Onsdag 16/12

heeej
sitter nu i skolan och har lektion ska skriva på mitt projektarbete men behöver lite paus har fastnat å har haft de hela dan å ska fortsätta när ja kommer hem igen så kommer nog komma en liten bit i alla fall. måste verkligen komma frammåt nu.
var på um förut som sagt och det gick la bra men blev inte som tänkt riktigt ska till läkare i januari så är bara till å vänta å se vad som händer.
imon får ja se om ja kommer till skolan för ska kanske jobba som vikarie å de käns faktiskt roligare å ska se på film imon å sen vet ja inte men blir nog till å jobba me projektarbetet så de kan ja göra hemma. men får se senare.
ikväll är det bonde denna vecka kommer de vara tre kvällar å sen e de över men de kvällarna har ja nått å göra i alla fall haha :P   jag blev faktiskt förvånad när ja såg sista mammas pojkar att inte han valde janne men de hade kanske inte funkat me en sådan mamma heller.
men får la se om de blir som man tror i bonde. malin förtjänar nått bättre han verkar något underlig. men nu har ja ju inte längre mina arbetskamrater att prata me de om på rasten haha :P  men några lär man ju träffa igen.  =)
Helgen än så länge då:
Fredag: skolavslutning 9-11 sedan ska ja nog hitta på något me sofia för vi orkar inte åka hem å får se om ja går förbi praktiken för de hade varit roligt sista dan för eve å allt.

Lördag: fixa de sista julklapparna är det tänkt för det är inte långt kvar nu.

Söndag:jobba och hoppas på att det går vägen haha =P

men nu får ja nog ta å skriva lite innan vi slutar. om en timme men ändå. =P

snart lov och bror kommer hem å hälsar på.man ska fira 3 år me världens underbaraste killa och fira jul men va ska man göra mer???  någon som vill ses ???

ha de gött pözzhajj

Kommentarer
Postat av: caroline

Ja visst är det roligt att ha!

vi får ta bilder på oss någon dag så vi kan beställa. har nog inga som är så bra på oss tror jag.



Puss

2009-12-17 @ 08:20:15
URL: http://caaarroow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0