Jobbdag...

idag var det jobb som gällde hela dagen. och tiden gick inte allt för fort men ändå, tyvärr vill inte mina symtom försvinna så fick ett "anfall" på jobbet lagom skoj men som tur var kom det inga kunder då. de värsta försvann men huvudet värkte och det kämdes som om ja skulle svimma men ja jobbade mig igenom dagen. imon blir det jobb igen men inte hela dagen för ska på kalas ev. jag kan inte längrebestämma nått för ja inte vet hur ja mår från en stund till en annan.  som igår då ja och daniel skulle till liseberg för att ha de trevligt och träffa b.l.a fia och sofie. men de blev inte som tänkt började känna lite smärta och som att ja hade feber hemma hos daniel men de blev inte mer än så. vi tog bussen in till stan och var inne på åhlens för daniel skulle kolla hårprylar medans jag gick runt och från ingenstanns fick jag bara mer och mer ont i magen de bara krampa och ja visste inte vaja skulle ta vägen. efter ett tag kom illamåendet också vilket ja inte brukar få men de va som att man skulle spy när som helst och ja kunde inget göra. roligt att vara i stan då. så det blev till att vända å gå till bussen å åka hem istället ja va nästan säker på att de skulle komma på bussen men nä ja klara mig. men sen låg ja resten av kvällen kan man säga rolig fredagkväll man fick da = (.
så nu hoppas ja på att det inte kommer imon utan att ja klarar mig är så trött på detta nu å inte veta vad det är.

men ja hade en trevlig promenad med Erika igår i alla fall på dan = )<3

ha de gött

intervju i nästa vecka ska bli gött komma lite frammåt.

godnatt pözzhajj

på väg upp igen...

ja nu är jag på bättringsvägen. man ska ta tabletterna i 14 dar men ja har blivit så kass av dom så tog ingen igår lr idag men biverkningarna finns kvar så hoppas ja inte e sjuk. sovit dåligt sedan i lördags nu så ja undrar var ja får energin ifårn.  men så nu ska ja testa andra mat grejer för att komma på benen igen.

idag har ja varit å handlat lite mat me syster å pantat flaskor å burkar sedan hade vi en trevlig middag XD haha   innan vi började röja på hennes rum. bror ska ju flytta så då ska hon ta över hans rum.
blev inget me carro hon mådde inte bra.

men imon blir de Erika som ja inte träffat sedan studenten har inte fått ihop de med tiden under hela sommaren. men nu blir de lite i alla fall.

nu ska ja gå och hjälpa henne lite till ha de gött

pözzhajj

hemma igen...

Heej

ja nu var man hemma igen efter en tur i stan en långdag idag. gick till bussen klockan 11 och kom hem nu vid halv 7. jag var mest med som sällskap och för att ge råd på affärer. men fick köpt en liten väska för 10 kr
som ja kan ha till mina skycken när jag åker iväg och en mellanstor klämma till håret.även den 10kr.
vi fick klippt oss så nu är de slitna borta så skönt så e bara att vänta på att de växer ut nu.

men de var skönt att komma hem mitt huvud värker nu glömde ta med mig en vattenflaska men skippade tabletterna så är på bättringsvägen med de.

idag blir det fångarna på fortet åter igen de kommer ju varje kväll så då har man något att göra haha =P

ha de gött pözzhajj

Onsdag

ja nu har halva veckan gått och man kunde ha mått bättre. jag började ju som sagt med nya tabletter i fredags och jag brukar inte känna av biverkningarna men denna gången så har ja fått flera stycken. ont överallt som om att man hade feber hade säkert lite feber med, ryggen har gjort så ont att ja knappt kunnat stå sitta lr gå. lagom roligt och min mage har inte varit på humör heller och den gör så ont samtidigt som man behöver gå på toa. så det är ju lyckat att man mår sämre av att ta tabletterna än inte så ja hoppas nog på att ta dom så jag kan göra saker. jag är ju trots allt mkt lugnare nu än jag var innan.

jag har inte mkt jobb bara någon gång ibland framförallt varannan helg, men ska söka håller på med ansökan min gamla är borta jag har lagt den på ett sådant ställe att ja inte hittar den själv. bra Malin.
men ja passar på att träffa vänner. så det känns riktigt skönt.
i måndags körde jag och fixade med lite grejer och tog det mest ont när värkarna tog fart.
igår träffade jag elin och pratade om allt som hänt de senaste för har inte träffats sedan i början av sommare.
idag ska jag träffa sofia klippa mig å hon kanske passar på hon med.

imon blir det carro över en fika å sen ev. vaccinera mig.

