segt...

min telefon la ju som sagt av i förra veckan lr de e snart 2 veckorsen tiden går så fort. men då har ja fått ha min gammla telefon men idag på jobbet så la även den av den blev bara svart å ja hörde att ja fick meddelande men såg som sagt inget.  var och frågade om min senaste va de var för fel å skulle uppdatera mjukvaran så trodde han det skulle funka.  får se hur länge de håller men nu har ja gjort de i alla fall.



idag var jag en sväng i stan med sandra och fia och fixade pressent till jenny. missade dok att gå till apoteket kom ja på nu men får lösa de hur har ja inte kommit på än bara.
sedan åkte jag och jobbade kom hem fixa mat lr min bror gjorde de idag å ja nu sitter ja här =)  de va min dag de. =P

imon blir de jobb heladagen tio timmar =/ sedan upp på fredag och jobba igen men då fram till minst 3 sedan får ja la skynda till apoteket och hoppas på att de inte är någon kö. sedan ska ja köra med mamma och handla, hem byta om om ja hinner, sen in till stan och äta med daniel innan bion.

Lördag- åka till havet tror ja de blir eftersom att de verkar som att de blir bra väder sedan fira jenny på kvällen 20 år =D <3

Söndag- får se va de e för väder men på eftermiddagen blir de körning sen ut till brännö så stannar ja där till måndag för då e jag ledig.

och från imon är jag helt ensam hemma i en vecka fick ja veta min bror ska bort.  men de ska nog vara lugnt kommer typ bara vara hemma och sova och göra mat.

ha de gött pözzhaj

jobb dag...

heej

körningen gick inte alls bra idag enligt mig massa slarv fel men de blir la så när de e ny bil/lärare och föräldrarna är på brännö så man inte kan öva.
bussarna var inte på min sida var en som skulle lära sig turen så var sen då missa ja min andra buss. men när ja kom fram tillslut så fick ja köpt mat att äta innan jobbet.  så de löste sig. jobbet gick bra fram till att det var typ 2 timmar kvar då ja fick en sådan jobbig huvudvärk som inte vill släppa tagen om mig = (  så de blir till att sova nu å hoppas på att den e borta till imon. ha de gött godnatt på er... = )


Måndag

Heeej !

idag är det måndag men inget fint väder men det är lugnt för min del för ska åka och köra sen på skolan och efter de blir de åka till jobbet direkt för att jobba till ikväll. semestern är slut för denna gången å nu blir de om tre veckor igen.
då de bär av till klövsjö för att bara ha de bra å förhoppningsvis så är det sol. = )

på fredag blir de äntligen bio = D

nu ska ja dra mig ha de gött pözzhaj



Helgen är över...

HEEEJ !  =D

ja nu var helgen över för denna gången. och imon börjar en ny vecka.
Torsdagen blev en bra dag, jag fick kört med en toppen lärare, handlat, träffat gaia och en kompis till henne och gaias syster vilket var riktigt längesedan. men det var trevligt å vara uta i de fina vädret å prata om allt. =D <3
träffa daniel och så fick ja köpt ett par jesna shorts tillslut och ett nattlinne som ja inte kunde köpa i onsdags när plånboken blev kvar hemma.  å en scharfs å fotlänk me pressentkort. = ) så nu behöver ja inte handla mer.

Midsommarafton blev lyckad trotts att det var många som hoppade av.  men började dagen på jobbet och tiden gick fort sedan hem å fixa klart in för kvällen då vi grilla, åt tårta, prata å hade de mys. = ) ja de blev mkt skratt. synd de inte var varmare å blåste mindre. men de löste sig ändå.

Midsommardagen blev de upp och ut till brännö på morgonen. var soligt och varmt men lite kylig vind. blev inget bad men träffa familjen som inte blir så ofta nu på sommaren. var ute i solen en del så nu bränner de en del.
men jag är faktiskt nöjd med dagen och hur bra de gick.  men blev hem på kvällen me daniel.

idag har varit en rätt lugn dag de e söndag och snart börjar en ny jobb vecka. gått en promenad och fått gjort lite viktiga saker.   nu blir de tre jobb veckor med mkt jobb innan de e semester.

så nu blir de till att jobba på bara = D haha

ha de gött pözzhaaj

jag tror...!

