säg jag älskar dig... !

ja hur ofta använder du orden jag älskar dig till någon som du verkligen älskar??? hur ofta förklarar du för den du älskar vad som får dig att känna den känslan??? vrf ska det vara så svårt att prata om sina känslor med folk??
man vet ju faktiskt inte när det är sista gången man ser lr pratar med en person för allt kan hända.
det finns alltid någon som vi säger det till för lite så från idag å över helgen ska jag visa, säga lr på något sätt göra någon glad å få den att känna att den betyder något extra för mig. = ) <3

gjort massa barn glada idag på jobbet å de mig med massor av kramar å glada komentarer. det är lycka på hög nivå. =D <3 sedan gick jag även å köpte en blomma innan jobbet idag till chefen å hon blev mkt glad över den. :)
efter jobbet åkte jag in till stan å träffade linda å vi pratade en massa å vi har mkt gemensamt så de va skönt för oss båda å mkt skratt blev det. så toppen slut på dagen = )

glad tjej å imon åker jag till jobbet en sväng igen = D roligt. så blir en bra start på dagen imon :) nu ska jag göra mig klar å lägga mig å se film = ) godnatt

Torsdag

igår fyllde syrran 11 år tiden går så otroligt fort. de känns som att det var igår som hon var lite och klättrade på allt :) idag är det avtackning av en på jobbet och imon är cheffens sits dag. det händer mkt nu. jag tog mig igenom gårdagen då jag jobba 6-16.30 utan rast kaos men va fan beröm å stöttning höll mig på benen. somnade gött den kvällen kan ja ju säga. idag ska ja iväg å jobba sedan in till stan å träffa linda en stund. imon jobb me sedan på kvällen tar jag med mig pälskling till brännö. jag har inte varit där sedan i sommar när bror fyllde år tror jag. det ska faktiskt bli lite skönt komma iväg till lugnet å ta en långpromenad. sedan är det helg och ska få pakat, hitta kläder till daniel me lite tur i stan å fira han på söndag. jag hoppas på de bästa kommit i en svka för tillfället som ja vill ta mig ur så behöver ha riktigt roligt. tisdag kväll va en bra star = ) <3 nu ska ja göra mig klar lite ärenden att få gjort. ha de gött. pözzhajj

God morgon

Nu är måndagen här, en ny vecka. Det känns bra även om huvudet går på högvarv. De va inte lätt att somna igår kan ja ju säga. Får kolla över allt ikväll hur det ser ut framöver få lite koll på läget;-) Idag jobbar jag med stora barn det är inte alls samma grej som me små å ja har nog fastnat mer för små nu när jag jobbat med det. Innan kände jag ju att det var stora jag skulle jobba med för man kunde göra mer med dom och det skulle vara bättre för min rygg. Men nä inte längre visst ibland men inte jämt. Lr bättre för ryggen jo säkert men jag kan ju inte ens ligga på rygg utan att känna sån smärta så skit samma. Jag gillar jobbet å folket så idag blir en bra dag även om de inte är favoriterna som jobbar på stora. Nu ska ja upp å äta ha de gött.:-)

Söndagkväll...

nu är helgen över för denna gång å till en början kändes den som att den skulle bli lång så man hann njuta av den men nää nu är den redan slut.  att tiden alltid ska gå så fort.  men fick träffat daniel fredag ett tag på lördag å vakna ihop på söndag innan jobb :) 
i fredags hade ju lisa folk så blev att jag och daniel gick ut och åt mys på de :) å riktigt god mat blev det.
lördag roa jag mig på eget håll å träffade på camilla från i somras. jobbade ihop så de va roligt att ses igen å tjöta lite. sedan träffa daniel igen å kolla in hans fixade bil :)     kvällen blev tacos me familjen å daniel för att fira syrran som sagt.
idag har ja jobbat å sedan bara hem för å vara på ljusparty. men roligt att träffa fia och jenny igen i alla fall å fick köpt lite som man kan ha som presenter toppen. vill inte göra de i sista stund så fixar lite då å då :) 

men imon blir de jobb å tis å ons. denna veckan blir de rätt fullt upp faktiskt mkt som ska göras.

men nu ska ja sova ingen idé att försöka skriva något bra när man e trött märker jag.

