Intressant dag...

Heej

idag har ja kört min första körlektion på körskolan vilket gick väldigt bra bilen var rätt ovan jämfört med våran. men efter ett tag tänkte man inte på de. så ja lärde mig faktistk en hel del för å vara lektion 1. läran var jätte bra å gick å snacka me vilket gjorde en mer avslapnad. så detta ska nog gå bra. :)  fick ändrat de lektioner som blivigt på dagar ja inte kunde så nu är de bara att köra på å hoppad på att de blir mer tid hemma.
sedan åkte ja in till stan å träffa sofia å jenny å kolla i stan, åt och fixa me våra klänningar. blev inte riktigt som tänkt eftersom de sagt att de skulle ingå men nu ville ha betalt fan va irreterad ja blev. köper man en klänning för massa pengar ska de ju ingå att göra så att man kan använda den med. men ska kolla me gaia om hon kan hjälpa mig istället. annars får ja la lösa de sjlälv.
fick köpt spännen till studenten och några söta rosetter som ja blev kär i :) en lång t-shirt och ett leppglans för att få ett manikyrsett gratis :D
sedan bar de iväg till träning där de äntligen fixa mitt kort som strulat å ja träna järnet. var rätt seg i benen efter stan men de kom igågn som tur var :D så nu känns de riktigt bra :D
har även börjat göra mitt hår ljusare nu så me tiden kommer de bli ljusare å ljusare = )

igår var de skola sen träffa ja tezzan som var sjukt längesen å gick runt en massa riktigt roligt å ses igen måste bli mer ofta... <3<3<3
fick även beställning från skolan att de vill köpa min bok riktigt roligt ännu ett tecken på att den var välgjord... :)

imon har ja en del grejer att fixa me hemma på förmiddagen hade ju trott ja skulle ha massa tid men de blev inte så träffat å gjort massa annat skoj istället = ) men nu måste ja få även de gjort. beställde hem lite kort i måndags som kom idag så nu ska de pysslas me dem haha XD  ska även träffa Jenny susse imon över en fika å prata om livet rktigt trevligt var längesedan de me för hann inte prata sist vi sågs på ett kallas.

men nu ska ja äta klart beställa bok å sen blir se tv. fuskbyggarna. man blir lika chockad å arg varje gång att någon kan göra något sådant.

ha en trevlig kväll pözzhajj =  )  
6 dagar kvar nu... = )

Fiia- Sexiga va ;) haha XD man får inte roligare än man gör de å sex e ju ett riktigt roligt ämne håller du inte me?

Ny vecka igen...

Heeej
ja nu är det ny vecka å denna vecka skulle bli en topppen vecka hade ja sagt, jag är lite tveksam just nu för den inte fått en bra start men de kan ju ändras snabbt. bara ja får en bra natt så ja orkar mer hade de varit ett stort +. men får la se. dagen idag har ja i alla fall varit väldigt trött vilket inte förvånar mig men e väldigt jobbigt. fick pratat lite me läran så ja fick höra vrf ja fick mitt betyg på projektet men blir mer på utvecklingsamtalet. gjort klart en kurs nu så inga mer tidiga måndagar utan kommer börja kvart i 11 :D gött. har även gjort klart en del i religionen så imon börjar vi på något nytt. äntligen är ja klar me en av mina sv texter me så den är in skickad ska bara få respons på den imon. :) De känns mkt bra. å nu under den långa ledigheten måste ja ta å göra den andra me. fy mig annars.  jag och pappa åkte i alla fall å tränade efter skolan skönt å de kändes verkligen men de var ju verkligen ett max pass också. men då känner man att man lever :)
imon blir de skola å prov ja tror dagen går rätt fort förutom sv då som alltid går segt. haha  men sen har man lov :)
ska börja de me att träffa Tezzan efter skolan var sjukt längesedan. prata lite å så. sen blir de promenad hoppas de inte regnar denna gången. Amanda vill du me???

onsdag ska ja nog ta å springa en sväng på morgonen innan de bär av till kungälv för att köra. sen efter de åker ja in till stan å träffar sofia å jenny å senare ska ja å jenny sy till våra klänningar ;) skoj, skoj = D
skulle kört lite hemma idag men sv fick gå föra denna gång tyvärr.

händer grejer hela veckan typ så den ska nog ha en del höjdpunkter i alla fall :)

men nu ska ja gå å göra mig i ordning å kolla igenom boken lite som ja har prov på imon. så man slipper göra de massa imon.

pözzhajj

Bjuder på lite bilder från i lördags när ja var iväg me Carro barro :) <3



Daniel- skönt å höra även om de gick si så där idag.men förstår ändå vi ser på de olika så e de. men vi hörs när du kommit hem igen. betyder massor de du säger<3  puss puss <3 ha de så bra nu i värmen.


me:)chi lattecarro yea ;)<3hahade går het till de till och me går ;) ojoj XD hahaoo It´s hot in here ;)   bjuder på dessa bilder. blev så het att vi gick ut ;) åka spårvagn :)Tack för en trevlig kväll hjärtat me prata, skratt å gott å dricka :D göras om snart<3

???

ja vet inte va som e värst just nu men de bara brast ja orkar inte... jag känner mig glad på ett sätt för ja haft ett samtal som fått mig på bättre humör. ja såg på falk vilket va tragiskt men de e falk så ändå bra.  sen kom alla tankarna å ja vet inte ja de blev för mkt. ja e så j*vla trött på detta så de finns inte. ja blir bara mer å mer sugen på å flytta. men frågan e bara vart??? ja finner inga ord å känner på mig att de inte kommer bli mkt sömn denna natten heller. vilket inte alls e bra för ja hade verkligen behövt det.
men ja får försöka å käpma på.

godnatt



Fiia: ja de va tråkigt, får kolla om vi hittar någon dag. snart lov men e en del då. om inte tors? men vi kan ju kolla på de.  vi hade jätte trevligt hoppas du me fick en trevlig kväll. puss

Helgen e över...

