Måndag 30/11

heej
idag e de måndag och en ny vecka och ja undrar hur ja ska orka för ja e vekligen hur trött som helst. =/ inte sovit bra på 4 nätter nu =S fy för de. får hoppas de går bättre i natt.
praktiken gick i alla fall bra trotts att de va lite typiskt att en fisk just skulle dö nu, när ja gett dom mat när min handledare var ledig. men sånt händer. = )
de va lugnt å de va tur de eftersom ja inte hade så mkt ork.
sova tidigt idag får de bli. imon ska vi fortsätta att baka pepparkakor me barnen och pyssla.

helgen gick fort men var ändå lyckad så fick avklarat en del å de va skönt. rummet e julstädatå nu ska bara julklapparna slås in så e de me klart. = ) skönt att vara ute i tid i år för e så jobbigt att vara i stan i juletid.

men ska dra mig nu å duscha å göra mig klar för kvällen ha de fint godnatt pözzhajj

Lördag 28/11

heej
idag är det lördag men det har känts som att det varit söndag. varit i stan idag me sofia och pratat å letat julklappar men ja e typ klar men fick köpt en burk = )
det märktes att det var lönehelg och nära jul för det var massa folk. jobbigt jobbigt.
så var skönt att komma hem sen å min syrra va snäll å fixa mat till mig för ja hjälpte henne me hennes spel :P haha

Sen sist:
Torsdag- fick börja 9 å sluta halv 5. för var vikarie inte praktikant för en dag, å man blev bemött på ett annat sätt som vikarie än praktikant att de kan ändras så fort. men de va bara roligt att se. men självklart kom det massa barn och de ville inte sitta ner vid borden å göra saker nej nej bara låta å gå runt. men tillslut fick vi ordning på dom. sen fick ja vara den enda odinarie på våran avdelning å de gick otroligt bra de lyssna skötte mellan mål och bara var hur bra som helst. så dan avsluta vi me disco vilket var mkt populärt = )
på kvällen var det konsert Takida å de var faktiskt mkt bra vist inte alla men de mesta å de va mer folk än ja trodde =) så de var en lyckad kväll trotts att ja var trött.
Carro blev 19 år = )<3

Fredag- var väldigt lugn men det var skönt när man var så otroligt trött. men ändå kom man inte iväg i tid.
kvällen avslutades hos carro me en trevlig kväll = )

nu ska ja dra mig ha de gött = )

pözzhajj

Onsdag 25/11

heej
en till dag till ända och den har varit riktigt bra, praktiken flöt på utan problem vist de fanns situationer vi inte förstod hur min handledare tänkte men vi jobba på. trots regnet hade vi de roligt ute och man fick mer kontakt me de som vill vara lite "tuffare" när de e me visa barn, även en förälder som varit svår. de kändes mkt bra. vilket som gjorde dagen ännu bättre e att ja ska få jobba imon som vikarie å då tjäna lite pengar, vilket aldrig är fel å att få höra från chefen hur bra de andra pratar om en å hur de litar på en å att man ska klara av jobbet värmer sånt behöver ja verkligen höra.  ofta gör man så mkt och ställer upp för allt å alla känns de som men inte får något tillbax lr inte alls så ofta som man gärna viljat. men vist händer de.

sedan åkte ja in till stan för att träffa min kära fia =D vilket var jätte roligt var så längesedan inte sets sen innan vi gick på praktik altså v.42. så de fanns mkt att prata om å även denna gång pratades de på i ett. å tiden var knapp så när vi skulle skiljas åt vid bussen kom vi på att vi inte pratat om de vi framförallt tänkt framtiden haha men de får bli nästa gång måste ju ses igen snart = ) <3<3<3

trots folk som får en på dåligt humör så har ja haft ett leende på läpparna mest av dagen = )   de ska inte få förstöra att ja e påväg upp mot mitt mål. men falska människor blir ja så arg på å besviken över.

men nu ska ja gå å duscha å sen sova så ja orkar me hela dagen imon slutar sent sen hem å äta å byta om sen in till stan för Takida. så de blir fult program hoppas de e en snäll vikarie den andra bara när ingen av de andra e där. :)


ha de gött pözzhajj

imon fyller min kära carro 19 år ett år äldre = )  ringer å grattar dig imon = ) <3

