onsdag 30/9

heeej
träningen igår gick  bra trots att vi inte var så många men min kordination har helt försvunnit ja som dansa så mkt när ja va liten  =/   men de var inte så roligt pass ändå så får se om ja går på de igen eller annat nästa gång igen. =P    men sen blev de göra mat äta och se på idol sen hause. = D nu har de börjat igen jaaaa = D å idag börjar oskyldigt dömd = D grymt... kan de bli bättre.
om man inte heter erika då å vill ha Lost ;P  = )

men idag fick ja gjort lite på mitt projekt så nu ska ja ta å börja skriva i massor. har även varit på intervju för de andra arbetet vi fått för de tyckte vi inget hade å göra. kast å ja fattar inget av de =/  lyckat ja vet.ja bara flytter me haha :P  sen låtsas ja vara lite smart å gissar å oftast brukar de funka riktigt bra. = D ;) haha
sedan bar de av ner på torget me sofia där ja köpte mig en kofta för endast 100:- och ett diadem som ja bara blev så kär i = ) för 49:- de va lite dyrt men ja va bara tvungen = )  in för lörda ;)
sen hem å bara göra lite av varje äta hjälpa till lite hemma telefon i typ hundra år ;) å aa nu sitter ja här å väntar på idol. ska lyssna extra på erik för fiias skull så ja lägger han på minnet. =P  haha

imon blir de skola sen jobb. ska passa barn me carro de ska bli skoj = ) leka av sig lite haha

ha de fint pözzhajjj


vill gå på bion prinssan å har även sett att om man går underveckan kan man gå å se den för 60:-  = D toppen ju. någon som vill gå me ???????????????????


bilder från kvällen på sticky... =D

Dead by april på Sticky fingers

I kön i väntan på att komma in.

sticky

inne på sticky i väntan på att de ska börja... = )
inne på sticky fingers

<3 en toppen kväll <3
<3

= )  SKÅÅÅÅÅÅÅÅL

sticky

Dead by april
dead by april

Dead by april...
dead by april  blev mest film

Dead by april dom som blev kvar dom andra hade gått hem.
dead by april

Daniel + trummisen = )
daniel och trummisen

Jag + trummisen = )
jag och trummisen


En skön kväll å nu längtar ja till den 26/11 då de blir mer musik = D

hemma efter en kort skoldag...

heej
nu är man hemma efter en kort skoldag men den e alltid lika seg så den känns mkt fler timmar. nästa vecka ska vi ha en bf dag me alla som går på bf som vi 3:or har planerat. får göra de bästa av de.de blir ju inte roligare än vad man gör det till.

på måndag fyller pälskling 19 år stor pojke = D <3men hur firar man då de. ska göra de enkelt i år hade ja tänkt inget specillet. får se.

planerar även att åka till ullaredinom en månad å kolla läget lite å se om man kan hittanågra julklappar lr så = D vara ute i tid för en gångs skull brukar säga de men att de inte blir av utan sista köps dagen innan julafton inte bra. så i år så. XD =P

ska träna sen, aerobic ska bli skönt känna att man gjort något bra. = )  blev ju pizza i förrgår och tårta igår för syrran hann inte ta de på samma dag haha =P  men hon var en glad prick för allt hon fick och gjorde = )

*och ja juste ja är kompis vecka på kristinedal där ja tränar  v.42 så då får man ta me sig kompis gratis = D någon som vill hänga på???
säg bara till.

ha de gött pözzhajj

ajjj

heeej igen!
borde sova nu ja vet eftersom att ja kommer vara totalt död imon av trötthet men de bara inte går ja har åter igen fått min jobbiga mag verk som gör att ja har såna kramper som ibland blir så kraftiga att ja inte vet va ja ska ta mig till. jag verkligen hatar de och hoppas på att de ska försvinna inom kort. blev la lite mkt i helgen å ja var ur balans.
imon blir de träning vill även åka till freeport men de får bli till helgen = ) Någon som vill hänga på ??? =D
såg på reklamen en jacka ja vill ha men självklart visas inte den igen så man kan se mer exakt var man ska hitta den. men får hoppas ja gör de innan helgen.


men börjar tidigt imon så får försöka sova ändå. hoppas de går.
natti natti sov gött alla <3 =P

pözzhajj

måndag åter skola... syrran ett år äldre.

heeej
idag har ja varit i skolan och fått veta att vi ska göra ett arbete i pedagogiskt ledarskap och samhäll ja som inte ens har de. (samhäll) segt.  kollade på ondskan me som en start på det. väll hemma skulle de andra åka för syrran skulle ha kalas bad kalas = )
GRATTIS TILL HENNE  <3 9 år tiden går så fort. = ) Älskade syrra<3
skrivit lite på mitt projekt men får bli mer imon för står stilla just nu men måste skriva lite varje dag nu för att komma frammåt.