Fredag liseberg på kvällen med daniel å träffa på skönt folk där = D
Lördag-Söndag-   jobb båda dagarna när de blir så lite men blir nog inte hela på söndag om ja ska gå på kalas.

men nu ska ja skriva på min ansökan ha de gött

pözzhajj


fy fan inte igen...

ja idag är det fredag och jag har varit och kört och kom en bra bit fram denna gång eftersom att ja redan hade gjort de moment som ja skulle börjat med nu med andra...  boka risktvåan och teorikvällskurser och läsa en massa hemma blir de till nu den närmaste tiden blev ju inget med skola denna terminen. jag ringde skolan i trollhättan idag igen men blev inget bättre svar denna gång de va så många reserver redan. så den fanns inte igen förren om ett år. men blir nog annat till våren istället så ser ja till å bli klar me allt annat å jobba för att se va ja vill jobba med. kanske blir mer jobb hos pappa med.
nu ska ja sattsa järnet på att skaffa pengar, ska kolla upp de där med boken med å om ja ska försöka mig på att skriva en riktig man kan ju alltid försöka å se hur det går jag har ju alltid gillat att skriva så.  å alltid fått beröm för det sedan jag var liten så vrf inte min stavning är inte alltid den bästa men va fan man fattar va de står i alla fall. och de är innehållet som räknas. dagboken har ja varit otroligt dålig på den senaste tiden men de e vaktiskt så otroligt intressant och roligt att läsa senare i livet när det gått ett tag och det har hjälpt mig mkr genom åren  man behöver inte göra det jämt men när det är något speciellt som hänt roligt eller tråkigt så är det toppen. senast var studenten och alla gäster fick skriva en hälsning till mig riktigt roligt. = )

men träffade tjejerna idag och det blev mkt skratt denna dag kan ja säga de va riktigt roligt att ses igen. =) tack för idag tjejer å bowling nästa haha =P

men aj mitt huvud hoppas inte att det blir en biverkning att ja får gå med huvudvärk.

men nu ska ja dra mig ha de gött blir in till stan en sväng igen.  pözzhajj

ibland är de bra attt ha pappa som chef ja hade gråten i halsen åter igen denna vecka haft det flera gånger men de har inte kommit ut men han lugnade mig idag.

nu när ens hälsa påverkas kan man bry sig massa minnsan...om de vore så oftare utan att hälsan var inblandad.

oj helg???

ja nu var det torsdag och imon blir det inget jobb eftersom att jag ska köra på morgonen blir jag ledig heladagen. men det har varit en rätt jobbigvecka fyy den hade ja gärna hoppat över. men tar inte de här. men igår träffa ja fia en liten stund innan jobbet och det var verkligen en liten stund men vi hann prata lite å äta en glass men var mkt kvar att prata om. vi får ses igen snart du å ja <3<3<3  idag var jag hos läkaren på morgonen å de blir till att gå till en annan i stan + att ja fick 2 olika tabletter att ta varje dag nu ett tag framåt. så nog fick ja ut en del av besöket alltid.
å på jobbet frågar folk om de e min sista vecka nu å om inte ja ska ta över för den andra haha de e för goa de tycker att de e sån ordning när ja e där. = ) men de e ju bra att de tycker att ja sköter mitt jobb = )
men imon blir de som sagt körning och sen träffa tjejerna, Fia, Jenny och Sofia och ha picknick mys = ) hoppas vädret ger med sig = )

sen ska ja träffa daniel på kvällen om de inte blir för sent så han får lugnat ner mig för hans närhet gör mig lugn för han e så lugn i sig å ja har inte kunnat koppla av på hela veckan typ =/ .
sen blir de jobb på lördag.

ha de toppen i helgen pözzhajj

Ny vecka...

ny vecka nya möjligheter....
var ett tagsedan och har hunnit köra, vara på brännö, jobba å träffa daniel.
en vecka som gick riktigt fort så får hoppas på att denna med gör det.

