snart helg...

heej
ja nu e de torsdag kväll å me andra ord snart helg. imom blir de till att träffa carro sedan familjekväll me midda å film. sen träffa älskling lite me.
jag mår äntligen bättre hostan finns där men inte lika ofta, vist ja fick inte sovit något i natt tack vare hostan men som tur e har de inte varit flera nätter än så.
ont i ryggen å lungan ja men bara ja känner piggare så e ja glad.
helgen vill ja ska bli toppen så = )
idag har ja i alla fall varit å bowlat me pappa å bror, de som hade bannan bredvid bytte de blev la rädda för min hosta haha ;P
men de va roligt. = ) sedan hemma å greja till syrrans disco å tv.
men nu ska ja sova ha de gött hoppas på en bra dag imon =)
 pözzhajj


på väg tillbax igen = )

heeej
har la varit lite dåligt me skrivandet på sitone. men som sagt man har inte så mkt ork när man e sjuk. jag är tillslut på väg å bli frisk men de är fortfarande en bit kvar. bara ja blir frisk så ja kan göra nått roligt på lovet inte ett till lov som blir förstört tack.  =/
men igår hamna ja på ullared me mamma, ja borde inte ha åkt men ändå ville ja. jag blev lite värre i halsen men ja kände att ja mådde bättre psykiskt av att ha varit utanför hemmet lite va ett tagsedan. skulle blivit i helgen men så blev de inte och fick klart typ alla julklappar. så man känner en liten lättnad ändå = )  ja ångrar de inte.

själv hitta ja
*termobyxer alltid bra att ha när det är kallt och på praktiken = )
*linne (orange)
*mjukisbyxer
*En skjorta som även mamma köpte till papppa haha en rolig historia.  =P
sedan smått
*ramar till julklappar å en stor till mig själv = )
*hårspray
*klistermärken till naglarna å vanliga
*Diadem
*Filmer alltid roligt me nya hitta inte den ja sökte tyvärr men andra = ) 
*Skärp som ja lettat efter = D  
*å böcker att sätta bilder i å göra fina = ) va man nu ska kalla dom =P

De va nog allt = ) allt ja kan säga i alla fall =P

nu ska ja ta å försöka göra de lite fint i min bokhylla = P

ha de fint å hoppas ni har ett bra lov =D


pözzhajj

sjuk...

vill bli frisk nu va e de här äntligen e febern borta men värk hosta å snuva. går mig på närverna.
blä blä blä

men nu blir de tv me syrran = D

ha de gött pözzhajj

jag försökte i alla fall...

jag pratade me läran förrut och försökte förklara men tack vara att tårarna inte ville sluta rinna blev de svårt att få fram allt. men byta avdelning fick ja inte för ja hade varit där i 2.an. men som carros handledare sa när vi var där de viktiga e väl att man tar sig igenom utbildningen.
men ja fick inte vara i skolan då fick ja ig ja fick inte vara på samma för man skulle kunna vara på vilken som helst för när man e vikarie så väljer man inte. så de in gick i kursen sen när då de har ja inte hört. å ja tänker inte vikariera när ja inte känner att ja tycker det är roligt.
vist om de vore helt okej men nää.
jag har alltid bara flyttigt me å gjort som man ska å de man har blivit tillsagt. lr de som ska vara bra. lr gjort för att inte få skäll men va har ja tjänat på de.  de har blivit lätt för den andra men de e ja som lidigt.  ja har tagit så mkt skit å "åder" genom åren så de e inte sant. att ja alltid ska vara så snäll, måste säga NEJ NEJ NEJ...

men tack syrran å Daniel för trösten halv 4 slutade det tillslut rinna. fy fan å imon måste ja gå. för som sagt läran tror ju inte ja e sjuk alls lr varit dagarna som gått utan att ja bara e hemma. de e ju så roligt å höra. men min syrra kom i alla fall å trösta mig å prata me mig fixa mat på bricka å allt = ) <3  sedan fick ja pratat ut me daniel lite får bli mer imon. å han ska ringa henne för de hade gått hem idag.
men tack <3<3<3

