måndag 28 Februari Grattis

idag fyller mamma år Grattis till henne. = ) så ikväll kommer de gäster.

nu är helgen över å den blev faktiskt rätt okej.
fredagen var de mys me gaia me film = ) <3  sedan blev de bio me daniel = )

lördag var det jobb och fy vilken is de va på bilen =O  =/ lagom skoj. men kom iväg tillslut när ja fårr ut daniel att skrapa haha =P  
på kvällen skulle vi ut me lite annat folk å tänka sig de va folk som man visste vilka de va de trodde ja inte. världen e allt bra liten ibland.haha   men de va trevligt sen fick vi åka bil hem då man somna direkt.

söndag fira vi mamma lite även om inget riktigt blev som tänkt. men men...

idag ska ja träffa carro en sväng innan gärsterna kommer.

så får vi se om pappa får me sig några färg prover hem sen till rummet. = )

men men  nu vill ja ha sommar å varmt så man kan vara ute å sola å bada å äta glass =D    å ha grillkvällar.

fan va ja längtar till värmen får väl se om de blir någon resa nu lr inte i år men tanken e ju de i alla fall. man får se vad som händer helt enkelt.

ha de gött pözzhajj


Fredag...

ja nu är fredagen här å ja tror att de blir en riktigt mysig dag. = ) <3 ska hem till Gaia sen å ha de mys me film å tjöt. = )

få skrivit en del så man kommer framåt. försöker ju komma igång med skrivandet igen på egenhand för att bearbeta allt som e just nu. jag vill bli mig själv igen å veta vad jag håller på med. men just nu känner jag mig bara vilsen å vet inte vad som kommer hända i nästa stund.nog för de brukar bli jobbigt under de mörka halvåret men detta kan jag inte göra mkt åt själv om något. mamma, pappa, daniel, syskon och allt ja har själv.  Vrf kan inte bara alla problem försvinna å allt bli bra???  ska man behöva börja om på nytt någon helt annan stanns för att få det bättre???   men nä problem kan man inte fly ifån de finns kvar ändå tyvärr...
men man borde inte klaga de finns många människor som har de värre men ändå gör man de för de e klart att alla vill att de ska vara bra jämt för allt å alla.  men men de e livets gång och de e bara å vänta å se va beskedden säger när dom kommer.  å så får ja väl ta å gå till läkan med mig själv snart me.  Livet e allt bra underbart ibland asså... NOT!

men tog och jobba imon ändå sen blir de ut på kvällen och träffa lite nytt folk kan alltid behövas. träffade två av dom förra helgen och de gick ju bra så vrf inte denna gång. lite segt att se på när de äter bara men man får göra de bästa av de. = )
söndag får bli en lugnstart sedan fira mamma på eftermiddagen som fyller år på måndag. men de blir nog bra de me ska göra lasange = )

var iväg på jysk i veckan med mamma då ja hade riktig beslutsångest va ja skulle välja men blev att ja tog två par gardiner till mitt nya rum.  fanns ett soff hörn som var nersatt till endast 300 kr ett fynd men man ska få plats med det me å om man i framtiden ska köpa till delar så kostar de en hel del så. den hade kostat typ 1199 innan.  så man kan ju alltid väga för å imot men får se senare om de blir något annat nytt roligt att ha där inne = D

idag kommer lönen = ) ja hoppas på de i alla fall ;P haha  då ska de sista på körkortet betalas å sen massa in på sparkontot för framtiden. känns skönt å se att de växer = D  blir man ensam en dag så e de bra att ha något att ta ifrån.

de finns mkt som man inte förstår sig på som händer å vrf de ska hända men de e livets gång man förstår inte allt som händer å sker.

nää nu ska ja sluta me allt tänkande å äta upp å gå in i duschen. göra sig lite fin idag kanske. = )

ha de gött å ha en bra helg pözzhajj

Kärlek på alla underbara människor <3

23 Februari 2011

idag blev det inget jobb hemma och grejat istället vilket var skönt på sitt sätt att få de gjort. sedan kom fiia på eftermiddagen så hade vi en trevlig pratstund. nu har jag sökt jobb så får väl se.
De mesta går i ett just nu känns de som men tar dagarna som de kommer.
imon ska ja jobba igen så får ja se om ja åker och hämtar min telefon efter jobbet. å se va de säger men tror inte de säger va ja vill höra ändå så e skit samma.

men va fan ska man bli ???


måndag 21 Februari 2011

nu ska vi se. de e måndag och jag är sjukt trött på den jobbiga känslan som ligger över mig för den förstör så för mig. men som sagt de tar väl några månader till. hade ju tänkt ha en lugn helg visst ja jobbade inte men så lugn som ja hade tänkt mig blev den inte tyvärr. fredag blev bra träffa carro,alice och gaia. var även iväg och bowlade å de gick riktigt bra i slutet. = )  4 strike av 5 i slutet :)   resten av helgen va till stor del ett rent helvete. fy fan va man bara inte orkar me vissa saker ibland.  men visst fanns de bra saker me träffa tezzan å hennes vän me hund, sedan åkte vi hem till tezzan å rich å tjöta.  träffat daniel me å haft en del bra stunder tsm.

men nu jobbade jag idag å imon. sen får ja se.
veckan: ska träffa fia, gaia, jobba, ut och äta, fira mamma och jobba vidare här hemma.



jag skrev ju för ett tagsedan om att ja ev skulle byta rum till ett större, de gamla som syrran hade förrut. och ja de e på väg de kommer att hända trott de lr ej. från att ha varit avlastningsrum, torkrum å ja vet inte vad så e de en bra bit på vägen nu. 
här kommer lite bilder från start till hur de e nu.