Grattis pälskling och linda till jobben lycka till...
pälskling hoppas de känns bättre snart <3 tänker på dig... <3<3<3

ser idol och nää ja har inte fastnat för de.

har börjat att äta silica me å får se hur de går svårt att komma ihåg att ta helatiden men kommer nog in i de snart. får hoppas de funkar = ) men har fått beslutsångest för vill ha rött hår ena stunden när ja ser folk me de å andra så vill ja ha kvar de ja har för de e som mitt riktiga. men får se blir inget inom en månad ändå. = )

saknar pälskling massor ='( <3<3<3 Älskar dig så<3



Älskar dig <3

pözzhajj

trött men de va de värt...

heeej
idag e de då lördag och man e en aning trött. men de va en lyckad kväll me mkt skratt. så de e de värt. =P = )
har varit i stan idag me jenny och nung.skulle ha hämtat jennys klänning men blev bara att vi betala lite på den och köpte den till studentfesten bara. jag har inte hittat min än men de e tid kvar. sedan hem och laga mat höll på att somna på bussen ju. =/ haha
å de e så tråkigt va att laga mat själv och äta tänkt sen när man bor själv helt. men får hoppas man flyttar me någon = )

men i onsdags då så blev de skola me typ inga där sedan iväg till jobbet och jobba. efter åkte ja direkt till daniel och sov där. hon blev inte glad på mig och ja bara inte orkar me de. torsdag blev som den blev och på kvällen var de sticky me daniel för att se på dead by aril. =D kvällen blev längre än väntat men de va enrolig kväll bra musik, toppen sällskap och man fick träffa några av medlemarna = ). halv 2 låg man i sängen i alla fall för att sova.

freda blev de skola, kungälv och sedan hem igen då de strax bar av igen. carro och madde kom me bilen så åkte vi och hämtade isak innan vi åkte in till stan och mötte sofia. sedan blev de väntan innan michael kom.  men tilslut kom vi iväg å vi hamnade på pc. efter ett tag gick alla utom ja å sofia som blev kvar me några. vi fick mkt skratt och ja de går inte att beskriva kort men de va en lyckad kväll i alla fall. fem över halv 3 gick hennes sista buss så då blev ja kvar själv för att vänta på min som gick 17 över 3. väntan väntan och alla sov så ingen man kunde prata me. fick ätit lite så slapp de när ja kom hem skönt de för va så trött. men tillslut kom man hem och fick sova så somna la vid halv 5 ännu en sen kväll. men den var lyckad.
sune från sunessommar haha
en skum kväll...

å imon e de jobb heladagen ja känner på mig att ja kommer vara tröt då.

ha de fint pözzhajj

2 år 9 månader <3 <3 <3

JA NU HAR DET GÅTT HELA 2 ÅR OCH 9 MÅNADER SEDAN JAG OCH VÄRLDENS GOASTE KILLE BLEV TILLSAMMANS <3 = D
DET ÄR SÅ UNDERBART ATT HA EN SÅDAN UNDERBART SKÖN KILLE BREDVIS SIN SIDA.  SOM ALLTID FINNS FÖR EN OCH STÖTTAR I ALLA LÄGEN. Å FÅR EN ATT MÅ BRA NÄR MAN EGENTLIGEN BARA VILL LÄGGA SIG NER OCH BARA FÖRSVINNA. DU FATTAR INTE HUR MKT DET BETYDER FÖR MIG ATT HA DIG VID MIN SIDA OCH VA DE HJÄLPT MIG I MÅNGA LÄGEN.  MAN GÅR IGENOM MKT BÅDE UPP OCH NERGÅNGAR.

 JA HAR HATAT DIG, GRÅTIGT MIG TOM PÅ TÅRAR FÖR DIG OCH TACK VARE DIG, JAG HAR VARIT ARG OCH BESVIKEN, JAG HAR KROSSATS, JAG INTE VILJAT SE LR VETA AV DIG...

