fan da

fan ja hade skrivit ett lagom långt inlägg om idag så vill den inte ladda upp de så försvinner de ja jippi så nu orkar ja inte skriva om de men aja nu ska ja sova ha de gött godnatt

Torsdagmorgon 28/1

heej
nu har man varit upp en stund men ja vill gå och lägga mig igen istället för att gå till skolan för mår inte bra idag. hade ju varit passande att bli dålig nu lr inte. =/
men får se hur ja gör har tagit tablett men den har inte värkat än va ja har märkt.  aja får se ska ta de lugnt ett tag å skippar att ta denna bussen som tänkt utan nästa om ja går.

ha de gött  pözzhajj



snööö neeeej vill ha våååååååååååååår nu ju... :(

11 timmar 11 minuter sen sist haha =p

bara såg de när ja logga in att senaste inlägget var så längesedan =P haha
men har varit i skolan och ja vet inte riktigt om vi kom fram till nått under lektionensgång men aja vi tog oss igenom den. jo en sak att vi inte får dricka men ja ofta de kommer hållas av folket. sen skulle vi jobba med projektarbetet ändå vilket inte gick så bra när mitt låg hemma. men fick gjort klart en annan uppgift i ett annat ämne vilket var bra. sen åkte jag och sofia med carro till bohus där vi tog bussen in till stan och gjorde lite fynd. inte väskan som ja leta efter men får ta de på torget imon lr nått.
men hittade:
Ett skärp och en t-shirt på gina REA = D
Ett skärp på h.m
puder på lindex köpte de först på h.m men sen när vi var på lindex såg ja de där å då var de 45 spänn billigare =O  så motvilligt fick ja igenom att lämna tillbax de på h.m inte omtyckt av dem men de hade ju bara leggat i påsen så ja hade ju inte annvänt de.
en hårspray på REA på cubus en ny sort men den sägs vara bra å min andra har ju lagt av så :p  daniel tyvärr du slipper inte mitt fluff ;) thihi
yver rocher blev de pressent till mamma å sminkborttagningsmoussé och ansiktsvatten ska testa å se om de e bra hade massa rabatter så. sen fick ja massa gratis grejer me. =P haha 2 duschgele, sminkborttagning, leppstift och muggar för endast 19 kr. så ja de blev men än väntat därifrån. men de va ju massa gratis så.

men får se va ja tar på mig i helgen. något blir de ju.
men hann inte me så mkt hemma idag är jätte trött så ska nog ta å sova snart å gå upp i tid imon igen. men då börjar ja 10.40 så hinner inte lika mkt men lite = )

ha de gött
pözzhaajj

Onsdag 27/1

godmorgon idag vakna ja vid en så där halv 9 bra faktiskt inte för tidigt å inte för sent utan man har tid över. hade vaknat tidigare men som tur var så somnade ja om.
var massa snö ute men inte så kallt vilket var bra. men frågan e vad man ska ha på sig då för de blåser ändå en del så blir nog kallt ändå. hmmm svårt detta kan nog inte ha kjol ändå utan får nog ta byxer.
ska åka tidigare till skolan och äta i alla fall så e de gjort så slipper man göra lunch hemma. å vet att man kommer i tid lr man hoppas ju de då när man tar en tidigare buss.

men detta känns som att det kommer bli en bra dag litefrusen kanske men annars så = )  å imon går nog fort me å sen e de freda = D äntligen =D =D =D

nu ska ja fortsätta me tvätten å göra mig klar så ja hinner innan bussen går.

ha de gött kanske skriver mer ikväll när ja kommit hem igen.