HEEEJ!

Idag:
idag har jag träffat Fiia, vi passade lilla wictor som är så söt = D  åt glass och prata. en trevlig stund trotts en lite ledsen wictor ibland. sedan gjorde ja henne sällskap på jobbet i några timmar och fick mat. = )  så duktig så var hon =D <3   jag hade tyvärr glömt min plånbok hemma inte skoj alls. jag har fått sån otur de senaste dagarna =/  min mp3 är borta, glömde plånboken hemma, fick inte lön för alla timmar ja jobbat, min telefon har lagt av, råkade göra sönder en termos igår så den blir de till å slänga fort ops, sköljmeddel rann för fort så de blev för mkt blir mjuka kläder i alla fall, diskmaskinsmeddel svämma över  och gjorde nästan sönder ett av våra bord.  näää fyy ja har inte mkt tur nu för tiden.men får hoppas de vänder snart.
hemma städa ja i ordning de mesta så lämna ja lite till imon. målade naglarna och åt lite mer mat.

Jag tor...
Jag tror att jag är på väg åt rätt håll ja har faktiskt trotts allt mått riktigt bra de senaste borde ha tränat mer men ändå. jag vill nämligen hitta mig själv och vad det är jag vill göra med mitt liv. vad jag ska läsa? jobba med? värda att hålla kontakten med? familjen å kärleken. få allt att gå ihop å fungera bra.
men ja tror ja läser kurs / kurser till hösten för att se om de e de ja vill lr inte. och samlar ihop mer pengar inför framtida flytt.  jag tror att de kan vara bra men får se inget är bestämt än å ja får se va ja kommer in på först.



Imon:
upp tidigt och duscha innan de bär av till körskolan för att köra. hoppas bara ja inte klantar mig för att det är en annan lärare som jag inte träffat innan.  hoppas, hoppas.  sedan ser ja till att få handlat lite i väntan på bussen hem. och innan ja ska vidare för att träffa Gaia = ) <3. sedan på kvällen träffar ja daniel och fixar de sista. så de blir en full späckad dag = )


nu ska ja göra mig klar för sängen ha de så bra å ha en toppen midsommar =D=D=D=D=D=D
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER = D


ny vecka och snart midsommar = )

Heeej !

imon är det onsdag mitten på veckan typ även om denna vecka känns som helg hela tiden :P haha nu har ja inte jobbat sedan i lördags och det känns faktistk lite tomt rastlös. då får ja massa tid men så lite gjort hur går de ihop =/ men de e så de e.

Veckan som var i korthet:
på fredagen var det fullt upp på jobbet så stanna över lite för att inte sluta mitt i, sedan handla ja mat å godis och var duktig och laga lite finare mat när det var fredag. *STOLT* = D haha  så fick ja sällskap av Daniel = ) <3  mys<3  men mkt mer hann vi inte me för skulle sova. lördag var de upp tidigt och åka till jobbet.

var ju bröllop på tv så vissa stunder var det väldigt lugnt. men ha sändning från morgon till kväll å hur många tidningar å extra saker som helst vrf??? nog för de e prinsessan men ändå man behöver ju inte överdriva. och när allt nu skulle vara så stort hade ja lite större förväntningar på klänningen faktiskt. jag tycker inte att den var fin å passa inte på victoria. men men hennes val. sedan uppdatera min syster mig om vad som hände till 12 på natten för ja inte kollade. hon har även gjort en tavla med tidningsutklipp på dom =/ de här e stort för henne.

söndag blev en lugn dag med daniel bara väldigt skönt att bara ta de lugnt efter en jobbvecka. men på kvällen blev de körning å för att få köra så mkt som möjligt åkte ja me ut till brännö så ja fick köra ut. havet på måndags och inne en sväng och körde innan vi åkte ut igen till brännö.

