Tisdag och födelsedag...

ja idag är det tisdag och det har inte blivit något jobb varken igår lr idag lagom segt. nu när jag har haft tid på torsdag kommer jag ju inte kunna för har körning till halv tolv. men inget att göra något åt. jag försöker få bort min hosta med halstabletter, vila å tee men än är den inte borta. den kommer som den vill mest på kvällen tyvärr innan man ska sova. igår när jag och min bror kolla på tv kan man lugnt säga att jag var trött på den jag hosta så ja kände smaken av blod = /.  fick tyvärr inte så mkt sömn som jag hade behövt men men. igår började jag rensa i lite gaderober å så där de bara ligger massa grejer fick bort lite men de andra va inte riktigt på samma väg som jag. men men så idag blir det mitt rum istället innan det blir kungälv på eftermiddagen med familjen för att fira syrran som blir 10 idag = ) GRATTIS till henne.

nu ska ja fortsätta mitt städande å fixa lite lunch snart. ha de gött

pözzhajj

Helgen är över...

ja nu är det söndag igen å helgen e över. ingen direkt rolig helg så men den var behövlig,jobbat lördag söndag tagit de lugnt när jag varit hemma å försökt ta igen mig. nu är jag bättre hostar bara men de försvinner nog snart de me.


Nästa vecka:

Syrran fyller år
träna
träffa skönt folk
jobb?
Daniel = ) <3 längesedan.
Erika
köra


Ja de blir nog en bra vecka= )

Idol är igång och ja gillar Alice. i röstningen hoppas ja faktiskt på madelene för jamila verkar inte riktigt vara redo för detta.
imon får vi se vem de blir.

ha de nu gött sov så gött pözzhajj


tiden går...

lördag jobb å ja e nu helt bort knappt kunnat äta sedan i onsdagskväll. vilket inte är bra så jag hoppas på att må bättre imon så att jag kan äta riktigt. men jag jobbade nästan heladagen idag jag skulle klara det. fick stänga en timme tidigare. men ja behöver verkligen pengarna får inte mkt nästa månad. å då e planen att ev åka till ullared på en tripp å se om man kan hitta lite billiga julklappar nu när man har så många att köpa till med lite pengar. å komma iväg på en liten tripp =D  är ju ensamhemma 2 veckor i slutet av oktober början av november så då hoppas jag på det bästa. om ja inte fått ett vik så har jag i alla fall jobb då.

nu ska ja dra mig å vara lite social ha en bra kväll å hoppas det är bra med er.

å erika du missar nått med att inte se det ;)

pözzhajjj

Halkan

ja idag var det halkan som gällde. de har varit jobbiga dagar de senaste jag har fått tacka nej till jobb två dagar men imon får jag ta mig till jobbet å hoppas på det bästa.  natten till igår sov jag inte mkt från klockan 2 på natten vaknade jag varje timme för att jag hade så ont i halsen och feber som gjorde att ja hade ont i alla leder. sedan på morgontimmarna kom kväljningarna också å ja va inte fager. det blev till att avboka körningen och säga nej till jobb ja blev inringd till. det var bara att lägga sig igen. senare kom de även spy och jag var lagom borta. låg i sängen fram till halv 1 då jag försökte få i mig lite att äta. på eftermiddagen var jag något bättre hade tagit tabletter så kände inte febern så körnde lite. kunde vara upp så antog att det skulle gå bra idag. la mig tidigt för att få vila.   men när jag vakna idag kunde jag inte äta de var som att det skulle komma upp igen i bilen på väg till kungälv blev jag illamående och kände bara nej nej nej jag vill inte jag skiter i de här nu...
men jag hade ju kommit så långt så skulle göra mitt bästa. det var verkligen en plåga att känna att man kunde börja spy när som helst men de fick bara inte hända inte idag. buss resan tog 2,45 min å ja klara de.
jag blev så otroligt nervös för ja va inte i form å att ja då skulle göra helt fel å behöva göra detta igen. jag slapp vara första gruppen å hade lugnat mig lite tills det var min tur. jag fick vibbar av läraren som att jag inte kunde å inte skulle klara detta. de gick som det gick å ja försökte ställa in mig själv på att jag skulle klara det.  blev lite bättre när jag fick beröm att ja var den enda som klarat av delarna.  blev lite missar här å var å ja fatta inte riktigt vad jag skulle göra men alla blev godkända å de var ju skönt de = )

nu ska ja sova å hoppas på att ja mår bättre så att ja kan äta å jobba.

ha de gött
pözzhajj

de närmar sig...

