31 Januari 2011

ny vecka nya möjligheter.  = )       va ska vi få me idag da?  

1. Helgen
2. Veckan
3. Framtidstankar
4. Månaden

1. ja helgen har varit upp och ner blev inte som ja tänkt mig riktigt å de va synd. jag är inte nöjd med denna helg tyvärr, men klart de har varit bra saker med ändå.   Fredag blev de jobb å på kvällen kom bror å Daniel för att bror skulle fira mig. å så blev de handboll en riktigt bra match men synd att de förlorade.
lördag blev de jobb å de va ovanligt mkt för att vara helg så hade att göra. men tiden gick fort å de va skönt när ja inte riktigt kände mig på topp. de blev en jobbig kväll me blandade känslor kan man ju lugnt säga. å tyvärr finns dom me.  Men söndagen kom å även min födelsedag även om de kändes som en vanlig dag. men kom iväg lite i alla fall å bada å så innan de blev tårta å paket på kvällen. = )   då ja fick lite smått av varje som är bra att ha och biljetter till genrepet av melodifestivalen av Daniel.  = )  så helgen sluta bra i alla fall = )

2. i veckan blir de nog en del jobb igen. och fick tränat idag så behövligt :D . sen försöka få in att träffa lite folk. fira mig på fredag me massa folk = )  passa syrran lördag och börja på rummet tror ja. tar de lite som de kommer känner ja.

3. nu är siktet på att få in så mkt jobb som möjligt, spara så mkt de går, få körkort, så man kan lägga upp en plan på flytt.   jag behöver verkligen flytta för att kunna ha mitt liv å slippa detta som gör mig så depp. så de var verkligen skönt när man såg vilken lön man fick denna månad. å de känns ännu bättre att veta att de blir mer nästa = D .   men ska skriva nya ansökningar till jobb och försöka få ut de om ja blir ledig någon dag.   men bara man kunde lösa på något sätt att ja fick de andra rummet så skulle de vara jätte skönt. 

Men har ni några förslag lr tankar kring vad jag skulle passa att jobba med/som ?

4. denna månad fyller mamma år, pappa år, de e alla <3 dag tyvärr på en måndag men den e, jag ska söka jobb få körkort hoppas ja å komma närmare våren =D haha
de blir nog en bra månad ska försöka få in de mesta me kompisar å jobb å så.

ha de gött nu orkar ja inte skriva mer idag.
pözzhajj

26 Januari 2011

dagen har varit både bra å dålig skratt å nära till gråt men nu är den snart över å de känns faktiskt skönt. imon blir de jobb igen å på kvällen kommer bror så ska vi fira mig och pappa. = )

men man får väl ta å söka mer jobb i nästa vecka de har varit så mkt nu bara. typ förskolor, affärer, cafeér, tidningar ja lite av varje de borde ju finnas jobb inom något. men de vill ju ha erfarna å me massa utbildning. hur ska man få erfarenhet om man inte får jobba. så störande. men får väl försöka.

vrf ska man gå till en speciel tant lr gubbe för att få sitt körkort. hade ju varit så mkt lättare om de på ens körskola sa till en när man var godkänd å inte behövde köra mer. men de ska tjäna pengar på alla som vill lr måste skaffa sig ett körkort. att de ska vara så sjukt dyrt asså.

nää idag e ja inte på skriv humör

hejdå

25 Januari 2011

dagen idag har varit jobb och körning. små barn e inte min grej men va gör man inte. någon fick gå hem me feber å några va ny inskolade så krävde lite mer.  men man lär sig något varjedag. sen har ja spelat me syrran.
nu tänkte ja börja röja lite man får ju ta de steg för steg. så kanske man en dag kan göra saker till verklighet även om ja ser de en bra bit bort just nu.

men ja har ont om ideér va ja ska skriva om men men en annan dag. börjar få ont i halsen me blää inte bra. 4

ha de gött pözzhajj

måste bara lägga till...