:O
:)                                                 

                                                                                                                          
kollar på färg å gardiner å så nu. = )

men ha de gött pözzhajj

17 Februari 2011

nu ligger man i sängen och tar de mest lugnt tanken va ja skulle åka iväg men syrran sabba min dag så nä de blev inte så. nu är ja sjukt trött min morgon blev inte som ja väntat mig men va ska man göra klockan ringde inte så va tur ja vakna själv och hade bil idag. börja  6 så behövdes där.  men kan ju inte sova än. 
imon blir de inget jobb utan carro å gaia. = )

jobbat så mkt nu så ska bli skönt att vila även om de känns väldigt bra på jobbet. man har kommit nära barn, perrsonal å en del föräldrar.

synd bara att mina utslag blir värre av jobbet. men man får ta de positiva me de negativa. = )

de e mkt i huvudet just nu å varit länge nu så hoppas de kan lugna sig om ett tag men de dröjer nog minst en månad till tyvärr bara till å kämpa på.

nää nu orkar ja inte skriva här ha de gött pözzhajj

14 Februari 2011 alla <3 dag

oj va tiden springer iväg de känns som ja nyss skrev men de va en vecka sedan.

va som har hänt!
jobbat tis,tors,fre,lör,sön å ska jobba tills på torsdag. fredag blir jag nog ledig. sedan har ja tränat, grejat med nya rummet bilder kommer de går framåt kan man säga och varit på genrepet till melodifestivalen. ja en hel del.

idag jobbar ja länge skulle ha stängt men de får någon annan gör som kan de så får gå halv 6 då ja ska åka för att äta middag ute.   imon får jag äntligen mitt körkort =D skönt slippa den gammla legitimationen.

missar tyvärr träningen idag men kommer ha att göra ändå, ha de gött alla pözzhajj


<3

<3Till alla fina människor <3


7 Februari 2011

då va vi här igen, måndag och ny vecka. de har varit en händelserik tid sedan sist kan man säga.

torsdag intervju för mer vik å kunde börja samma dag om ja hade varit ledig men fick körkort i torsdags. =D  så de blev en toppen dag. jobb, körkort å träffa elin. kunde inte blivit bättre.
fredag jobb å sen iväg å fira mig å körkortet på kvällen me folk. bilder kommer men e på den andra dator.  å de blev en toppen dag/kväll de me = D tack alla som va me. <3
lördag va de pappas dag så skulle bakas tårta och sedan iväg för att överaska med bio efter att han å mamma varit på spa. så de va en bra dag till = ) .
söndag fick ja köra syrran till träningen å senare mig själv grymt. då e de verkligen upp till en själv och man ser va man kan när ingen e bredvid å säger till en saker. sen ska man bara lära sig å hitta till olika ställen me =P haha

men ja me andra ord en helt underbar helg har det varit. = )

idag blev de inget jobb råka trycka bort samtalet sånt som händer aja e jobb imon i alla fall. å träning idag.

å nästa vecka är det sportlov för dom som går i skolan så får se hur de blir me barn då om man får något jobb lr inte. 

men nu ska ja fortsätta greja får passa på när man har en dag hemma.
ha de gött pözzhajj

3 Februari 2011

torsdag har börjat bra ja tror detta blir en bra dag trotts allt. om man bortser från snuvan å halsen.  varit å pratat med en om jobb, den ja skulle ha träffat var tyvärr sjuk men fick prata med en annan. ska tillbax i nästa vecka för att fylla i lite papper bara. men skulle kunnat börja idag om de va så men tyvärr kunde ja inte de. jag är på gång nu. fick tränat igår med å de va skönt trots att ja e lite kraslig fy mig men de behövdes.

men ja e så sjukt trött på att åka buss va å västtrafik. de e ju nästan alltid sena och inte kan de prata med varandra. som i lördags när ja skulle hem från jobbet sluta 6 var hemma tio i 8.  först åker bussen när ja nästan e framme å den ser att ja springer å vinkar men nej da så får vänta på nästa. å självklart ska nästa vara sen, så sen att bussen i nödinge har åkt när man kommer fram. så blir till att vänta en halvtimme till på nästa. vrf kan de inte prata med varandra. lr som när ja skulle hem från jobbet i tisdags, sluta halv 5 men 5 bussen kom inte å halv 6 bussen kom inte fören kvart i så kom inte hem fören klockan 6. ja jippi.  å sen e de tusen gånger till men listan hade blivit så lång så skriver inte de.

men nu ska ja städa mitt rum å senare ska ja träffa Elin.

1 januari 2011

nu är en ny månad här och jobben rullar in de e så bra va. men tog mig en ledig dag i veckan för å komma igen å hinna me lite som måste göras.

men idag är House tillbax å de e så skönt va =D  så nu blir de tv ha de gött özzhajj = D

RSS 2.0