pözzhajj


Tisdag 26/1

idag är det tisdag dag 2 på denna vecka å ja börjar få lite smått panik med mitt projektarbete efter som de ändrar sig så å ja aldrig får någon respons. =  / måste skriva men har ingen motivation alls just nu men när ja väl kommer igång så går de frammåt. men både igår och idag har de inte gått så bra utan bara lite framsteg. okej idag kom ja faktiskt lite fram men jobbar på de. imon kväll kanske de kan bli lite me å på tors verkar ju inte som de blir utgång ändå efter som folk ändrar sig så. men på lör blir de utgång i alla fall. ska jobba på sön men aja får se börjar senare ev för mamma tyckte ja nog skulle behöva sova lite haha :P  vilket ja nog kommer hålla me om.
imon ska vi planera sth resan i skolan å hur vi ska redovisa våra projekt så en rätt soft dag sen drar ja å sofia till stan å kollar läget lite. =) skoj skoj.  
freda blir de ut å äta å sen hem å se på film me familjen å kanske daniel om han hinner = ) å fira mig. sen på lör blir de nog tårta å paketen vet ja inte riktigt när de kommer :P haha  men ut å äta me daniel på lör å sen ut me folk någonstanns får se var vi hamnar. = )
söndag blir de jobb go å glad haha XD

men japp här e de fortfarande fult av säckar för de kunde vist inte komma fören nästa onsdag och hämta dem segt. men som pappa sa se de från den positiva sidan vi hinner fylla änu fler tills dess HAHA så de gäller de har en stor bil. nu e de la en så där 30 st å de e inte slut än =S snacka om att vi har mkt grejer. å ja hatar de å vill bara bli av me skiten. så man nån gång kan ta hem folk utan att känna fy fan va här alltid ska se ut.man skäms ju. så får se vart detta leder. =P

men nu ska ja dra å göra mig klar å sen sova så ja någon gång kan få in rutin på de å komma upp på morgonen även om ja har sovmorgon å börjar 12 tänkte ja komma upp å hinna göra något innan.

ha de gött pözzhajj

<3 de va tider de...

Grattis Gaia på 19 årsdagen =) <3

söndag 24/1

helgen är nu slut nog för den inte blev som tänkt riktigt men den var bra. jag fick varken handlat i stan, träffat samia lr pluggat men aja de e inte alltid som man täntk.
men tänka sig så e ja faktiskt piggare idag än på hela veckan. nu börjar ja bli trött men då somnar man lätt sen de e bra =P  men ändå har ja inte alls sovit som ja kunde utan somnat sent, sent.
men igår va vi trötta somna utan att vi märkte de haha så vakna me kläderna på haha :p så de kan gå. idag har ja varit duktig och tränat = ) var mkt folk så man fick inte mkt plats men de va ett bra pass = )

nu är de nyheter men snart fortsätter johan falk som ja ska se klart innan de e dax att sova men fy de va inget roligt avsnit idag när ens fru blev misshandlat. =(

imon skola
ha de gött pözzhajj

Lördag 23/1

heej
idag är det lördag och ja de har varit en händelserik dag kan man säga kom hem från daniel idag på förmiddagen blev inte som tänkt riktigt men ändå. när jag kommer hem står de påsar å lådor typ överallt =/ å massa kläder. ja ba va händer tänkte ja. men de va mamma som hade fått för sig att de skulle rensa ute frådet på grejer. för pappa brukar klaga att de e så mkt att man knappt kommer in där. de va massa barnkläder å kläder från mamma å pappa å ja massa, massa, massa. men det gick faktiskt framåt ja har inte set hur de ser ut där ute än men de e en bit på vägen även om de inte e klart. så har la en sådär 15 soppsäckar lr nått me kläder som ska skänkas bort.och några som ska slängas och lite som ska sparar men de var inte så mkt. så just nu är det som en gång ute i vardagsrummet och hallen för att komma någon vart för alla säckar. på månda blir de till å ringa för hämtning så de blir skönt när de försvinner. själv gjorde ja lite fynd me några skjortor å sjalar som mamma å pappa haft alltid bra när man inte behöver köpa nytt, ja som lettat så efter skjortor. får se sen när de e tvättade hur de e i storlek å så.  men hitta lite små kläder me som ja ska ge till min kompis å hennes baby = ) toppen.
jag som skulle plugga å skriva idag fan da får bli imon kväll efter träningen om ja hinner. annars får ja dygna i nästa vecka haha =P
men de löser sig hoppas ja. snart kommer daniel så ja ska ut i kylan men sen blir de chips = ) å våfflor ja längtar var längesen.
annars blir de nog lugnt kanske hause. = )

