söndag kväll...

nu är denna långhelg över. har fått gjort en hel del.på torsdag efter en lång jobbdag så kom jag hem å sen kom daniel med. fredag bar det av till halmstad för att kolla på skolan å man kan ju säga att den var stor. men det var roligt att se den, sedan bar det av vidare till ullared där man hittade lite i alla fall. lite svårt med en stressad kille som bara vill därifrån men men. vi fick oss en trevlig resa. dagen avslutades med pizza å film :D haha   en lyckad dag trotts allt :D .

lördag åkte jag ut för att gå på målarkurs lör sön med mamma. fått målat en del men ja kände inte riktigt att jag passade in bland de andra. haha men de va roligt att ha gjort det.  på lördagkväll blev det världshuset med familjen å ida med mat å musik. så blev en sen kväll men trevligt.

idag träffade jag carro å sofia en stund efter kursen i stan.

men nu är jag hemma igen i det stor huset. rätt skönt ändå men håller tummarna för att jag orkar med hela veckan bara. kommer jobba dubbelt måndag, tisdag va ja vet. men efter lördag har jag semester så känns skönt = )  hoppas man kommer iväg då. ja vill verkligen komma bort från allt ett tag. behöver det.

men nu ska ja dra mig å göra mig klar. ha de gött. godnatt

fan vilken dag...

inatt sov jag inget bra alls. lampan var väl tänd till en så där 12 i natt å inte somna ja direkt heller. tog väl över en halvtimme. sen vaknar man under natten å på morgonen vaknade jag innan klockan som skulle ringa 04:50. var tidig idag så skulle bli hämtad halv 6. det blev en lugn dag me lite barn men ändå gick tiden inte allt för långsamt.

när barnen sov å ja hade nedast en vaken var vi ute. jag och tre fröknar till satt i sandlådan och pratade. asså vi e så sjukt mkt personal va på lite barn. typ 10 personal på 16 barn.  de sluta med att vi byggde sandslott alla 4 å de kom bara fler å fler barn som skulle vara med. ja tillslut blev det ett stort sandslott kvar med fina gångar.  mkt skratt fick vi å de var nog lätt dagens höjdpunkt. XD haha

men sedan börja de. när ja ska hem får jag veta att den ja skulle åka med hem har åkt tidigare lagom roligt då man åkte med henne till jobbet å då har sin bil hemma.  jag hade inte tänkt ta med mig någon väska på morgonen då jag inte skulle mer än jobba å åka hem igen va ska man med plånboken till då. men tur va väl de att ja fick me den ändå.  annars hade jag inte kommit hem.  
men när jag kommer hem märker jag till min förtvivlan att jag inte har fått med mig mina nycklar från jobbet så då blev ja ännu argare. va gör man??? fick gå till bussen å åka tillbaks igen.   
fan hemma kvart i 4 istället för kvart över 2.  å busschaffören borde ju ha undrat va ja höll på med han kolla konstigt på mig när jag gick på tredjegången.  hade samma alla vägarna. de e sånt som bara inte händer men tydligen idag.

så har inte alls fått gjort det jag hade viljat idag men va fan gör man.

imon får jag börja 11 istället för 9 då vi har så otroligt lite barn. den jag skulle jobba för att vara med denna vecka blev ledig ons tors så ja har inte mkt att göra.  segt.

men vi har de rätt trevligt på jobbet ändå. förra veckan var ja und å inte de andra okej en men hon märkte man knappt att hon var där.  å denna vecka är vi tre unga å en äldre på min avdelning. något roligare. å tre mellangårdare på stora barn :)

okej nu ska ja fortsätta mitt sorterande här bland skor ;P haha

å åka till tippen imon mem nu 6 påsar skräp / återvinning = D gött.  blir nog mer under kvällen.

ha de gött pözzhajj

resa???

ja vart ska man resa ???   kollar på paris, london, varberg, gotland, sth å kryssning. men de e svårt att hitta något bra för ett lagom pris. men vill komma iväg å göra något, se något nytt å uppleva något extra. men va är värt att åka till? visst resan blir va man gör den till men ändå.