Heeej
nu är det söndag och me andra ord sista dagen på denna vecka. har jobbat hela dagen å fick en timmes mindre sömn tack vare att man ändrar om klockan segt. men de gick var inte så trött men hade förjävligt ont i ryggen.
:( inte skoj alls sovit konstigt lr nått. men de gick bra. sen blev de ute å gå lite efter att ha varit inne heladagen å sedan kört lite me.  väntar på daniel men aa får la se han skulle varit inne på datorn för snart en timme sendan.:(
men igår åkte ja å carro in till stan å tog oss något varmt å dricka å prata om livet å tog lite kort. trevligt trevligt. :) <3    sedan blev kvällen inte riktigt som väntat när man kom hem tyvärr men men sånt e livet.

nu ska ja ta å sätta mig å läsa lite å hoppas på att min värk i rygg å huvudsläpper. ha de gött imon e de skola igen.

pözzhajj

Lördag var de ja...

varit ute och gått i de fina vädret lr inte de regna men de var skönt ändå å me stövlar på som gör de jobbigare att gå men slipper bli blött i alla fall = D gick en sväng förbi kyrkogården och kolla runt lite var rätt intressant faktiskt. fixa även till på våran grav. undra hur det hade varit om hon varit här nu... gjort våfflor me syrran me lite efter men de var ju sjuka i torsdags så var inte så passande då å ja ville ha något att göra. haft känslosamma samtal me så nu hoppas ja bara på de bästa. blev inget me fia men snart kommer carro å hämtar mig me bilden så åker vi å tar en fika å tjötar å har de trevligt tror ja.ta me kameran kasnke så man får lite bilder har inga. får se när ja e hemma igen mamma ville ja skulle göra mat får la se.
imon får träningen bli på jobbet me att stå i hela 9 timmar. de känns i ben å rygg sen ska ja säga. för blir så tajt me tid efteråt när ja kommer hem.

men nu ska ja dra mig å ta på mig skor ha en bra kväll = )
pözzhajj

NEJ Nej nej...

Gör de inte jobbigare för mig, de e inte som vanligt, så e de bara å kommer inte bli fören om närmare 2 veckor...

ja idag blir de som sagt stan me fiia är inget roligt väder ute men ja tänkte ta mig ut en sväng ändå innan för å lugna mig lite.

igår såg ja på debatten som var på tv i torsdags å den var sevärd mkt intressant. såg även på let´s dance där mattias vann. men de var mkt duktiga båda två även om ja gillade claudia mer. tog även bort allt på min facebok som ja ska ta bort. nog för man får reda på mkt där å kan ha koll på va vänner gör å så men e inte bara bra me facebook heller så nu säger ja tack å hej för mig.

ja insåg även i tisdags när jag råkade glömma min telefon hemma hur skönt det var utan den, inte kolla den hela tiden för å se om man fått något nytt lr ha kontakt me folk jämt å ständigt. nää de var otroligt skönt faktiskt så de ska ja ha i tanken framöver. får se va de leder till.

men nu ska ja göra mig klar de sista å sedan gå ut ha de gött... pözzhaaj = )

nya ja :)


Snälla rösta på mig = )

/></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=3PuXKD9EaOY7SwW7ikiowmmC#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Helgen e här = D

Heej

idag var det skola igen och trots att ja la mig sent fick ja sovit en del å vakna av mig själv allt för tidigt som ja gör jämt nu för tiden. men sen ville inte mina skor vara me mig när ja skulle gå å nää inget blev som de skulle denna morgon så ja kom sent till skolan lagom borta. 
Hade redovisning och de gick väldigt bra så nu var den gjord me å sista lektionen skulle vi bara göra en uppgift ute på torget sen redovisa vilket me gick bra. fick sluta tidigare sen åkte ja in till stan å klippte mig så nu e de gjort å äntligen en som kan haha men de känns väldigt tunt nu men väldigt fräscht är så underbart med ny klippt hår = )  men får se hur de e sen när man tvättat de å så me för e ju inte samma grej. men tiden gick fort å hann bli mörkt ute så går promenad imon.  men fick ett MVG till idag shit har flyt denna vecka ju. nu ska ja bara klara provet på tisdag me.

nu är de inte långt kvar till studenten å balen = )   21 skoldagar till balen och 28 till studenten om ja inte räknat fel = D ojoj inte alls långt kvar ju :O  :p XD jaaaaaaaa

men ikväll blir de tv å ta de lugnt. börjar få huvudvärk fyy inte skoj. hoppas den släpper snart.
imon blev de ändrade planer blir träffa fia så ska hon leta skor. ja ska kolla efter armband å om ja hittar min lapp me rabatter ska ja köpa min kräm som ja måste ha. ja de blir trevligt.
sen kommer söndag å jobb.
ska även under helgen få gjort lite mer på de ja håller på me hemma så de snart blir klart. å den sista skoluppgiften ja har efter mig.

Grattis Gaia du e grym älskar dig <3

älskar känslan av att våren e här å den kommer bara mer å mer ja känner mig bara så glad över de. mer sol å värme. behöver solensenergi, värme och färg. = )

ha de gött nu å hoppas ni ska göra nårog roligt i helgen. = )
pözzhajj



Carro:  Älskar vilken?  tack själv = ) <3

Torsdag kväll...