ja måste bara lägga till en bra idé som pappa kom me när vi var ute och körde igår. jag vill ju flytta men vägen dit är inte slut än så i väntan så täkte han att man kan göra om syrrans gammla rum som bara står me massa grejer till mitt. de e större och ja skulle kunna få in mer. och en egen dörr. de hade varit toppen ju. de e en bit innan man kan vara där men ändå de låter ju jätte bra.  han sa även att man kunde slå ihop de me mitt gammla rum så fick ja två men de tror ja inte kommer att hända.  men nu ska ja jobba på detta och syrran e me på att hjälpa till. de hade varit ett lyft tror ja.  men ja ska uppdatera om hur de går å försöka dokumentera de :p haha

ha de

24 Januari 2011

ja nu e de ny vecka igen me jobb, födelsedagar, körande och firande. synd att ja inte hinner träna denna vecka men får se de så att ja har ju jobb just nu i alla fall å de e ju bra de. jobb mån - lör. idag gick bra va riktigt lugnt för många av barnen som skulle ha kommit kom inte så de hade inte behövt mig egentligen men de hade ju redan gett mig tid så :P  imon blir de en annan avdelning. men de va lite bra de för då fick ja andra tider. så slapp ja stressa så efter.

Veckan:

Måndag- jobb 9-16
Tisdag- jobb 7.30-14.30   köra
Onsdag- jobb 9-16 va ja vet.  köra
Torsdag- jobb 9-16 va ja vet.
Fredag-  jobb 9-16    fira mig och pappa med familjen.
Lördag- jobb 9-18   (fira sofia)
Sönag- Jag fyller år!

Dagens bästa- en rolig dag med barnen.
Dagens värsta-  den jobbiga huvudvärken som kommer varje eftermiddag nu för tiden = ( .

ha de gött pözzhajj

23 Januari 2011

söndan e här sista dagen på helgen.dagarna bara springer iväg ju =/ de går så fort. denna vecka har sofia och elin fyllt år men blev inget firande denna helg. nästa blir de mer.
men gårdagen var rätt lugn trotts turbulenten som blev.  träffa sara på bussen till stan var mkt längesedan så var trevligt, sedan fick ja använt delar av mina presentkort occh köpt tv boxar, en mössa, ljus och rengöring för händerna att ha på jobbet. en skön dag. ja har inte mkt mer att säga nu faktistk men men ska äta klart min frukost nu ha de gött.
pözzhajj

22 Januari 2011

nu är helgen här å den började ju toppen  = ) . en kväll med tjejerna med taco, massa snack å tv. ja va mer kan man begära = ) vi hade de väldigt trevligt i alla fall å snart får de bli av igen.  så de blir lite regelbundet. tack för igår tjejer <3

hade tänkt å köra vid denna tiden idag men har inte fått någon respons från mamma lagom segt. så får se va humöret säger idag om de blir något alls. får se när daniel vaknar me själv kan man ju inte sova länge vakna vid halv 8 idag. förstår inte hur man kan sova så länge när man går upp så tidigt varje dag.    jag är ju van vid att gå upp därför vaknar ja. aja.

men a fia de va ju intressant att du tänkt som jag.  för jag har tänkt om man ska bowla å äta, bara äta lr bara bowla å sen gå ut någonstans efter.    men mest funderar ja på om man ska bowla och äta lr om de blir för dyrt. men får kolla på de.

men nu ska ja dra mig å göra mig klar för å dra in till stan en snabbis.

hejhopp

20 Januari 2011

idag var det jobb som gällde. Fick stänga vilket har sina för å nackdelar. men de blir ju bara lugnare ju mer klockan blir men att vara hemma 7 är lagom segt å ställa sig å laga mat.  men va gör man inte. ibland är de ju behövligt. imon blir de en kort dag å bort på kvällen. skönt å veta sina tider i nästa vecka.
fick inte kört något idag tyvärr men men.

funderar på om man ska ha något när man fyller lr inte. men orkar inte ha de hemma för då e de så mkt som ska göras runt om så då e de om folk har pengar att lägga på något. men får se någon som har något förslag???

Dagens bästa- jobb = pengar
Dagens värsta- sena jobb dagar på nya ställen.