<3

torsdag

heej
skulle gått till praktiken idag men nej de blev inte så. av bara tanken att gå dit mådde ja sämre, ja klarar inte detta hur ska ja kunna ta mig igenom 7 veckor om ja ska behöva må så här. vill ha skola lr vad som helst istället. för detta går inte ja kan knappt äta för ja får spykänslor av mat å tanken på att gå till praktiken.jag känner tårarna å allt e bara skit nu ja orkar inte. = /  Vrf finns de praktik ja hatar det.
Hatar hosta me de tar kål på mig gör så ont.  = (

fan för denna tid kan de inte bli jul nu så de e över...

pözzhajj



Detta skulle vara en bra dag men sån tur hade ja inte... = (
men det är 2 år och 10 månader idag i alla fall = )<3 älskar dig Daniel <3

Dag 3 blev tyvärr inte som tänkt...

heeej
idag skulle det ha varit den tredjedagen på praktiken men blev inte så, tyvärr fick ja stanna hemma. igår gick de la bättre mkt eget ansvar vilket e bra på sitt sätt men ändå va de bara andra dagen, men ska ju visa mig mkt å va ja kan så ska la inte klaga. mitt betyg blev ju förstöt efter förra praktiken tack vara att ja å min handledare hade varit där så lite på samma gång vilket kändes jätte tråkigt. för i slutet gav ja verkligen allt för å visa men tyvärr missa hon de = ( . så såg till att lära barnen ett två tre röttljus idag vilket dom tyckte var mkt roligt = ) tyvärr såg hon inte de för hon satt me de andra men roligt hade vi å ja fick bättre kontakt me barnen, vilket lede till att dom gick till mig när de bråkat lr om de lekte å någon annan fröken kom fråga de var ja var. = )

jag kände igår när ja skulle åka till praktiken att min hals började kännas konstig men ja ville inte vara hemma andra dan, på bussen höll ja på att spy å kände mig helt borta men försökte tänka att snart e ja ute i friska luften igen å de kommer bli en bra dag.  men tanken gick även om ja skulle vända hem igen för ja kommer ju inte kunna göra något fult ut om ja mår så dåligt. men ja tog mig dit bussen var sen och vände vid vårdcentralen tappen där vilket inte gjorde saken bättre, men när ja kom blev de till att sätta sig direkt vid ett bort å ta hand om frukosten.  jag hostade, fick ont i kroppen å kände mig varmare å varmare ja tänkte bara de va för ja lekte men när ja kom hem visa de sig att ja hade feber.

idag vakna ja å kände smärtan i halsen ja ville gå för att komma in i de mer å skulle ha börjat me uppgifterna. men rösten ville inte vara me å hostan va inte den roligaste. så de blev till att stanna hemma, febern var borta men kom å gick under dan.  men men de va skönt me en ledig dag. men ja känner att ja vill ha skola istället de e lugnare å så e man inte så otroligt trött. + att ja känner bara mer å mer att detta inte är min grej ja vill inte jobba me de vilket gör att man heller inte vill stanna så många veckor men men de e bara till å se glad ut å göra de till de bästa.

men nu ska ja sova å hoppas på att hostan e bättre till imon å att ja ingen feber har så att ja känner mig bättre.