Idag:
så idag på morgonen körde ja hem halv 8 ovanligt pigg för att ha sovit dåligt 2 nätter vrf vet ja inte. men de gick bra å hemma fick ja gjort klart lite viktiga grejer i alla fall får fortsätta me de imon lr på tors.
träffade elin en stund me tyvärr hade vi inte solen med oss denna gånge heller så får bli en annan gång. jag hittade i alla fall lite på rean som ja köpte för pengarna som skulle vara till mat oj da... men får lön imon som tur e = D    men blev 2 diadem och ett linne från gina å underkläder från hm. skönt = )
sen har ja även beställt klänningar på internet från hm och bubblroom som kommer i sommar = ) äntligen ja har lettat så efter klänningar med färg inte bara svart å vitt.  å nu hade även klänningen ja prova i sth kommit in i min storlek =D=D=D=D=D GLAD blev ja då.
men de får ja betala senare.
nu har ja beställt korten tillslut me som ska bli tackkort tiden går ju så otroligt fort. men nu e de på gång.

Veckan som kommer:
Imon
- träffa Fiia = ) <3  sedan kanske köra på eftermiddagen. eller fixa för fredag.
Torsdag- köra på skolan, träffa Gaia = ) <3 längesedan. träffa daniel å handla å fixa det som behövs in för fredag. baka.
Fredag- jobb sedan grilla, umgås och ha de gött me vänner = ) <3
Lördag-söndag- fortfarande inte bestämde men om de e väder så blir de kanske brännö me sol å bad = D

innan en ny vecka börjar me jobb måndag - fredag.

Ha de gött så hoppas vi på att de blir soligt å varmt imon =D 
pözzhajj  sov gött



snart helg...

heej

ja nu är det snart helg torsdagen är över och imon är det fredag. jobb till 4 sen blir de till att handla för min bror har tydligen ätit och druckit upp de ja hade köpt. sedan hem och laga mat för 3 om inte bror ska ha me.  får se va de blir är ju trots allt fredag. = )
daniel kommer och äter sen blir de sova i tid för att jobba hela lördagen. men de ska nog gå. sen e ja ledig söndag så då hoppas ja de e fint väder. =D
mitt hår e i alla fall blont å fint efter att ja gjorde utväxten och de som var mörkare. käns skönt.  = )

idag hade jag en trevlig stund i stan med elin vi hade ingen tur med vädret så kunde inte sitta i solen som tänkt men men fynda en hood tröja för 49 istället för 299 =D  ja som typ slängt alla mina :P

någon mer än ja som tycker att allt runt bröllopet har blivit för mkt???
men på lördag är det och sen om typ en månad är det nog lugnare igen.

ha de gött pözzhajj  

SOMMAR =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D
mmm glass sth va de ja ;)

jobb jobb jobb = kommer vara vit i sommar...

heeej

ja nu för tiden lägger ja mkt tid på att jobba så att ja får in pengar om de blir så att ja flyttar.
förra veckan jobba ja måndag,onsdag,torsdag,söndag. resten blev det student, vara med fia, vara med daniel å köra. när jag har lite tid över sitter ja för de mesta bara å tänker på allt ja måste göra men inte har någon motivation till att göra tyvärr.