19 Januari 2011

Idag är det Sofias 20 årsdag = ) Grattis på henne å vi ses på fredag = ) <3

dagen har bestått av körning, jobb, körning, träning å sedan hem å laga mat. riktigt mkt har man fått gjrot. å var skönt att få tränat eftersom att de var ett tagsedan. blir så svårt när man jobbar så ska hinna.men idag var mamma i närheten så kunde åka samtidigt.

imon blir de jobb igen till sent ska stänga men de går nog bra, men sen ska man upp igen på fredag. men sen e de helg. = )
träffa Fia å Sofia, Daniel och ev åka skidor va längesedan. å köra så blir nog en toppen helg. =D

Dagens bästa- Fått träna igen = )
Dagens sämsta- huvudvärk

ha de gött

18 Januari 2011

En hel vecka har gått och jag kan ju bara säga att året har börjat på topp me vissa delar i alla fall. förra veckan jobbade jag alla dagar utom tisdag då ja hade annat å göra ändå. denna vecka jobba ja igår, idag kunde ja ha jobbat några timmar men blev ledig. skulle ha träffat alexandra men tyvärr har hon fått feber under natten = ( .  imon blir de jobb igen å ja e nästan säker på att de blir tors å fre med.  känns jätte bra. ännu bättre sen när pengarna kommer.
Till helgen blir det inget jobb skönt med en ledig helg de va ett tagsedan nu när de varit jul å nyår å sånt.
å i nästa vecka blir de jobb mån- lör. söndag tar jag nog ledigt.

Men där e vi inte än nu är det bara denna vecka och på fredag ska man träffa fia och sofia igen ska bli roligt = ) .

Så om man ska sammanfatta veckan som gått så har den gått fort, mkt jobb, mkt körning, lite sömn å ja har mått som ja mått men ja har tagit mig igenom den och nu är en ny här.

Nu tar vi nya tag å gör va vi kan av denna veckan så att den blir så bra den bara kan bli.  = D

LYCKA TILL Å JA KAN SÄGA ATT MIN HAR BÖRJAT BRA =D

ha de gött pözzhajj

Minnen å fina personer = ) <3

vi ses i sommar tjejer =D <3mmm glass sth va de ja ;)Tack för en trevlig kväll hjärtat me prata, skratt å gott å dricka :D göras om snart<3<3 de va tider de...en underbar kväll = ) julafton morgon

kvällen e här...

ja nu är kvällen här å dagen har gått riktigt fort. tiden i stan me elin gick ju bara för fort å ungen ska åka iväg om en månad igen å kommer hem till sommaren lagom segt. men roligt för henne. australien nära å bra me. aja får se till å ses innan dess. fick köpt lite presenter me = ) .
så har ja kört segt att de blir mörkt så tidigt för de blir ju inte alls samma träning. men bättre än inget. denna gången badade vi inte i vatten i alla fall. shit va vatten de var när vi skulle köra ut till brännö i lördags de va verkligen som att komma under vatten några gånger när man blev omkörd. å av ren reflex vänder man bort huvudet istället för att få bort det. haha de va en upplevelse de.

men får väl ta å försäka ändra dygnet så man kan somna i tid någon gång. om de skulle ringa så man kommer upp och in för helgen.

men tack carro för att du finns vi hörs imon igen<3 älskar dig <3

pözzhajj å godnatt

11 Januari 2011

Tisdag idag började en ny vecka igår. Började den me att åka hem från brännö tidigt. tidigt å på båten får ja två samtal om jobb. så de va hem å lämna grejerna bara typ innan man fick åka igen. skönt å komma iväg å att folket minns mig även om de va ett tagsedan nu.  så de blev några timmar å tors å fre igen. ska få veta mer idag.
idag kommer familjen hem så man inte e ensam hemma längre lr a ja kommer ju vara de till helgen igen  men sen så. 

idag ska ja in till stan å träffa Elin så de va lite tur de inte ringde idag.  hon har varit borta i 4 månader ungefär så de ska bli jätte skoj å ses igen. saknat henne å våra pratstunder. vi kunde ses oftare än vi brukade i början av hösten när andra jobbade lr var i skolan. = ) <3
sedan ska ja hem å köra.

