gammalt + nytt

 Så här såg texten ut på bd den 22 mars men ja kom inte längre efter det så får fortsätta där ja sluta tänkte ja lite efter men ändå. 

4 år och 3 månader har nu rusat förbi, att tiden kan gå så fort.  Man undrar var tiden tar vägen men allt går upp och ner även kärleken, men den håller en ändå uppe dag som natt å man kan lägga ner så otroligt mkt tid på den både när det är bra och mindra bra. kärlek är värt att kämpa för vad andra än säger å tycker så är det de inget är lätt och det gäller mkt här i livet. Man måste kämpa för att nå sina mål, man måste kämpa för att hålla fast vid det man vill ha. vad andra än säger och tycker så behöver inte det vara vad du tycker lr överhuvudtaget sant. Avundsjuka, Struntprat och tron om att veta det rätta tror jag finna hos många. Men hur många av dom som säger saker och snackar har egentligen varit med om det själva och verkligen vet vad dom pratar om och känslan??! inte många! De vill ge goda råd, som ibland kan göra mer förstörelse än hjälpa.

Ta dig tid att känna efter vad du verkligen vill med livet, kärleken och dig själv...

Jag har fått mina insikter idag på olika plan som ja ska ta å ta tag i, nu tror jag att jag börjar komma på rätt spår. Mer om de kommer i bloggen.

http://loveanglarna.blogg.se/

Älskar dig Daniel.S du finns i mina tankar... <3<3<3

Ja så stod det då och nu nästan en vecka senare har ja stärkts så på jobbet av dom ja jobbar med, chefen och jobb intervju. nog för att man jobbat med dom länge nu men man får det bekräftat när man får höra det av så många olika.  så i veckan får jag veta om jag får det och då börjar jag på måndag så är bara att hålla tummarna de kändes bra i alla fall mer kan ja inte göra än hoppas på att de väljer mig.
vi har även flyttat ut det andra jobbet affären till en barak nu och jag jobbade där i söndags och det gick okej även om allt hände när ja var där haha :P
spelmaskinen la av så de fick komma en el nisse och fixa de, sen försvann all ström för alla grejer rivningsnissar som inte har koll på var elen sitter.  sedan avslutades dagen med låset som ja jobat me heladagen för att kunna stänga men sen kommer mamma för att hjälpa mig då slutar det med att nyckeln går av i låset.  kan man ha mer otur ja hade även missat att ändra klockan så kom sent var inte min dag de där. 

men sen ska ja söka jobb för i sommar som går ut på torsdag, och så ska ja kolla lite på de men funderar på att läsa om olika funktionshinder för att jobba med människor som behöver hjälp inom olika områden. ja tor det kan vara omväxlande och rätt intressant man kan ju inte mer än testa.  för jag är nog inte redo för en utbildning på 3,5 år nu till något ja kanske ändå inte vill jobba med.  nog för de finna många fina stunder med barnen.

men aja ska gå å duscha nu å göra mig klar upp tidigt imon börjar 6 igen. så e man så trött att man inte orkar göra något efter jobbet ändå. menmen emelie kommer ju imon :P haha

natti natti pözzhajj





Tisdag

nu ska golvet tvättas sedan kan grejerna börja flyttas in. så de närmar sig. = D
det kommer bli en stor förändring men ja tror ändå att det blir bra. = )

jobbat tidigt idag och det blir jobb resten av veckan med om jag håller mig frisk. det är den ständiga frågan kroppen mår inte bra men det brytter aldrig riktigt ut. vilket faktiskt hade varit skönt om det gjorde nu snart.
mått illa i över två veckor nu så bara väntar på mgsjukan, och näsan å halsen börjar komma nu å tror ja hade feber förut de kändes så i alla fall på jobet men får lägga mig tidigt idag så ja får vilat mig.
slutar sent hela veckan å på lördag blir det 50 årsuppvaktning sedan träffa några av tjejerna från BF. var ett tagsedan man sågs.

