sista jobb dagen på ett tag =D

ja idag hade jag då sista jobb dagen på ett tag och det kändes riktigt skönt faktiskt = ) visst jag har kommit in i de nu och folk vet vem ja e å de blir fler å fler som man tjötar med. vilket känns jätte bra jag blir så mkt mer självsäker när ja e där, vet hur saker funkar å känner igen typ allt folk som kommer. å ja har fått sånt förtroende å beröm så ja de senaste har de inte alls varit jobbigt att åka och jobba å tiden har sprungit iväg när jag varit där. visst ja har kommit hem sent varje dag och bara ätit å sovit hemma typ men ändå slipper tid till att tänka. vilket ja lyckas göra för mkt ändå men aja de e sån ja e. men ja får mig alltid många goa skratt under dagen på jobbet å de får en att hålla sig på bra humör hur trött man än e. som igår då vi "lurade" miljöverket  men de e jobbigt att förklara men vi fick oss ett gott skratt. de gjorde min dag. = D

men de var inte min dag igår me bussar först när jag ska byta buss i bohus så står 403 där 401 ska stå så trött som ja e går jag bara på vrf kolla liksom så då åker jag tillbax till nödinge som jag kom ifån lagom roligt så då får jag ta nästa buss som kommer en 402 till eriksdal å när ja går av ser jag grön åka som jag skulle med hade jag tänkt så får vänta på nästa. men tillslut kom ja fram sedan skulle jag hem igen efter körningen å då missa ja precis bussen å såg den åka en biit bort så tänkte jag att jag kunde ta grön till bron å gå över men nää då blir de broöppning vid fästningen å de händer typ alllllllllllllldrig så sen när ja ska gå över för att hinna med bussen på andra sidan så blir de broöppning på den med visst blir man glad då...    men kom över tillslut och bussen var sen så ja kom me den =D  då var jag glad men varm.  men de va en händelserik dag.

men imon så åker jag och kommer åter den 3 augusti så kommer ej ha tillgång till en dator då men ni når mig på telefonen =D  så får ni ha de så bra här nere i gbg så länge.

pözzhajj

Snart ledig länge...

Heeej

ja nu är det en ny vecka men denna blir lite lugnare än den förra i alla fall me jobb. endast 3 dagar denna vecka. tisdag, onsdag och torsdag. sen är jag ledig i 1,5 vecka. =D
första intagningen har i alla fall kommit å de blev inte som tänkt riktigt men nu ska jag läsa mig in mer på de olika och tacka ja till några för att sedan se hur de går när intagning 2 kommer.

har i alla fall kört med pappa igår och idag en hel del och de gav nog en del även om ja var rätt trött på hörn efteråt haha men får se vad läraren säger på onsdag då de ska köras igen.

idag var jag även på brännö åkte ut igår kväll efter jobb och körning och idag åkte jag och lisa till donsö och kollade läget gick en massa så blev inget med att vila benen men de va en fin ö. å blir ju sällan vi ses.

får ta och börja packa snart med vad jag ska ha med mig för tiden går så otroligt fort. =/  så hoppas jag på en bra vecka å att jag e klarare i huvudet efter det.



Veckan:
Tisdag-jobb 9-15   träffa daniel, åka med bror till kungälvs sedan kolla stan å avsluta kvällen med bio är man medlem så e man ;)
Onsdag- jobb 9-15  åka till kungälv å köra ev. handla sedan hem å göra mat.
Torsdag- jobb 9- 19 liseberg å se häckner =D
Fredag- packa, åka på kvällen å ja kommer inte at sova något den natten för ska sitta på tåget så skriv gärna sms =D lr ring.

ha de gött alla


Daniel- Du e <3

seg...

ja idag är jag otroligt seg i mina ben de känns att man jobbat 10 timmar. imon e de halvdag gött de. = )
sedan e helgen här och ja den blir ju så rolig. NEJ NEJ NEJ  men de blir pengar.  så ja kan betala allt.
men nu har ja fått nya kläder lr de kom igår tre klänningar kan man säga de var. en e mer en finare tunika men aa =P så de går pengarna till nästa månad lite i alla fall.