hittade jätte bra till paris billigt å bra men de va me buss tyvärr å fick inte med daniel på de.  å ja har hittat vid pippi huset på gotland å de hade varit riktigt roligt att åka å se. ja som alltid älskat pippi sedan jag var liten. :)  å då skulle de va billigt att flyga men de ville han inte göra. han e svår asså. gör det inte lätt för mig. :/

sen är det ju då om man ska åka till sth å sen kryssa därifrån. men ja e lite sådär för att kryssa om de skulle vara bra väder vill jag vara ute vid havet å kunna sola å bada. sommar är det ju lite av på året.  lr varberg vid den helt otroligt underbara stranden. den får en att känna sig som utomlands. å så ta en sväg om ullared kanske.

får kolla på de å se va man kommer fram till nu kan ja ju kolla å fundera till daniel kommer hem på onsdag.

tills dess tänkte ja göra lite nytta här hemma så ja kommer framåt någon gång innan sommaren är slut å folket kommer hem igen å förstör. så jobbar ja kort dag imon. sen till 5 ons å 7 tors.

å hittade en gammal cd i bilen som min bror glömde kvar när han lånat bilen. å minnen från när man var liten säger ja bara. haha hits for kids 2. = D  de va tider det.  
lyssnade på det på vägen hem från sofia igår.  glömma bekymren som är ja de kan man ju säga att man gjorde = D de gillar vi när problemen flyger bort = D =D =D

men nu ska ja gå å fortsätta greja ha de gött å sov gott...

måndag igen...

heej

ja nu är det en ny vecka å 10 arbetsdagar kvar tills man har lite semester å man vill få gjort så otroligt mkt :/  men allt hinner man ju inte med tyvärr.
men får försöka å sen spara till hösten.

men för ett tagsedan skrev jag så här:

vill ha gjort i sommar. 

1. resa
2. grillkväll
3. tjejhelg på brännö
4. folk med övernattning på brännö med mys på kvällen.
5. korta resor, t.ex. hyppen, havet, halmstad, varberg m.m. 
6. picknick ute i de gröna
7.  slottskogen
8. en drink ute i de fina vädret. 
9. promenader
10. mkt glass = D 
11. cykelturer

och vad jag har fått gjort än så länge e då:

1.  ska bokas in till september = D jaaaa

2. vi hade grillkväll något misslyckat med folk men ändå de va trevligt :)  men har gärna fler grillkvällar :P

3. tjejerna var på besök på brännö kort men bättre än innget. :) mys <3

4. andra skulle sovit över senare men blev inställt tyvärr så får se om de hinns med.

5. ska dra med daniel till hyppen innan sommaren är slut å få lite barndommsminnen tillbax. :D ,  havet var jag en kväll med fia mys på de = ) kan bli mer av de :)  om de kommer sol :/ ,   halmstad blir det på fredag =D ,  sen får vi se me varberg är prat om gotland med. = ) något blir det.

6.  vill ha en riktigt mysig dag ute i de gröna = )  gärna med pannkakor å något gott att dricka ;) å trevligt sällskap.

resten har inte blivit av men de kommer. okej promenader å lite glass men vill ha mer. = ) haha

okej men nu ska ja jobba på i 4 dagar kort vecka detta ;)  tog ledigt fre för att åka till halmstad sedan blir det målar kurs lör å sön så hoppas de e fint väder så man kan sitta ute :) ska bli intressant.

imon har jag en eftermiddag över va ska ja göra med den tro = ) ?  någon som vill göra mig sällskap kanske ??? = D

men nu ska ja åka till jobbet å ta hand om barnen. å träffa ny personal igen.

ha de gött = ) 

fixar in bilder sen å skickar över till dig fia ;)

hemma

rolig den e ja skrev ett inlägg från jobbet när jag hade rast men det kom inte med. den tar med det den vill ha med.  idag har varit en otroligt seg dag som kändes som att den aldrig skulle ta slut. =/ men tillslut så.
nu är jag hemma och hade väl tänkt att få städat lite.men ja de e ju just det med att börja.

men igår blev det liseberg med syskonen å äta mat sedan häckner då även daniel kom.
sedan blev det fotboll men jag var så otroligt trött att jag bara såg första halvlek sen kunde ja inte vara uppe mer.
men nää nu ska ja dra å göra något annat så ja blir lite piggare. ha de gött

pözzhajj

hej hej

ja var tar tiden vägen. :/ 

ska vi se va som hänt sen sist då.

