studenten nästa =P

heej
idag har vi provat och beställt student mössor = D å lite annat dyrt blev de men får la hoppas ja får hjälp me att betala de =) men nu har de börjat studenten om typ 9 månader kan inte fatta de =D = D = D
men ja e pepp på att gå ut åka flak och fira som bara den.  =P

annars va de en rätt seg dag hade så j*vla ont i magen att ja inte viste va ja skulle ta mig till nästan...  =/  men hade en usel natt igen 2 i rad nu.  fyyy. å idag får de labli sova tidigt för ska upp halv 7 imon å de på tok för tidigt för mig.

på ons e de skolfoto halv 9 så då blir de me till att gå upp tidigt. palla men e ju sista året. men va fan ja kan ju inte göra nått me håret nu när de e så kort känns de som.
långt till studenten vill ja ha...

om ja mår bättre imon blir de träning. = )

men nu ska ja dra å göra lite nytta ha de göttpözz hajj !!!



ja å fiia =)


söndag kväll...

heeej
nu var de då söndag och helgen e slut. blivit gjort en hel del hemma mkt skräp som ska slängas.
i lördas blev de jobb sedan drog jag och carro in till kungälv för att ha något att göra. åt lite på oskars och prata sedan gick vi vidare till combi för att ta en cider.  de va lugnt där men de va bara skönt va något varmare än ute å de va tur de för ute va de kallt =/ brrrr
men de va trevligt. i väntan på bussen gick vi till hemmakväll och kollade på filmer. mkt man inte set. men de kommer kvällar till de me = D. får la bli filmkväll snart me lite folk =).
när man ska hem ser man den andra bussen åka från bohus när man svänger in så irriterande. men som tur va kunde min bror komma och hämta mig = ).

hemma blev de mat film å sova =)
men fyy vilket väder de va undernatten vakna massor ju =/

sönda bestod av rensning av leksaker man hittar´massa man inte viste fanns. =P sedan kom pälsk och hjälpte tilloch vi gjorde god mat =D <3

syrran va inte så glad att ja varit inne i hennes rum men de la sig snabbt för hon vill ha bort grejer å blir inte av om ingen hjölper henne. = )



men nu blir de film ha de fint...  pözzhajjj imon e de skola igen...



fredag kväll e här...

heej
nu har dag till nått sitt slut och helgen sin början. det känns skönt me helt men ändå käns de inte som att man har det. men blev hemma kväll idag kunde varit borta men kändes lugnast att stanna hemma när ja ska upp och jobba imon. fick gjort en del hemma å de känns alltid bra. fyllt två lådor me skräp och flera säkar. =D de går frammåt. jobba på me de tills nästa helg då de e marknad. då får man hoppas man får sålt lite så man får in pengar och bort bröte. ;P haha
käns bra att man har fått igång andra i familjen me att hjälpa till. = ) ja tror på de denna gången att de kommer gå långt.

skolan var seg men gick var ju kort dag. ska börja me ett arbete som sedan ska redovisar men hur de blir får vi se. ska göra om döva i alla fall så de ska nog inte bli så svårt får vi hoppas.
sedan måste ja göra min sv i nästa vecka som inte blev gjord i sommar så ja kan lämna in den. så ja ligger i fas me va man ska göra.

imon blir de då jobb hela dagen så e inte hemma fören vid 6 tiden om bussen väntar. då de ska göras mat sedan får ja se om ja fortsätter greje lr kommer iväg nått. man vet ju aldrig., = P

har även beslutsångest om ja ska boka biljetter till takida och dead by april lr bara takida för vill gå men vet inte om de e värt att lägga pengar på båda. hmm får se hur de blir me de.  kommer ju en dag imon me =P = )

men nu ska ja dra mig ha de fint alla = ) å trevlig helg = D

pözzhajj

torsdag kväll...

heej
nu har de blivit kväll och mörkret har lagt sig ute. det känns inte som att de är torsdag utan freda och man inte ska till skolan imon men så e inte fallet tyvärr. men de e en kort dag imon bara 9.35-11.05 så de går fort hoppas ja. sen e de en lång dag å ja vet inte va som händer. blir la till å göra lite hemma me pappa innan han ska gå. sen får ja se kanske blir utgång carro prata om de. men ska lägga mig i tid me för har varit så trött denna veckan så de e inte sant. å ska jobba på lördag.
dagen har gått åt till att vara i skolan och ha en lektion där mest läran prata å vi skrev lite. sedan va de lunch och slutligen studietid. då vi var så flitiga *NOT* haha satt bara och prata om studenten, balen, frukosten och allt me studenten + annat som kom upp men roligt hade vi i alla fall. många skratt = D <3
sedan var dagen slut för min del och efter 50 min var ja tillslut hemma. segt. 