veckan då:
imon blir de kanske att ja träffar carro sedan träning å körning skönt att komma igång igen. å bara isen försvinner så kan man snart gå ut mer å gå.
Tors blir de jobb tider får ja se å sedan köra igen.
Fredag köra, jobb å samma där får se på tider, träffa sandra som me va sjukt längesedan. ska bli skoj = ) <3 äta, film å tjöta.
sedan kommer helgen å då ska ja jobba bara.

sedan kommer en ny vecka igen me körning och Sofia å Elin fyller år.

nu ska ja dra mig till duschen ha de gött pözzhajj


Fia- ja verklige. å mer gånger framöver. <3

9 Januari 2011

nu har det blivit söndag och jag är ute på brännö inte mkt har blivit som da ska å ja vill bara komma igång me grejer så ja får tillbax min ork igen för grejer.  får se till å söka en massa jobb i veckan å börja träna igen. de blir nog bra. å så e de tänkt ja ska få in att träffa carro å alice, alexandra å adrian å sandra. de känns roligt.
ja måste få ordning på allt å alla mina tankar ja tror ja blir tokig snart när ja varken vet ut lr in.
å de blev ingen utgång igår å nu i efterhand va de nog tur de. för fick kört en del istället å de ger mer i längden.
vi hade ju en händelserik resa så. = P
å så ska man ju fylla år om ett tag med får se om ja gör nått av de, de får ja ta ställning till när de lugnat sig lite.

ute ligger isen så får se om ja kommer hem idag lr imon. även om de hade varit bra idag men e så segt att åka så långt på kvällen för att vara ensam hemma.

men va skönt å träffa tjejerna i fredags över en fika de får vi göra om snart igen. = ) de kändes verkligen bra inombords å känna att man hade några att prata med om allt. å kunde skratta å bara vara = ) <3  tack för det<3

men nu ska ja gå å hjälpa till så ska ja hjälpa syrran me håret sen.

ha de gött pözzhajj

6 Januari 2011

ja nu e de torsdag redan. blev ett snabbt beslut i tisdags att åka ut till brännö slippa tjötet lite å e så segt att vara ensam hemma jämt. sen har ja pluggat teori igår och idag jobbat i snöovädret tur man e inne men måste ju ut å ta bort all snö. fyy faaaan. så nu känner ja de i kroppen vill inte veta hur ont ja kommer ha imon. de va ju hur mkt snö som helst här hemma kom ju knappt in = / så de va bara till å börja. jobbigt att vara själv då men ja fick mig ett träningspass. 1.5 timme yea...

imon blir de körning i snön å träffa tjejerna över en fika fia och sofia. trevligt trevligt var ett tagsedan nu. å kvällen har varit lite rörig me olika förslag som snurrar men nu blir de nog hemma så åker ja ut på lördag kanske de hinner nog me ändra sig innan dess men aa haha :P

klockan går för fort ja som hade tänkt sova tio å undra vid halv 9 vad ja skulle göra va tog timmarna vägen = /

menmen får göra mig klar nu för å sova annars kommer ja aldrig orka morgondagen.

pözzhajj

å grattis igen carro tänker på dig <3<3<3


Fia- ja imon så äntligen = ) <3

Daniel- bra de ;)

3 Januari 2011

ny dag idag och ja har fått städat en del ute i vardagsrummet å damsugat av de andra rummen skönt. nu känns de lite bättre. tyvärr kommer ja inte åt lådorna som ja ville börja me men får bli annat. ja e ändå nöjd hittils.

Lite om jul å nyår då...
JUL
efter att ha jobbat i tre dagar mån - ons fick ja på onsdag kväll fixat de sista julklapparna med sofia. skönt de. torsdagen hade ja mkt å göra men dagen blev inte som tänkt mkt omtumlande kan man säga. Åkte me pappa ut till brännö på kvällen fick inte me mig allt ja skulle å kunde inte känna mig lugn riktigt fören nästa dag men de e som de.  Julafton kom å de va ett tagsedan man var på samma ställe heladagen. men de gick bra patrik kom ut så nästan alla var samlade. mat, tv å julklappar gjorde dagen mkt trevlig och mysig.
på juldagen blev det promenad ute i de fina men kalla vädret. mys, mat å tv ja en trevlig dagen efter å på kvällen kom Daniel.
Annandagen kom å Nicklas kom å alla var samlade händer inte ofta kan man ju säga men de va trevligt och gick  bra. så ja julen blev rätt bra ändå trotts allt.

