trööött

Heej

ja idag är jag rätt trött i kroppen lr benen å huvudet å min mage har blivit konstig igen. så mår illa till å från fan va e de här?? !! e la allt me studenten säkert.

Men började dagen med att köra på körskolan vilket gick bra de går framåt synd bara att de tar sån tid. man hinner så lite på lektionerna.
sen bar de av in till stan å träffa fia å sofia. kolla i massa affärer fika å försökte planera valborg vilket gick så där. men nu e de vädret som avgör. blir de fint så blir de grillning annars så vet ja inte.
sedan åkte ja till daniel och åt och lämnade tillbax hans busskort som ja lånat = ) <3   och så fick ja en anledning att köra =P haha så fick pappa att komma till kungälv så ja kunde köra hem. vilket gick bra. lite små missar bara. men de kommer.
sen tog ja fram album för att få igång mamma på att hitta en bild till min student, för de e inte min grej som hon tycker. de e trots allt ja som tar studenten. men får se hur de går.

nu e klockan läggdax så blir till å sova. imon e de skola igen, utgång lr fika me daniel beroende på väder å köpa biljetter med carro. ja tror de blir en bra dag.

syrran ligger visst sjuk me fyyy = ( inte skoj hoppas de blir bättre å ingen mer blir smittad.

ha de nu gött å sov gött pözzhajj

för den som inte förstod de så hade ja ingen skola idag = P så skönt = D




Carro- vi får bestämma imon hur vi gör nu när de öppna så sent. ska ju in senare men vet inte när de blir. vi tar de imon.

Daniel- så bra da = ) nää de var ju inte de men mer din dag = ) lycka till imon nu å va roligt för dig men segt för mig i sommar = /

siken dag...

Ja de har varit en konstig dag idag...
jag kom inte i tid till skolan men missa inget ändå eftersom att ja e klar me nationella i sv B.
mina j*vla nyklar var borta så ja blev bara mer å mer arg av att leta efter dom men tillsut hitta ja dom å trodde att ja skulle missa bussen men tänka sig ja hade lite tur ja kom me den. men de va nog meningen att ja skulle missat den för busskortet blev kvar hemma så fick betala. fy fan... vilket inte gjorde mig gladare... nää de har inte varit min dag me fler anledningar men orkar inte skriva. 
 
men nu har ja hittat de flesta adresserna å alla kort e skrivna så ska bara hitta de sista sen skicka iväg dem. = ) skönt å slippa tänka på de sen.

fått betalt för min bok idag me som skolan köpte. = D asså tänka sig att skolan köpte min bok kan inte tro att de e sant. men de kanske e min grej de där me å skriva, får ju ofta beröm för att ja skriver så bra texter å så. kanske e värt att ge ut en bok ändå = ) om ja skriver den i sommar så kommer de ju ändå dröja ett tag innan den kommer ut.

va säger ni är de värt det??? e de någon som vill läsa en sån bok???

och folk ni får ta å läsa å ge mig respons som jag kan använda till den nya tjockare versionen.  vad ni vill ha me mer... vad som behövsutvecklas mer... något som var bra me texten... mindra bra... funderingar... något du undrar och vill få svar på...
ja kom igen ge mig respons å ni som inte läst än säg bara till så får ni göra det så ni kan ge respons sen...



Veckan:
vet inte riktigt hur morgondagen ser ut mer än att de e skola å att ja någon gång ska åka till daniel så att de e nära tll bilskolan på onsdags morgon. får kolla om mamma tänkt nått så de inte blir tjafs igen som förra veckan.
Onsdag: körning som sagt å skola. sen kanske mer körning.
Torsdag:skola, köpa biljetter till 10 maj carro glöm inte... = )  å så blir de utgång på kvällen me den UNDERBARASTE = ) <3 ja tror de i alla fall...
Fredag: tänka sig att så många vill göra något på en å samma dag eller ingen... men men utgång får ja hoppa denna gång tyvärr får bli en annan gång annars balen å studenten på sätt å viss. men stan ev. sofia ville kolla affärer å carro ville ta ett glas i solen om de e sol så blir la en kombination skulle ja tro. för ja tror daniel klarar sig ;) <3
Lör-Sön: jobb 9-16  jobb 9-18 så de finns å göra.
+ att ja ska följa planeringen me vad som ska göras hemma me... ojojoj  men de ska nog gå bra = )
Önska mig lycka till...

men nu ska ja sova ha de gött sov gott pözzhajj = )

sötingen som bor hos oss sen snart 2 veckor nu
Den bor utanför mitt rum...

