god-jul & gott nytt år !

heej
skulle bara säga God-jul och gott nytt år på er!

blir en sammanfatning av lovet en annan dag för blir inte att man sitter vid datorn när man väl har lov å tid för då lägger man tiden på annat. som ränsa ut grejer på rummet, köpa ny musik spelare  me många funktioner ;) *nöjd*, träffa HELA familjen längesedan sist =/ , vänner och Pälsklingen<3 ja de har inte varit någon tråkig tid direkt = D  men som sagt allt kommer senare.

ha de fint pözzhaaj på er <3

LOVE  <3    Carro tack för idag snart igen = ) <3

Måndag 21/12

Tja
idag har ja träffat carro och sofia och haft en trevlig stund, vi började hemma hos mig me tee och tjöt om allt. tillslut blev vi hungriga så tog bilen till nödinge där vi var onyttiga och åt doncken. orkade inte laga mat. finns sådanna dagar ibland me  =P  men ska inte gå dit igen för de hade råa pommes blää för de. vi fick nya som var bättre men nää sånt gillar vi inte.
när man ändå var ute så passa ja på att gå till apoteket. sen kolla vi lite på kläder uten att göra några fynd e ju snart nyår.men får bli något gammalt.  för som sagt jag är fast hemma mitt busskort gick ut i fredags sen fick ja daniels för de gick ut i söndags så ja fick två dagar till. men nu e ja fast hemma om ja inte betalar vill vänta me å köpa tills ja måste för e sista innan ja fyller 20 å sen får man komma på något annat.
men nu ikväll då så har ja tråkat försökt skriva på mitt projektarbete men de vill sig inte idag. så får se va ja kommer på att göra för att fördriva tiden är så seg i huvudet idag.
men imon blir de till å träffa erika å de var ett bra tagsen så de ska bli skoj  = ) <3


Helgen som var:

Fredag:
på kvällen åkte jag till daniel men de tog något längretid än tänkt så var inte där tidigare ändå. skulle åkt halv 7 men ingen buss kom så blev den vid 7 sen vänta i bohus så fem i 8 var ja hemma hos daniel segt. :S
men då blev de bonde för mig när de åt och ja tilde e ju bara för söt de passar så bra ihop. = )  synd att de inte blev nått för de andra. men de som inte hade varit me under sesongen i tv hade hittat någon så de käns som att de e lättare blir så mkt för de andra å de inte vill såra lr visa för mkt.
men man får la se kommer ju säkert stå massa om dom framöver och de kommer ett till program vid nyår haha :P   men som man läst var per-jörgen verkligen ute efter kärleken eller spela han bara ett spel??? nobbad blev han i alla fall. Malin ville inte åka med han på resan så då fick han ta me my. som även hon inte vill veta av honom längre utan bet honom dra åt helvete.
tänka sig man märkte inte av camilla så mkt men nu i efter hand har de kommit fram att hon har minnesluckor från i somras de låter literoligt haha   men åter igen är hon singel men roger slutar inte hoppas på att han får sällskap till nyår.
ja de va en händelserik sesong me mkt att skratta åt.

Lördag: stan hela dan för att letta julklappar med daniel. jag fick inte köpt något men daniel hitta lite.
sen hem för att äta se film och sova.

Söndag: jobba heladagen sedan hem och städa.  idag gick de bra å kassan höll sig hel haha men spelmaskinen ville inte riktigt vara med idag men de funka var inte så mkt att göra så löste sig.



nu är det snart jul och jag vet inte riktigt just nu om ja ska se fram emot den lr inte.

ha de gött pözzhajj

Vad händer på nyår???
en underbar kväll = )

skolavslutning...

Tja
äntligen har det blivit lov och det är så skönt. var i skolan i nästan 2 timmar det gick rätt fort ändå. hade lite fika i klassrummet innan vi gick till teatern och såg på jul showen.efteråt gick ja å sofia till för mig just ju den bästa platsen som finns. jag kände direkt när ja kom dit hur bra ja mådde de får mig verkligen på bra humör. barnen, personalen och chefen ja me ett litet undantag då. men de funkar så bra, och de va så roligt att se dom och att de tyckte de va roligt att se mig igen. =)  fick pratat me eve och de va roligt att höra allt som hänt =P haha  träffa lite barn och några av de andra i personalen och chefen så nu klarar ja några dar till. sådan energi får man = )  men nu ska ja inte babla om de mer =P 
sen åkte vi in till stan jag å sofia å mest flumma runt vi var något borta men nog var det en rolig dag.folk titta som om vi inte vore riktigt kloka men man får inte roligare än man gör sig =D XD HAHAHA fick köpt en present till min bror som snart fyller år. skulle ha åkt till liseberg men de var något för kallt så blev inte så. men det var en toppen dag som snart får göras om även om ja hade världens huvudvärk i slutet och mitt ena ben jävlades me att låsa sig i kvät ibland. men e man inte vann vid klakar så e men inte men de e nu efter som ja känner de i fötterna haha :P  men träning ger färdighet så de e de värt = )