Tisdag 24/11

Heej
idag var det mer barn men lugnare.var en sväng i skogen å denna gång blev det en ny skog vi fick se.den var mkt populär bland barnen =)
dagen flött på och när klockan blev kvart i 2 fick ja gå =D min handledare var på möte så var gör man inte ;) de andra tyckte me att ja skulle få gå ja kom ju tidigt idag faktiskt.
men som vanligt hade ja otur me bussarna så gick ju ingen fören tjugo över blää på de. hade ju glömt att de gick annat innan halv 3. aja väl hemma fick ja städat lite på mitt rum och jul pyntat mys =) <3

imon blir de en vanlig lång dag på praktiken men sen e de äntligen torsdag och ja å eve ska klara oss själva vilket ja tror kommer gå jätte bra. sen e de Takida =)  ja lyssnar inte direkt på dom längre e någon låt bara så känns konstigt men de blir en trevlig kväll i alla fall å man har ju biljetter. trött på fre men va gör man inte =D   ja har ju lovat mig själv att göra detta till de bästa året så då ska de så bli, sista året innan studenten. =)

ha de toppen så ska ja ta å sova nu. segt när man e pigg å ska sova men aja.

å måste bara säga att ja fick ett bra avslut på dagen igår min kära Erika ringde mig å de va mkt längesen ja prata me henne tyvärr av olika skäll tiden var tar den väggen men hoppas vi kan ses snart nått ska vi nog kunna klämma in =D <3<3<3

måndag 23/11

heeej
oj va längesedan de var sen sist ja hade för mig att de var innan helgen men hade vist fel. men får skylla på att de varit så mkt.
Praktik me mkt högt tempo att man e helt slut när man kommer hem, tränat järnet två dar, fått ytterliggare en ångest atack, träffat elin å snacket gick i ett på båda haha, bio, ätit ute, jobbat, hälsat på carros praktik - carro hälsat på min praktik. ja en hel del som ni förstår.

onsdag och torsdag blev det praktik sedan träning. fick vara den enda ordinarie personalen från ett till kvart i 4. har blivit en hel del, å så ska de ju inte vara men ja klarar det bra. De va skönt att få träna å vara igång igen eftersom att det var ett tagsen nu. så svårt att hinna me när man kommer hem så sent och ska göra mat å greja hemma.

fredag var ja me carro på hennes praktik å de va så lugnt att det var som en ledig dag för mig men de va roligt att se och träffa carro å prata om allt sen åkte ja in till stan å träffa elin å de va allt för längesedan ja träffa henne senast så man prata i ett om allt å de va så skönt. <3
sedan åkte ja hem till daniel och åt och kolla på utröstningen av idol missa tyvärr de andra. =( å på söndan jobba ja så kunde inte se då heller =(

Lördag blev de lugn förmiddag me frukost å fixa sig innan de bar iväg till stan å bio, New moon å den va sjukt bra den me = ) älska filmerna <3
sedan gick vi iväg för att äta min älskling skulle bjuda mig =) <3  god mat, underbart sällskap, trevliga samtalsämnen mkt skratt å humöret på topp kan de bli bättre = ) hemma avslutades kvällen me film sen sova eftersom att de va jobb på söndag.
Men det var en underbar dag från morgon till kväll litet minus på morgonen men allt de andra väger över så ja ville att den aldrig skulle ta slut. men me ett sådant stort leende och sådan lycka innom mig å känna att man mår så bra de va en kännsla ja inte känt på väldigt länge, inte sen ja va liten för ja mins de inte.
jag hoppas det fortsätter för de var en sådan underbar känsla. <3 
Daniel tack för allt ja behövde verkligen de Älskar dig sååååå<3<3<3 de finns inte ord för det <3

idag då så var carro me mig på min praktik och det var ett något högre tempo än hos henne, men vi tog oss igenom dagen och fick pratat ännu mera.  freda ses vi igen så trevligt ska de bli = ) <3

nu ska ja få gjort mina praktik uppgifter tänkte ja men tar nog de imon när ja kommer hem tidigare så fixar ja lite på rummet istället ska ju börja tidigt imon så blir till å sova i tid. ¨