igår skulle varit en jobbig dag i skolan me långa lektioner men nej da på första kolla vi på en film som faktiskt var rätt bra sen på nästa skulle vi ha jobbat projektarbete men min dator ville inte vara med mig så blev inget skrivit + att vi hade roligare samtal att diskutera :P haha så dan gick rätt fort.
sen blev de en sväng på torget me jenny lite å sofia å hennes syster.
kvällen blev me daniel å nya american pie filmen. en ja vet inte vad kväll men jaja.

imon blir de stan i alla fall me samia = ) mys.

ha de gött pözzhajj  = )

va finns de för ställen so man kan skönka till där de inte säljer grejerna??? någon som vet???

Torsdag kväll...

jag har fått en lyssande idé fan nu e ja igång igen. vist ja e trött så kan inte skriva nu men imon så då gäller det
= P haha
men vad får bli en överraskning om det nu blir av vilket jag hoppas på. å om ja kan hållla mig i en så där 6-7 veckor fram vilket kan bli svårt. men ja ska försöka. = ) haha
men aja nu ska ja sova var bara tvungen att säga de =P

ha de göt godnatt pözzhajj



Torsdag 21/1 snart helg...

Skolan:
Idag var det en kort dag i skoloan kan man säga kom ditt typ tjugo över 10 och åkte hem igen halv 1. hade en lektion. fick börjat på en ny uppgift som man säkert kommer hinna klart me imon. skönt de. Den läraren är faktiskt bra. Det är nog min favorit just nu å religionen. för även om man inte gillar ämnena så, så får ändå de lärarna en att på något sätt känna att de e inte så jobbigt å tråkigt ändå. Imon blir en rätt skön dag med tror jag 9.40-15.00 så de ska ja klara.

Jag:
Man kan ju undra hur jag mår? å om ja ska säga de själv så vet ja faktiskt inte just nu. Det har varit en jobbig vecka på något sätt. Jag har inte kännt mig i form alls tappat all min motivation till att skriva å allt som ja skulle göra. F*n inte bra detta. Sen har ja även varit snurrig å ont i huvudet sen i måndags kväll/tisda natt. Orkar inte me de. sova går inte heller vaknar på nätterna så får bli en lugn helg. även om ja vill bort.

Helgen:
Fredag blir det skola se får ja se om ja åker hem lr direkt till kungälv lr kollar lite på torget först. Kan ju inte åka innan 4 om ja inte betalar så. Har hittat en väska på lindex som ja blivit lite små kär i som ja funderar på att köpa. den kostar bara 99:- så de e ju inte mkt. om man ska ha den till studenten men till balen får ja se. Hittar jag någon annan så tar jag nog de men e svårt å hitta. klänningen är ju blå å svart å blått e inte min grej riktigt att ha ihop. men får se. men känns onödigt att åka hem om ja ändå ska till kungälv sen. men får kolla me daniel va han säger. ska ha american pie kväll i alla fall för ja har ju inte sett alla å har kommit ut en ny för ett tagsen. mys. sen blir de la till å snacka av sig lite me.

Lördag är det inget bestämt än men får nog ta å skriva en del då eftersom att de inte har blivit så mkt i veckan som tänkt. vilket inte känns bra alls men mår man inte bra så gör man inte. En lugn dag kan man säga. ut på promenix kanske. = )

Söndag blir de stan me Samia å kolla läget lite. men får komma ihåg att kolla om ja har pengar på kortet innan så de inte blir som i måndags då de inte fanns pengar på men det hade jag ju helt glömt av så där stod ja men som tur va betala mamma då så ja fick lite som tidig födelsedagspresent. = )  sen blir de till å träna ska bli skönt. så hoppas mitt huvud är med mig då.