God natt pözzhajj


Erika skulle ha ringt dig denna vecka men tiden har gått så fort å ja har varit helt slut. men ja hoppas du får en toppen resa till Japan å ta massa bilder =D de e sjukt coolt att du får åka iväg till ett sånt land = P
ha de så hörs vi när du kommer hem igen kommer sakna dig massor <3 Älskar dig så å du betyder så mkt för mig ska du veta även om vi inte ses lika ofta längre. (L) min Twin <3

Dag 1 på praktiken

HEJ
idag var det första dagen på praktiken och jag är faktiskt lite besviken hade förväntat mig ett bättre välkomnande. hade aldrig träffat min handledare å när ja gör de presenterar hon sig bara å ja sedan vilken skola. sen bara in å lek de leker själv, så går hon. fick göra de bästa av de för även om ja inte vill ha praktik så måste ja. vet inte va ja vill göra, va ja vill jobba me längre för e så lång väg till att bli lekteraput och när ja inte fått testa hur det är så vet ja inte. vill prova å se om de e värt tiden.
men i alla fall så förväntar man sig ett bra slut på dagen me men nej hade besök av min förra handledare å när ja tänker tillbax så var de riktigt bra där bortset från att hon var borta så mkt. men de va roligt. men då när min kommer tillbax för hon försvann på toa å ja ska sluta men innan ja hinner säga hejdå lr nått så får ja du har slutat gå nu.me inte alls något trevligt tonfall å de kändes inte rätt.  nää ja e besviken över första dagen, men har fått kontakt me de flesta barnen å de är bra.
men man e ju så pepp på att komma imon nu lr inte.
KÄMPA PÅ får de verkligen bli till att göra.

å blir nog några dagar på lovet me om man skulle bli sjuk så har man å slipper ta igen på jul. å om ja ska ta ledigt fredan efter takida som e en torsdag så = ) kan ju vara skönt me en lugn fredag :) men de får ja bestämma i slutet av veckan.

Någon som vill hitta på något på lovet lr ?  = )

nu ska ja duscha så ha de gött pözzhajj

Godnatt


Slut på helgen... vill inte...

heeej

ja nu är då helgen slut och det har varit en helt underbar helg faktiskt till stor del vist har de varit lite mindre bra men de va bara i fredas å de har pratats igenom.  men resten efter det mådde ja bättre än på länge ja va ute i det fria med världens underbaraste kille å att känna den underbara känslan igen i magen gjorde saken bara ännu bättre <3
Det blev lördag å tillslut blev även det en bra dag. var i stan där daniel kolla på förstärkare och jag klänningar men ja har inte fastnat för någont än lr jo den i skylltfönstret som vi åkte förbi så får bli till att åka förbli där en annan dag å även gå in = )  men fick köpt mig ett par leggins.
sedan gick tiden i rasande fart å kvällen kom. carro kom å vi gjorde oss klara för utgång. jag, carra å daniel åkte in till stan där vi mötte upp isaac å sen bar det av till PC där fiia och sofia var = )
tyvärr så har ja inte bilderna än men de kommer senare men de va en toppen kväll me mkt skratt = ) tack för de alla = ) <3   fick även pratat ut om ett å annat så nu är smärtan av de borta så skönt <3 tack för det <3 <3 <3

Söndag blev en otroligt lugn å skön dag me film prat å bara vara = )<3 de e så skönt me sånna dagar ibland. blev även kört lite på kvällen å sedan handlat.
å äntligen så är min tavla åter uppe på väggen råkade ju hända en acsedent me den när den va nere å ja gjorde om.
glaset sprak på mitten å ja blev inte glad men pappa var snäll å fixade ett nytt = ) men duktig som ja e så höll ja på att göra sönder bilden när ja skulle få i de i ramen igen. ( ett puzzel på 1000 bittar )  inget som man får ihop på 5 min direkt men tur hade ha så var inte många som losna. =D 
är nr 2 som ska göras nu puzzlet på också de 1000 bittar som ja fick av min bror i julas. =P
men ja de var en toppen dag å ja kan bara säga att ja saknar min Daniel redan för det har kännts extra bra de senaste <3 (L) finns inte ord för det (L) å finns inte tillräkligt me vatten för att fälla tillräckligt me tårar för hur mkt ja saknar dig... <3

Imon e de praktik å ja vill inte ja känner bara nejnejnej för det men får la göra det bästa av det och hoppas på att det blir bra. bara man kommer in i det och trivs me folket så ska de nog gå bra. e sista året sen e de över.