... MEN JA HAR ÄVEN SKRATTAR SÅ MKT ATT JA FÅTT ONT I MAGEN, UPPLEVT MASSA NYA SAKER ME DIG, BLIVIGT PÅ GOTT HUMÖR FRÅN ATT HA VARIT JÄTTE NERE, SAKNAT DIG SÅ MKT ATT JA FÄLT EN TÅR OCH INTE VETAT VA JA SKA TA MIG TILL <3,VARIT JÄTTE GLAD, MEN FRAMFÖRALLT SÅ ÄLSKAR JA DIG NÅGOT OTROLIGT OCH DET FINNS INTE ORD FÖR DET, DU OCH JAG FÖRALLTID <3  DE E SÅ DE SKA VARA FÖR ALLLLTID<3 <3 <3

ÄVEN OM DE SKULLE BLI SÅ ATT JA FLYTTAR ELLER LÄSER BORTA SÅ SKA VI LÖSA DE FÖR DE SKA INTE FÅ FÖRSTÖRA DETTA SOM VI HAR <3 ÄKTA KÄRLEK KLARAR DE MESTA... <3<3<3


Älskar Dig Min Daniel Mer<3


mysa gör en lugn <3

fira pälsk = )

vinter men kärleken värmer <3

en underbar tid å de e bara början <3  = )

<3<3<3


tisdag

heeej
idag var det en kort dag i skolan lagom meningslös men det finns ju sådanna dagar med. när man kommer till skolan får man veta att vi ingen lärare har men självklart fick vi uppgifter att göra. så de va bara till å ta sig igenom dom men de va mkt. sedan ett klassråd som va hur pratigt som helst. men sen sluta vi jaaaa = D tio över elva.
men väll hemma blev de ordning på rummet fick damsuggit och grejat lite till så nu e de riktigt bra inte klart men nära å de känns verkligen som att de e ett större rum nu = ) nöjd...
har även varit ute och kört lite och nu börjar det me lite nytt, men ja har fortfarande inte fastnat för det =P haha
tv me resten av kvällen. imon blir de lite skola bara projektarbete sedan iväg till pappa på jobbet för å äta sedan tar ja över å jobbar resten av dagen.

jag måste verkligen komma igång me arbetet och läsa teori.  men de kommer en tid för de me. = ) sätta mig på lördag och skriva.

men nu ska ja dra mig ha de fint... 
pözzhajjj = P <3

Älskar dig pälskling saknar dig men på torsdag ska vi minsan ha skoj och leva livet till max =P XD <3

sista dagen på helgen...

heeej
imon är det skola igen segt men går nog fort. undra om vi får svar på vårat prov som vi gjorde i fredas. det gick ju rätt bra ändå trots att ja bara hade läst igenom häftet en gång och då hoppat över ne del. fyy mig men mitt huvud vill inte vara me på att plugga.  men de kändes som att de gick rätt bra endå kunde inte allt men de va ändå bättre än förväntat.
sedan blir de till att åka och jobba efter skolan. gud va ja käner mig i behov av pengar nu asså.
*studentmössa+kläder
*balkläning + skorv+ håret
*körkort
*vardagliga saker som man köper.
*resa nästa sommar +flytt efter somman ev.

ja de finns mkt å de kostar... =/ så de blir till å jobba ihop pengar å spara på de man kan. inte köpa massa onödigt och inte allt för många utgångar som kostar. men ska nu börja dokumentera vad ja köper för å se hur mkt ja gör av me under månaderna.

så de blir inte mkt gjort hemma imon mer än en skoluppgift äta å sova upp tidigt på tisdag.

-Tisdag blir de kort skoldag sen inget mer bestämt så får la se va de blir. tömma kamran in för tors. = )

-Onsdag skola halvdag sedan blir de till å åka upp och jobba igen.

-Torsdag blir de skola sedan hem å äta å göra mig i ordning innan de bär av in till stan för att gå på Dead by april och ha en super kväll me daniel. = )  kommer nog bli sent men de e de värt.

-Fredag skola segt men aja sen inga mer planer. men ta de lugnt.

-Lördag blir de till att åka in till stan me jenny å kanske någon mer. = )

-Söndag jobb hela dagen. så blir till å läsa teori på bussen.