Det var min helg de = )

Nu ska ja skriva projektarbete kanske kommer mer senare = )
pözzhajj

<3

Onsdag 20/1

heeej
idag är det onsdag och jag har bara varit hemma hela dan. fixat lite för syrran ska ha besök på freda av några kompisar å ha disco. sen har de blivit till å ta de lugnt för har känt mig slö och snurrig men börjar sent imon de e skönt de. en kort dag.

Imon fyller Elin och Olivia år 19 & 18 grattis till dem. = )

132 dagar kvar till Studenten nu = D  LÄNGTAR SOM BARA DEN. Å kanske får besök från sth då me = ) kan alltid hoppas var längesedan nu tyvärr =( . sommaren 08.

men ska se till å få skrivigt lite på arbetet idag i alla fall även om de inte kommer gå så bra. Lycka till, till mig!!!

jo ja har kollat på lite olika helgpaket med och jag blev så pepp på att åka va = D komma bort, få fin mat, bo i dubbelrum, spa så man kan få massage, bad å andra behandlingar. = ) gärna för mig. så nu ska ja bara få me min kära daniel me ;) <3 thihi

ha de gött
pözzhajj


<3 de va tider de...Tänker på dig <3 LOVE<3



kväll...

jag är hur trött som heltst och mår inte alls bra tur de inte e skola imon för då hade ja nog blivit hemma. men hoppas ja orkar plugga lite. vet inte va de e me mig men e tanksprid ja vet ja tänker alldeles för mkt men de går inte att undvika tyvärr.blää orkar inte. jag måste komma iväg snart klarar inte att vara här behöver få tankarna på annat håll.  mamma fick brochyrer hur de nu stavas idag från ett spa/kurort och jag blev så taggad på att åka iväg NUNUNU... får kolla runt lite någon som vill me???

aja får försöka sova å hoppas på de bästa...

ha de gött godnatt
pözzhajj

Tisdag 19/1

heej
ja idag fyller sofia 19 år grattis på henne. = )
hade en lång skoldag idag men jag var inte i skolan hela dan kom till andra lektionen. blev tyvärr inte så mkt sömn som tänkt i natt tack vara sådana smärtor i mage och rygg jag visste inte vad jag skulle ta mig till =/  å inte hjälpte tabletterna heller. F*n så blev till att vara kvar hemma me mina två syskon som var dåliga å mamma som börja sent. men till andra hade de blivit lite bättre ja kunde vara uppe å gå i alla fall. så ja inte missa så mkt. men sen blev de till att ta de lugnt när ja kom hem å hade ätit. okej skrev en del men efter det.

imon ledig GÖTT = )
får se va som händer i helgen vill göra något skoj  = D Någon som vill åka me till typ stan lr nått???

men fan va ska ja göra efter studenten har beslutsångest om ja ska läsa vidare direkt å om vad jag ska läsa då ??? har några alternativ ja tagit fram men vad ska ja välja. eller om ja ska försöka jobba i ett halvår och få ihop lite pengar å börja läsa i januari istället.  får se de börjar ju närma sig nu.
aja får se.

nu ska ja göra nått annat ha de

lite jul bilder...

julafton morgon
Julaftonsmorgon = )


Pälsk klar = ) cooling ;)<3


God-jul = )


Syrran delar ut paket.


far och av ren slump råkade han å daniel ha typ samma på sig haha :P


mina tre bröder var samlade :P


Någon var på toppen humör =D :P

JUL
Vintern kom tillslut = )


Bara för du rädda mitt lov <3 Älskar dig <3


Fåglar = )


vinter nog var de kallt ute =/ brrrr men fint =)


Pälsk <3 söto <3


Snöboll


Ibland mår man allt bra = )

Godnatt = )

Måndag ny vecka...

idag är det måndag och en ny vecka har börjat = ) den har fått en seg start så får hoppas de blir bättre till imon. skola där ja kom över en halvtimme sent tack vare bussen som inte kom.så blev en kort lektion idag typ en kvart haha :P sen hade ja ingen lektion på öven en timme så gick bort till min praktik och hälsade på fick min pressent och fick träffat barnen och personelen och pratat me dem. de skulle pyssla nu så hjälpte till lite innan ja gick tillbax till skolan igen = ) va skoj å träffa alla igen.  men i skolan blev de till att fortsätta att skriva på rapporten. sen var det hem för att senare vara med min syster när hon skulle ta spruttan.  gick bra får se hur hon mår imon.
senare var ja å mamma hos läkan vilket också gick bra. sen en ny tid igen mitt nya ställe att vara stamis på istället för tandläkaren.  men måste till vårdcentralen snart me tack vare mina födelsemärken. orka.

gick en sväng på torget efteråt och då ja hitte en kjol, lång t-shirt och tre nagellack på rean.


