Lördag 23/1

heej
idag är det lördag och ja de har varit en händelserik dag kan man säga kom hem från daniel idag på förmiddagen blev inte som tänkt riktigt men ändå. när jag kommer hem står de påsar å lådor typ överallt =/ å massa kläder. ja ba va händer tänkte ja. men de va mamma som hade fått för sig att de skulle rensa ute frådet på grejer. för pappa brukar klaga att de e så mkt att man knappt kommer in där. de va massa barnkläder å kläder från mamma å pappa å ja massa, massa, massa. men det gick faktiskt framåt ja har inte set hur de ser ut där ute än men de e en bit på vägen även om de inte e klart. så har la en sådär 15 soppsäckar lr nått me kläder som ska skänkas bort.och några som ska slängas och lite som ska sparar men de var inte så mkt. så just nu är det som en gång ute i vardagsrummet och hallen för att komma någon vart för alla säckar. på månda blir de till å ringa för hämtning så de blir skönt när de försvinner. själv gjorde ja lite fynd me några skjortor å sjalar som mamma å pappa haft alltid bra när man inte behöver köpa nytt, ja som lettat så efter skjortor. får se sen när de e tvättade hur de e i storlek å så.  men hitta lite små kläder me som ja ska ge till min kompis å hennes baby = ) toppen.
jag som skulle plugga å skriva idag fan da får bli imon kväll efter träningen om ja hinner. annars får ja dygna i nästa vecka haha =P
men de löser sig hoppas ja. snart kommer daniel så ja ska ut i kylan men sen blir de chips = ) å våfflor ja längtar var längesen.
annars blir de nog lugnt kanske hause. = )

igår skulle varit en jobbig dag i skolan me långa lektioner men nej da på första kolla vi på en film som faktiskt var rätt bra sen på nästa skulle vi ha jobbat projektarbete men min dator ville inte vara med mig så blev inget skrivit + att vi hade roligare samtal att diskutera :P haha så dan gick rätt fort.
sen blev de en sväng på torget me jenny lite å sofia å hennes syster.
kvällen blev me daniel å nya american pie filmen. en ja vet inte vad kväll men jaja.

imon blir de stan i alla fall me samia = ) mys.

ha de gött pözzhajj  = )

va finns de för ställen so man kan skönka till där de inte säljer grejerna??? någon som vet???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0