denna veckan blir de jobb tisdag,torsdag,fredag,lördag.
så i måndags var det stan me fia för att fixa med lite grejer som ja hade. prata i massor och ha de trevligt som alltid =D <3 mkt skratt = ) <3
sedan kom ja hem å gjorde mat sa hejdå till familjen som nu mera bor på brännö utan mig och min store bror innan ja gick ut på en promenix med amanda = ) trevligt var ett tagsedan nu de får vi bättra på. får se hur de går me de haha  =P kvällen avslutades med ett samtal med erika om livet i allmänhet = ) <3
onsdag som idag har jag varit på körskolan och de var ett tagsedan nu ja va där så var lite ovant me bilen där. men de gick bra. har nu fixat lektioner till sommaren. sedan gick ja och kolla lite i affärer efter klänning till sommaren lr midsommar men nää ja hittar ingen. = (     efter de åkte ja hem å åt och satt i solen lite innan ja åkte och träffa carro. vi gick till fästningen och köpte glass å prata om livet.  = ) <3 trevligt trevligt <3 de blir ju inte så ofta längre.
imon efter jobbet ska ja träffa elin en stund och prata och ha de trevligt i solen om den e framme =D  <3
fredag kommer daniel å lördag kväll får ja se hur de blir nu för e tjejmiddag men bussarna går inte så bra å så =/
men de va den senaste veckan lite kort. nu ska ja göra mig klar för sängen så ja kommer upp 7 imon. har massa bilder me men de e lite rörigt me de nu för ska bränna ut en massa å få bort massa gammalt så de inte försvinner om de händer nått. men så snart ja kan kommer de bilder igen.

ha de gött nu å ta vara på solen...  pözzhajj


Fredag...

Heeej

idag är det fredag och helg men de har känts som helg nästan hela veckan ändå haha  har inte stor koll på dagarna lngre så.
men igår var ja me fia å de va riktigt trevligt å mkt skratt blev de = D <3  sedan jobb å avsluta kvällen me att ja å fia åkte til jenny och gjorde en god gärning.  men fia de blev inget bra väder ändå du :/ men de va skänt att få de gjort = )

ikväll ska ja träffa daniel, fia och fias kompis e = )  kommer bli en rolig kväll hoppas ja på =)

får se va morgondagen erbjuder finns lite olika förslag så får se vilket de blir...

söndag blir de i alla fall jobb hela dagen...

men folk ni e dåliga på att kommentera men kanske inte e någon som vill träffa mig i sommar :@  va vet ja  =)

ha de gött pözzhajj  nu ska ja äta me mina kära syskon innan ja ska gå = )

idag släpps dom =D

Heej !

ja idag släpps biljetterna till Eclipse och ja trodde de skulle försvinna något snabbare men nää tydligen inte. men eftersom att premiären är på en onsdag passar de inte så bra så får bli fredagen så gör de inget att de blir sent.  Med jobb å annat. kvällen innan premiären vissas alla tre filmerna på rad men de kosta 275 lr nått sånt så nää hoppar på de.
Men nu har halva veckan gått och än så länge e de rätt skönt. men man blir rätt slö me. men nu blir de ju jobb från 1 istället å imon träffa fia en stund hämta biljetter å sen till jobbet. sen e de äntligen fredag. å jag ska köra då men funderar på att avboka den å köra mer hemma istället för de drar bara ut på de så där å har inte hunnit köra så mkt hemma när de varit så mkt me studenter, bröllop å jobb.
men man kanske ska ta å gå å simma på fre har ju kort å behöver komma igång men de e just det att komma igång som e svårt haha :P

Någon som ska till pier pressure i sommar da???
Någon som vill komma ut till brännö å sola, bada å bara ha de gött =D ???
Någon som vill åka till havet en solig sommardag???
Någon som vill ha en mysig och rolig grillfest me massa skönt folk ???? =D

Asså måste göras massa roligheter i sommar =D

För vi ska ta studenten =D    på morgonen i väntan på bussen till frukosten...

Studenten =D=D=D=D=D <3<3= )

Pigga å glada =D i alla fall jävligt GLADA =D=D=D=D=D=D

fy fan va vi e bra =D fy fan va vi e bra :D

Vi kunde ha riktigt roligt ihop trots allt...

fy fan va vi e bra =D

Vi ses i sommar tjejer = ) <3

vi ses i sommar tjejer =D <3

studentdax...