Helgen som var:
i fredas åkte jag och daniel till sofia och träffade henne och tom. hade sån tur me bussarna tyvärr men vi kom fram tillslut en timme senare än tänkt. 403 vänta inte på 401 sen körde lila bara förbi nödinge.
vi fick  set 1½ film i alla fall sen bar de av hem igen för att sova i tid.  men var en mysig kväll göras om snart.
lörda var det jobb hela dagen. på kvällen kom daniel å möte mig på vägen hem så blev de spel sen sova.shit va trött ja e jämt nu för tide. vill ha vår.
sönda blev lugn passa lisa, spel å massa prat me min bror å pappa som ja inte set på länge. sen avsluta vi kvällen me johan falck. sönda kvällarna e räddade.nog för man e trött på måndagarna men aja. har sovmorgon alla andra dar så. å denna veckan e ja ju ledig onsdag. men då blir de upp å plugga.

men får bli sova tidigt idag å hoppas på att ja e något piggare imon. för detta funkar inte.

snart fyller man 20 också de känns både skönt och trist för man börjar känna sig så gammal. =/  men bara ett år till 21 nu. = ) men men lite kommer man att fira de.

å imon fyller sofia 18 år = ) <3 grattis till henne = )

ha de nu så bra.  pözzhajj

<3 från i julas <3  LOVE<3










Fredag 15/1

Heej =)
idag är det äntligen freda då va och de käns så otroligt skönt.=D men ändå har denna veckan gått riktigt fort. tills idag då vi skulle skriva på båda lektionerna å fatta ingenting så man kände sig en aning dum men blev skrivit lite i alla fall sen om de blev rätt e ju en annan sak haha :P
ja gillar verkligen inte sv läraren han e så dryg och pratar till oss som om vi vore 5 år. nog för att visa kan verka små i sitt beteende men seriöst han e bara jobbig.
snart ska de göras mat innan de bär av till bussen för att åka till sofia å se på film me henne tom å daniel.
ska bara vila lite för har fått så otroligt ont i hjärtat/mellangärdet. orkar inte me de nu måste vara bra till imon då de ska jobbas heladagen. sist ja jobba fick jag ett missat samtal från förskolan å när ja får lugnt så ja kan ringa upp så har dom självklart gått tidigt. så typiskt aja får i alla fall pengar i slutet av månaden för vik i december och in hopp på jobbet och timmar som inte kom me på december lönen skönt men de ska läggas undan för framtiden.
fick ett samtal nyss från min praktik att ja hade ett paket att hämta från en som inte var där i slutet. å att de ville ja skulle komma å hälsa på = ) så får komma förbi i nästa vecka å säga hej = ) hann ju inte de när ja lämna schemat.

men blir nog mer på sönda ha de bra i helgen pözzhajj...


Torsdag 14/1

Hej
idag har varit en rätt okej dag inte vant mig vid att gå upp på morgonen än men de går bättre å bättre men e fortfarande trött.   men fick lämnat mitt schema på förskolan så nu är det gjort så att dom kan ringa om de skulle vara så. = )
annars hade det inte hänt mkt idag efter skon åkte ja hem å hjälpte till lite me gardiner innan ja städa mitt rum. skrev lite på projektarbetet och snart ska ja göra mig iordning för sängen.
imon är det äntligen freda. å då blir det hållande som gäller. = )
lörda blir de jobb sen sönda skriva skriva skriva å ta de lugnt tror ja.  en rätt okej helg tror ja.

men nu ska ja dra mig ha de gött å godnatt. = )

pözzhajj

Onsdag och jobb...