fick igång datorn och internet innan mamma kom hem så vi åt mat innan dom skulle gå igen å träna.
var duktig och övningskörde lite idag me gjortde de igår också. behöver komma igång så man kommer någon vart. 
besök av pälsk me fick ja = ) <3 så nu har ja fått en fin bakrundsbild = D <3

men nu blir de film sen sova = )

ha de gött godnatt

någon som har ett busskort å låna ut under lördag för mitt går ut imon. å vill vänta me att köpa nytt.
för ska jobba.

Nu är ja på G...

heej
nu är ja på g sitter här vid min nyadator nu och skriver det känns ovant men man kommer in i de. allt känns ju konstigt i början. = )
så de får la bli lite uppdaterande nu å om dagensenare.
var jusom sagt var utomlands i en vecka me pälskling den sista veckan på sommarlovet.  det kändes verkligen skönt att komma iväg eftersom att jag inte varit hemma mer än 1,2 dagar på hela lovet å då var ja sjuk så kunde inte jobba.
har man inte jobbat har man träffat folk har man inte träffat folk har man varit me pälsk eller ute på landet. men de va ständigt något på gång.
jag hade viljat göra mera men tiden fanns inte eftersom att de blev mer jobb än väntat. vilket har sina för och nackdelar.
jag får in pengar så ja nu har en egen dator + att ja har lagt undan så ja ska ha pengar om de blir flytt om ett år. jag längtar så synd bara att de e så dyrt men man kan ju alltid flytta ihop me en kompis.  = )
men de får bli mer me vänner och små resor under årets gång. de löser sig = )

Resan!
En vecka på Tunisien var helt underbart jag var pepp på att åka men landet har inte varit nått för mig men vist de hade sina dåliga sidor men de har ju allt. Dom är så på och försäljarna vill inte ta ett nej om man inget vill ha utan börjar svära på sitt språk när dom går. ja kände även mkt stress första dan. men ja behöver komma bort från allt så redan nästa dag kändes det bättre.  = ) 
vi umgicks med ett annat par som vi lärde känna. trevligt,trevligt = )  sol,värme,helt okejmat,trevligt folk och semester= D  ja de går inte att beskriva.  = )
fick köpt lite me för ett billigt pris. = D   

och smart som man e så hittar man något som man kan säga e till mamma me även om de e mest till pappa så att man ska slippa diskussionen om att hon inte får något för köpte till små syskonen för en har fyllt år å en gör de snart.
men de förstår inte alla att de e skillnad då.  =P

Skola!
Nu har även skolan börjat igen å de känns faktiskt bra. skönt schema, långa lektioner men man har inte kommit igång än så de går bra.  mår bra för en gångs skull. ja ska göra detta till ett bra år så förstör inte de för mig snälla låt mig leva livet sen vet man inte hur de blir om man flyttar läservidare å jobbar. man lever bara en gång så då vill ja minnas mitt sista år på gymnasiet som ett toppen år. = D
allt ska ordna sig. projektarbetet har me börjat nu så får lägga mkt tid på de för att få ett bra resultat på de.
fick ju mvg på mini projektet så vill verkligen få de nu me. å bara ja kommer igång så tror ja att de kommer gå bra. = )
men redovisningen kommer förstöra allt ja kommer bli så nervös va. att man inte lär sig ja skakar som bara den när de närmar sig en redovisning = / å ja vill bara bort. men va gör man.

Hemma!
ja de går just nu åt rätt håll. man får hoppas att håller i sig bara. jag känner hur ja mår bättre å bättre av framstegen hemma de gör så mkt på en. man viste att de hade betydelse men inte att de var så mkt. jag håller tummarna för att de förblir så här så vi innom en snar framtid kan ta hem folk. = )  jag vill den dagen ska komma snart =)

ha de underbart så blir de mer vid ett senare tillfälle = ) pözzhajj

JAG SKA KLARA DETTA  SÅ SVIK MIG INTE NU...