men nu får ja sova så ja e pigg första dagen...
godnatt alla ha de underbart <3 pözzhajj

Ett tagsedan ja... =P  haha  typ 2 årsedan.

jag har nog inte ...

heej
jag har nog inte skrattat å gråtit så mkt på länge...
de blev en bra sista dag i skolan idag skratta massor så mkt att ja fick tårar faktiskt... men roligt  va de å ont i magen... haha

men sen vände dagen och jag har inte varit så arg på länge och nu känner ja att ja bryter ihop när som helst för ja orkar inte... fan för allt...  å som om inte de vore nog har ja sån mensvärk va så har bara leggat i sängen sen ja kom hem...


men ja hoppas ett undersker å att ja får en bra kväll... <3<3<3




å erika nää inte lost går de ens nu :p  men saknar dig me darling <3 ses snart <3

???

vet inte va som händer men ja känner att ja inte vet om ja ska vara glad eller ledsen, arg eller besviken... är så underlig känsla just nu inom mig, ja vet inte men de känns inte bra... jag borde vara glad för det har varit en bra dag men näää de ligger saker å skaver i huvudet som ja inte kan sluta tänka på, va e de här ja pallar verkligen inte ha de så...  så får la hoppas de blir en helg utan massa tankar...  prata me Daniel och hoppas på de bästa. <3
när ja prata me min lärare igår om mitt arbete fick ja mig en tankeställare både positiv och negativ men ja ska ta mig igenom detta ja ska klara det...

God natt nu ska ja försöka sova

Alla underbara vänner glöm inte hur mkt ni betyder för mig Älskar er <3
Daniel älskar dig <3 imon så =D <3<3<3 Längtar<3

kvällen...

heeej
nu är det kväll och jag sitter och kollar på tv har blivit en hel del konstiga program som man följer haha XD
pratat en del i telefon me = ) <3
det har varit en bra dag idag trots allt mkt skratt och glada miner <3  tjejer tack för allt <3 <3 <3
var å tränade något dans men näää de va inget ja ska göra igen. kände sig ju hur dum som helst stå och vifta me armarna å massa konstigheterm nä inte min grej. sen hämta mamma å syrran mig så åkte vi för å köpa present till syrrans kompis å lite annat = )
men nu ska ja fixa något att äta å fortsätta att se på tv. ha de gött

sista skoldagen på 8 veckor imon = )

pözzhajj

torsdag och snart helg...

heeej
idag har de varit en rätt soft dag. kom lite sent till första lektionen men de gjorde inget.  sedan var de lunch innan det bar iväg till älvängen för att besöka fiias praktikplats och efter det till nödinge och besöka sofias pappa sedan till skolan igen. där vi int hade något så blev bara till å vänta på bussen.  Nu är ja då hemma och min syrra har gjort pasta för hon e så glad att hon lärt sig de. = )   sedan blir de nog till å träna, bli på bättre humör varit konstigt de senaste.

helgen hoppas ja blir supper synd att inte fia kan vara med på freda men får göra de bästa av de vi andra. = )

men nu ska ja dra å äta ha de fint kanske mer senare = ) pusshajj

Tisdag men ingen skola...

heeeej
idag då så hade man ingen skola heller. blev att carro hämta mig vid kvart över tio så åkte vi till först hennes praktik sen min. så nu e de gjort. mina var inte där men fick en tid i alla fall. sedan drog vi till carro så hon fick bytt kläder å hämtat en hund. sen bar de av till fontin och gågågågågå ja vi gick en massa och tjöta på. en trrevlig tripp gammal musik me minnen minnen shit.
sedan bar det av hem och göra mat så ska ja dra å duscha snart me å göra mig klar förr jobbet.  skulle ju passat barn imon me men får se hur de blir me de för syrran ska ju vara me på cirkus så vill väl ja ska se.
men det har faktistk varit skönt att ha 2 lugna dagar me inte så mkt at göra borde ha de oftare nu va de ju ja vet inte hur längesedan =/  