Heeej !
nu sitter jag i skolan och har lektion men blev konstig av att läsa å skriva en massa så behöver en pause. men har ju lektion till tio över tolv så tror ja hinner göra en del till. :P 
efter skolan blir det jobb i alla fall å få in lite pengar mkt bra :) det gillar vi.  sen hem och jobba vidare lite om ja orkar annars blir det nog lugnt och göra middag.
igår var jag en kort stund i skolan hade typ inget för läran var borta på första sen var det bara klassråd.  efteråt åkte jag till kungälv och träffa daniel som fortfarande är hemma. fick oss även en sväng till stan me hans bror som skulle hämta sin telfon som varit på reparation.
på kvällen kom min bror och hämta mig så blev de till å duscha å skriva innan klockan blev sovdax.

vill resa bort till värmen för nu e ja något trött på denna kylan. =( 

ha de gött pözzhajj

Första skoldan efter lovet...

Heej!
ja idag var det då tillbax till solan som gällde. det var en lugn dag men inte var man pigg för det lr jo på et sätt. har fått tillbax min skrivar energi och ja energin för annat som ja me måste få gjort.
så idag blev de lite på projektarbetet, en annan skriftlig grej jag håller på med hemma som jag gjorde en plan för idag så de ska vara klart i slutet v nästa vecka skönt. gjorde en planering för projektarbetet igår vilket var riktigt skönt för nu har ja verkligen koll på hur mkt ja ska ha gjort varje vecka för att hinna klart. kollat vad det finns för olika jobb att läsa vidare till och lite var å så annat man behöver veta. men ja blev inte så glad när ja såg att man behövde Eng B för å komma in på förskolelinje. jag hade hittat en skola men så kom jag fram till den punkten då gick inte de längre. fan aja får titta vidare å se va ja hittar. fanns en annan lije där me som ja kunde tänka mig så. men vill kolla vidare innan ja säger för mkt om skola å så.  men nu är ja igång ska klara detta.
fick pratat en del med mamma med som kom hem idag. jag tänkte att det är lika bra att försöka nu när de andra går frammåt. ( inte pratat med varandra på över en vecka av olika anledningar mer än att hon skickat å undrat vad jag önskar mig) 
så de blir till att jobba på de närmaste veckorna.
å i skolan fick vi erbjudande om barnbassning igen eftersom de var så nöjda sist. alltid bra me extra pengar = )

det var en händelserik helg kan man säga lr natten till lörda var det i alla fall. blev sovit 2,5 h. först kollade jag å daniel på hause serien några avsnitt å tiden bara sprang iväg så den blev 02:30 oj da. då var det dax att sova å nog var man trött. men vid 5 vaknar jag igen, daniel mår inte bra å har inte kunnat somna direkt. upp och hämta tablett vilket inte hjälpt ringde några samtal å sluta med att hans föräldrar fick komma och hämta oss för att åka till akuten. blir så när man bor själv å päronen är på annat håll. så vid 7 på morgonen är vi där pigga å glada *NOT* men vad gör man. vi fick åka hem i alla fall å ringa senare till jouren istället.  men då hade man kommit igång så de inte gick å somna typiskt så blev frukost men sen blev de sova i alla fall två timmar mer gick inte. å lite somn i natt kunde inte somna fören 5 så kan va därför ja känner mig konstig.  men nu ska de sovas snart.
men det var ingen fara som tur med daniel utan han e på bättringsvägen. <3

så mkt så blir mer imon.  god natt på er alla. pözzhajj


Fredag och sista helgen innan skola igen.

Hej
ja nu är det fredag å de betyder att det snart är skola igen lagom skoj men känns faktiskt helt okej. lovet har gått lagom fort och man har hunnit göra en del =) visst fanns saker ja skulle gjort men de får bli framöver. åi helgen kanske.  men idag då så blir de stan me Daniel å sen kanske bio får se. Old dogs. skulle gått ut imon men de blir nog inget av de för får inte dricka å de blev lite strul me den som fyller år.

var ett tagsen nu å de e för ja inte varit hemma direkt. kom hem igår kväll. lr va hemma lite i onsdags men de var endast 2 timmar så då blev de annat.
men va har då hänt???