<3 miss you <3
<3 miss you <3 förlåt att min ilska gick ut över dig men de va inte min dag idag <3 älskar dig <3

slut på helgen...

Heej

ja nu var det söndag och då e de med andra ord sista dagen på helgen. imon är det åter skola och det känns rätt lugnt ja har ingen panik me något där för tillfället har en uppgift bara att göra. mer in för studenten å alla som ska göras här hemma innan des.

men ja nu är badrummet klart och det känns grymt skönt. = ) lr ja ska fixa me lite bilder me men ja annars så e de klart = )

jobbat både igår och idag och det har gått bra. igår åkte ja direkt in till stan och mötte upp daniel för att åka till liseberg och kolla på Dead by April. å de va helt okej men ja blev faktiskt besviken.  men de va en trevlig kväll ändå = )
massa fart och mkt att göra men tiden gick fort så de gjorde inget. nu vet ja inte hur många gånger min nacke har jävlats me mig så att den börjar göra hur ont som helst lr så ja inte kan röra den. men de e så irreterande.  körde nyss å ja de gick bra å nu ska ja ut å gå en sväng me daniel ha de gött å sov gött = )

pözzzhajj



Carro - Desamma ses snart... inte bara telefon :p haha

Fiia - för den gått lite sönder å ja har blivit sååååå stor ;)  nej men de bara var så får träna järnet = )  hahaha  jo de klart men ja mena me klänningen =P haha men ja de kommer. de kommer bli toppenkvällar allihop.


kväll...

Heej

ja nu är kvällen här å badrummet blev nästan klart, de ska damsugas å våttrorkas bara. grymt skönt att de kommit så långt. = D

även kollat på lite gammla bilder å ja funderar på att ha inslagg av lila i håret men ja får se va ja kommer fram till. nu ska de ju bli ljusare först. = )

nu blir de till å göra mig klar å sova i tid så ja kommer upp imon å orkar me hela dagen blir en lång dag. men än så länge e ja inte trött får la hoppas de kommer snart.

kom på att ja nog inte skrivit om att ja nu har en ny balklänning, de kändes inte rätt me den andra den var fin å ja gillade den men de va så mkt pengar å de blev så struligt me att sy upp å in å så så jag orkade inte med det. men fick inte lämna tillbax den men fick bytta till en billigare så att ja inte skulle gå därifrån arg. den klänning det blev är kort å festlig men ändå så att ja kan ha den vid flera tillfällen efter. ja inte som den andra som skulle bli använd en gång.  men nu ska ja på bröllop framöver me då så kommer ja få användning av den.
jag känner inte riktigt bal känslan men den kommer nog när man fixat resten som hår, smink, skor å smycken.

provade även studentklänningen i veckan å den var inte lika bra på nu tyvärr å på nått sät hade den fått et håll va e de här =O får hoppas de löser sig.


men ja nu blir de sova = )  ja de gött å sov gott ha en bra helg =) pözzhajj

Nu var de gjort...

Ja nu var det avklarat så nu e de bara väntan kvar på betygen. Gjorde idag NP i sv B den skriftliga delen. det gick nog helt okej kändes som att ja skrev samma sak hela tiden å inte fick me allt som skulle vara med. men kom inte på något mer å skriva lr ja de skulle säkert kunna bli hur långt som helst men vill inte ha de för långt heller.
jaja jag gjorde mitt bästa i alla fall å ja kom i tid = ) haha

sedan hem å städa, städa. badrummet är det som gäller just nu och vissa medel funkar verkligen ja blev så schockad va =O men de blir fint. inte klart än men tog en pause från städandet för å göra mat skulle även köpt en klänning idag hade ja bestämmt mig för som var perfekt för sommaren men nej då var den slut = ( får fortsätta lettandet efter den perfekta sommarklänningen = )

men blir hemma idag eftersom ja har en hel del att göra å lär inte hinna me så mkt i helgen om ens nått.