ska träna på torsda igen i alla fall å kanske om ja kommer upp på morgonen me. =P vilket ja inte tror men man kan ju hoppas. har verkligen inte gått de senaste. fyyy =/  men sen får ja se om de blir nått på fre promenad i alla fall går nog. sedan söndag så ska mkt tränat denna veckan å ja har sådan träningsvärk i magen va haha :p
körde ju på gymmer igår men inte mkt på makiner, utan sådan gå å röra på armarna samtidigt sen rodd å de e så skönt va lagom jobbigt men ändå så att man känner nått.  =  ) sedan lite armar å massa mage innan ja avsluta me att gå på bandet.
hemma igen fick ja kört och de va händelserikt haha =P men skriver mer om de en annan gång = ) ;)

sedan blev de mer hemma å ja får håll i huvudet å vill bara flytta mer å mer. tyvärr men de e så de e. så ska spara, spara.  kolla på möjliga platser så får vi se.

nu ska ja dra till duschen ha de gött... pözzhajj


Just hur gör man för att ändra till en egen design vill lära mig ?????????????????

Sötis <3 = )



Utgng på lördag då va...  å ja e inte pepp på att ha praktik för ja fick inte de ja  ville... =(


De va tider de <3 = ) saknar de <3 hade så roligt...
<3 de va tider de...

Ny vecka...

heej
nu är det måndag och me andra ord förstqa dagen på den nya veckan men ingen skola för min del varken idag lr imon. lärarna e på utbildning så ska bara besöka min praktik. jag vill inte ha praktik är så omotiverad så de finns inte. kom inte på de ja ville så ska va på änu en förskola blääääääää =(
7 hela veckor me jag kommer dö.
men sen blir de träning har städat lite hemma mitt internet på min dator har slutat funka vet inte va de e me de. =/ typiskt. å imon blir de nog me träning me carro.  sedan jobb på kvällen. passa barn.

men fredan då var i skolan ett tag inte länge typ 1 timme jippi meningsfullt.  sedan stan åkte till backaplan först där vi köpte skor ja å sofia två par var. efter att ha velat i kassan.  så de ena blev testade i lördags och de va en liten besvikelse tyvärr men får hoppas de känns bättre me tiden. de andra får bli premiär nästa helg om de blir utgång =P
 sedan hämta carro upp mig på eftermiddagen så åkte vi och hämta fiia sen hem till jenny dit även sofia kom. blev en bil tur genom ale inna idol började =P  men tyvärr va de inte många som var bra i detta tema.  sedan bar de av hem för skulle jobba på lördagen.
orkade inte göra mat på kvällen så de blev till å göra på morgonen.
å de blev en dag me fullt upp var massa att göra trots att det var lördag men på så sätt gick dagen fort = )
sedan bar det iväg till daniel på släktkalas träffade soffan på vägen me hon skulle också på kalas :P trevligt.
efter alla gått gick vi och köpte oss lite godis i den nya affären som har öppet till 3 på natten =P toppen ju.
söndagen blev lugn.  å på kvällen var ja hemma igen = )

men nu ska ja gå å fortsätta ha de gött pözzhajj

torsdag...orka

heeej
idag har varit en händelserik dag me samtal toppen grupparbete *NOT* och pannkaksbak me syrran.
samtalet gick bra fick veta att ja e bra på att tänka haha å att läran tycker ja ser gladare ut än första gången hon såg mig.  i kort orkar inte skriva nu + att mina naglar håller på att torka så e lite jobbigt. =P
men fint ska de nog bli roligare än innan i alla fall när de va tomma.

ja å syrran gjorde i alla fall pannkakor när ja kom hem för å bli på bättre humör å såna kommentarer man kan ha va. XD haha
sedan hade hon hur roligt som helst me min stora boll HAHAHA =P så de blev en lyckad eftermidda me en del skratt för va inte på humör innan=/.

helg imon jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...


hade pözzhajj

kväll...

