyvärr. men plugga måste ja göra så får gå upp tidigt jobba direkt när ja kommer hem innan ja ska gå igen å fortsätta när ja kommer hem igen om ja inte e klar =S fyy fann vilken dag de kommer bli. men får ta de lugnt på fre då e de lov =D

och har inte bestämt mer än tjejkväll, ev utgång,ev träffa lite folk, å ev spa. =) så a inte så mkt planerat.


ha de gött pözzhajj


Grymmaste kvällen på länge =D <3

helgen är över...

heeej
ja nu är helgen över för denna gången och den har varit riktigt bra faktiskt = )
i fredags var de skola en rätt seg dag massor att skriva. men sen var de hem å äta pizza å fira pappa  = ) senare på kvällen kom daniel på besök. =) <3
på lördan skulle de ha blivit bio men de va slut på alla filmer lr bara några få tal biljetter kvar så de blev inget av de =(  men var på bakaplan å kolla lite å så. de hade inte kvar skona ja sett så får fortsätta leta å hoppas på att ja hittar några andra. = )
men köpte film istället å kolla på daniel behövde vila han börja bli sjuk =(  stakarn inte skoj. många som blir sjuka nu.
sönda blev en soft dag de me. skulle passa syrran men hon försvann å träffa en kompis å åkte pulka =P  haha så skönt = ) sen blev de gjort lite av varje som va skönt att få gjort.

veckan har rullat på lämnat in min ring som ja fick när ja fyllde år som var för stor så den ska bli mindre å bytt armband på min klocka men till den affären går ja inte igen säger ja bara fy F*n va dåligt. Smycka i allum gå inte dit. så fick ja köpt en sån söt plattång :) hihi

men nu ska ja dra mig å imon blir de bio = )   detta kommer bli en bra vecka tror ja = ) å sen e de lov= )


godnatt pözzhajj

Bläbläblä

ja e så trött på projektarbetet nu så de finns inte orkar inte med de å lärarna som ändrar sig om vad ja ska ha med å inte. ja hoppas verkligen ja får bra på detta så mkt tid som man har lagt ner. men men får se.
har fått gjort lite hemma nu i alla fall å allt som blir gjort e bra. imon blir de en sväng till trollhättan i alla fall med fiia för att kolla in högskolan.
sedan får de la bli mer me projektet. =/

idag kom de å hämtade alla påsar skönt de synd bara att de inte märks men får hoppas de leder någonstanns.

vill ha helg.
till helgen:
fre skola sen hem å fira pappa som fyller år. sedan åker han och mamma iväg lör till sön så då ska ja å patrik turas om att vara barnvakt för lisa.
jag ska ha söndagen så lör blir de nog bio å något annat skoj. en dag utan projektarbetet i alla fall tror ja. ;P

snö snö snö när ska de sluta snöa. men ska ju tydligen vara sånt här väder februari ut så e la bara till å vänta.

ha de gött pözzhajj

Tisdag 2/2

heeej
nu var det tisdag och man har avklarat en dag till denna vecka. otroligt trött även om ja försökt lägga mig tidigt.ja e piggare när ja sover mindra kan man säga :P haha skumt de där.
men blev klar me uppgiften vi fick på första lektionen sedan på sv så började jag å de var inte så svårt ändå när man väl kom in i de. så får la ta hem å göra klart de i veckan så de e gjort till nästa lektion. sv e ju de ämne där ja ligger efter men ja verkligen hatar den läran å då blir lektionen så mkt tråkigare med. förra blev de ju inget gjort alls utan bara prat. haha mkt roligare faktiskt för stunden. men nu har ja tre rapporter å få klart å övningar in för NP. ja ja de kommer.

kom mer snö idag fyy vill inte vill ha vår å sol å värme = *(.  å de kanske inte kan komma å hämta alla grejer tack vare de lagom skoj.

får se om de blir trollhättan på torsdag hade varit rätt skoj faktiskt om de blev de men får prata me de andra mer om de imon. = )

vill ha helg helg helg nuuuuuuuu...
nog för de e en del å göra men sliper skolan i alla fall.

men nu ska ja dra mig ha de gött pözzhajj  Godnatt = )