Denna veckan

Måndag- jobb 14-19
Tisdag- jobb 9-19
Onsdag- osäker men blir nog jobb på eftermiddagen.
Torsdag- läkan sen får ja se om de blir jobb efter.
Fredag- köra sedan träffa tjejerna =)
Lördag- jobb 9-18
Söndag- får se om ja åker till brännö lördagkväll eller om ja blir hemma och städar å lite annat.

Jag har som sagt kommit in i Borås men ja e inte så taggad längre på det och ringde och kollade med trollhättan om de fanns någon chans till att ja kunde få en plats där eftersom att den försvann när ja kom in i borås. men nää var bara till å söka igen. så nu får ja tänka över de här.

Ha de gött nu ska ja äta innan de e dax att åka och jobba.
pözzhajj

Ledig dag... = )

ja idag är jag ledig skulle ha åkt in till stan för att hämta ut biljetter men de va visst inte fören imon så de blir inget me de. men har nu under morgonen försökt att få tag på läkare om mina födelsemärken å så men de e inte lätt asså. nun skulle de ringa tjugo över men har inte ringt än. :/ segt.
senare kommer pappa å hämtar mig så drar vi ut till brännö i de fina vädret lr inte men får hoppas de blir bättre sen, men de klart ja e ju ledig då e de inte sol.

å på nätterna går de inte att sova vaknar typ 10 gånger så de e inte konstigt att man e trött på dagarna. orka.

men va ska ja göra till hösten ja har sån panik va =/ = S  fan ja vill flytta men ändå inte, då måste man ta massa lån på massa pengar å hålla koll på ekonomin vilket man måste lära sig men ändå. å bo helt själv visst de gör ja typ nu men här har ja så mkt så de blir inte samma grej. å allt blir nytt å vill ja ens läsa detta lr ska ja försöka jobba i höst å söka igen i höst. fan va detta e svårt...

blää på alla svåra beslut...

ha de gött

Ny vecka...

ja nu jävlar ska här taggas för ja har äna kommit av mig lite på senaste. inte haft motivationen där å den behövs verkligen om ja ska klara allt som kommer nu. välja skola, läsa teori för körkort, träning. städning och träffa folk. tiden bara försvinner och har verkligen inte träffat folk så mkt som ja har viljat lr inget alls i sommar detta e inte bra. i början träffa ja några mkt oftare än ja brukar å de va verkligen värt de så skoj å man kunde prata om massa utan att man behövde sammanfatta flera veckor lr månader. =/
men nu när jag är ensam hemma och ska jobba en del så tänkte ja komma ikapp lite här hemma me mina grejer utan att någon kan komma ivägen. = )
så blir nästa vecka nog mer att kombinera vänner me jobbet.

helgen blev en bra helg me Donsö besöket, carro å Daniel. den var lite turbullent men de får man ta. nu är det avklarat så e de bara de andra kvar. men igår var en bra dag å ett bra avslut på helgen å semestertider. = ) <3

idag har ja varit å kört tidigt på morgonen lagom morgonpigg men de gick hade min vanliga lärare igen å de e jobbigt när de säger olika till en för de gör att man inte kommer framåt nu gjorde ja som en sagt men då va de inte så ja skulle göra så blev inte godkänd av han segt. men får försöka få pappa att köra nått i veckan me mig så går de nog bra på fredag.träffade även på sandra där var längesedan = )<3  dagen fortsätter med jobb å tv.



FRAMTIDEN

Tisdag- fixande på förmiddagen, jogg 14-19
Onsdag- hämta ut biljetter, pappa hämtar mig så åker vi ut till brännö.
Torsdag- får se om ja åker hem tidigt lr ons kväll. men jobb 9-19
Fredag- 10.50-11.30 körning, 12-15.30 riskettan
Lördag- Jobb 9-18
Söndag- Ledig

Vad ska jag göra i framtiden??? de e frågan de.

ha de gött alla...