Nu e de kväll och ska bli sova tidigt idag har ja tänkt men man vet ju aldrig hur det slutar. = P  blev tränat förut skönt att få gjort det och får se när de blir där nästa gång. 
imon e de skola igen å ja e inte pepp denna veckan går så segt så de finns inte känns som att den aldrig ska ta slut.å imon ska ja ha samtal men de kommer gå bra, å på freda blir de stan i alla fall jaaaa = D me sofia <3
blivit kär i kjolen på hm hemsidan så ska se om ja hittar den = D

men nu ska ja dra godnatt = ) 

Längtar efter dig så<3

pözzhajj

Ibland blir det bara inte som man tänkt sig...

heeej
Ja idag är det onsdag och rätt fint väder ute trots att det blåser en hel del. hela 12,8 + visar termometern. tyvärr har ja inte varit ute än idag men blir nog senare. skulle åkt till skolan vid 8 idag så ställde klockan på 7 vaknade å va ovanligt pigg för att vara på morgonen, men sen måste ja ha somnat igen ändå för nästa gång ja kollar på klockan så e den tio i tio =/  inte bra alls. så de blev hemma idag å plugga på projektarbete istället.  åka för att vara där en timme kändes bara meningslöst. så de blir en återhämtningsdag tror ja å så ska ja kolla om pappa vill ut och åka lite så vi kan åka och träna va ett tagsen nu inte bra. =/  blir nog MRL å kanske en springtur idag lr imon.

Vill åka till stan på fredag och kolla läget se om ja hittar något från listan så ja kan prova å se om det är något som ja kan utesluta från den så att den krymper.slutar ju soppas tidigt. Men är ju roligare om man får med sig någon me = )

Får se. nu ska ja skriva projektarbete ha de gött. pözzhajj

handla...

jag vill handla nya kläder har så mkt som bara finns och som egentligen inte känns som ja. men de bara finns så man använder dom.  letar efter en vinterjacka för känner att ja behöver köpa mig en ny varmare. å i mitt letande hamnar ja på hm och kollar då in andra grejer med. kom på att fiia sagt dom hade många skjortor där. hur de nu stavas. men hitta mkt annat me som ja blev kär i. la de e önskelistan å kolla va de blev å de hamna på ca. 3400. en anning mkt. fattar inte att alla grejer måste kosta så mkt =(  men köper inte utan om man e i stan kan man prova å då kommer massa försvinna från min lista för ja hittar något litet som inte e bra =P + att ja ju snart ska till ullared så ska spara mina pengar men har väldigt svårt för å hålla mig. (A) hehe
men efter ett tag kom ja på mig själv va de egentligen var ja skulle leta efter å de va ju en vinterjacka så återvände till de å hittade en ja fastna för men som kosta 799:- men de e la typ de man får ge om man vill ha en bra jacka.
så får se och fortsätta kolla runt. måste verkligen kännas rätt.

men japp nu får de bli sängen klockan e redan för mkt om ja ska orka upp men som sagt blir nog till å jobba hemma första timmen. e ju ändå projektarbete.

en underbar kväll = )

GRATTIS IGEN PÄLSK FÅR SE VA DU FICK NÄR VI SES <3 Älskar dig<3
tänka sig en gång i tiden hade vi nästan samma hårfärg å nu har vi motsatsen =p blont - svart XD Haha


God natt gott folk = )  pözzhajj

Mat tipset...

I lördags var det jag som gjorde maten hemma till några i alla fall och tänkte att det kunde vara kul att testa något nytt. vilket det även blev, paj i tre olika varianter kyckling, köttfärs och en egen me ost och skinka. riktigt gott var det här är två av recepten men mitt egna förblir det me ;p   = ) 



Köttfärspaj

Så enkelt att det inte går att misslyckas.
Men framförallt så gott att det inte kan misslyckas!