Heej
nu är kvällen här å även denna dag är förbi. jag fick tyvärr inte sovit så mkt denna natt heller utan vaknar helatiden för att de e för varmt lr kallt lagom segt men de e samma temp i rummet =/. så när klockan ringer vill mina ögon bara stänga sig igen men kan inte vara hemma å sova. så gör mig klar å åker för ska till UM å prata om mina p-piller hur de går å så. sedan fick ja å sofia gjort klart våran plansch till redovisningen imon så de ska nog gå bra. på studietiden fick ja gjort klart en uppgift ja missa när ja var sjuk så nu e den borta göttgött :D
skulle ha tränat idag men blev inte så tack vara att mamma å syster inte mår bra som ja skulle åkt me. men promenix blev det med amanda å massa å prata om tänka sig att vi inte kommit på detta tidigare :P haha blev ca en timme tiden går så fort. å man blir så pigg av de.
tar nog en promenix imon me :)  men sen har ja gjort lite nytta här hemma innan ja hade ett långt samtal me erika om livet = ) <3  men kom på nått ja glömde säga så får höra av mig snart igen å säga de haha =D
det var min dag å imon är det fredag = D

Men dagens höjdpunkt var när jag fick reda på mitt betyg på mitt projektarbete = D nog för ja haft de lite i tanken men inte viljat tro de för vet ju inte men klart ja hoppats efter allt slit. å nu fick ja svaret det blev ett MVG för boken som ja kämpat så för de e helt sjukt. Ja bara kände hur hela ja sken upp å de går inte att beskriva ja har alltid varit så nära men nu får ja äntligen ett MVG. fy fan va gött. nu kan ja minsan visa hemma att ja gjort nått bra. så får vi se om ja förtjänar någon student lr inte. ja får la fixa de själv me pappa annars.  men ja är väldigt stolt över mig själv över detta i alla fall = D

men nu ska ja sova ha de gött pözzhajj :)

saknar mitt långa hår... till sommaren kanske :)

kvällen är här igen...

Heej
ja nu var det kväll igen och man ska försöka sova ja hoppas på att få mer sömn i natt. har varit en bra dag idag. åkte som sagt in till stan idag med carro å sofia. vi kolla runt i lite olika affärer och alla gjorde vi några fynd. jag köpte mig ett par shorts i en somrig färg. behöver lite färg som förr i tiden = ) leta efter vanliga jeansfärgade men de hittar ja bara så dyra. dessa köpte ja för endast 50 kr på rea så = D hittade även ett par röda leggins som ja letat efter så länge men inte hittat. ÄNTLIGEN =D XD haha  hitta lite spännen å lite annat men köpte inte något av de för kunde inte bestäma mig så skulle bara ha ångrat mig sen. å ja ångrar de inte = )
fick beställt tid för att fixa till min klänning å så skönt å få de gjort så slipper man tänka på de sen. jag och sofia letade i massor efter paraply som vi ska ha på studenten å när vi kom till en affär de sades skulle finnas i var den stängd för renovering just denna vecka lagom segt. men nu vet vi vart vi ska gå nästa gång.  men de var en rolig dag med mkt skratt tack för de tjejer : ) behövdes.  <3<3<3

har även haft trevliga samtal me andra som ja ska träffa inom de närmaste vilket gör mig piggare : ) <3 e så längesedan man träffa flera av dem blir bara inte av.
men nästa vecka ska bli en toppen vecka = ) = ) = )

imon är det skola igen och ja tror att vi får reda på våra projektarbetes betyg. ja hoppas de i alla fall. sedan får ja se om ja träffar tezzan lr om de blir hem å få klart lite skoluppgifter som ligger å väntar. men på kvällen blir de i alla fall promenad å sedan prata me Erika allt för sällan de där nu tjejen <3

Fredag får ja se om ja åker å klipper mig lr lörda. Någon som vill se på tv å ha de trevligt me mig på Fredag ??? = )

Lördag blir de nog till att passa syrran ja tror frågan kommer snart för de e inte någon annan hemma mer än carl å de går inte ihop. men hade varit skoj de me för var faktiskt väldigt längesedan vi gjorde något inte tagit mig den tiden.

Söndag blir de jobb heladagen sedan johan falk som en avslutning. så denna veckan lär flyta på rätt bra : )

God natt på er alla å hoppas ni haft en bra da. = ) gjort något skoj ???



Amanda: jo de ska nog gå bra inte fått svar från en kompis om vi ska ses imon lr inte. men på kvällen så går de ju i alla fall. :) kan höra av mig imon.

Ny morgon...

Heej
är nu uppe efter en jobbig natt inte fått mkt sömn denna natten hellet tyvärr. vaknat ja vet inte hur många gånger för ja drömt å de kännts som om att ja haft massa små djur på mig. vilket de inte var men de förstörde min natt lagom roligt. får hoppas på att de blir mer sömn i natt.

Men idag då så blir de stan som sagt med sofia i alla fall får se va vi hittar på att göra men de löser sig alltid.  carro kommer nog också me nu trevligt. så innan dess ska ja duscha å äta å måla nagglarna hade ja tänkt. = )

så ha en bra da = )

idag så är det bättre me mig så som tur e, men förstår inte detta gnäll man får höra hela tiden. men nu har hon gått då kan ja gå upp. ;)


Tankar å lite så...