fick veta att daniel inte alls skulle träffa sin kompis längre så ja kan komma tidigare men denna gången får de nog bli några andra skor haha ;)  men skoj skoj ska bara äta upp packa lite sen drar ja. men nog kommer ja sova tidigt lr så blir ja övertrött så de blir som i stan haha XD  somna nästan på bussen hem förut.  

så ha de gött i helgen pözzhajj


<3


jobb dag och tandläkarn...

Tja = P
torsdagen är här och imon är det fredag och julavslutning var på en idag där jag var vikarie och jag blev så imponerad över hur duktiga dom var som sjöng och hur fint de andra satt. vist de va inte de barnen som direkt lyssna men det var en erfarenhet det me. sen åkte ja direkt till tandläkan och som alltid har ja min läkar skräck men det gick faktiskt bra. min var sjuk så fick ha en annan å jag prata på ja undra själv om de var ja haha =P  men de var snabbt avklarat bara en vanlig koll och inget att klaga på = D

känns skönt att denna veckan har gått så fort ändå. nu ska ja bara komma på vad ja ska ha på mig imon för är ju svinkallt ute =S å ja som e så frusen av mig.  men imon blir en rolig dag me sofia = ) sen får vi se va klockan blir om de blir till å sova me pälsk <3 saknar han så otroligt mkt det finns inte ord för det. många undrar hur man kan ha någon så länge om man inte tröttnar men de gör man verkligen inte, inte ja i alla fall de blir bara bättre å bättre me tiden om ni frågar mig ja e så J'VLA lycklig me min Daniel så de finns inte. <3 på tisdag är det 3 år den bästa tiden i mitt liv på den fronten. = ) <3<3<3 ÄLskar dig Daniel<3

projektarbete projektarbete projektarbete ja de kommer mitt lov att bestå av.

ha de gött pözzhajj


Onsdag 16/12

heeej
sitter nu i skolan och har lektion ska skriva på mitt projektarbete men behöver lite paus har fastnat å har haft de hela dan å ska fortsätta när ja kommer hem igen så kommer nog komma en liten bit i alla fall. måste verkligen komma frammåt nu.
var på um förut som sagt och det gick la bra men blev inte som tänkt riktigt ska till läkare i januari så är bara till å vänta å se vad som händer.
imon får ja se om ja kommer till skolan för ska kanske jobba som vikarie å de käns faktiskt roligare å ska se på film imon å sen vet ja inte men blir nog till å jobba me projektarbetet så de kan ja göra hemma. men får se senare.
ikväll är det bonde denna vecka kommer de vara tre kvällar å sen e de över men de kvällarna har ja nått å göra i alla fall haha :P   jag blev faktiskt förvånad när ja såg sista mammas pojkar att inte han valde janne men de hade kanske inte funkat me en sådan mamma heller.
men får la se om de blir som man tror i bonde. malin förtjänar nått bättre han verkar något underlig. men nu har ja ju inte längre mina arbetskamrater att prata me de om på rasten haha :P  men några lär man ju träffa igen.  =)
Helgen än så länge då:
Fredag: skolavslutning 9-11 sedan ska ja nog hitta på något me sofia för vi orkar inte åka hem å får se om ja går förbi praktiken för de hade varit roligt sista dan för eve å allt.

Lördag: fixa de sista julklapparna är det tänkt för det är inte långt kvar nu.

Söndag:jobba och hoppas på att det går vägen haha =P

men nu får ja nog ta å skriva lite innan vi slutar. om en timme men ändå. =P

snart lov och bror kommer hem å hälsar på.man ska fira 3 år me världens underbaraste killa och fira jul men va ska man göra mer???  någon som vill ses ???

ha de gött pözzhajj

Tisdag 15/12

heej
ja nu har de gått över en vecka sen sist men de blir så när man ingen dator har. jag väntar fortfarande på att de ska lösa sig.  men kassan är i alla fall fixad så ja hoppas de inte händer nått mer till helgen när ja ska jobba.