Måndag: var me daniel å han beställde väska till sin gitarr vilket inte var så lätt att hitta.

Tisdag: åkte till sofia och såg på film å tjöta riktigt trevligt var det = )  får vi göra om = D <3

Onsdag: blev kaouse me bussarna så fick vänta en massa ute denna dag sammanlagt 2h å 10 min fy fan va kallt de var. =/  men i stan träffa ja sandra å fiia så sandra fick handlat lite fint = )  <3  sen blev de hem å värma sig men var tråkigt att vara hemma själv så åkte till daniel. blir så när familjen bor på brännö.

Torsdag: blev rätt lugnt faktiskt. inget så speciellt.

Fan va ja längtar till studenten = D inte långt kvar nu = D

ha de gött pözzhajj  nu ska de bli mat = )



jobbdag...

Hej!
ja idag var det jobb hela dagen och det gick bra tiden gick lite fortare än ja väntat mig å ja fick läst massa skvaller haha XD pratat me kunder som saknat mig å ja en helt okej dag. nog för ja inte hade mkt att göra men de va ändå skönt hade mobilen.  men de fick ingen bra början ja skulle sova i tid eftersom att ja var så trött men nej da. kvart över elva stängde ja av teven sen skicka ja de sista sms.et vid halv 12. så redan då var klockan för mkt men de gick inte å somna. tiden gick och ja bara vände å vred och började till och från att tänka på massa annat. halv 4 somna ja lite tills ja en timme senare vakna å fick ta bort handduken som skulle göra att inte kudden blev så bött sen somna ja en timme till å vakna å fick ta av mig strumporna som ja inte viljat ta av mig. å 7 ringde klockan att de var morgon. fan va ja inte ville gå upp då.  men de gick trots kylan. -16,6 hemma å -19 i älvängen. då vill mangärna komma in men nej da då ville inte låset gå upp å nyckeln gick knappt att rubba på å inte gick den att få ut igen heller. så där stod ja i en halvtimme och försökte komma in. tur ja va där i tid. tillslut kom två trogna kunder å hjälpte mig me eld och värktyg och lite muskler. haha  pappa kunde inte så mkt göra men ja fick väckt honom me som inte trodde på att de var så kallt för de va bara -10 hos dom.  men sen har de flyttigt på nog för ja inte kom iväg när ja skulle men kunder finns ju ibland när man inte vill.

sen blev de hem å handla å laga mat innan daniel kom. skoj = ) <3
men fan vilken snuva lr va de nu e ja nyser som bara den = / inte skoj alls.

ha de gött nu ska ja se film.  lr först snytta mig för den har fått fnatt.   pözzhaaj


2010 är här...

Hejsvejs!
ja nu är de nya året här tiden går så otroligt fort ja förstår de inte. de är bara en termin kvar sen är det studenten fy fan va gött de ska bli = D men ja börjar få lite smått panik över va ja ska göra sen = / läsakurser, lr någon utbildning lr jobba ett tag. ja de e inte lätt men ja ska nu ta och börja leta och kolla igenom katalloger tyvärr fick ja inte några i år utan förra året men aja finns internet. nu har ja internet i 30 dar i alla fall toppen = ) 
så får återkomma om de när ja hittat nått som verkar intressant = )

jul och nyår har flytigt förbi och det är snart bara en vecka kvar på lovet. men det har gått lagom fort ändå men inte blivit så mkt plugg som tänkt men de får bli i veckan.  men ändå är ja inte särskilt nöjd av årets jul och nyårs ledighet. för har varit så mkt som varit.så ja längtar så tills ja flyttar även om ja även e skräkslagen på vissa sätt.
men om ja då ska sammanfatta denna tiden så kort de går.

22/12 3 år med Daniel <3
var me erika och prata om allt å inget hemma hos mig en mysig dag =) <3

23/12 jag skulle fixa det sista in för jul, men bakandet gick åt skogen å tiden bara flög iväg så hann inte de mkt.uppesittarkväll hos Daniel.