Heeej !
ja e idag väldigt tom men ändå lättad på något sätt. jag har det senaste haft en väldigt jobbig period å ja har inte riktigt kunnat sätta ord på det, vad och vrf det varit så... men efter gårdagen och natten känner jag mig lättare. jag ska kämpa på och ta mig i genom även detta. det har varit värre.
tog mig i genom skolan även om ja tänkte stanna hemma idag men fick åka bil så kom iväg lagom sliten. fick gjort klart lite uppgifter och en ska ja nu bara renskriva sen skicka in så e den över me. sen har ja en till skrivupgift kvar som ja får ta å göra klart i vecka me känner ja. ska göra en uppgift ja å carro missat nåfon dag me tors kanske.
efter skolan hämta pappa upp mig så åkte vi hem ja fixa lite mat så att vi kunde äta. nu sitter ja här även om ja vet att de finns grejer som ja borde göra men ja har ingen motivation till de. får se senare när ja blivigt lite varmare för fryser massor så ska ta å göra mig en kopp varmt tee. = )

men en sak ja vet är att de blir hause ikväll = )

imon blir de stan me sofia och fia för vi inte orkar vara hemma = D <3  

Resten av veckan vet ja inte mer än att ja ska jobba på söndag.funderar på att kolla om ja kan jobba på lördag med bara för att. Det är så lugnt ändå. Någon dag ska ja även klippa mig å köpa färg.
Någon som vill göra något kul någon dag = ) ????

ha de gött för tillfället så hörs vi mer en annan gång = )
pözzhajjj

Måndag igen...

Ja då var helgen över och det var måndag igen. har varit en bra helg men tyvärr inga bilder. i fredags var som sagt jag, Sofia och Tom hemma hos Daniel. vi gjorde mat, prata i massor, spela spel, såg på solsidan och var ute och gick. ja en trevlig kväll med mkt skratt det får vi ta och göra oftare. XD = D   <3 

Lördagen: Det blev en promenix innan vi skulle iväg me buss å tåg till Uddevalla för å träffa Lliton och Carro. mkt längesedan men det gick bara bra. Pratade, spela, Daniel kolla på när Liton gjorde mat för å lära sig lite nytt :p och jag och carro prata om livet. Tiden gick för fort och det blev dax att åka hem.  men kom hem lite tidigare tack vare att pappa hämta på vägen så vi slapp vänta i en helvtimme på bussen. så de blev en trevlig dag å till sommaren blir det grillning = )

Söndag: daniel åkte på kalas och jag stannade kvar hemma hann inte me. istället åkte ja å pappa ut och körde igen tredjegången denna veckan grymt bra... behöver all tid. sedan hem å kollla lite på alternativ för framtiden. prata med carro, duscha å äta sen var det körning igen som gällde man får passa på när det finns tid, bil å både förare å hjälp e hemma = )  körde lisa å jenny till gympan sedan och lämnade mig själv i kungälv.  grymt stolt över mig själv. det är långt kvar men det går sakta framåt.
på kvällen blev de johan falk. sova me daniel en sista gång. på tisdag åker han iväg i två veckor till egypten. å ja ångrar faktiskt inte att ja inte kommer me. de enda som ja viljat ha är solen å värmen. å Daniel då <3

idag skulle ja haft en lektion men den blev inställd. skönt de men skulle bara sett på film så hade varit lugnt. men varit på körskolan och bokat in lite lektioner så nu har ja. nog för ha måste ändra på 4 av 10 men aja haha :p har försökt ringa men e omöjligt får försöka imon igen. även försökt att ringa till klänningsaffären men kom inte fram där heller för å få de klart.

Men mina kommande projekt då för att komma på benen igen är:

* Få ändrat tiderna, och börja köra.
* Bokat in tid för att göra klart allt med klänningen till balen.
* Göra klart skolarbete som ligger å väntar.
* Få gjort en lista in för studenten vilka man ska bjuda m.m.
* Börja färga håret in för studenten för tar nog ett tag + klippa.
* Jobba på att komma framåt här hemma ännu mer nu har ja haft pause ett tag.
* Göra massa roliga spontana saker/resor/utekvällar/middagar/filmkvällar/teestunder/promenader ja träffa underbara människor.  varit allt för lite de senaste. 
Men säg bara till om du vill göra något så ska vi nog lösa det = )

+ Fler promenader me Amanda
+ Fler pratstunder me Erika
+ Fler äventyr me Sofia
+ Fler bakverk me Carro
+ Fler mysiga fikastunder me Fiia
+ Fler roliga kvällar med Tjejerna
+ Fler gosstunder med Alexandra å Adrian
+ Fler pratstunder med Sofie
+ Fler experiment med håret me Jenny
+ Fler övernattningar med matlagning sent på natten me Elin
+ Fler äventyr me Soffan
+ Fler utekvällar me Samia
m.m.
<3<3<3


å snart e de lov me måste bli något man minns  =)

ha de gött alla å Daniel kommer sakna dig så men de ska nog gå bra. <3<3<3 ses om två veckor. Älskar dig å idag 3 år 3 månader <3
 
pözzhajj


äntligen frdag...

