Helgen är över...

HEEEJ !  =D

ja nu var helgen över för denna gången. och imon börjar en ny vecka.
Torsdagen blev en bra dag, jag fick kört med en toppen lärare, handlat, träffat gaia och en kompis till henne och gaias syster vilket var riktigt längesedan. men det var trevligt å vara uta i de fina vädret å prata om allt. =D <3
träffa daniel och så fick ja köpt ett par jesna shorts tillslut och ett nattlinne som ja inte kunde köpa i onsdags när plånboken blev kvar hemma.  å en scharfs å fotlänk me pressentkort. = ) så nu behöver ja inte handla mer.

Midsommarafton blev lyckad trotts att det var många som hoppade av.  men började dagen på jobbet och tiden gick fort sedan hem å fixa klart in för kvällen då vi grilla, åt tårta, prata å hade de mys. = ) ja de blev mkt skratt. synd de inte var varmare å blåste mindre. men de löste sig ändå.

Midsommardagen blev de upp och ut till brännö på morgonen. var soligt och varmt men lite kylig vind. blev inget bad men träffa familjen som inte blir så ofta nu på sommaren. var ute i solen en del så nu bränner de en del.
men jag är faktiskt nöjd med dagen och hur bra de gick.  men blev hem på kvällen me daniel.

idag har varit en rätt lugn dag de e söndag och snart börjar en ny jobb vecka. gått en promenad och fått gjort lite viktiga saker.   nu blir de tre jobb veckor med mkt jobb innan de e semester.

så nu blir de till att jobba på bara = D haha

ha de gött pözzhaaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0