natti natti

Fredagen e här = D

fredagen är här å de har grejats för fullt här på förmiddagen även om de aldrig blir klart så blir de en bit på vägen. ikväll ska lisa ha folk å daniel kommer till mig :)
så en mysfredag med film å chips blir det idag :)  tänkte bio men de går ju inget å bara konstiga tider vem går på bio på dan da en fredag ??? hallå ska finnas på kvällen.
imon blir de en dag me daniel okej tyvärr lite avbrott då han å hans kusin ska fixa me bilarna men annars så. han får allt gottgöra mig för de :O   blir ingen heldag (inte haft det sedan semestern :/ ) så en stor blombuket för de ;)   thihi :)
imon kväll ska vi i alla fall fira lisa med familjen då hon fyller på onsdag men har kallas med några kompisar. 
Söndagen blir jobb heladagen å på kvällen ljusparty då Sofia, Fia och jenny kommer med = )
början av nästa vecka är räddad ja ska jobba :)  mån-ons skönt att veta om det =D

men ja de rensas för fullt i mitt rum gött å de blir bra = )
så nu ska ja gå å fortsätta innan allt folk kommer hem då blir de inget lugn.   ( bara inte smärtan kommer idag igen :/  )

ha de gött pözzhajj

okej okej...

skev i söndags 3 dagar sedan å 7 timmar sedan. lite för längesedan försöka minska de till nästa inlägg kanske. undra hur de går.
idag tänkte jag skriva lite kort om tiden sedan ja senast skrev va som hänt, och lite tankar. 

Söndagen blev lugn hemma med syrran, grejade lite på mitt rum där jag håller på att gå igenom allt å se va man kan slänga å så. så inte bara städa de som är framme å ta fram gå igenom alla lådor å skåp å hoppas på att de blir lite mindre grejer i alla fall å ja lite har de blivit. men inte färdigt än (ons). åkte till daniel på eftermiddagen å gick över bron i regnet å va genom blöt men slapp sova själv sen i alla fall :) <3 

Måndagen blev med carro å alice me fika å prat. mys på de :)  <3

Tisdagen var jobb i surte nära å bra. me nytt folk men alla vuxna typ visste vem jag var lite jobbigt faktiskt när man själv inte vet vem dom e. men de gick bra får se om de blir mer där. var stora barn så något annat än vad jag är vann vid men ändå.  sedan vidare efter jobbet för att lösa av pappa. sluta 7 men bussen var sen så missade min buss i nödinge så fick vänta på nästa så var inte hemma förens tjugo över 8 lagom skoj.

Onsdagen blev grejande hemma på rummet till en början å de känns som det går framåt har ju inte gjort det riktigt sedan jag flyttade in utan bara fått in allt på ställen. så nu ska de göras så gott som. åkte iväg en sväng för att träffa fia med å tjöta å åt glass :) blir inte så ofta men de va trevligt :) <3

ja de va tiden som varit i kort då. händer inte så mkt just nu i mitt liv men ja tycker det är rätt så skönt ändå att ha de så ett tag å få gjort en del annat.

bussarna kör ju numera inte inne i surte utan endast till hotellet å bortanför glasbruksmuseet så blir en extra promenad till bussen när man ska någonstanns. inte lika lätt att hinna till en buss när de ringer in en men va gör man å segt när de regnar å gå så långt. å de ska var i ett halvår fy fan.  å inte nog med det så ska de ta en timma att ta sig till kungälv. förr kunde man åka på en kvart men va hände me de. man kan ju lika gärna gå helavägen nästan ju om de inte vore för allt regn. jaja man får väl göra de bästa av det kanske åka till stan istället. men då har dom ju ändrat grön så den stannar ju inte vid centralen utan lila bommen så då får man ju gå dit ork. vrf ska det vara lätt att ta sig någonvart???!

får hålla mig hemma haha då slipper man alla bussar å strul.

nu ska ja sova skulle kollat film men sparar det till imon.  
ska efter hand lägga upp ett antal filmer som ja vill bli av med har blivit så många nu så tar så mkt plats å vrf inte se om någon annan är intresserad istället. :) 

godnatt ha de gött å håll tummarna för att ja får jobb imon behöver det :)

Dagen efter...

a vet de går åt skogen me att skriva men de gör de ju me allt annat me så kan vara det. men nu är jag här å får väl skriva några rader om mitt liv.  än så länge har de gått bra me jobb inte varit utan allt för länge å när jag väl e de har jag annat å göra. man lever ju bara en gång så. men får väl ta mig i kragen å söka mer jobb på riktigt nu när skolan är som den e å hoppas jag får något. va vet jag. jag vet ju inte vad jag vill hålla på med så får väl testa lite olika jobb bara å se hur de känns.
imon börjar en ny vecka å vad som händer mån - fre de vet jag faktiskt inte de e bara till å vänta å se. helgen ska först lisa ha gäster,sen ska vi fira lisa, sen ska mamma ha gäster.  å ja lr nää. men de finns sådana helger med får se om ja får jobba denna helg helt hade faktiskt varit skönt behöver alla pengar ja kan få nu.  fan va ja får panick å bara vill flytta börja om å slippa all skit jag är så otroligt trött på det. tänk att det inte kan gå en vecka utan att man varit ledsen minst en gång, det är fan jobbigt.   men tjötet går efter mig de bara e så.
men skönt me så sköna arbetskamrater som man kan prata med å som stöttar en. det känns otroligt skönt.
igår va man ute me lite folk å de va en otroligt händelserik kväll me skratt, tårar, ilska å kärlek. ja nu i efterhand hade nog kunnat suppa bort den så ja glömt den men de e ju inte min grej tyvärr.