HEej
ja äntligen e de fredag å bokstäverna vill inte göra som ja vill men ja har varit i skolanb i dag i alla fall å fått gjort massor på första lektionen trotts massa prat kan man tänka sig. men de var trevligt så nu ska vi bara renskriva de. redovisning nästa vecka fy fan.
på sista lektionen så såg vi på film så den var rätt slapp. en något sorglig film men ändå bra. prata me läran efter om de ja missa när ja var sjuk förra veckan å så berömde hon mig ännu en gång för mitt projektarbete å hur bra ja jobbat å så. jag hoppas verkligen på ett bra betyg för detta arbetet har verkligen lagt ner mkt tid å kraft i det. + att ja fick MVG- på mini projektet å de var så snopet. de - ett förstörde allt.  jag var så j*vla nöjd över det å chockad men de fanns ju ett - då kunde de varit bättre. att något alltid ska förstöra glädjen. men ja hoppas på att me detta kunna visa upp något som både visar va hon gett mig och att jag kan om ja vill. när ja ger mig an på att klara något så gör jag oftast det. det skulle bli en bok de blev en bok. jag tog mig igenom redovisningen å ja klara min del me utan att bryta ihop lr minsta tecken på det. men de var nog det som gjorde mig så nervös att jag hade den framför mig å inte visste hur det skulle gå, va ja skulle få för frågor och hur ja skulle reagera. men ja klara det.  ja fattar inte all skit när de vet att de inte klarar sig utan mig. e så mkt som ja får sköta hemma för att de inte kan.  jag har blivit så förstörd så även om det tar imot för att flytta på flera sätt T.ex vill ja inte göra det själv så vet ja att ja behöver det för ja e så förstörd å ja vill inte bli de som ja ser att ja håller på att bli. NEJNEJNEJ ja måste ändra på detta. blir man utsatt för något dagligen i flera år så e de klart att man påverkas.
om ändå fler kunde det förstå...
jag försöker verkligen ta mig upp men ena dan kan ja knappt äta utan får kväljningar å håller på att spy å andra kan ja äta massa men ja känner inte kännslan av att vara mätt.  varför kan ja inte bara få må bra??? jag har lärt mig att stänga av å inte lyssna lr ta in, lr bara göra för att slippa höra... men resten va e de här... ?


aja nu ska ja sluta klaga mer för idag...

ska snart gå till bussen för att åka å ha en trevlig kväll med Daniel, Tom och Sofia.  ha de gött allla å ha en bra fredakväll å helg = )

pözzhajj


ibland har man flyt...

ja som sagt skulle ha jobbat men blev struligt så kom 4 istället för två men sen sa de att alla skulle få ersättning för detta men bara två behövde stanna. killarna erbjöd sig frivilligt att stanna vilket var okej för oss. så ja å fia åkte hem extra glada = D  fick sällskap hem fick ätigt å nu äter ja igen = / ojda...
men borde ta mig till min praktik snart å hämta mina grejer de blir bara aldrig av...

idag blir det nog en lugn kväll å läsa lite. började på en ny bok förut i väntan på fia. får se hur den e när ja kommit lite längre. " Allt är bara bra, Tack "

kollade på fuskbyggarna igår och de e verkligen katastroff att det finns folk som gör sånt fuskbygge.  man blir ju rädd själv in för framtiden om man ska bygga något vem man kan lita på å inte. = / för de finns ju så många.  å att man kan komma undan ett domslut me ursäkten jag var så sjuk att jag inte kunde hämta posten.  jag trodde vi hade bättre rätssamhälle än så men tydligen inte. istället fick offret betala ännu mera till fuskarna. fy fan va arg man blir när man ser sånt här...

imon är det let´s dance och de e sånt fjasko va... willy måste bara åka ut imon ja fattar inte hur svenska folket tänker när de röstar han kvar så de som kan dansa å går framåt åker ut. inte sett många avsnitt men nu e slutet har ja sett för varit borta de andra gångerna men blir nog sista gången om de inte ändrar reglerna på det.

melodifestivalen började ja förra året att skita i lite genom att inte kolla på den stora finalen i år har ja sett tre små delar av program men inget helt program å aldrig att ja har valt det uran andra har tittat som man varit med. men de har även det bara blivit sämre och sämre för varje år.

tänka sig att program får stanna kvar så länge de borde ju vara ett tecken när folket inte röstar riktigt längre lr man kommer typ sist...
men men

ha de gött pözzhajj

Till er som kommer läsa boken...

Ni som kommer läsa boken får gärna komma me kommentarer efter om hur ni tyckte den var å om det var något ni sakna lr något som berörde extra lr frågor me mig så ja har det till framtiden...   : )


Torsdag...

Heej
idag har det varit skola bara en lektion. vaknade tidigt idag men tänkte att denna gången så skiter ja i att försöka somna om för blir ju bara så trött då. men då fick ja istället otroliga kramper i magen så ja inte kom upp. lyckat men kom till skolan å hem igen. om ett tag ska ja ta något att äta igen sen bussen till skolan för å passa barn. hoppas de inte e strul bara.

igår var det som sagt ingen skola, vara hemma och gjorde klart en del grejer som behövdes göra skönt var det sen träning på kvällen.  var en skön dag synd bara att de inte kan gå en dag utan att de e något som händer. ja e så j*vla trött på det. vill ha sommar nu så man slipper det. jag vill ut från denna bubblan ja hamnat i de senaste den tar kål på mig... ja e bara på dåligthumör, svårt för att sova å orkar knappt me folk. enda positiva e att man tar i extra när man tränar för att få ur sin ilska å att ja äter mer riktigmat inte massa skit bara. midda två gånger inte likt mig. men inte händer det nått me vikten eller kroppen. fan va ja e trött på detta att de inget händer.

imon är det freda å helg :) skönt ska de bli...
efter skolan blir det hem å ev paka lite sen åka igen å träffa tom å sofia i bohus för att fortsätta hem till daniel. göra mat å se på film å lite så :) ha de trevligt.
sen kommer lördag då de blir uddevalla å träffa liton å carro som vi lärde känna i tunisien. ska bli spännande å se hur de går efter så lång tid.
sönda e inte helt bestämd än men blir kanske skidor = D var tre årsen senaste så hade varit skoj :)  men får se.

nu ska ja fick något att äta igen :p ha de gött pözzhajj

Nu är det över...