Du behöver Utöver pajdegen:

  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk eller grädde
  • 3 dl riven ost (gärna lite lagrad)
  • 300-400 gram nötfärs
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl tomatpuré
  • två tomater
  • oregano
  • salt
  • peppar
  • riven ost

Gör så här

Förgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader.

Vispa samman ägg, mjölk och riven ost.

Finhacka löken och vitlöken och fräs mjuk i olivolja. Stek upp köttfärsen. Tillsätt tomatpurén och låt koka ihop. Låt puttra ett par minuter på svag värme och krydda upp med salt, peppar och oregano.

Låt köttfärsen svalna. Skär undertiden tomaterna i skivor.

Blanda stanningen med köttfärsen och fyll pajskalet med blandningen. Dekorera med tomatskivorna.

Grädda i cirka 180 grader i 45-50 minuter. Känn i mitten om stanningen stannat. Om pajen börjar få för mörk färg men fortfarande inte är färdig så täck med folie eller lock.

Ta ut den nästan färdiga pajen och lägg på lite riven ost. Grädda klart så osten får fin färg. Lägg på lite oregano innan servering.

Kycklingpaj

En lättlagad currydoftande paj. 

Du behöver

Utöver pajdegen:

  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk eller grädde
  • 2 dl riven ost (gratängost eller hushållningsost går bra)
  • 4 kycklingfiléer
  • en rödlök
  • 2 msk socker
  • curry
  • salt
  • peppar

Gör så här

Förgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader.

Vispa samman ägg, mjölk, socker och riven ost. Salta och krydda, snåla inte med curryn! Finhacka rödlöken. Skär kycklingen i centimetertjocka skivor. Stek kycklingen i olja så den får fin färg men inte helt genomstekt. Lägg ut kycklingen i pajskalet och strö över löken. Slå över stanningen och strö över grovmalen svartpeppar efter smak.

Grädda i cirka 180 grader i 45-50 minuter. Om pajen börjar få för mörk färg men fortfarande inte är färdig så täck med folie eller lock.

 

Riktigt gott blev det och så en sallad till och dressing. = D  smaklig måltid.

Lycka till !


tisdag och BF dag...

heeej
Idag var de en lång dag om man jämför me annars på tisdagar. brukar sluta tjugo över 11 och idag blev de vid 3. var och spelade beach vollyboll me alla bf are okej alla kom inte men ändå. :P   de va kallt som bara den där men efter ett tag tänte man lite mindre på de i alla fall man var så bortdomnad  ;P  = )  mitt lag kom i alla fall två.
sedan var det en lång resa hem men halv 5 var man hemma.  och får fixa mat för min bror e så ego och bara gör till sig själv och syrran.

Gårdagen da ???
jo igår va de skola som alltid ja va hur seg som helst på morgonen vilket ja även var idag me så kom lite senare. vill bara sova en hel dag. så man kan bli lite piggare å känna sig något mer pepp på att göra saker.
men stack tidigare från skolan för läraren e bara dum i huvudet å vill lägga på en massa extre grejer att göra å de pallar vi inte me. åkte senare till daniel som fyllde 19 år och sa grattis till han = D blev bara en kortis sen kom pappa å hämta mig så fick man stå ut me mamma resten av kvällen ja jippi... *NOT*

men funderar på att ta lite sovmorgon imon eftersom att läraren inte e där utan bara en kandidat å hon gör inget ändå. + att ja har grejerna på datorn hemma. så kan åka dit en stund men aa inte mer än så tror ja.


