...

nu har jag jobbat i flera dagar å min kropp e inte riktigt van vid det. det är jobbigt att komma upp och jag e seg. men visst är det skönt att ha jobb så man sen får lite pengar men får la sattsa på att söka mer jobb sen efter jul. får se hur veckan blir den e väldigt rörig just nu å de känns som att de inte kommer bli en bra jul i år synd men va ska man göra får väl hoppas att de inte blir så. 
men nu är helgen över de blev en helg me jobb tv och prat me carro va ett bra tagsedan nu. men tiden går så fort så vi ses snart igen. men även den jobbigaste tiden på länge. va händer ja fattar inte ja trodde de skulle bli en bra tid detta me jul, snö, pynt å gemenskap å kärlek men nej nej vrf ska de vara bra någon gång.
å de blev en skit kväll till. men imon får man sällskap i alla fall då kommer familjen hem.
får se om de blir jobb men träning blir de troligt vis i alla fall skönt de.

men nu ska ja dra mig å sova vilket ja skulle ha gjort för längesedan egentligen men de blev som de blev. torka tårarna å ta tag i nästa dag.   som sagt de kommer ny problem imon så glöm dagens.

ha de bra så bra nu kan i alla fall pözzhajj


carro- nää man gör ju tyvärr inte de.

Tisdag...

ja nu har ja kollat på house och de har sina höjdpunkter han är ju som han e även om han börjar bli en bättre människa.
tagit en del beslut idag som va lika bra men ändå tråkigt menmen de va rätt de vet ja för sån energi ja fick tillbax som ja saknat. hade de inte varit för kylan hade ja verkligen fått gjort många grejer men ja känner att ja e på benen igen å ska klara detta. pluggandet går bra å testerna e gröna så hoppas på att de riktiga me blir de.  klapparna e inte riktigt klara tack vara strul men ska försöka få de klart i veckan ringa ett samtal imon om ja inte glömmer å kontakta bror om lite hjälp så ska nog tre vara lösta så att de sen bara e en kvar. skönt de men tyvärr den jobbigaste. jag har slut på ideér för tillfället vilket inte är likt mig men sånt händer.  känner lite att de inte e värt besväret å all tid man lägger ner på de. synd...

snart e de jul då ja endast 10 dagar till jul å sen kommer nyår... = )
ja har inte mkt planer för den kommande tiden utan ska ta de lite som de kommer men de får man ju även göra när man har sånt jobb.

men de ja vet nu e att ja ska jobba imon har ja tur blir de torsdag med ledig fre så ja kan fixa klart julklapparna så ja slipper tänka mer på de. sen jobb lördag, söndag. syrrans konsert måndag.
julafton fredag
annandan söndag å bror kommer hem.
nyårsafton hemligt mål på dagen å kvällen får ja se va de blir.
sedan fyller bror år på nyårsdag.
å sen tror ja de blir jobb på söndagen där å torsdagen efter.

så ja lite vet ja men inte mkt :P så får försöka träffa folk då för nu har man seriöst inte gjort de på länge. = (

men nu ska ja sova ha de gött pözzhajj

Söndag...

nu har de gått en vecka å ja har jobbat i alvhem två dagar vilket gick bra segt bara me resan men de va bra peronal å barn så tiden gick fort när man var där. får väl se om de blir igen. de ville ju de. annars har ja pluggat en del å kört å träffat daniel va på bio i fredags saw 3D som man inte såg var 3D. 

snart är det jul å man borde göra klart med julklapparna men e så svårt när folk inte önskar sig något. men får väl tänka över det. roligt att bara ge presentkort. nej de tycker inte ja även om ja tycker de kan vara roligt att få.

men ja vet inte va ja ska skriva mer nu. ha de gött pözzhajj

Måndag igen...

ja nu var måndagen här igen å de känns som vanlingt inte som måndag men de blir la så när man jobbar på helgen va längesedan ja var ledig en helg nu men denna veckan ska ja de. ska bli skönt. å ja hoppas på att få kört då så ja får körkortet snart.    så ja kan spara mina pengar.
de har varit mkt den senaste veckan å de kommer fortsätta så ett tag fram så kommer inte vara inne så mkt på datorn.   var tar tiden vägen veckorna bara springer iväg ju =S =/ 
de e massa snö ute visst nu e de inte så kallt i alla fall men ändå. bara de e snö på jul så e de bra.

å imon blir de jobb i världens ände men kunde ju inte jobba förra veckan så får jobba när ja kan. så får åka 6:50 imon. en heldag.

men om de kunde sluta hålla på så här någon gång så man kan slappna av. trodde visst fel de va inte över.


ha de gött pözzhajj

Onsdag...

ja nu vill ja bli frisk å ha min energi tillbax nu har de ringt tre dar i rad lagom skoj. idag hann ja inte svara men ändå vill man ju inte gå och få mer. för måste vara frisk i helgen å nästa vecka. men imon får ja väl ta de om de ringer. fre blir de ju inget.

nu ringde de så imon blir de jobb.

pluggar teori för fullt nu å de känns bättre för varje gång så detta ska nog gå bra om ja inte gör slarvfel.

nu ska ja ta å göra mig iordning å dra in till stan en sväng hade ja tänkt komma ut lite.

ha de gött pözzhajj

RSS 2.0