Heej
ja nu är projektarbetet över lr vi har kvar att redovisa inför tvåorna men de ska nog gå bra. känns otroligt skönt att det är över nu. det har varit så otroligt jobbigt på flera olika sätt. innan hade ja inte fattat vad det var man skulle göra eller rättare sagt hur det var man skulle göra. men när de andra gjorde förstpd jag å om ja ändå hade fattat det innan så att ja kunnat förbereda mig. nog för ja hade läst arbetet å ja kände att ja hade koll på de.
men när de närma sig blev ja bara mer å mer nervös å ja mådde inte bra innan ja skulle börja. fy fan asså ja skaka å de kändes som att ja bara svamlade ja visste inte va ja skulle säga å såg knappt vad de stod i texten när ja var så nervös. fyyy fan men ja hade bestämt mig för att göra det å jennifer hade kommit bara för att ja skulle kunna göra det. nu är det över å de är så OTROLIGT skön.
sen skulle ja göra min å de gick mkt bättre lärarna var så fachinerade över det jag gjort å stolta så de ska kanske köpa en bok. de avslutade me att ge mig en kram var för de tyckte de var så otroligt starkt gjort att göra boken. ja så nu är de bara att vänta å så vaman får för betyg för detta. men ja anser att ja fått många bra betyg bara tack vare alla posetiva komentarer ja fått på boken å att de e så många som vill läsa den.

så ja har nu fastställt att de blir 20 kr för att läsa boken som kommer gå till den nya i sommar.för just nu behöver ja ett uppehåll från det. men det ska bli en tjockare bok å man får då även tillgång till den om man vill. så vill man hjälpa den mer på traven så att den verkligen kommer är det så välkommet. = )

å tack för allt positivt än så länge så får vi se sen efter när ni läst den ;)   men alla tankar å komentarer tar ja gärna imot som hjälp till den ny.

imon är det ingen skola så får se va som händer ska göra sv i alla fall å sen blir de nog lugnt å träning...


ha de gött  pözzhajjj



Efterhand kommer ni nu kunna låna boken å ja har skrivit upp er på en lista. = )

Fia -  jaaa vår hoppas de blir fint å varmt imon :)

VÅR...

ja som sagt ja vill ha VÅR nu nu nu...
det känns så skönt att det varit sol ute några dagar nu, men det är även jobbigt med vad man ska ha på sig. men hade en underbart lång promenad i slutet av förra veckan å de ska göras oftare. tyvärr kunde hon inte göra mig sällskap denna vecka men får se i nästa vecka. e de fint går ja ut imon själv om ingen vill gå me?  = )
men gud va ja hade saknat mina gympaskor. ja kände mig så hemma i dom å de var som ja saknat en del av mig själv de e inte ja utan dem haha = P = D 

Helgen:
veckan har precis börjat ändå är den i stort sett redan planerad :)
Fredag: Träffa sofia, tom å Daniel och göra något skoj... =)
Lördag: Då åker jag och Daniel upp till uddevalla för att träffa Liton och Carro som vi lärde känna i Tunisien när vi var där. trevligt trevligt gått ett tag sen dess nu. = )
Söndag: Blir de nog att vara me daniel å säga hejdå till han som åker bort i 2 veckor sen på tisdagen.

Mars 15/3

Heeej

idag var det som sagt skola igen å ja kände mig lagom borta.  men tog mig igenom dagen å har ni läst igenom arbetet som ja ska opponera på imon. jag fattar inte vad det är ja ska göra men får hoppas de löser sig. de lär ja märka imon. = )
men hemma har de varit som vanligt carl tror han kan uppfostra lisa å lisa blir arg å går. lyckat. *NOT*
men men ja har nu kört lite i alla fall vilket var senast i oktober så var skönt å komma igång igen. nu måste de komma igång. men de gick bra ja lever = P haha XD

har beslutsångest in för mitt hår me. behöver klippa mig lr borde ha gjort det i februari men det har inte blivit så. men ja vill klippa upp det se bild å färga de typ rött. MEN: det känns inte som att de e läge för att göra de innan balen för blir svårare att sätta upp håret då tror ja.om man inte sätter i extra.  å ska ju ha ljust till studenten e de tänk så då e de ingen idé att färga nu. 
så då e frågan om ja ska klippa frisyr mellan balen å studenten istället???  å skippa att färga för de känns onödigt till sommaren men får se. å slits så under sommaren så tänk om ja får klippa bort massa efter så de blir kort nej nej de vill ja inte.  siket I-landsproblem egentligen haha XD



ha de gött alla å säg gärna om ni har en åsikt... = )   eller om boken...   pözzhajj



Madde-  okej för har försökt men de har inte gått de blit inte som ja vill men får försöka igen.

Fiia-  lite efter men nu såg ja din komentar =/  men ja detta arbetet tar koll på oss verkligen å vill bara att morgondagen ska vara över. vill inte, vill inte... = /   <3

Söndag 14/3

Heej
nu var man här igen blir inte så ofta längre. men sen sist har ja varit i stan några gånger fått köpt skor till studentfesten och ett par till våren. = ) även en liten väska som ja nog ska ha på studenten. och tröja som är så skön att ha på sig :) juste har köpt en liten resväska med så ja har till helgresor och till i sommar när man åker in å ut mellan stan å brännö. de va res så passade på. nu blir de till att spara.hur nu de går.

har även jobbat en hel del, träffat daniel, amanda,fiia+ syster, jenny,sofia,carro, tränat, varit på bio, 5o års uppvaktning och varit sjuk. städat och läst min bok.

imon är det skola igen och jag är inte alls pepp. mår inget vidare å ja har sån ångest in för tisdag så de finns inte. ja känner på mig att de kommer bli en mkt jobbig dag. men måste gå eftersom ja missa tors å fre i förra veckan.