idag har jag städat lite hemma på fredag till lördag blir det kalas hemma. syrran fyller år i nästa vecka.
sedan har jag gjort lite ärenden å varit och hälsat på hos min gamla praktik och arbetsplats. riktigt trevligt var det var lite undrande innan efter som att jag inget hört från dom men nu ska de nog ringa snart igen = ) fick skrivit upp mitt nr igen för hon hitta de inte för stunden och så prata vi lite sedan prata jag lite med några i personalen med och även barnen. så underbart de kom ihåg mig å kallade mig för fröken å undrade när jag skulle komma tillbax igen. massa kramar å de ville inte att jag skulle gå hem utan slängde sig på mig för att få krama om mig. härligt att ha varit där å veta att man är så omtyckt av både barn och personal.  å snart blir de kanske ett längre vikariat. =D
tyvärr fick jag säga nej när de ringde från älvängen om idag men imon kanske hon ringer igen om de inte hittar någon.
imon blir de även körning och även hemma blivit det tisdag idag och imon denna vecka mkt bra, på kvällen imon klr jag till daniel och sover där för att komma upp på fre och vara på körskolan 7.15 för halkan å går ju inga bussar från mig och sen jobbar jag ju hela helgen så.

men missar idol för min tv funkar inte å de andra va upptagna så får se de på dator sen.  men men ha de gött nu å lev livet...

pözzhajj

Tandläkaren

ja hej nu är det tisdag och jag vet inte riktigt vad jag har för känsla just nu. jag mår bra men ändå inte ja e glad men ändå inte ja e trött men ändå inte.  ja hel skumt. men ja vet att ja e glad över att kunna ta de lugnt slippa stressa som jag alltid gör annars mina smärtor är något bättre de har varit mkt de senaste men nu börjar de bli bättre. jag vill ha jobb vilket gör mig lite stressad har sökt hur mkt som helst men ändå inget. imon blir de mer lr besök igen på de ja sökt för att visa att ja vill ha jobb.  ja var hos tandläkaren å ja hatar verkligen läkare av alla de slag å undviker de så gott ja kan. andra får tjata på mig lr ta dit mig för att ja håller på att svimma så a de förklarar nog rätt mkt.
men jag har varit ute på en promenda/pratstund med carro idag med trevligt som alltid.

nu blir det idol och sedan hause de har premiär idag underbar =D=D=D=D=D=D=D  

glöm nu inte de alla att de e HAUSE idag grym serie erika du med. ;)


ha de gött pözzhajj  

Valdax

ja idag är det val och alla som inte röstat men ska göra det får göra det idag. jag har gjort mitt å ja vet inte riktigt vad som är rätt å fel eftersom ja inte är så inne som man kanske borde vara. men till nästa gång kommer jag vara det. och då röstar jag nog inte för ale. men vem vet.

i fredags körde jag å teorin får det bli mkt av nu i framtiden, på kvällen blev det bio med daniel å den var riktigt bra going the distance något jag rekomenderar man får sig några goa skratt.

nu är helgen över å imon börjar en ny vecka å ja är faktiskt taggad på att ta tag i grejer nu igen. grymt skönt känns de.  å imon blir det träning igen = )

ha de görr nu pözzhajj

Helgen är här...

ja nu var de fredag igen och helgen är här. ja har varit i kungälv och kört och kollat läget lite. syrran fyller ju snart år så. Men blev inget denna gång kanske sedan i stan. ska in och ta en drink sedan blir det bio. vet inte vilken än men får la se någon bra i alla fall lr ja hoppas ju på att den är bra. = )
Helgen blir lugn träffa Daniel <3 =)
igår träffade jag carro så gick vi en promenad hade lite otur med vädret men de gick över. de va sol när vi gick hemifrån men när vi mötes på vägen började det spöregna. så där satt vi under ett träd haha

nu ska ja göra mig klar för att åka ha de gött å en trevlig fredagskväll å helg =D  pözzhajj

Onsdag...

idag är det onsdag och träning igen spining blir det idag. sedan har de mest varit en slapp dag. har träningsvärk i armarna fortfarande å igår tog ja sprutta.  nu regnar det ute igen å blåser för fult. siket väöder vi har. fick sökt en massa jobb igår så får la se va som händer. men nää ja har inget å skriva så nu går ja å gör något annat börjar me maten typ...  ha de gött

pözzhajj

ny vecka igen...

ja nu var det ny vecka igen och jag har inte varit duktig på att skriva de senaste...