idag åkte jag, sofia, fia och jenny till stan och självklart kommer det kontrollanter när vi tar en spårvagn. å de va inte en eller två utan de var överallt så där va den närmaste tiden förstörd. inte skoj att få en böteslapp på 1200kr. man ville ju lagt de på roligare saker men man tappa lusten på att ens kolla efter annat. aja vist man får skylla sig själv men man kunde la fått en varning eller fått betala en sms biljett. men nu tar vi inte mer om de. För e bara så arg just nu.

men praktiken var verkligen en plats som fick mig att stärkas i mig själv å ja kunde vara mig själv. jag mådde bra, kunde sova å skratta. de kändes verkligen inte bra att komma tillbax till skolan ja ville bara därifrån. vist de va skoj att träffa folket igen men ja sakna praktiken å eve å carola de har verkligen stöttat mig den senaste tiden. å de känndes så roligt att få sms från dom idag att de sakna mig. får la ta å hälsa på eve har ju sin sista dag på freda så kanske efter man har slutat då.
men ska ev få jobba där på lovet några dagar å de känns roligt jag är pepp. = ) barnen var så underbara <3
å när man får så mkt uppskattning från alla barn å personal. = )

imon blir de um och så ska ja fortsätta på projektarbetet som ja skulle ha gjort under praktiken men orken fanns ju inte där tyvärr så nu blir de jämt till att skriva.
så fick hoppa julfest idag å någon grej imon för å vara hemma å skriva. =(

men snart är det lov nog för de blir plugg då me men slipper skola i alla fall.  ja hatar den verkligen just nu.

ha de gött ska försöka skriva snart igen pözzhajj
nu ska ja dra å duscha. = )

Lördag 5/11

heej
idag är det då lördag och jag har varit och jobbat, det var den jobbigaste dagen någonsin för självklart ska något krångla just när ja e där. en gång var de stället där cigaretterna är så de gick inte att öppna dom så de blev dubbelt så mkt jobb att göra tack vare de. å idag ville inte kassan vara med, de fick en ny i förra veckan modern sak så ja hade inte testat den innan. å va händer jo först går de inte att sätta in lådan me pengar tillslut går den inte men då vill den inte komma ut istället =/  ja kämpar å kämpar å efter många om å men så vill den vara med igen. vi e vänner för ett tag men så tar pappersrullen slut så ska byta den å den vill inte den vill inte ja får smått panik eftersom att de kommer bara mer å mer folk för de e när de e som mest å göra såklart. vrf denna otur just den dagen ja e där. när den tillslut tar rullen så låser den sig så man inget kan göra å inte vill ta den kod de tror att de e till. så ingen av de andra som jobbar där kan hjälpa mig genom telefon. Jippi. *NOT*   så där står man me fult av kunder kommer inte in i kassam å pengarna å bara känner hur irreterrad å stressad man blir. å de bara stiger. men inget å göra åt saken så halva dagen fick ja klara mig på annat sätt vilket för att de inte går riktigt lika fort. ja HATAR den nya kassan. vi e inte vänner längre. Tur man har visa kunder i alla fall som förstår.
så nu e ja helt slut och skulle kunna somna när som helst.

igår blev de liseberg på kvällen behöve komma ut va en jobbig dag på praktiken var å bada me barnen å de e alltid sådan stress även om de inte borde vara de. så träffa sofia, tom, carro å michael. så träffa vi på daniel lite me han var där me jobbet.   en trevlig kväll trots allt me mkt skratt = ) <3

ha de gött pözzhajj
imon blir de till å ta igen sig å på månda börjar ja mellan 10.30-11 = ) gött me sovmorgon = )

Torsdag 3/11

heej
nu har det blivit torsdag och jag kan fortfarande inte använda min dator det har gått en halv vecka nu men hoppas att det snart ska gå igen. så nu har ja passat på att låna den andra innan de kommer hem för då e den inte ledig på resten av dagen sen :p  haha
men dagarna har flytigt på igår började ja 6 de gick men var otroligt trött sen på eftermiddagen när ja kom hem.
idag då så vakna jag tjugo över 5 och var pigg men inte behövde ja gå upp så tidigt idag inte. men hann me mkt idag bakat, haft samling, kom alla mina barn, målat, lekt och massa mer :p
imon blir de bad inte pepp alls i denna kyla men får la se. sen e de jul helg och endast en vecka kvar på praktik. = ) lite kommer man faktiskt att sakna men kanske får jobba lite i jul å så. = )

nu ska ja ta å fixa nått litet att äta innan de blir mat dax. ha de gött 21 dagar till jul = )  pözzhajj

RSS 2.0