jag hoppas ja kommer på vad det är som får mig att må så här snart för det tar kål på mig. orkar inte.  behöver vår å värme...  å vill ta studenten nu...

min bok är ju som sagt klar å ja har den hemma. man kan få låna den å läsa för 10-20 kr kan ju skriva en rad om du är intresserad...


ha de gött pözzhajj


tack för igår alla som var med speciellt daniel för pratstunder å glada stunder det behövdes. <3

Tisdag 9/3

Heeej

ja nu var det tisdag igen och dagen har varit seg men ändå gått. gick upp tidigt idag å imorse så kändes det som att de var värt det men inte sen under resten av dagen. mitt humör har inte varit me mig idag och inte heller mitthuvud ja har känt början till huvudvärk nästan hela dan men den har bara funnits där utan att riktigt bryta ut vilket varit väldigt irreterande. men jobbade på så gott de gick fick gjort lite på sv i alla fall å jobbade ihop me fiia på religionen. missade min buss precis lagom segt men ringde pappa å han skulle precis åka från jobbet så plocka upp mig. = D så åkte bil både till å från skolan idag. GÖTT!
hemma blev de till å dricka massa å ja de hjälpte faktiskt :)
men ja blev typ hypperglad när ja kom hem för att ja hade fått post men inte vilken post som helst utan min egna gjorda bok =D jag fattar de inte kändes så otroligt. går inte att beskriva men ja var otrligt glad och stolt över mig själv faktiskt. ja måste faktiskt säga de. :)
jag läste igenom den för å se hur de blev å om allt kom me varit panikslagen för att allt inte ska ha kommit me. å visst märkte ja lite ord som fallit bort, lite mellanrum som inte fanns där å meningar som ja inte fatta hur de gick ihop men de var inte så mkt å de e ju innehållet som e de viktigaste. jag kunde i alla fall inte själv låta bli att bli tårfylld i ögonen av de ja läste å ändå e de ja själv som har skrivigt de. sjukt. jag kommer på mkt som ja kunde haft me som saknas. jag skulle ha läst igenom den innan, det var ju första gången ja gjorde de nu bara skrivigt å läst lite innan för att veta var ja sluta.  men får se om de e någon som vill läsa den å hur de tycker om den.
Men ja e som sagt grymt nöjd själv. :) (A)

nu e ja så trött att ja tar å skriver om helgen å så imon istället. detta får vara för idag.

pözzhajj godnatt



Min bok i plasten men ändå.

å imon e de ingen skola så blir städa lite på rummet ev, stan me fiia å träna på kvällen. sen får ja se om de blir några ändringar.


bra att man får veta i tid...

Hejhej
bra att man får veta i tid hur man ska skriva på arbetet imon ska de in å idag får ja vete att de blir ändrade planer tack tack för den. men de e ändå bra besked ja fått idag. ja slapp i alla fall ändra om allt utan bara den sidan ja hade kvar. så nu blir de till å jobba på å göra klar det. men ja har nu kommit på något positivt med det som hände igår.
men japp nu ska ja skriva så de blir klart sen ska ja hinna göra mat till i alla fall mig å syrran innan hon ska iväg å ja vid 4. =/

å imon blir de skola sen direkt till jobbet efter det sen hem å göra mat, se på syrrans konsert så hon blir glad, äta, tv sen sova för att återigen gå upp och jobba en heldag, sen bort på kvällen. =/ fyy fan.
sönda blir rätt lugn ändå då de blir stan me tjejerna.

ha de gött pözzhajj


även fått studentkläderna nu =D=D=D=D=D 

å efter att ha haft blödningar i en månad nu så är de äntligen borta =D=D=D=D=D=D=D=D=D fy fan va skönt.


fyy faaaan...

Heej
ja nu var dagen över och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna dag. den har varit både bra och ett rent helvete att det alltid ska vara något som förstör ens dagar.jag fattar det inte.

trots att jag var uppe tidigt så har jag varit pigg idag de e skumt när ja sover lite e ja piggare än när ja sovit ordentligt. skumt de där. men när ja var i stan efter att daniel gått till jobbet kolla ja lite på böcker å kom på att ja nu när ja e klar me skolans bok ska ta å börja läsa mina böcker som ja fick i jul för de e verkligen avslapnande att lägga sig å läsa en stund.  efter de gick ja å köpte mig en chi latte så otroligt gott är det = ) värmde och inte köpt någon sådan i år = / så de va gott = D.

hemma blev de gjort lite nytta va man hinner mkt när man e uppe tidigt asså :p haha
kom i god tid till bussen, hann äta i skolan innan lektionen och kom lite framåt men inte direkt mkt. men men snart klar. gör klart de sista imon.  fick pratat me lärarna om arbetet å va händer mitt upp i allt i klassrummet jo ja brytter ihop. de går verkligen inte å stoppa de bara kommer. fy fan va ja bara ville bort därifrån då. gick iväg me lärarna till ett annat rum å folk kan verkligen glo. :O   de försökte lugna mig me hur stark ja var som gjort detta och att alla borde läsa de för å förstå hur de e. m.m. efter ett tag hade ja lugnat mig å kunde andas normalt igen å utan tårar. sen börjar de prata om redovisning, om ja ska visa de hemma å om de vet om att ja skrivit de, å att de tycker ja borde visa de så vi kan diskutera de hemma. vilket återigen sätter igång de tårarna, andniongen ja, jag klarar det helt enkelt inte. hemma! visa! de skulle inte funka :O de går bara inte, inte nu NEJ NEJ NEJ...
å hur fan ska ja klara redovisningen om ja inte klarar de nu, jag har ångest in för den något otroligt. men nu såg de hur ja kände å gav mig förslag på hur vi kan göra. för ja förtjänar mer än G. å ett G hade ja inte tagit de e bara så.   
jag hade lite käningar innan att ja var varm å skakade men tänkte inte på de så utan att de var varmt bara. men efter det lugnat sig var det borta så kanske var som en förvarning. aja nu e de över som tur e.

