tisdag...

snart ska man iväg å jobba skönt det. å efter jobbet hem till sofia =)   detta kan bli en bra dag.
ska bara komma igång de går inte så bra.  jobbigt när man har mkt som ska göras på lite tid då blir de inte mkt gjort.

å bara de kan vara en lugn dag idag jag orkar inte me mer tjöt just nu. bläää på de.

nää de står stilla i huvudet så får gå å göra mig klar istället ha de

ja då så...

ja då var helgen över å då blir de inte att jag skriver för har å göra ändå. helgen har varit full men ändå inte stressig. den har gått lagom fort å ja känner mig mkt nöjd med den trotts ett tråkigt slut men de vägs ner av allt de bra = )

i fredags kom daniel till mig direkt efter jobbet vilket gjorde mig mkt glad å överraskad för det händer inte:p men nu gjorde de det =D  sedan åkte jag och daniel ut till brännö för att få hem mina kläder gör ingen nytta där ute nu. skönt de så nu ska ja bara tvätta igenom det med = ) 
lördag var vi i stan å köpte lite nytt till daniel å lite så till resan. så nu är han ännu snyggare ; )    
efter stan åkte vi hem till linda och simon å kollade in deras lägenhet riktigt fin =) åt mat å pratade.   väl hemma var man trött men blev en film innan man somnade gött = )
söndag skulle daniel spela en stund men blev inte så länge men ja fick gjort lite pappersjobb skönt de = ) inte allt men lite.  sedan var de kalas för han å panik han fyller år på onsdag å ja är inte förberedd alls kan ja ju säga jag brukar ha kommit på för längesedan vad jag ska göra lr köpa men nä inte iår. å när han väl ska armband lr ring så fanns ju inte smyckesaffärerna kvar så de sket sig de me. men får komma på en nödlösning vilket ja hade tänkt göra idag men fick jobb å inte bara idag utan resten av veckan :/  ja hinner inte.     men får fira han när vi är borta me en drinck lr nått ;) haha  :P       
men fick ett toppen slut på helgen tack daniel du fick mig å glömma allt jobbigt. <3<3<3

men nu är de ny vecka å ja har panik över när ja ska hinna paka med hade inte räcknat me att få så mkt jobb även om de e skönt = )
jobb mån -lör ledig söndag jobb måndag åker tisdag.   å alla ja skulle träffa = /    sorry min tid finns inte just nu kanske någon kväll.

men aja nog tjötat om ingenting nu ska ja göra mig klar för sängen ha de gött godnatt = )

RSS 2.0