Lördag- jobb heladagen 9-18 sedan 19 börjar Dead by April på liseberg så de blir till att åka direkt. träffa daniel och fia å ha en trevlig kväll = )

Söndag- jobb igen å idag är det marknad i älvängen så kanske blir en del att göra.vilket avgör hur länge jag behöver hjälpa till för är både jag och pappa där då. på kvällen kommer daniel = ) <3  å sen kommer måndag igen med ny vecka. men nu är det inte mkt kvar till bal och student = D  Längtar Längtar =D=D=D=D=D



Fiia- Du ska få sth bilderna men tyvärr blir de nog inte förens i nästa vecka. = / 
Både de skriftliga å muntliga har vi gjort nu gud va gryma vi e =P haha
Men vi får se på de me nästa fredag för ja ska ev jobba hela nästa helg så får kolla upp de helt. men ska ut på tors så kanske inte  så pigg ändå. men kanske ska se på de.  å me pengar hoppas vi får dom snart gör passningen annars blir de nog svårt = /
HELG =D <3     vi ses imon.


siken dag...

Heeej

ja nu var det torsdag va tog veckan vägen egentligen... de kan man ju undra.
men i tisdags bar de av til kundgälv efter skolan och träffa daniel å träning på kvällen. skönt även om ja lyckades ramla å landa på min fot helt cpigt men den överlevde som tur var. = )
och fick träningsvärkt vilket är positivt. haha på onsdan då.  på ons var ja även å körde på skolan sen som lite mitt på dan vilket inte är bra för då e man jätte trött när man vaknar sen jätte pigg när man ska sova. aja gick i alla fall från kungälv till bohus så ja slapp betala. =P haha  på kvällen blev de körning hemma me mamma kors i taket igen. fiia de börjar bli några stcken nu ;) Hahaha    sen blev de mys me daniel å så skulle vi sett på film men min dvd la av lagom segt = ( så blev till att sova istället tidigt. = )

idag då så kände ja mig inte på så bra humör, vakna me kramper i magen som bara den hade de igår me men de lätta lite på kvällen men nu var de tillbax igen. = (  men ja tänkte inte stanna hemma utan gick å de gick upp å ner me kramperna.  fick köpt bal å studentbiljetter så nu slipper man tänka på de.
på kvällen var de barnpassning med fia vilket inte gick som tänkt riktigt ungarna var tråkiga å en slog till mig när ja bara försökte vara snäll å få han å vara me oss andra. de blir inte alltid riktigt som man tänkt sig tyvärr. men fick sluta tidigare å ja å fia fixa chocklad till NP skrivningen vi har imon. så glöm nu inte att ta me den. =P
väl hemma hann ja bara in innan ja skulle ut igen. körning på gång å lika bra å passa på när de finns tillfälle för de.
nu har ja även gjort klart fler inbjudningar till studenten ska bara få fram adresserna me. så de kommer iväg till på måndag.

imon kör ja på skola där de bara e till att göra prov sen hem. å hemma ska ja se till att få gjort så mkt som möjligt. har ju nu en plan att följa fram till studenten så att de blir fint tills dess. om de andra inte förstör allt för mkt = /  hoppas inte... = )


men sen blir de jobb tre helger i rad men de e pengar behöver verkligen det.

ha de gött å sov gott ska göra mig klar å lägga mig å läsa igenom häftet för imon innan ja somnar.

pözzhajj

Måndag kväll...

heeej
ja nu är det kväll igen och snart dac att gå och lägga sig så man orkar upp imon. ja måste få till mina tider igen som ja fått in så bra. så ska ja nog hålla mig pigg. = )
idag var de skola igen å kändes lite konstigt faktiskt att vara tillbax som om att man varit borta mkt längre. men det var trevligt. en rätt lugn dag ändå hände inget speciellt om man säger så.
men skolmässigt så hade ja muntliga NP i svenska B idag å ja tog mig igenom det även om de kändes som att ja skulle samma alltihop. men fick sagt typ de ja skulle nervös till tusen ja fattar inte vrf de kommit tillbax de kändes ju som att ja höll på att få lättare för att redovisa. fan da. men men alla vi som gjorde i den gruppen klara minst g i alla fall vilket känns bra. ja e nöjd me ett g på de faktiskt.  på freda e de den skriftliga delen vilket känns rätt lugt. ja ska ta å läsa igenom instruktionerna å texthäftet i veckan så e ja förberedd å inte behöver lägga massa tid på de på fredag.
jag har även varit ute och kört lite idag vilket var skönt eftersom att de var ett tagsedan men nu blir de körning minst en gång i veckan framöver vilket känns bra. = ) nu blir de lite i skolan framöver hoppas ja på så ja kan lägga ner mer tid på teorin me.
får även sätta mig å skriva alla inbjudningskort som ska skickas ut som ja bara flyttar fram hela tiden för ja inga kort har. kanske e dax att fixa de nu.
så de blir rätt fullt upp denna vecka ska fortsätta städa me en grovstädning in för studenten e de som gäller. nu jävlar gäller de. började idag å mer blir de. sen jobb tre dagar 1 passa barn å 2 i affären. behöver pengar förstår inte att de försvinner så fort ja måste lära mig å spara. så jobb 3 helger i rad e de som gäller nu. ja får tänka de e för pengarnas skull å ja behöver dom.