sen kom pappa å hämta mig i skolan vi åkte hem packade åt lite sen åkte vi igen, skulle kolla på en spis å kyl på mammas jobb som annars skulle slängas till brännö. sen bar de av till träningen. duktiga ja lyckas alltid glömma något och idag var det vattenflaska så fick köpa en ny fy fan = /  men körde på som bara den på passet så mina ben var helt borta sen. så efter passet när ja hämtat papper till cykelt går ja in i pappas me knät så ja sen inte kan gå riktigt utan att de gör hur ont som helst inte min dag idag asså.

kvällen tillbringa ja me lisa me mackor, prat å flätta hennes hår. rätt mysigt :) <3

sen blev de till å prata ut me carro... <3

nu ska ja dra å göra mig klar god natt på er alla. = ) <3
pözzhajj



Amanda: Okej men tisda så om de inte går har vi tors. så kan vi bestämma mer närmare.  :)

Fiia: Hause är ett måste det är bara bäst = D <3  de hör mig till så e de bara =P haha nej nej inget sånt kollar ja på, den nya vet ja inte va de e. va e de ???  men hur kan man inte vilja se på hause??? =O

Segt...

Heej
igår var det skola, en kort dag endast 13-15:20 sen åkte ja direkt till jobbet och jobbade några timmar. tiden gick rätt fort och man fick träffat några man inte sett på länge. de hade inte sett mig i alla fall haha men ja hållet inte koll på alla som vissa verkar tro. vissa kan komma in och tro att man ska känna igen den och veta exakt vad den ska ha för den brukar köpa något speciellt. ofta liksom. nog att man kan några som sticker ut som man brukar snacka me å så men inte de som bara kommer in å köper sen går. nejnej så ofta e ja inte där å de kan inte ens pappa haha =P XD
kanske jobb på freda igen om ja vill. har ju inga planer så vrf inte.e ju pengar till framtiden allt är bra = ) är den jobbigaste dagen under hela veckan men lika bra å lära sig.

efter jobbet åkte jag hem till daniel så gjorde vi mat till mig sen blev de haouse = D jaaaa <3
sen kunde ja inte somna fören 3 lagom segt att han alltid har lätt för å somna men inte ja. sen ringde klockan kvart i 6 = /    å skolan min börjar inte förren 12 segt...  men ikväll blir de träning igen = D

ha de gött nu ska ja bytta om och besluta mig om ja ska ta me mig datorn lr inte till skolan får se hur de blir. lättare att skriva direkt på den.

pözzhajj ha en bra dag i vårsolen å snön...


 
Amanda: de e lugnt tänkte bara de va bäst å dubbelkolla. men ja kan. på tis slutar ja 15:25 å tors 13:40 så efter där. hoppas nu de passar. = )

Åter igen ny vecka och ny månad...

Heej
ja nu var det åter igen ny vecka och ny månad och man hoppas ju på att det blir en bra sådan... :)

De ja vet händer denna månad är:
-skola avsluta och redovisa projektarbetet vilket ska bli skönt. slippa tänka på det mer. med mera som hör skolan till.

-massa ska fylla år... min bror, kusin, kusins far va de nu blir farbror kanske haha, sara, sofie m.m.

-jag ska få min första egna bok = ) och ja kanske kommer nämna det många gånger men ja e så j*vla stolt haha än så länge i alla fall har ju inte sett den än ;) 

-jobba en hel del...

-träna...

-hoppas på att hitta mina skor till studenten + väska. = )

-ska ev träffa liton och carro som jag och daniel lärde känna i Tunisien = )

-mysiga kvällar/ dagar med underbara människor...

-och 2,5 vecka utan underbara Pälskling hur ska detta gå. = '(  kommer sakna dig till max ju... <3<3<3

ja de kommer hända en del... = )



Denna veckan blir det:
-jobb tis, tors, lör.
-träning ons
-fredag är fortfarande öppen så blir lugnt lr kanske tom å sofia då får se.
-lördag ska ja även me daniels familj till några bekanta till dem men även min kompis så får hoppas ja har krafter kvar efter jobbet.
-söndag ?leta skor me Jenny och Fiia.   sofia?

sen ska ja me få in att göra klart de sista på projektarbetet och sv.

Helgen:
en sådär helg mådde inte så bra efter jobbet så var nära på att spy och svimma på bussen hem.lagom skoj så blev till att lägga sig när jag kom hem. = (  som tur var blev det bättre under kvällensgån så jag kunde vara med och äta tårta för mamma. sen kom daniel så söndan blev att göra med min bok och få det klart. tack för hjälpen <3 fick ta en pause på kvällen när mamma skulle ha gäster. jag skulle vara med och det var la rätt trevligt. men sen fick ja återgå till mitt projekt med boken och det tog som sagt längre tid än väntat blev klar sent i natt så ja somna la vid 3. :/  men nu e de gjort och jag är en aning fattigare.

dagen tog jag mig igenom trotts att mina öron nästan trilla av ibland hahah XD ;)

ha de gött pözzhajj

Äntligen...

ja då va äntligen boken klar å in skickad nu är de bara väntan kvar på att den ska bli klar men shit va dyrt de e =O  fy fan... aja en gång å ett minne för livet får la gå för denna gånge.
men nu får de bli till å sova lite. å imon e de skola igen.

ha de gött godnatt pözzhajj

å grattis på mamma...

RSS 2.0