Veckan då
Tisdag 7-14.30 praktik men ska försöka gå tidigare.
Onsdag 8-15.45 praktik  skulle vi ses Fia ???
Torsdag 8-14 hoppas ja på för vill inte vara själv me vikarierna. Konsert Takida = D hoppas de blir bra :P
Fredag 8-15.45 men hoppas på tidigare även då :p fira carro på kvällen me folk.Daniel sova här =)<3
Lördag träffa Sofia ev.  sedan ev till simon me daniel å linda.
Söndag Ullared me Daniel, simon och linda.   får se om de blir att ja går me daniel på förlovnings"fest" lr om ja får vara hemma för de behövs barnvakt. men e så dumt när man inget vet å man väntar å väntar på besked.

så efter nästa helg ska ja fixa håret. = ) Äntligen =D

ha de fint pözzhajj

Söndas 2 år 11 månader snart 3 år nu = ) å nu känns de bättre än nånsin de e som me vin de blir bättre me åren = D <3

Tisdag och tiden går så fort...

heej
nu är det redan tisdags kväll tiden går så otroligt fort ja förstår inte vart den tar vägen ja har svårt för att hålla koll på dagarna längre. var otroligt trött idag under dan men de försvann som tur var rätt fort för idag var en i personalen hemma å sjuk. inte skoj efter som att hon är den som ja funkar bäst me. men de blev mest vara me barnen eftersom de andra var lite här å var på olika möten.
Jag mår mkt bättre nu än i början när ja var där, då var ja verkligen kass grät, mina smärtor som kommer när ja mår dåligt och är någonstans där ja inte känner mig trygg lr välkommen och kunde heller inte äta mer än ytterst lite för de gav mig spykännslor.  men min räddning kom och jag är så glad över att ha sådant stöd från de andra två som ja funkar bäst me av de ja jobbar me. framförallt den ena som ja pratat en del me. jag har så svårt för att prata me äldre av olika anledningar men de e bara å kämpa på.
tack vare praktiken och att man då kommer hem soppas sent å har saker att göra när man kommer hem så har man mindre tid för tanker, å de e så skönt slippa alla tankar som kommer upp de va nog de jobbigaste när man var hemma å var sjuk.
men idag då efter praktiken åkte ja in till stan för å klippa mig, och de va en del som va slitet efter sommaren och förra kunde ju inte sin sak som klippte så fick fixat tll de me. så nu e de kortare igen men ja gillar de. blir nog toppen när man fixar till de. frisören plattar ju bara de. = ) skönt me lent hår = D
Gaia Älskar dig <3

imon å på torsdag blir det träning var ett tagsen men e så svårt att hinna när man har praktik. men de ska bli skönt.  =)   
å på freda ska ja hälsa på carro på hennes praktik. = ) skoj ska de bli att se henne igen var ett tagsen nu.
man pratar å ser de från skolan så lite nu tyvärr = (


ha de gött alla pözzhajj

Lyckades inte få någon bra bild men aaa man ser lite = )

helgen e över å en ny vecka här...

heej...
nu är det måndag igen och me andra ord är helgen över. det var en helt okej helg. fredag blev det hem till daniel direkt efter praktiken. lugnt shit va trött ja var, jag kom upp extra tidigt i frdags för en gångsskull. de blev idol men de va precis att ja höll mig vaken.  lördag bar de av ut till brännö för att städa å fixa in för jul för nu blir de inte fören jul man kommer ut. inte ja i alla fall.  efter mkt jobb åkte ja hem igen å min bror å ja åkte för å hämta daniel.
söndag vakna ja tidigt av j*vla mensvärk ja hatar den för tyvärr var mina tabletter mot värken slut och dom vanliga e inte till så stor hjälp men hade inget annat val så de blev inte mkt mer sovit sen. =/   men fick övningskört först på förmiddagen sedan på kvällen vilket är toppen. gick åt skogen denna gång men aja.  var även i stan en sväng å käpte lite krämer som är bra å ha å så.
nu ska ja bara klippa mig å färga håret så blir de till å spara sen. =)
men ja en helt okej helg. trotts trötthet och värk så är helgerna bästa tiden på veckan.  men ja får faktiskt säga att ja trivs riktigt bra på praktiken nu vilket e bra.