kolla in bubbelrum lite me å fastna för en klänning så om ja kommer ihåg så köper ja den på fredag perfekt för sommarens alla roligheter ;) haha

imon blir de skola sen hem till daniel å åka me å träna gratis nu när mitt kort gått ut. och hjälp me teorin in för ons då ja ska köra igen = D

ha de gött nu ska ja göra mig klar för sängen pözzhajj

Sth va de ja = ) glass när man fryser nog frös vi mer efter men de va gött ;) haha å en trevlig kioskkille XD

mmm glass sth va de ja ;)

godmorgon

eftersom att ja sov bort halva dagen igår kanske de inte var så konstigt att ja somna vid 1 å vakna 5. men är piggare idag och idag ska de bli gjort en del hoppas ja på.  ska in till stan idag istället och hppas på att få lämna tillbax min klänning. men man vet ju aldrig men för deras eget bästa hoppas ja på de. å sofia ska gå me mig.

å ska ha muntligt imon i SV NP vilket ja verkligen inte är pepp på. men slipper göra in för hela klassen i alla fall.

men så nu ska ja göra mig klar å sen skriva mitt PM så de blir klart. ha de gött å önska mig lycka till.

pözzhajj

20 skoldagar till balen å ca 28 till studenten de närmar sig = D

god natt

ja nu är de dax att sova har precis kollat klart på den senaste beck å den e så grymt bra va.  jag ångrar inte att ja köpte den. trotts allt har dagen gått fort faktiskt fick gjort lite men inte alls så mkt som var tänkt men men ibland har man sånna dagar då man bara återhämtar sig.
men fick ut början på inbjudningarna till studenten, tvättat å fått bort lite.

men hoppas ni får en bra natt me fina drömmar god natt på er alla  = )


bilder kommer en annan dag.

Hemma igen...

Heej

ja nu är ja hemma igen från Sth lr kom hem igår kväll min bror hämta upp mig = ), det har verkligen varit en toppen resa som jag är glas att jag åkte med på för det var så värt det. hur mkt skratt som helst, gemenskap, lärt känna sth en hel del efter att ha gått i massor men som tur var gick de bra me fötterna å benen kände bara av de sista dagen lite. var ju även massa trappor att gå i så nog har vi fört på oss. men ja de var en rolig resa några studiebesök, grillning, stan, gammla stan, ute och åt på restaurang och glass =D 
hittade en klänning ja ville ha men tyvärr fanns den inte i min storlek. men fick köpt tre diadem för 20 kr :P

men idag är ja grymt trött och varit hela dagen fattar inte vad det är med mig. å även om ja sovit en massa å me andra ord inte fått gjort de ja skulle så e ja fortfarande trött. segt så ska sova tidigt idag å hoppas på att vara piggare imon å få gjort allt då istället.

fanns även en kanin hemma när ja kom hem. så ska sköta den lite i helgen tills syrran kommer hem igen. hon e nog hur glad som helst nu när hon har fått en kanin. = D

men nu blir de film ha de gött pözzhajj

äntligen...

ja nu var det äntligen gjort sökningen till högskolor i höst å ja de blev 20 st så något kommer ja att läsa till hösten kurs lr program. å tog lite olika så kan ja tänka under sommaren vad jag vill.
men skönt å få de gjort.  imon bär de av till sth å de ska nog bli roligt = )  så blir till att gå och duscha nu så ja inte behöver gå upp halv 6 imon. segt. sen äta nått innan de e dax att sova. ha de så bra så länge.

pözzhajjj = ) hemma på fredag kväll igen = )

En tid senare tillbax i verkligheten...

