värk...

roligt att ja skrev ett långt inlägg igår som är borta.
men läkarbesöken fortsätter och på tisdag ska jag träffa en ny läkare. nya undersökningar och nya teorier. jag är ärligt talat sjukt trött på detta hoppande hit å dit hela tiden det har seriöst hållt på sedan i januari. Jag ser de lite som ett skämt när ja kommer dit å de säger man ska betala å man tar upp sitt frikort å säger ja har gått här så mkt nu att jag fått ett frikort. å då får till svar men då har du fått något för de i alla fall. :)
aa jo men inte riktigt de som ja siktade efter när ja sökte...
å alltid får man samma besked efter man gjort något att: vi hittade inget fel.
Olika läkare hela tiden me olika teorier istället för att hålla sig till en sak i taget å utreda det först. å att de gör de lätta att hittar de inget så e de inget å då skickar man hem patienten. inte mår ja bättre för de. å klart att man tappar förtroendet för vården när man inte får annat än det är inget fel lr vi hitta inget. varför skulle man vilja söka då de tjänar ingenting till. Men om man däremot har något lätt som man kan hitta svaret själv på, då kan de hjälpa. de ska väl kunna göra mer än man gör själv. Men me andra ord är ja trött på vården å undrar vart den är påväg vi är på 2013 och ändå ska man behöva gå å ha så ont.
Idag dör min rygg lite så ja vill bara försvinna för ett tag men va gör man när det inte finns något att ta mot det???
Nu ska ja i alla fall hem från att ha jobbat å göra mat å äta. Sedan vila

ha de

fortsättning följer...

Ett steg fram som får mig att känna yes!!!

ja även om ja inte lyckats få några besked av läkarna under denna tid så kan man få positiva besked på annat håll. vi har länge väntat på svar på våran första tenta för å se om de gick åt skogen lr man klara det. var trotts allt första och första gången man skrev akademisk så kände att jag nog var lite fel ute. Men som vanligt me mina inlämningar så känns det som att jag gjort helt fel men sedan visar det sig raka motsatsen. så igår fick jag veta att jag klarat första tentan å de va så skönt.:) slippa tänka på den mer. yes!!!
nu väntar man bara på nästa besked å den tror ja seriöst inte blev helt ok då jag var så dålig i helgen när jag skulle skriva den tyvärr. men den är mindre som tur e.

annars angående mina besvär så har jag bara haft lite känningar igår å idag mår jag mest illa... bläää men ska bara sitta me gruppen som tur e. men jag är sååååå trött på att vakna å ha ont varje morgon å kvida av smärta. vill ha mitt liv tillbax utan smärta och me ork.

men nu drar jag till skolan och hoppas på att kunna ta mig igenom dagen.

ha de

fortsättning följer. . .

akuten???

jag har varit dålig länge nu utan att få några svar.de bara tar nya prover och undersökningar men inte hittar de några svar. jag börjar bli väldigt trött på detta nu. sökt sedan januari och nu för en vecka sedan fick jag nya symtom. jag som e trött på att gå till läkaren och alltid få samma svar vi hitta inget fel tog de inte så seriöst. men nu i lördags blev det värre och jag blav faktisk rädd själv va som händer med mig. vi ringde tillslut till 1177 för råd och fick till svar att söka på jourcentralen nästa dag. hjälpen ja fick nästa dag var att detta är ett nytt symtom som måste tas på allvar. ring till kirurgmottagningen nästa dag vilket blir idag. jag ringde en sådär tusen gånger innan ja väl kom me i kön.väntar å väntar å kommer först i kön när plötsligt linjen bryts och jag får börja om igen. tio min innan de stänger telefon tiden så kommer jag fram. vi pratar och hittar en tid till imon. men hon ändrar sig å tycker att jag ska åka in akut med mina besvär och tar bort tiden.
jag tar mig till akuten å träffar sköterskor i väntan på läkaren. jag är inne på att det kommer bli sent då jag ska få gjort provet idag men va ja hade fel. visst de blev länge för ingenting men utan de ja väntat. jag får veta att de inget hitta på proverna å att läkarn inget ser när han gör samma sak som läkaren dagen innan även om ja säger den redan gjort det utan att hitta något. Så jag får det ständiga svaret att jag hittade inget fel på dig. du ska få åka hem så får du göra provet i nästa vecka. seriöst jag trodde det skulle gå snabbare via akuten än utan men nej så fel. förlåt men va händer me sjukvården??? Ska man behöva vänta så för att få veta att de va inget du kan åka hem??? å ska man behöva gå å ha ont i dagens samhälle jag trodde att vi kommit längre än så här i sverige. ska nog ta soppa några dagar för å se om ja kanske kan slippa smärta någon morgon. de e verkligen jobbigt att vakna å ha ont varje morgon.
det åter står och se.

fortsättning följer. . .


akuten ???

jag har varit dålig länge nu utan att få några svar.de bara tar nya prover och undersökningar men inte hittar de några svar. jag börjar bli väldigt trött på detta nu. sökt sedan januari och nu för en vecka sedan fick jag nya symtom. jag som e trött på att gå till läkaren och alltid få samma svar vi hitta inget fel tog de inte så seriöst. men nu i lördags blev det värre och jag blav faktisk rädd själv va som händer med mig. vi ringde tillslut till 1177 för råd oxh

RSS 2.0