på onsdagen var vi på liseberg som ett avslut på denna tiden som vi jobbat ihop. vi från avdelningen. vi började med att försöka hitta ett bra ställe att äta på å där vi ville va å hade hittat mat vi ville ha där kunde man bara äta inne å vi ville ju äta ute när det var sådant fint väder. vi gick vidare å vi hade kommit igenom hela liseberg innan vi hamna på pizza buffé :p haha men vi fick både mat å drick ;)   jag fick en present me ljuslycktor från de andra. ja vi hade en trevlig stund tsm. sedan gick vi vidare å då blev det 5 kamp med mkt skratt jag vann inte men roligt hade vi. jag å lotta körde på at vara lika på många av grejerna å vi slutade på delad plats. ;) 
sedan skulle vi vinna lite godis men nää vara lotta som vann daim bara när hon tog en siffra bara för jag ändå skulle spela å hon vinner. 
men ja de blev en lyckad kväll med många skratt å glada minner, å samtal som inte kommit upp andra gånger man får ett annat samtal när de e den åldersskillnaden som de e men ändå på ett bra sätt. :)

det får göras om någon gång = D

natten till tors blev det inte mkt sömn somnade vid 12 å klockan ringde 4 fyy. 
jobbade å sedan bar det av ut till brännö med tjejerna från bf för att grilla, dansa loss på bryggan å "sova" i tält. en mysig kväll blev det.  lite sömn fan va obekvämt det var.
sen åkte fia och jenny hem så de var jag å sofia kvar å vi kolla film, tog en sväng till stan å mer film :P en trevlig lugn dag då vi höll oss vakna med hjälp av godis haha :P XD
daniel var med på vägen ut och fick prova på att tälta.  haha

lördagen skulle ha blivit toppen men va fan hände skulle bli 12 blev 4 ofta ja ska tro på att så många blir sjuka på samma gång nä de gör jag inte.  men vi som var med jag, sofia, sara och daniel hade det mys vid havet med sol å bad å sedan en massa grillande. = D  tack för det <3

på kvällen bar det av hem för att hyra å se på film å ta de lugnt sova ut.

söndagen bara försvann till jag vet inte vad men skönt var det. bara vara hemma å sen träffa sofia å carro sen daniel på kallas.

men denna vecka blir det jobb mån - lör. å idag på morgonen kom bror på besök till på fredag. så imon ska alla syskonen gå på häckner på liseberg = ) när hände de senast ? oj läääääängesedan = O

men de blir skönt när v.31 kommer så man får ledigt, man känner hur sommaren försvinner ifån en när man bara jobbar å inte hinner med så mkt.  men jag kan säga att det känndes riktigt bra på jobbet idag trotts att det var på ett annat ställe men de va mkt folk som man träffat innan.  tyvärr fick jag min huvudvärk som jag alltid får förstadagen men den försvann när jag kom till affären å fortsatte jobba där.

men ja imon skulle ja ha börjat 6 men fick veta idag att det inte behövs så får börja 7 istället skönt det = )

men nu ska ja göra färdigt för morgondagen ha de gött alla pözzhajj = )

Tisdag...

en vecka har gått med jobb, jobb å jobb. ja de känns som ja inte mkt annat gör men de känns ändå bra jag trivs på jobbet är bara lite orolig över tiden på den andra förskolan. men det kommer säker gå bra men tyvärr har jag fått huvudvärk alla andra gånger jag varit på nya ställen. =/

var en liten sväng på brännö med å så har jenny å sara fyllt år grattis på dom = D

nu har ja två jobbdagar kvar denna vecka. sedan långhelg skönt det. och den kommer jag tillbringa på brännö.
torsdag efter jobbet åker jag, sofia, fia och jenny ut. då det blir till att grilla å gå ner till bryggan.
fredag åker jenny och fia hem. jag och sofia ska stanna å ha de mys å på kvällen kommer daniel.
lördag kommer det ut mer folk så ska vi umgås hela gänget å bara ha de bra = )  vi hoppas på bra väder.  ;)
söndag bär det av hem igen.

sedan jobbar jag måndag-lördag ledig söndag.
jobbar mån-tors halmstad fre kurs lör-sön
jobb mån - lör

men nu ska ja ta å äta lite till vid tv.n = D ha de gött pözzhaj

imon blir det liseberg med kollegorna = )

RSS 2.0