NI GÖR SKOLAN VÄRD ATT GÅ TILL <3 <3 <3     ÄLSKAR ER<3


lite men ska bättra mig...

jag går uppåt de ska gå ja ska börja om lr denna sommaren blir min omstart på ett bättre "liv"  å just nu mår ja bättre än ja gjort på länge =D=D=D =D=D=D  å de e så bra =D men de får bli mer en annan dag om allt för inom kort kan ja va inne mer. för från och med idag har ja en egen dator som ja köpt idag =D som ligger på laddning nu. så imon så =P  JIPPI =D=D=D=D=D=D  men tiden ska ju finnas me men hört en annan dag å då blir de mer =)  ha de toppen.

de ska ja för nu drar ja till pälskling å sover =D <3 <3 <3 älskar dig<3<3<3

Fredag den 7/8-09

idag är det fredag och sommaren har varit här idag. =D  tyvärr kunde jag inte vara vid stranden och sola och bada men fick gjort mkt annat som  behövdes.
först såg ja till att få i sista tvätten så de hinner torka till ja ska packa, för ikväll kommer min bror hem från semester så då kommer han ha massa tvätt så va bra å få gjort klart det innan.  sedan blev de till att duscha och göra sig klar för att åka in till stan me pälsk för å kolla hans gitarr. mötte upp carro i stan så hon gick me oss. efter att ha kollat gitarren åkte daniel hem och ja å carro fortsatte våran dag i stan. trots värmen tog vi  oss igenom de flesta affärer. dyra som billiga och gjorde några fynd.

Jag:
Ett nagellack från Åléns som ja ska ha när ja åker bort. 25 Kr
Ansiktsmasker 2 st Åléns 20 Kr/st
En turkås yunika + en vit klänning från Gina Tricot båda för 49 Kr/st.
En kjol från Rut för 49 Kr.
2 shampoo och balsam + rakhyvlar. var rea å e alltid bra att ha å till resan =)
Ansiktsskrub gratis =)  hade presentkort... =P + prover på leppstift.

 så ja gjorde en hel del fynd så nu ska de inte handlas mer i höst haha =P  spara, spara...

Carro:
2 nagellack, 2 ansiktsmasker,nagellacksborttagningsmeddel, ett par shorts och en tröja till sin bror.

så hon hitta me lite.

sedan skulle ja på mackeupprådgivning. som ja fått. inte för ja blev så mkt klockare av de men aja lite roligt å hjälp me lite produkter. alltid bra å veta.

sedan drog ja hem å gjorde mat, tömde min kamera å packade lite grejer. men inte klar på långa vägar haha =P får se till å få gjort så mkt som möjligt på söndag. måste få städat mitt rum me innan ja åker så att de e fint när man kommer hem =D alltid skönt att komma hem till ett fint hem.  = )

men hur ja ska hinna me de me får ja se =P haha
jobb imon hela dagen. träffa Sandra på sönda. jobba halva dan på måndag sedan träffa Samia. tisdag jobba halva dan sedan träffa Erika.  sedan på onsdag bär de av =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D
å min bror ska tydligen komma på besök på sönda kväll lr månda. längesen man såg han. senast när vi skulle ut och fira carro så snart 1 år...

Men nu ska ja dra å duscha innan de e dax att sova.

ha de fint pözzhajj = D

















Saknar er tjejer<3  vi ska göra

måndag och bara 9 dagar kvar...

ja nu är det 9 dagar kvar det närmar sig med stormsteg. =D  å ja e så taggad... hoppas bara ja inte bränner mig som förra gången då ja drände mig första dan å ändå kom vi ner vid 5 på eftermiddan till hotellet så var inte ute länge. men ja lyckades bränna sönder mina armar totalt så ja inte kunde vara i solen resten av den veckan lagom skoj. =/ 
men ja hoppas inte de händer. = )

haft en händelserik vecka kan man ju lungt säga det har inte riktigt blivigt som tänkt skulle ha åkt ut till brännö igår men när omständigheterna e som dom e stannade ja hemma.  fan ja som var på väg åt rätt håll så kommer allt detta inte va ja behöver nu. de ska ju vara bra innan man åker så man slipper tänka på de när man e borta.  men får se va som händer, längtar ännu mera tills ja flyttar nu. klasstjejer om de e okej kanske ja sover hos er ibland till hösten. för att komma bort.

i torsdas var de fira Fiia som gällde =D <3 grattis på henne =)  en lyckad kväll me skönt folk.

ha de fint nu ska ja dra mig...
pözzhajj

RSS 2.0