Helgen ser för tillfället ut så här...
fredag kort skola endast till 11.05 = D gött ja vet
sedan någon gång ska ja träffa tjejgänget och ha film/mys kväll hos jenny = ) <3
ska bli skoj var så längesedan nu tyvärr.
Lördag blir det jobb heladagen sedan släktfirande hos daniel om inte de gått när ja kommer. kan ju inte åka i jobb kläder.
Söndag blir de till att ta de lugnt tror ja me daniel han ville hitta på något får se om han kommer på något.  = ) <3



kompisvecka på kristinedal nästa vecka häng på vet ja = ) =P  har du lust helt gratis ???

studentbio någon för endast 60 kr???




söndag

heeej
idag är det sista dagen på helgen och imon är det åter skola. känns segt ja e inte pepp på att gå ditt men va har man för val. nu på kvällen har ja inte haft lust me något. har tänkt massa saker som ja borde göra men nä ja har inte haft någon lust tll det utan varit i en annan "värld" och bara legat.  men de kan ju finnas sånna dagar me.
men serdan i torsdags då.

var ju som sagt och jobbade me barn i torsdags och det gick bra. några nya som inte hade varit där innan blev ledsna när vi skulle äta men sedan blev det bättre när de blev lek igen = )

fredas var de skola sen på eftermiddagen var de någon grej på min syrras pingis hade besök av en trollkart å han var grym på sin sak så aaa ja var me där för hon ville de så gärna sedan körde pappa mig till daniel lagom till idol. underbart att ses igen känns som hur längesedan som helst. = ( men nu så = ) <3
kände bara hur glädjen spred sig i mig = ) <3

lördagen bestod av att göra mat närsta heladagen det tog längre tid än väntat. men sedan blev de mat när daniel kommit var å jobba på dan.  kvällen blev inte som tänkt tyvärr men men inget att göra åt. får va glad för det lila.
sedan blev de filmkväll två filmer för mig i alla fall daniel somna efter en = ) haha
men ändå en lyckad dag = ) <3<3<3

söndag idag bar det av till freeport me daniel sofia och hennes bror. skulle köpa mig en jacka men blev inte så. får leta vidare. men hitta lite annat. = )

ett par svarta jeans för endast 79:- som varit 449 innan toppen ju = )
en t-shirt svart vit som va riktigt söt : )  59:-
en adidas tröja i svart vitt
en träningsdress me både byxer och jacka till mkt bra pris...

så de va många bra köp hitta även ett par fina klackskor men tyvärr fanns dom inte i min storlek men ja blev riktigt kär i dom skona även om dom va lite höga. men får hoppas ja hittar några andra liknande.

men nu ska ja fortsätta se på komisarien och havet.

ha de fint godnatt
pözzhajj

torsdag och snart jobba...

heeej
denna dagen började så bra ja va pigg när ja vakna för en gångs skull och kände på mig att dagen skull gå fort å imon e de freda. men stämde de nejnej. hade fått sms från carro så skrev lite me henne å mitt humör sjönk genast lite, sedan hade ja lagt mina nyklar på fel ställe så ja inte hitta dom(brukar lägga dom på samma jämt så ja vet var ja har dom annars)  men inte denna gången men när ja står där klar att gå känner ja i fikan å va ligger där =D jo nyklarna jaaaaaa så ja kom me bussen okej kom till skolan. gick me fiia till banken innna vi börja eftersom man måste åka så man e där så tidigt på torsdagar.
första lektionen blev de till att planera in för tisdagen och sen lunch.blää för den idag.så blev inte mkt ätit där heller. men men fick ta igen de när ja kom hem. sen va de till å skriva klart intervjuerna som vi var på igår och lite så. men sen åkte ja hem för hade såna kramper och ont i huvudet. =( ja orkar inte me att ha de så.

nu ska ja åka å jobba i bohus passa barn me carro får hoppas de känns bättre då. så får se bli en lugn tv kväll. imon e de äntligen freda. och träffa Daniel på kvällen =D <3

men va ska man göra innan dess ???  förslag någnon?

ha de gött pözzhajj


Grattis Alexandra till den lilla Adrian = ) så glad för dig <3<3<3
får ses snart <3

RSS 2.0