Nyår
började dagen med att äta ute med familjen + daniel - pappa.  innan de var dax för tester som vi fått i julklapp. inte varjedag som man är på teater.  sedan bar de av hem för att äta, se på film äta lite mer å spela spel. innan klockan slog tolv. ja en riktigt bra nyår kan man säga. ja e nöjd.

Mellan
å resten har de blivit stan, bio, ätit ute, träffat sofia, linda, simon, bror å Daniel. trevligt, trevligt.


Jag fick lite av varje i julklapp hade inte önskat mig så mkt ett spel, film, box å cd typ.
Fick spelet x 2 så fick bytta de ena till ett annat. film, cd, pussel, box, tröja, ring som tyvärr va för stor å lite annat smått å gott. = )

God Jul <3

jul, present från jobbet och 4 årsdags blommor från D <3




2 Januari 2011

dag 2 på de nya året och ja fick mig en påminnelse åter igen om vrf ja vill flytta bort, bort, bort...  ja blev konstigt nog inte bara arg å irreterad utan även lite ledsen inom bords. ja de blir så splittrat å ena sidan vill ja hålla med men å andra sidan inte för de går inte ihop som ja får höra. aja svårt å förklara finner inte ord just nu.
men men har jobbat idag och de gick bra en lagom lång dag å fick handlat lite efter segt bara att ja går in för att handla mjölk men när ja e på bussen inser ja att ja inte handlat någon lyckat.  men ja fick köpt annat till frukost å mat imon. = )
imon ska ja sätta igång på riktigt om inget dycker upp med fixandet. å ta mig en sväng till banken.

japp nu jävlar ska de hända grejer å hålla i sig...


saknar vännerna inte träffat dom som tänkt under ledigheten va tog tiden vägen ja som ville så mkt, för mkt enligt vissa som vanligt men ja vet att de går å ja mår bra av de.  fy fan för att inte göra något och bara sitta hemma.   men ja tänker på er å ni vet vilka ni e kärlek på er <3<3<3

1 Januari 2011

nu är det nya året här och det känns riktigt skönt jag hoppas på att det ska bli ett bra år.  söka jobb,jobb, jobb något att läsa kanske till hösten om ja ändå visste vad. hitta mig själv igen, ta körkort, resa, å underbara middagar.  jag vill så mkt men de går inte. om ändå någon var på min nivå å ville de ja vill. men de e inte lätt att hitta tydligen.  men i år ska ja ge gärnet å inte sluta halvvägs. jag vill ha ett fast jobb så ja inom 1-2 år kan flytta. flyttar man ihop med någon blir det ju inte så dyrt. man "lyxar" ju inte till de så än utan när man skaffar något större för en framtid.
bara jag blir klar me körkortet ska ja lägga undan allt ja kan å inte köpa bara för att köpa.

hur mkt kläder har man inte som bara ligger?

hur många filmer har man inte som man ändå bara kollat på en gång?

hur många cd har man inte som man inte lyssnar på?

hur många böcker har man inte som man inte läser?

hur mkt har man inte som bara finns men inte används?

jo för mkt tyvärr...

så får ta och gå igenom de lådor ja har på vinden å så och skriva upp vad jag har å inte till flytt så man kan lösa de innan de e dax. alltid skönt att ha så mkt klart som möjligt.

för fick mig en kick när ja idag var hos min bror me familjen, å släkt för att han fyller 23 år idag, GRATTIS på han =D
ha ett eget som man kan bestämma över själv och ha som man vill.  nog för ja ofta e ensam hemma men de e inte samma grej.  här hemma har ja gett upp de e ingen idée när man inte får något tillbax för besväret å all tid man lägger ner.

men men nu ska ja börja på mitt rum skriver om jul å nyår å så senare = )

ha de gött pözzhajj

RSS 2.0