idag var en lugn dag tyckte de andra på praktiken men ja höll inte me eftersom ja hade sådan huvudvärk halva dan :/ lagom roligt så de blev inget skrivande me uppgifterna hemma idag får bli imon.

men vart tar all tid vägen e inte många lediga dagar innan jul känner hur stressen börjar ta fart men får inte hända för vet hur de ena leder till de andra.

ha de gött får bli mer en annan dag blir så mkt när de blir så sällan å man vill få ut så mkt...
men ska försöka skriva imon me.

pözzhajj





Onsdag 11-11-2009

heej
nu är det onsdag igen och veckan bara flytter på. har varit väldigt trött denna veckan men det går bra. har denna vecka börjat me min stora uppgift att göra nårot med barnen, och det blir masker. kändes som en bra idée när de gillar att klä ut sig så mkt. = )  så nu har hälften av gruppen gjort en egen mask = ) å de blir så fina. = D bild kommer senare när de e klart.

men måndag blev bara praktik me besökav läraren å e så skönt me en så förstående personal,sedan lugnt hemma göra mat åta å ja de vanliga som finns å göra hemma. lite städande me, å de e alltid skönt me de som blir gjort. synd bara att orken inte finns där så ofta när man kommer hem så sent å de blivit så mörkt. =/ 

Tisdag blev de praktik me skogen å mkt lek sedan hämta pappa mig å körde mig till jobbet så ja fick jobbat några timmar. Behöver de pengar ja kan få ihop så = )  så de blev sent hem men de va de värt.tog en varm å skön dusch så då blev man lite piggare.

Helgen har ju även rullat förbi me stor fart. = ) 
Fredag blev det ut å äta me Mamma, Pappa å Daniel = )  passade på när de andra inte var hemma. riktigt mysigt faktiskt. missade idol men de va de värt för detta händer så sällan. (såg reprisen på söndag )

Lördag
var det jobb hela dagen å de va roligt att vara tillbax igen eftersom att ja sist de var min jobbar helg så var ja sjuk så pappa fick ta de, inte skoj. men de var glada att se mig igen= ) de kändes bra.
sedan kom mamma å hämta mig så ja fick äta å göra mig lite i ordning innan ja skulle åka in till stan för att gå på bio.  jag och Daniel skulle se Saw VI å ja tycker faktiskt att den skillde sig lite från de andra me stil å sättet som personerna blev "straffade". men ja gillade slutet fan va de kändes skönt me de. haha =P  ja gillade inte förra filmens slut fyy.
sedan åkte vi hem å va så trötta så somnade fort, började kolla på en film men de blev inte mkt mer så får se den en annan dag när vi inte e så trötta haha = )

Söndag var en lugn dag me idol å annat som var på tv när den stod på. på kvällen blev de varmamackor å kladdkaka för farsdag. å fick även lite små paket.sedan sova i tid men spelar ingen roll när ja lägger mig längre e lika trött ändå ju. =/ va e de här.


måste klippa mig snart å har beslutsångest om ja ska färga de lr inte. för de känns rätt missfärgat nu i vissa ljus men om ja då ska göra om hela i ljusare blond eller göra de mörkare. ??? hmmm får se något förslag???

ha de gött pözzhajj  nu ska ja ta bort å måla nytt på naglarna sen bonde så man hänger me i snacket imon =P haha




lugnet har nu lagt sig...