men livet rullar på helt åt helvete just nu men va fan man mår inte bättre av att deppa ner för de...
så i torsdags träffa ja elin i stan å hon fick köpt grejer till resan sen skulle vi säga hejdå för hon åker bort och kommer hem i december trist = (  men hon får de nog roligt = )  hemma igen blev det promenad med amanda som var ett tagsedan så pratade om allt som hänt.
fredagen blev det körning, handla mat å på kvällen kom daniel så kolla vi på idoloch film.
helgen var det bara jobb.

men nu är det en ny vecka å ja tar nya tag. läst teori, gått från kungälv och tränat på gym idag gött = D
imon ska ja söka jobb och vaccinera mig.
onsdag blir det träning igen å fredag körning sen får ja lite se vad som händer.

Daniel tack för att du finns å stöttar mig i dessa tider<3<3<3 Älskar dig <3

Duktig idag... = D

ja idag har ja haft en seg dag pusslat massa tränat å sen städat lite. men de var skönt å ja känner ingen stressöver att ja inte gjorde de ja borde som alltid annars utan de får bli en annan dag helt enkelt. = )
men ja vill verkligen FLYTTA nu nu nu... någon som ja kan sova hos någon dag i alla fall =D behöver komma bort.  men imon e de torsdag som tur e å sen fredag så skönt.

samla ihop ett gäng snart kanske å se på film, spela spel å tjöta å ha de allmänt skoj bara hade inte varit fel att göra snart... = )   får se om någon e på att göra det.

men nu orkar ja inte skriva mer men ha de gött pözzhaaj

ÄNTLIGEN...

ja idag började jag dagen med att ligga kvar å läsa i min bok som ja håller på med innan jag orkade mig upp och gjorde mig klar. Drog till bussen där jag träffa carro så åkte vi in till stan å kolla å tjöta. fick köpt mig en matta till pussel så nu kan ja pussla igen.
riktigt skönt att läsa å pussla man blir så avslappnad av de kan ja ju säga, något som ja kan behöva.
har även varit iväg och köpt ny tv med pappa och carl så nu har vi äntligen en riktig tv haha =P

Nu är även alla papper inskickade till kommunen så nu är de bara att hoppas på att någon ringer och vill ha en. så man får in lite pengar. men i helgen blir det jobb både lördag och söndag heldagar.ska faktiskt bli skönt visst de e segt att de e helgen för då e de så lite att göra å folk e lediga då. men behöver ju pengar och träffar ju lite folk man får sig alltid ett gott skratt på jobbet. =D

men i måndags var jag och carro ute och gick i fontin i ca 1 h sedan hem och handla å laga mat sedan bar de av igen å denna gång för att köra ett pass på gymmet.  riktigt skönt var det.  å imon blir det spining på kvällen får se om de blir promenad på dagen med.

torsdag ska ja träffa elin innan hon i nästa vecka åker bort i 12 veckor. sedan ska ja ta vaccinationsspruta nr 1 igen för glömde ju av att ta den andra senast. sen får ja se om ja sover hos daniel för ska köra på fredag morgon.
så har en del att gör i veckan ändå går inte bara hemma å inte gör något som andra verkar tro.

men nu ska ja ta å göra mig klar å lägga mig å läsa lite innan ja somnar.

ha de gött godnatt  pözzhajj

Lördag...

Helgen är här och de blir en lugn helg så ja kan ge allt i nästa vecka.  promenader onyttigheter och film ja en soft helg kan man säga.
Träna skaffa jobb och ja leva livet rätt soft faktiskt ;)  haha 
 
men de blir mer en annan dag kommer inte på något att skriva idag ha de gött pözzhajj =P


Fredag och helg...

idag är det fredag och ja känner mig inte på humör för någonting idag. förkyld, kändes som ja hade feber förut men nej men ja va seriöst helt borta. å så är ja allmänt irreterrad på allt annat som händer just nu. men de tar ja inte här.  men ja har fått städat mitt rum, läst och tagit en skön dusch. så en lugn dag å ja mår lite bättre nu skönt de.

veckan har bestått av skriva ansökning och cv och skicka iväg,sova hos daniel lite istället för hemma (behövdes), jobbat,träffat sofia,tränat riktigt skönt = ) , jobb intervju,träffat fia och jenny och igår avsluta jag dagen med liseberg med carro och mikalen.

till helgen skulle de blivit bio å utgång men får se hur ja mår för de har ju inte varit så bra idag.


men nu ska ja gå och fortsätta med maten ha de gött pözzhajj

RSS 2.0