nu ligger min telefon på jobbet lyckat ja vet lr inte men hann inte hämta den heller för då hade ja inte hunnit hem å handla. så får se hur ja vaknar imon för den brukar göra det å ge mig en hjärtattack typ för den låter så. =/ 

men nu ska de bli något att äta ha de göt pözzhajj

onsdag...

ja nu var tre av 7 jobbdagar gjorda denna veckan. de lättaste nu är de dom jobbigaste och längsta kvar. men som tur e känner jag mig fortfarande pigg. men de e efter morgondagen som jag brukar vara otroligt seg. men vill man ha pengar så måste man jobba. att körkort ska vara så dyrt da. och nu när man bor själv å ska köpa mat å grejer allt måste ju funka. men idag har jag handlat så nu e de gjort för denna veckan. lr får handla mjölk imon de glömde ja ju självklart. ville bara hem sluta jobba 3 hemma halv 8 =/ å igår sluta ja me 3 å var hemma 7.  segt. å imon kommer jag inte vara hemma innan 8.
men e ensam hemma resten av veckan men e rätt lugnt jag e ju bara hemma å äter å sover ändå typ så :P haha

men snart e de fredag då får jag träffa carro å de va ett bra tagsedan. kolla stan, äta glass å tjöta. hämta ut min telefon äntligen å lite så. = ) göra lite annat än jobba. men om 7 dar har jag semester = ) GÖTT

nu ska ja göra klart för sängen ha de gött pözzhajj



<3

Imon kommer pälskling = )  så ja inte behöver vara själv helatiden. =D=D=D=D=D <3<3<3<3 Längtar = ) sötis <3

En underbar helg =D <3

tack tjejer för en grymt rolig helg med massa prat, skratt, god mat, spel och tältning. vi hade rätt okej tur med vädret men kunde varit några grader mindre när vi åkte hem för de va för varmt =/
men vi har solat och jag brände mig inte som tur var men va rastlös man blir av att bara ligga haha det blev grillning både fredag och lördag GÖTT =D så nu e ja grym på de ;) haha
vi åt massa kakor å chips å så med så nu har vi fetat oss en hel helg. en del roliga bilder blev det också men de kommer inte nu kanske ikväll. 
tack igen å vi ses snart igen. = ) <3

så tanksprid man kan vara är så mkt just nu som händer å ska bestämmas om. fy orka med allt. så nu ska ja jobba massa så ja slipper tänka så mkt.


Vecka 28 och 29!

Måndag- träffa samia en stund innan jobbet. jobb 14-19
Tisdag- jobb 9-15 sedan ev träffa en kompis.
Onsdag- jobb 9-15  körning på kvällen
Torsdag- jobb 9-19
Fredag- jobb 9-15  träffa carro på kvällen = )  var ett tagsedan. <3
Lördag- Sönd-ag-  jobb 9-18   beroende på vädret så åker jag ut till brännö efter jobbet för å få hämtat lite grejer å gå igenom grejer ja har där.

Måndag- Brännö lr hemma får se närmare lr om ja får tid att köra.
Tisdag- jobb 9-15
Onsdag- jobb 9-15  körning på kvällen
Torsdag- jobb 9-19
Fredag- packa sedan bär de av på kvällen.
Lördag- Uppe i Klövsjö på morgonen. hemma den 2/8 igen.

så nu har ni lite koll på vad jag håller hus de närmaste. å att det kommer bli en massa jobbande.

men nu ska ja gå å se om ja kan få ut mitt paket som ja skulle få i veckan men inte hört nått om men enligt hemsidan ska ja ha fått det i onsdags =/   å kanske har haft sådan otur att det försvunnit när alla meddelanden gjort det för denna låne telefonen e konstig.  men ja hoppas jag har tur så ja kan ha klänning i veckan =D

ha de gött pözzhajjj


torsdag och helg för mig... = )

heeej

ja nu är det torsdag och för mig har helgen nu börjat. jag är ledig till på måndag. men nästa vecka blir de mer jobb.körning och läsning.
men fick gjort en del på jobbet men va så seg i benen och seg hela jag efter halva dan så blev mindre än tänkt men men. jag fick städat å upp me nya varor å tidningar. men nej fan nu kom ja på nått ja glömde som ja inte skulle glömma posten. oj da.   FAN
aja nu e de inte mitt problem längre å hon löser de imon. = )

imon ska ja köra de blir me en annan för först ringer de å säger att min lektion är inställd för han ska ha semester lyckat att han inte vet de själv någon timme tidigare men idag ringde de igen (ringde igår) och hade fått tider lediga med annan så ja ska köra ändå. sedan in till stan träffa jenny och fiia och kolla lite där inna vi åker ut till brännö för att tillbringa helgen där till på söndag kanske måndag för mig jag behöver komma ut och bara vara och sen kanske ja inte ser de så ofta om ja flyttar me så.  jag börjar ändå sent på måndag kl.14.