Heeej

En vecka har nu gått, tiden bara springer iväg. Daniel har kommit hem så ja har träffat han å de har kännts riktigt bra. jag har haft en toppen vecka då ja mått bra = )
varit på ullared där ja köpte två filmer, klistermärken typ till naglarna till bal å student, diadem, armband och godis som bilar choklad å after eight som är mitt liv = D haha så mitt sparkonto ser inte så bra ut längre = / oups
sedan var de tors å då jobba ja nästan hela dagen.
fredag träffa ja kära erika å gick en lång skön promenix i de fina vädret och prata om allt mellan himmel och jord som. trevligt var de = ) så nu får de inte dröja så länge till nästa gång igen. sedan träffa ja daniel så blev de mat, talang,bak å solsidan. riktigt tråkigt att de e slut nu. men missar på fre ändå ska ju börja något nytt då. får la se va de e.
lörda bar de av på marknad men tyvärr blev de inte att vi sålde denna gång. men kollade å hittade lite små saker bl.a ett fia som man använder på gräsmattan för de e så stort =p mina tankar åkte direkt iväg till sommaren å att man bara måste ha en grillkväll me massa skönt folk =D  fy fan va roligt... ja vill ha sommar nu. = )
sedan bar de av hem för att göra mat vilket blev lasange =D riktigt gott är det. = D haha ja ska få de som söndamidda sen när ja flyttat = P  resten av kvällen blev de till att kolla i kataloger och försöka hitta något man kan läsa men får la se. ska söka lite program och kurser så får ja se var ja kommer in. de kurser ja ville ha var man tvungen att ha gått utbildning för så segt. men ska söka en del så får man la säga nej annars om de e så till hösten. men bättre än att inte ha något. men e inte helt säker på va ja vill bli men de blir nog bra.
söndag blev de jobb hela dagen sen mer katalog tittande... ja känner mig riktigt dum när ja tittar för fattar inte mkt = /
men ska söka olika ställen så kanske ja kommer in.

idag var de skola igen och träning en skön dag me toppen väder också. fortsätt så men gärna lite varmare = ) så man kan sola = D

snart bär de av till Sth me skolan å de ska nog bli roligt man slipper ju lektioner. = ) jag har ångest in för bussresan men ja får se till å inte glömma armbanden så ska de nog gå bra. hoppas hoppas...

till helgen blir de till att gå till klännings affären å kolla om man kan lämna tillbax den för änns inte rätt. bara till å hoppas på de bästa.

ha de gött nu ska ja kolla kataloger igen pözzhajj

tis kväll

ja hade inte så mkt tur i sökandet av skolor. när ja väl hittade något bra så behövde man ha jobbat 5 år. lr läst innan på högskola. segt. så är bara till att kolla vidare.
men har fått kört och idag me mamma för pappa fick inte så mkt sömn i natt så behövde sova.  men ja de gick de me även om de e fördelar me att köra me samma men all körning är bra. = )
tränat me å de känns så skön faktiskt = )
kollat hause men nej de va sista nu blir de ingen mer fören till hösten hur ska detta gå = O men har två boxar att se tur de = D

idag blir de sova tidigt så ja e pigg imon å efter att ha vaknat så tidigt.
 så nu ska ja göra mig klar = )

ja de hött pözzhajj

Hemma igen = )

Heej

Ja nu var ja hemma igen vaknade tio över sex i morse av mig själv så var ingen idé att somna om, klockan skulle ringa halv 7. å igår la ja mig halv 12 hur pigg som helst = / men tillslut måste ja ha somnat. men just nu är ja inte så trött utan bara fryser. håller på att få upp värmen här hemma inte varit någon här sedan i söndags å då va de sol å varmt. men ska bli en varm dusch snart sen måste ja bestäma in för framtiden men ja orkar inte tänka på de. å ikväll blir de träning om de inte e fullt vilket vi inte hoppas på efter helgen. :)   å ikväll kommer kära daniel hem = ) <3   ska nog köra lite idag me = )

i söndags så åkte ja ut till brännö på eftermiddagen ändå och på kvällen mådde ja bättre så att ja kunde äta. sedan blev de en spelkväll me bror å pappa från ca 5 till halv 12 :P  XD  men de var roligt.
på måndagen fick vi besök av mira en stund på förmiddagen sedan blev de planering in för studenten kors i taket säger ja bara. de som inte skulle bli nått.  sedan skulle mamma få mig att kolla vilka skolor som fanns å så och beställa massa kataloger. men ja kände inte att ja kom framåt men men får ju snart en massa kataloger hem.