nää nu orkar ja inte skriva mer ha de gött

14 Mars 2011 måndag

fått målat, varit å fått nytt recept, jobbat oc tränat känns riktigt bra. nu är det inte mkt kvar att måla med denna färg så snart kan man börja flytta in riktigt spännande.  målar klart de sista imon = )
kommer hinna me mkt imon för börjar 6 på morgonen. gäsp men ändå skönt att komma hem.

men men livet rullar på men nu ska ja göra mig klar för sängen. godnatt


9 Mars 2011

jag har haft rätt fullt upp de senaste me jobb, rummet å fixande.
jobbade ons å tors i förra veckan å denna vecka blir de jobb hela veckan men än har ja energi kvar som tur e. att gå på högvarv å veta att ja har saker å göra håller mig uppe.
i fredags passade ja på att gå till banken och en förskola för å fixa me lite grejer, sedan städade jag mitt rum innan carro kom å hämtade mig så åkte vi och handlade in för kvällen då de blev tacos å film me killarna å alice.
lördag blev de en sväng till ikea för å kolla lite till rummet å på söndag grejade jag vidare i det. nu har jag börjat måla å blir till att måla mer imon.
till helgen skulle ja ha jobbat men nu får ja se lite vad som händer om de blir mer jobb än vanligt lr om pappa får ta de för e så jobbigt me de just nu.  politiker å denna kommun asså fyy fan.
får se om ja får jobb till nästa vecka me.

men allt tar sin tid. nu borde ja gå till läkaren snart vill inte leva på så mkt tabletter de e bara jobbigt å ja mår illa nästan hela tiden mer lr mindre utan att veta vrf.

men vi får se va som händer blir mer en annan dag.
planerar inte in så mkt nu för tiden för lever i en bubbla som gör att man inte vet hur nästa dag kommer att se ut lr hur ja mår. tiden räker inte till hur gärna ja än vill å önskar ja hade den tiden å orken men får se längre fram i vår men ja har inte glömt er ni finns i mina tankar <3 <3 <3

ha de gött pözzhajj

2 Mars Onsdag

idag har man jobbat igen å mer blir de imon. men skulle slutat 6 men barnen gick hem så blev 5 skönt de = )  imon blir de en lång dag 7-19 två jobb. sen kommer fredag då ja har ärenden som måste göras. å fredagar brukar vara lugna.

men nästa vecka har ja jobb hela veckan å då menar ja hela veckan.  mån - sön.
men ja har inte planerat denna helg utan den får bli som den blir lite behöver de känner ja så mitt illa mående och rygg ont försvinner.  har varit svårt för har viljat göra så mkt ideérna har varit många som kommit upp i huvvudet.

å ja har sån panik va ska ja jobba me va ska ja göra i framtiden ???!     :O  HJÄLP!!!

Tisdag 1 Mars

ny månad är här å våren närmar sig sakta men säkert. jobbade idag å mer blir det imon. roligt att ha nya kontakter å som är i ens egen ålder med eller lite äldre men inte en massa. fick lite tips om min rygg ett ställe ja skulle ringa och lite annat roligt prat de känns roligt me nya bekantskaper = ) .

gjorde en koll me lönelappen idag å den stämde när ja skulle kolla va ja fick för lön från gbg så  visade det sig att ja ingen fått lr ingen av oss som jobbade. så ringde och sa till dom medans ja kom ihåg de så får ja hoppas dom ringer imon. men de e segt å så har de blivit miss på ett annat ställ så flera timmar är inte me så ska försöka komma förbi där imon å kolla på de. för kunde inte göra de via telefon.

nu har ja fått lite färg prover så ska kolla på de.

men ja har så mkt i huvudet nu så de e inte klockt men ska se house nu sen göra mig i ordning men imon kanske.
natti natti pözzhajj

RSS 2.0