24/12 Julafton
åkte med pappa och patrik ut till brännö för att fira med hela familjen. vilket gick bättre än förväntat.
Jag fick:
2 skivor av Daniel. + två till & michael box av mamam å pappa.
en stor julkula me smålampor i av jobbet för ja hjälper till. = )
4 böcker så nu blir de till att läsa för att få hjälp till min egen.
hause serien 1 & 2
ett spel
glas
3 t-shirtar
1 par träningsbyxer
1 par mjukisbyxer
datorväska
1 par strumpor
ljus
tomte prydnad
tvål som syrran gjort å pepparkaka = )
örhängen
burk
en pläd mamma gjort. en till oss barn var.
3D sten me vattumannen + lampa till av daniels familj.

Det va allt tror ja. = )

25/12 Daniel kom ut till brännö å de blev spel och film me hela familjen. = ) även ute en sväng i snön som kom.=D

26/12 firade en sen 3 års dag. åkte me pappa å bror,bror å syster hem där ja lämna av mina grejer och pakade nytt. sen bar de av till stan där daniel skulle byta en julklapp me sina föräldrar sen bäkebol för att köpa tv. sen bar de av hem och för att gottgöra mig för att ja fått vänta så på han blev de pank på när vi kom hem ;) thihi   
nää nu skoja ja = ) utan han bjöd mig på bowling å snaks = ) <3<3<3 å nog för ja verkligen sög denna gång men skoj var de ändå.  sen bar de av å handla mat å hyra film. hem å laga maten å äta. kvällen avslutades me bad å film tyvärr var den inget vidare men man fick se ett annat sätt att leva på.
å så fick ja ett jättefint halsband av Daniel i 3års present = ) <3<3<3  Älskar dig så<3

27/12 blev de stan och kolla in rean me Elin och prata trevligt trevligt även om man blev helt slut av allt folk. men när man hitta nått så var de precis där rean sluta. de e som att dom köper in massa konstiga grejer till rean bara.
men ja hitta en tunika, en klänning, leggins och pennor till min fotobok. =)

28/12
bäckebol, bakaplan och stan me Carro.=P för att kolla lite olika grejer. trevligt trevligt. = ) <3
fick köpt lite underkläder på rean och två långa linnen. sen min underbara musikspelare =D *LOVE*
den går i ett nu jag är så grymt nöjd å ändå har ja inte läst mig in på allt än =P

29/12 Daniel kom sen senare på dan bar de av till kusinerna där hela familjen slöts samman. = ) rätt trevligt faktiskt. = )

30/12 blev gjort lite nytta faktistk ja lärde mig betala räkningar själv kan vara bra å kunna. = ) *stolt* sen skulle Daniel hem å "jobba" hemma. så då passade ja på att skriva på mitt projekt när han inte behövde hjälp.

31/12  massa fotande = D underbart me snö å frost å att ja tagit så lite kort på sistone fy mig de som e så otroligt roligt =D  bilder kommer en annan dag.
sen blev de handling av mat. så blev de en lugn nyår i år me mat, spel, filmer, bad och prat = ) å kolla på fyrverkerierna men fy för att vara ute när de smäller ja hatar verkligen nyår. men nästa år ska bli et händelserikt år. =D

1/1 min bror fyllde idag 22 år så de var bio och ute och äta me familjen = ) göta kanal 3 blev de så att alla kunde vara med. och den var bättre än ja trott och bättre än tvåan.

2/2 idag då så har ja tagit de mest lugnt varit helt slut både igår och idag. men blev grejat lite hemma mått så konstigt och bara kommit massa tankar så får la komma på saker att göra i veckan. = )

imon blir de i alla fall jobb så ska gå å duscha å göra klart de sista sen lägga mig å se ett avsnitt av hause tror ja = ) får se hur lugnt de blir imon och hoppas de går bra.

pözzhajj ha de gött  = )
bilder från några tillfällen kommer senare.







RSS 2.0