Någon som vill flytta me mig = ) ???????????

fick städat bort lite skräm på rummet men de e inte klart för de använder ju mitt rum när ja inte e där till annat. läst lite teori och mer spelande :D men idag gick de inte lika bra för mig.  sen avsluta vi kvällen me falk =D yea.

så idag kommer alla hem utan min stora bror då och sover hemma och imon blir de ullared. så får be om min lön om ja hittar något.
torsdag blir de ev jobb ett tag.
fredag erika. = )
lördag marknad  så roligt å se alla fynd som finns =P haha
söndag jobb
sen e de ny vecka å skola igen = (  men den e kort bara två dagar så =P 

nu ska ja dra mig ha de gött pözzhajj = )


Fiia - ja klart :) ja har hört mkt i mina dar men de e ändå ja som tar de avgörande beslutet å han har återigen verkligen visat att han gör allt mig å de e så stort. mkt kan ja göra men inte ersätta mina föräldrar å de är vi överrens om. = )   kärleken är stark å alla har vi något negativt de bara e då. = )     Tack hoppas han blir glad = )  ja så mys vill åka utomlands igen.
Älskar dig <3  PUSSSSSSS <3
 

Påskdagen ja nu var den här...

ja nu är dagen här å ja skulle ha varit på Brännö vid det här laget. men det blev inte riktigt som tänkt. ja träffa ju som sagt sofia en sväng igår på kvällen. vilket blev mkt trevligt gick runt i stan å prata å ja de va riktigt roligt. = ) men idag då så fick ja veta att hon ligger hemma å mår inte så bra har både spyt och är dålig i magen. =/   själv har ja bara mått sjukt illa så ja kanppt kunnat äta så mamma tyckte de va bäst ja stanna hemma å vänta å såg om de blev bättre lr sämre under dan. ja mådde lite bättre å orka inte hämta något att äta så de blev lite godis fy mig ja vet så nu börjar ja må illa igen så blir inget mer me de. har en timme på mig att bli bättre så får hoppas på de bästa. jag vill inte bli sjuk. vem vill de.

men så nu har ja roat mig me att kolla på solsidan å talang som ja missade i fredags. å solsidan var riktigt bra denna veckan :p XD haha
talang nja jo ja vet inte men mannen som sjöng opera han hade ja inte väntat mig vara så bra.

har fått en lucka på tis så om de e så att någon inte har några planer då och vill ha något att göra säg bara till. annars stannar ja kanske kvar på Brännö om ja kommer ut eftersom de blev som de blev idag.

stan me sofia <3sofia = )

Daniel kärlek <3

Ja hittade idag daniels tröja som ja lagt undan när ja var arg. ja tog den när ja var hos han senast å han var på jobbet. men den blev inte så använd men nu har ja hittat den å den hade verkligen daniels doft <3 = ) ja känner mig faktiskt lite nervös men ändå glad inför ons då ja får se han igen. de har gått långtid sedan vi sågs och ännu mer tid sen det blev vi dagen innan han åkte hade vi varit tsm i 3 år och 3 månader. tiden går så otroligt fort å de känns verkligen inte som att det var så längesedan. visst vi har varit me om mkt tillsammans och har många minnen både bra å dåliga men de mesta e bra. om de varit dåliga har de ofta let till något bra faktiskt. de kan låta konstigt men man behöver bråka ibland de e som att få upp en ny gnista en gnista av känslan man får när man e ny kär. man känner varandra så väl å vet hur den andra fungerar visst man slutar aldrig överraskas de har ja märkt men man känner varandra sjuk bra.

på bara min röst, mitt kroppsspråk och vad ja säger kan daniel tyda om de e nått som hänt lr om de e nått ja döljer.  ja de går verkligen inte att beskriva skillnaden på när man var ny kär å träffades de första gångerna till nu. det är som med vin det blir bara bättre me tiden och trotts att det går upp och ner får man ändå se allt positivt som varit. veckan innan daniel åkte mådde ja så sjukt bra å de var som att vara kär på nytt men över tre år senare å på en mkt högre nivå. att gå från topp till bott e så otroligt lätt tyvärr men löser man de kommer man upp å ser allt positivt allt som varit å kommer komma. 