Heej!!!

idag är det dax för en student till och nu den sista för i år.  Jenny är det denna gång och tyvärr har de ingen tur med vädret. men man har roligt ändå = )
igår var det jobb nästan hela dagen å de gick bra lite folk visste att ja tagit studenten å fråga hur de känndes å lite så = )  å efter jobbet fick ja köra hem. tänka sig hur många de e egentligen som kör för fort. är nog inte många som kör 70 på en 70 väg skulle ja tänka mig.

å idag blev ja erbjuden jobb på torsdag men tyvärr har jag redan jobb då så fick tacka nej. men de kommer nog andra dar.

trots allt så e denna veckan rätt full men med lagom mkt att göra så att det inte blir stressigt. = )

ha de gött pözzhajj

Lite bilder kommer mer senare  =)

studenten PerBrölloplärarspex  BF teametskönaste läran =P

söndag kväll igen...

ja veckorna går så fort så de e inte sant hoppas sommaren inte försvinner lika fort. i fredags var de student firande för elin trevligt trevligt. så nu får vi se till att ses snart igen för det blir ju så sällan. kanske komma iväg på något i sommar vem vet. vi har ju alltid lika roligt i alla fall å alltid något att prata om. = )

igår skulle jag ha varit på en ytställning men dagen blev inte riktigt som tänkt me barnvakt å ja fick massa kramper i magen = (  fyy.

idag skulle de bli picknick i slottskogen med daniel men va de blåste i stan =/ så blev inte där tyvärr utan där de blåste mindre.  men ja fick köpt mig en kalender när vi ändå var i stan svårt att hita en sådan ja vill ha men denna fick duga. så nu kan ja planera hela sommaren =D toppen. ska göra massa roligt hoppas ja på =D
Någon som vill göra något i sommar ???
sen blev de kört lite i stan å de va grejer de =/


Veckan:
Måndag- jobb - 13-19
Tisdag- Studentfirande för Jenny = )
Onsdag- jobb men inte fått tiderna än för veckan,     Biljettsläpp till nya twilight filmen
Torsdag- jobb ,   biljett släpp till en förhandsvisning på måndag... men får se hur de blir me jobbet om ja kan de.
Fredag-  köra på skolan
Lördag-
Söndag-blir nog jobb någon av dagarna i helgen.

ha de nu så bra å sov gött... pözzhajj

en fullspäckad vecka...

Heeej

Det har nu blivit fredag och solen skinner utanför... varit ute i solen sen ja vakna men tog en pause å gick in ett tag. men det känns verkligen som att sommaren är här... =D
idag blir det student för elin så de ska bli skoj. = )

i måndags var jag istan med sofia och köpte lite grejer...
nya skor till studenten och foppatofflor som ja ska ha på jobbet i sommar... skönt =D
spännen, leggins vita till studentmiddagen, steps, mascara till studenten, dricka som ej blev använd men ändå :p , såppbubblor, viselpipa, shampoo och balsam ja de var nog de :P mkt till studenten i sista stunden...

i tisdags skulle allt de sista fixas hemma innan de bar av till skolan för lärarspex och middag... trevligt sen åkte jag med fia och "sov" där. sov inte alls mkt vlket märktes av senare.

i onsdags var det som sagt studenten med champange frukost hos sofia som var så lyckad så alla var på toppen humör å nästan hela klassen var samlad. = )
sen blev det skolan me massa skrik å en seg stund i teatern innan vi kom till klassrummet å fick skriva i mössorna... = )
maten var inte alls god så fick bara i mig en fralla så var inte så konstigt att ja höll på att svimma några gånger senare under dan. :/
känslan av att springa ut går inte att beskriva men de kändes både bra å smärtsamt på något sätt. men ja höll mig på benen å de e ett under...

dagen följde me massa folk som skulle gratulera en, flak åk genom ale och fest på kvällen. = )
fick massa fina å bra saker tack för det alla = D <3

torsdagen blev lugn lite dagen efter arbete prata me bror innan han skulle åka hem igen å tårtätande :P haha

bilder blir de en annan dag har massor = )

nu blir de nog ut å springa en sväng ha de gött i värmen pözzhaj!

RSS 2.0