heeej
nu är ja hemma och tar de lugn innan alla kommer hem, har varit extra högt tempo idag på praktiken. var ju och badade idag men innan de skulle vi ha firat ett av barnen som blev 4 år = ) skynda skynda fattar inte denna stress men ja fattar att de e så många som slutar lr blir sjukskrivna. för vem orkar ha de så i längden. badet gick bra å var så roligt att se en skratta som ja hade hand om som ja inte sett göra de innan. = )  men sen skynda skynda =/   jag och en till i personalen som ska vara där till jul är överens om att det är bra att de inte e längre för de hade vi inte klarat.
men nu är veckan över och det är helg riktigt skönt. å ja som fick sluta tidigare men inte kom ja hem tidigare för de. vänta en timme på bussen :@ hata bussarna.

men men nu ska ja gå å fixa de sista innan de andra kommer ha de fint och en bra kväll = )  pözzhajj

bokat å klart

ja igår kväll blev biljetterna bokade å klara...
till vad undrar ni säkert å de blev Saw V I  nu i helgen och New moon om två helger. =D  känns jätte skoj att ha något att se fram imot snart är det ju även Takida. men New moon längtar ja mest till = )


vintern närmar sig me stormsteg...

heej
idag när ja vakna snöa de från himlen de stanna inte på marken men de va snö. men de va bra att de inte la sig vill inte ha snö riktigt än de ska vara snö på julafton.
både igår och idag har ja råkat somna om när ja egentlingen skulle ha gått upp inte bra, men som tur var så vakna ja så ja hann me bussen. men fick inte ätit något men börjar ju me frukost så de löser sig = )
dagen har rullat på rätt okej någon var inte på humör idag så fick lösa konflikter ett par gånger me flera sparkar å slag vissa blir arga. fick sluta lite tidigare så ja kom me en tidigare buss hem idag skönt. min handledare var inte där så :P haha  å imon slutar hon tidigt me så då sa den andra att ja skulle få gå tidigare för de e ju freda å tycker inte ja ska behöva gå så länge då = D  skönt skönt.
imon ska vi bada så ja tror dagen flyter på rätt bra å går rätt fort. sen e de äntligen helg igen = )
å då blir de till å ta de lugnt, bio, jobb, träffa hjärtat mitt = ) D <3 å något litet för far.

men nu blir de tv ha de fint pözzhajj

Onsdag kväll...

heej
nu var det ett tagsedan sist och det har varit både bra å dåligt.  men dagen idag på praktiken gick bra var helt slut i huvudet men så blir de ju annars gick de bra. även denna dag tog jag mig igenom frukost och mellanmål själv, det är mkt eget ansvar ja har fått men det är ju bra träning och de ger mkt mer än att bara sitta me när någon av de andra fröknarna är med. så har de tagit kort me så de va extra finklädda idag =D  de va roligt att se och man fick även höra en del som man inte trodde att man skulle få höra. men man slutar aldrig att förvånas. haha = )
mkt lek var det också och ja de gick bara bra.

och lite kort om helgen för början av veckan har varit typ bara praktik göra mat å äta när man kommer hem ta de lugnt och se på tv sen e de dax att sova så = )

men freda då. först träffa jag carro under dan och vi åkte och köpte hårfärg och beställde tid för syn koll. sedan hem å färga ja utväxten blont och hon mörkbrunt. de blev lite mörkare än tänkt men ändå helt okej. senare i höst ska ja göra de mörkt har ja tänkt. = )  gick på promenad me hundarna och prata om allt mellan himmel å jord alltid lika skoj. :)  <3   på kvällen blev de mat å film me familjen de va ett bra tagsedan sist. sedan blev ja hämtad av min pälskling så skulle vi sett film men va så trött så ja somna nästan på en stol när skulle äta lite haha så blev till å sova.
lördan försavann snabbt å sen va de kväll me besök av lite folk så 9 st blev vi och de blev film saw V sen spel å prat å skratt.  en lyckad kväll bilder kommer en annan dag dom e inte på datorn nu.
söndan blev lugn pälsk spela me sin nya gitarr = ) duktig som han e <3, såg på film me Arn tillslut och den va helt okej.  sedan hem då ja fick kört lite alltid bra de som blir.

ha de fint så blir de mer en annan dag nu när ja typ är frisk så ska de börjas träna igen = ) känns bra.

pözzhajj


<3 Älskar dig <3

RSS 2.0