när ja läste min bok var det ett ställe tårarna kom å de var när de handla om vändningen. ett inlägg från den tiden om vad som gjorde det. jag fick genast tanken hur det hade varit om inte? var de hade slutat då... för en person som får en att känna så är verkligen någon speciell. ja vet att de inte slutade där men de var de stora. de som verkligen fick mig att inse å känna något ja aldrig känns innan.  läser man boken förstår man va ja menar å de är så otroligt stort. 

ja finner inga ord för allt detta mer än att kärleken är osägelsefull och helt otrolig...
jag hoppas vi når toppen igen å kan känna den underbara känslan som finns där älskar dig<3

Boken som är klar å Daniel ska få i påskpreset i efterskott...
boken till daniel = )t.ex detta är me :)<3blek fy ja mår illa =(

Glad Påsk på er = )

ja idag är det då påsk och det är helt underbart väder ute = ) himmlen har varit blå hela dagen så har kunnat sitta ute och sola å läsa tidningar riktigt skönt. :)   blev även klar med presenten idag men bild kommer senare den ligger på tork nu  = )  men den blev bra förutom att ja råka sabba den när jag skulle göra framsidan på den. men men de ska ja försöka lösa när den e torr.

men kvällen blir i stan me sofia å prat :) mys.

gårdagen blev riktigt trevlig var å fikade å sen på bio med Elin och såg the bountyhunter riktigt bra film de där = D sen den.  men nu har ja inga pengar kvar lagom segt :(  får hoppas ja får lön snart.  men ja de var trevligt å när ja kom hem hade ja fått sms på min andra telefon å fick mig ett gott skratt HAHA XD  de va de bästa avslutet en dag kan få. *LER*     fick även gjort håret lite ljusare igen omgång nr 2 de går framåt = )

imon blir de Brännö å träffa familjen, äta god mat å ha de trevligt :) stannar till på måndag lr om ja åker me pappa på tisdag morgon om de inte blir ja som jobbar. får se va som händer för planerna har ändrats lite. å de kanske de hinner göra igen så är bara till å vänta å se. 7
men ska packa lite sen så ja klarar mig vilket de än blir. :)

3 dagar kvar... <3

ha de bra pözzhajj

Glad Påsk på er <3 = )


Ensam hemma...

ja då var man ensam hemma min bror åkte till danmar i morse och pappa å carl åkte ut till Brännö där mamma å lisa-marie är. själv åker ja inte ut fören på söndag. nu blev de inte sova över me elin från idag till imon utan bara på dagen tyvärr så de blir en annan helg. men får kolla om vi ska ses en stund imon me ändå lr hur de blir för hade varit skoj så man slipper sitta hemma. men på kvällen ska ja kanske träffa carro å göra som vi gjorde en annan nyår. lr va säger du carro??? är du på ja vill inte sitta hemma? = D

men ska inte träffa elin fören 4 så har lite tid på mig att få lite gjort. tvätten är igång å ska se till å köra några stycken nu när de andra e bort. :P  få gjort på presenten = D , paka och kanske städa lite på mitt rum. å lite annat som behövs göras.

men när ja kom upp i morse fick ja veta att min mini bror spyt massa i natt NEEEEEEEEEEEEEJ ja tror ja dör ja vill inte ja vill inte :S ja får inte bli sjuk. så ja har inte varit nära han är varit där han varit så e bara till å hoppas. (håller tummarna)  men tror de e mkt annat som ligger bakom de me så han behöver inte vara sjuk för kände inget på morgonen.

va händer i påsk da???  = D

ha de gött alla = D   pözzhaaaj

Torsdag...

Heej
då var ännu en dag slut och det är sax att sova. kolla precis klart på en film å snart kommer scrubs :) ska ändå inte upp tidigt imon så kan kolla lite tv. = )
idag har ja börjat på påskpresenten som daniel ska få de tar sin tid innan den blir klar så får börja i tid. :P
sedan åkte jag och träffade jenny och hade de trevligt på bakaplan sen i stan. :) <3 tack för idag tjejen...<3

hema blev de pizzakväll vid tv:n me pappa å bröderna. imon åker alla bort så blir själv över natten segt men de ska nog gå bra. ska vara me elin å prata å ha de trevligt å avsluta kvällen me bio :)  även fortsätta me presenten å hoppas på att den blir klar under lör.

å på ons blir de visst ullared fick ja veta mamma ville att familjen skulle åka dit så åker me men ska hålla i pengarna. men de blir nog en trevlig tripp.

godnatt pusshajj

RSS 2.0