Lördag...

heeej

ja nu e ja på brännö med delar av familjen varit här sedan igår och åker hem i eftermiddag för att träffa carro som var ett bra tagsedan. prata om allt som hänt den senaste tiden trevligt trevligt = ) <3
men först ska vi åka iväg till donsö och kolla på någon grej som var där med marknad, lotter, fika å lite så.

ikväll kommer daniel hem igen så då blir de till å hälsa på han innan semestern e slut sen kommer de bli lite tid för jobb, vänner, flytt å körkort kommer ta mkt tid.

igår körde ja i två timmar å de blir inte roligare än man gör de till hahaha =P

men nu ska ja dra mig ha de gött...

första jobbdagen efter semester...

ja idag var det jobb igen som gällde efter att ha varit ledig och det var rätt segt att gå upp tidigt men gick bättre än ja trodde. tiden gick segt även om ja hade en hel del att göra. men tyvärr fick jag världens huvudvärk vid 2 som höll på att ta död på mig.  min beundrare kom förbi för att handla och undra hur de var så åkte sen och fixade tabletter till mig så ja klarade resten av dagen så snällt av han = )
en annan kund hade kommit hem från turkiet där han varit i 2 veckor (hade ja inte sagt nej till = ) )  å han hade haft 46 grader en anning bättre än här i sverige. på min semester var tempen på runt 15 lr under typ varje dag. lite skillnad.
en annan ville kolla igenom 50 öringar för hon samla på de å hade nästan en från varje år från 1800 talet riktigt grymt.
men de va faktiskt rätt skoj ändå att komma tillbax för folk visste jag hade varit borta å tyckte det var skoj att se mig igen. ja e ju den unga och alerta ;) haha

men nu ska ja gå och duscha sen göra mig klar för sängen= )

ha de gött

pözzhajj

tankar,tankar och åter tankar...

ja e så trött på dom nu asså ja orkar inte me alla tankar som kommer upp hela tiden. blää på dom så för att få annat å tänka på har ja börjar stor städa mitt rum =D  skönt när man ser de växa i papperskorgen då vet man att de inte är i onödan utan att de blir något mindre i alla fall.
har även pratat med syrran över datan å spelat spel så där försvann en del tid men hon var ensam hon me så offrade de = D. å på fredag åker bror igen och är borta i två veckor så då va man ensam hemma igen ja. lite segt men bara till å vänja sig om man en dag flyttar. å på måndagkväll till på torsdag är min bror i gbg på besök så då ska ja träffa han nått. vi hoppas på att jag och pappa kan vara lediga en eftermiddag samtidigt då.

för v.32-33 kommer det bli massa jobb då den andra har semester.men behöver verkligen pengar så.

i veckan kommer nog beskedet om högskolorna så får se om man kommer in på nått. annars blir de till att söka jobb.

men nu ska ja sova för att jobba 10 timmar efter semestern å sen fredag med.

ha de gött pözzhajj


Carro- tcker du ja men ja har inte riktigt fastnat för de än men e la för de går så segt med när man inte kan köra hemma.

sakna

jag vill bara leva mitt liv på mitt sätt =)

vi höll ihop även sista kvällen =)<3

Hemma igen...

ja nu var man hemma igen efter en tur i norra sverige. lr kom hem igår men var så seg då så orkade inte skriva.
men det var en helt okej tid, dåligt väder hela tiden nästan utom någon dag så man fick hålla sig inne lagom segt. så de blev spel, film och att göra mat som fick dagarna att gå. vilket kan vara skönt några dar men efter ett tag blir man något rastlös och vill komma ut och göra något annat.
men var i östersund en dag och kollade läget. fick köpt en cd spelare till tågresan hem och en regnjacka min var något sliten. =)
en dag var vi på marknad, vi var ute på promenader när regnet inte föll från himmelen, fotade och hade picknick ute i de gröna gräset.
de va en lugn semester å de va skönt men inte igen ja vill göra saker = ) upptäcka nytt och vara kreativ de e mer ja.

så de borde vara skönt att vara hemma igen förutom att det är så tomt och inget som funkar här när man e borta. men å andra sidan hemma har ja alltid något att göra.   som ett puzzel ja håller på med men alla röda bittar e borta =/  lagom segt.


idag har jag varit och kört å ja förstår verkligen inte de roliga med att köra men vill ha körkortet klart.
nu ska ja ta och städa på mitt rum och gå ut en sväng.

imon- jobb hela dagen 9-19 tror ja.

ha de gött alla pözzhajj

RSS 2.0