Helgen yea!!! ;P

Ja nu är helgen över och ja må säga att de varit en toppen helg. = )
Fredag:
skola som var lagom seg å slutade me katastroff typ alla gick från lektionen. efter skolan gick ja till kondiset för att köpa tårta men självklart så hade de inga sen går ja till lindex för att köpa väskan ja sett men inte den heller fanns kvar. ingen tur. tog bussen till angnesberg då ja även fick sällskap av ola å kunde prata om helgen å lite så. sen missar ja bussen precis i angnesberg så får stå och vänta i nästan en halvtimma fy fan va kallt de va =/ innan mamma kommer från jobbet å vi åker för att hyra film men självklart har videobutiken lagt ner så de gick ju inte de heller. ingen tur alls idag ju. men fick köpt tårta i alla fall å sen gick vi till maxi å köpte filmer istället för orkade inte åka någon annanstanns å leta. men efter ytterliggare lite strul så kom vi till restaurangen å fick ätit å sen hem å se på film äta tårta å öppnapaket dagen innan när alla kunde vara hemma. = )
fick lite av varje.
underlakan som var större så de passar min stora säng.
naggellack å leppglans i rött
ring som tyvärr var för stor men får hoppas de har en mindre.
hårklämma
morggonrock
pyjamas
tallrikar
väska
pengar
massaggeolja
mobilfodral
halsband,kort,middag å ett som ja inte fått en av Daniel = ) <3
så de va lite smått av varje.



Lördag
lugn förmiddag med tårta å fixande. sedan stan å äta med Daniel<3 = ) efteråt mötte vi upp samia å tog oss till pc lagom glada haha humöret var på topp verkligen =D
där mötte vi sofia, tom, jenny å robin sedan kom även erika, jenny å lise. = ) mötte även på emma å hennes kompisar ute.  där blev de förfest in för resten av kvällen. å de kändes att det vara längesedan jag drack.fyy men efter att ha vilat en stund blev det bättre. vi var då på ställenr 2 karisma. som kosta en del in men de var värt de =D där mötte vi upp fiia, carro å isaac. men även många andra som man kände fanns där. =P
det blev DANS, DANS, DANS XD hade något fel skor på mig kände ja men var bara till å göra de bästa av de. =P värken kom i benen å huvudet men det var bara till å fortsätta när man satte sig för att vila lite kom nästa som man skulle dansa med så det blev inte mkt lugn haha men det var en toppen kväll å ja är nöjd trots att ja inte mådde så bra när ja skulle hem.
men ja e taggad på att gå ut snart igen å Dansa men får vänta ett tag å hålla koll på pengarna. = ) Men tack återigen för alla ni som gjorde min 20 årsdag till den bästa å alla hälsningar = D <3  Älskar er <3
dessa bilder bjuder ja på från kvällen = p

Söndag
blev det upp å jobba fick börja lite senare men trött var man ändå å lite smått ont i benen men inte så farligt. men allt efter att dagen gick börja ja känna de mer å mer i ryggen å ja gick å frös hela dagen =/  hemma blev de varmt tee å varm dusch å sova i tid.även om ja inte kunde somna direkt men tillslut.

Måndag
men idag har ja haft så otroligt ont i min rygg så ja inte vetat va ja ska ta mig till ja hatar de så. de blev nog för mkt för den i helgen. =/ å de värsta e att inte verktabletter hjälper mot det. är bara till å vänta å hoppas på att det inte håller i sig allt för länge.  men nu har ja fått klart för mig hur mkt ja ska ha gjort på mitt projekt till nästa vecka så e bara till å kämpa på. men nu ska ja snart göra mig iordning å ta å lägga mig i sängen för e så jobbigt att sitta upp me värken. =/

ha de gött alla pözzhajj = )

Daniel ja väntar å väntar ;) <3

Godnatt

Måndag 1/2

heeej
Det har nu blivit ny vecka, ny månad och massa nya möjligheter med detta. = )
Det är en lite kortare månad än de andra men man ska nog få in mkt ändå ;) lite finns ju redan bestämt så de ser bra ut.
Denna veckan blir de skola som alla andra å även nästa innan lovet kommer. sen ska ja fira pappa, passa syrran å bort till en bekant till danielsfamilj å kompis till mig världen e lite ibland HAHA XD
resten av månaden kommer det vara lov då ja måste lägga en del tid på plugg men ska försöka få de klart innan så mkt som möjligt men en del blir de.sen får ja la se ska avsluta lovveckan me spa e de tänkt i alla fall å de känns skönt = ) behöv verkligen. ska ha inlämning av projektarbete, passabarn, jobba å fira mamma. så de e något varje helg fram till v.11 i alla fall någon av dagarna.

men ja har en tanke in för lovet å de e att kanske ha något me tjejer från klassen för att lära känna varandra lite bättre men ja funderar fortfarande på de å va de skulle kunna vara. får se hur de går här hemma me å hur de fortsätter efter onsdag då de ska komma å hämta alla påsarna. en så där 50 st snart :P haha å ändå märks de ingen skilland då e de föööööööööööööööööööööööör mkt. men får se va som händer sen.

ja hoppas i alla fall på en bra månad = )  lr va säger ni?

RSS 2.0