men igår löste jag problemet så nu funkar strömmen igen = D  jaaa hahaha var en fas som gått men den ville inte ramle utså fick testa att ta ut ändå och ja sen funka de = )

men jag undrar var mitt paket är för skulle få ett från h.m denna veckan men de har inte kommit än å de pakade det i tisdags. hoppas de kommer imon fast de klart då har jag nog redan åkt. och så har jag inte hört nått om min telefon å har gått en vecka nu jag får verkligen damp på denna lånetelefonen vill ha min tillbax. hoppas de kommer imon.

men nu ska ja gå och göra klart allt ha en bra helg pözzhajj

Nu var det tisdag igen...

heej

ja nu är helgen över och en ny vecka har börjat. helgen blev inte riktigt som tänkt men men sånt händer bussar vill inte göra som ja vill å inte min mage heller. har haft sådana kramper de senaste dagarna lördag fy fan, söndag fy fan låg bara och grät för de gjorde så ont men tillslut somna ja som tur var.
var på brännö på måndagen och kolla när syskonen gjorde friidrott och tennis. på kvällen fick ja köra hem. men tyvärr har ja nu ingen ström i mitt rum syrransrum och badrummet på övervåningen å vet inte vad de e för att testet proppen. segt...

idag har jag jobbat sedan träffat jenny och fia ett tag i stan sedan åkte vi med till fias jobb. trevligt trevligt  = )
men fick även vara med om en olycka utanför mellan en bil och en motorcykel inte roligt fy =/ hoppas de inte blir några allvarliga skaddor på dom.

imon blir det körning, handla, äta, träffa tjejerna, jobba, köra, mat



Veckan:
Torsdag- jobb heladagen. 9-19
Fredag- körning, brännö med tjejerna
Lördag- brännö med tjejerna, gaia kommer ut = ) <3 Äntligen.
Söndag- brännö, hem å ficka mat till måndagen.

HELGEN E HÄR = D <3

Heeej !

ja nu är helgen här det är lördag,  strålande väder börjar komma en massa moln men de e varmt och jag tror detta kommer bli en bra dag = )
jag har ont i ryggen å känner mig konstig i huvudet som om att de ska komma en jätte huvudvärk. hoppas inte.
jag flår även såg ja nu fy inte skoj. =( vill bli brun men de blir jag ju inte tyvärr bara röd sen vit igen.
men ja tror det blir havet idag får gå och se till så att daniel kommer upp snart =P sen ikväll så  ska vi fira Jenny som blir 20 idag =D  GRATTIS till henne. <3



i torsdags blev de bara jobb heladagen var lagom seg då sen fredagen blev det jobb med men till 3 men kom inte me min buss så fick vänta på nästa då åkte jag till kungälv där ja träffa mamma så körde vi ett tag innan vi hämtade Daniel och åkte till centralen, jag körde duktigt. =P haha     
gick och fick lämnat in min telefon för den e helt konstig så alla ni som skicka meddelande igår ja hörde att ja fick men ja såg inte vad det stod tyvärr så sen gav ja upp och stängde av den.  men nu har ja en låne telefon så länge så ska starta den sen nu är den på laddning.  de e typiskt att man ska få så mkt sms när man inte kan svara lr se de man får.  =/

sen skulle jag och daniel ha ätit ute men de hanns inte me får bli en annan gång tyvärr.  men det blev bio eclips och den var bra man fick sig ett gott skratt ibland å man såg kärleken mellan dom stråla.  men ibland kan de bli uppreppande för många gånger.   men den var värld att se helt klart = )

ha de gött alla å ha en bra helg... pözzhajj

RSS 2.0