men ska:
söka jobb...
söka kurs...
lägenheter...
rensa ut all skit...


nu ska ja dra å fixa något att äta, duscha, paka å sedan åka... ha de gött

Söndag...

veckan är över å den har ju gått rätt bra ändå. Jobbat, röjt, haft besök av Ica kuriren ( mkt intressant ) , träffat carro, sofia, daniel, emelie och gaia.  ja de är väl de. skolan verkar inte bli något vi har fortfarande inte fått reda på något mer tyvärr. men de rullar på ändå och jag har tagit mig igenom en varmn jobbdag. 30 grader tog på en fy fan.  men nu har ja duschat så de känns skönt. : )
imon blir de jobb igen å tis å ons sedan helgen va ja vet. blir säkert tors med. men de vet ja inte än. men de e skönt att man har något att gå till i alla fall.

sommaren försvann innan ja hann fatta att den var här nästan så hann inte alls me de ja hade viljat ha gjort. å man säger ju alltid att i år ska de bli den bästa sommaren men nää i år var inte ett sådant år. de kommer la sen när man åker bort. :)
blir nog lättare längre fram när man kan planera sin semester å vet när man har å vem man ska dela den med. 
men i alla fall får de bli utgång nu snart efter sommaren.  så får la få ihop ett gäng :D

näää nu ska ja komma på något annat å göra ha de gött pözzhajj
 

Fredag...

Ja vad händer i livet???

Skola?  
Går åt skogen finns ingen info någonstans. jag blir så arg. vadå tappat lusten för att läsa.
skulle ha läst
- Att arbeta med barn och ungdomar med funktionshinder.
- personlig assistent, brukare ...

Jobb?
Jobbar nu hos pappa när den andra har semester en vecka i turkiet.  bättre än inget så trotts att jag inte jobbat på förskolan i august så får jag pengar i september känns skönt. inte lika mkt men de e pengar.  Saknar förskolan de gör ja för trivs mkt bättre med det jobbet.  får väl hälsa på snart igen.

Hemma?
Nu har familjen flyttat hem igen så det är lite mer liv här hemma. i alla fall på veckan. på helgerna är de fortfarande lugnt.  skolan å alla aktiviteter är ju igång igen.    Det funkar kan man säga jag har fått med mig två som jobbar för samma mål som ja, känns skönt.   men långt kvar till målet.

Kärleken?
Ja semestern är över å vi fick en del tid tillsammans även om de inte riktigt blev som tänkt.  vi kom iväg till danmark där vi hade det riktigt mys :)    bad i massor, godmat, ute på upptäcksfärd och film. men framförallt vi fick vara med varandra :D <3
nu har jobb börjat igen å vi ses inte så mkt som man hade viljat men de blir någon gång i veckan i alla fall.  sen bär de av på långresa i oktober = D    då får vi en vecka ihop. turkiet 11 oktober ja längtar = D <3    39 dagar.
så det går bra nu = ) <3    jag återhämtar mig från det som hände i sommar som ja tror gjort gott. jag kan tänka själv å slipper höra hela tiden om vad som är fel, för allt är ju fel enligt vissa. (ej daniel) man blir hjärntvättad tillslut. och ja efter alla dessa år är det svårt att inte ha blivit det.
men jag har daniel och det är tur det. =)  älskar dig<3

vänner?
ja några kommer några går det är så de e. man är mer nära med några än med andra. några träffar man flera gånger i veckan andra me månaders mellanrum å några något mellanting.  men så e de. man har fått ny kontakter genom jobbet riktigt roligt. medans gammla kontakter som man haft otroligt länge är borta.   men livet går vidare,  man får väl kontakta folk igen varit skönt att inte göra det så ett tag utan hör någon av sig så blir de något annars blir de lugnt å de har varit lite tomma dagar ändå :)  <3

Själv?
Själv mår jag bra. ska börja träna mer stort å söka jobb.  men ja mår bra å känner ingen stress. livet går upp å ner man har sina dagar med gråt å man har sina dagar med skratt.

idag känns som en slapp dag men nej nej ska ta å göra mig klar å äta så känner ja mig nog mer uppe.  så åker jag och möter mamma för att få bilen sedan vidare för att jobba till 7 ikväll. sedan får vi se om daniel kommer lr vad som händer. :)

men nu ska ja som sagt gå och göra mig klar ha de gött pözzhajj

RSS 2.0