Sen e veckan slut men än har den ju inte börjat men känner på mig att den kommer gå rätt fort.

nu ska ja ta å renskriva på mitt projektarbete innan klockan e 8 å de blir tv resten av kvällen. = D

ha de gött alla. varit dålig på att höra av mig till folk de senaste men varit en hel del annat men ska göra de när tid finns. = ) <3  har inte glömt er = )

pözzhajj


lite bilder från resan i sommar <3 = )

Nu bär de av = )
snart iväg = )<3

på hotelets ballkong = ) <3
<3

Underbart <3
underbart <3

Ute på vift i de fina vädret = )  varmt =/
=P

middagsdax = )
middags dax = )

middagsdax = ) <3  Älsk<3


vi fick ett hjärta av städerskan =) <3
snälla städare

På väg till stranden = )


En mysig kväll... = )
en underbar kväll = )

Sista kvällen me gänget = ) en toppen tid tillsammans <3
gänget<3

Älskar dig något otroligt älskling tack för en underbar resa<3 <3 <3 kommer aldrig glömma den <3
Älskar dig något otroligt <3

helg fan va gött = D

heeeej
nu e de då helg så skönt... denna veckan har varit så otroligt seg va... =/  känts som om att den aldrig skulle ta slut.
men fredan kom tillslut. å den blev rätt skön va me syrran och Daniel. = )
idag e de lördag och stan me Jenny = )  <3
kolla på lite klänningar = )  studenten ge mig nu... ska bli skönt när dagen kommer. men innan des ska man ju göra klart skolan och allt me den men e rätt lugnt i trean = )
ikväll blir de träffa daniel igen =)

men nu ska ja dra å göra mig klar för att gå till bussen ha de gött... pözzhajj


hoppas du hade en trevlig kväll carro ;) <3


HAHAHA




äntligen igång...

heeej
ja nu har ja då kommig igång fick tränat några gånger förra veckan och köpt träningskort. idag var ja å träna igen kände mig lagom seg innan men de va riktigt gött efteråt. ja å pappa åkte å handlade innan de bar hem för å äta. skönt att ha kommit igång.
imon blir de till å plugga till provet som e på freda. jag har fortfarande inte kommit igång me att göra skolarbete. blir så efter långt lov.
nu ska ja i alla fall sova. men ha de gött å sov gött = D

pözzhaaaj

saknar pälsk i massor ='( ='( ='( ='(<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


framtiden

idag skulle de ha varit jobb men de blev inställt tyvärr riktigt synd. aja inget att göra åt.
lördag blir de vara me pälsk får se va vi hittar på, han boka mig i tid för tycker ja jämt e upptagen på lördagar. =P <3
å i nästa vecka blir de jobb behöver få pemgar till studenten, körkort och framtida flytt. det blir även sticy för att se på dead by april me pälsk ska bli skoj = D

26/11 blir de takida = ) <3

men ja fick mig en idé förut när ja hitta mina svarta långa leksaksnaglar att de hade varit roligt att göra något på halloween de va så längesen man gjorde de. typ maskerad lr samla ihop ett gäng och ha en rolig kväll = )

men nu blir de till å sova godnatt

vill ha helg nu...

heeej
nu har de gått några dagar sedan sist. men de har varit toppen dagar verkligen =D=D=D=D=D
lördag vakna ja å kände att detta var ingen bra start på dagen å bara ville stanna hemma å sova. men efter en dusch kändes de lite bättre. tog mig till jobbet och genom dagen trots sjukdom, värk och trötthet.
jag kände bara att ja ville hem å lägga mig i sängen å ta de lugnt me en kopp varm chocklad. = ) <3
men me en massa tur me bussarna så kom ja hem i tid. gjorde lite att äta innan carro kom hem till mig. sedan åkte vi in till stan å de blev en intressant färd haha men tillslut kom vi fram till parkeringen och tog oss till bion. Beck blev de  riktigt bra var den lite segt i början men de gjorde inget för man fick sig några goa skratt i filmen så den kan man se många gånger igen. Beck e grym. man kan se dom om å om igen. = )
efter filmen  träffa vi daniel, sen fia,anna och sofie.
då blev de utgång en riktigt trevlig kväll. men synd man mådde så dålig. men trots de så var man inte hemma fören efter 3.

söndag blev de en soft dag riktigt mysig. = ) skönt å bara ta de lugt å prata =) me pälsk <3 tack för de jag behövde verkligen de.<3
sen blev de att vi åkte och köpteträningskort till mig skulle ha tränat men var ju sjuk så gick inte =( men blev promenad i alla fall. efter att ha köpt de gick vi på bio. the ugle tru. och ja kan säga en sak se den. den var bra. ja kan lätt se den igen. = D  varit på 3 filmer nu innom en kort tid sommaren me göran, beck och the ugle tru och alla kan ja tänka mig att se igen. film går åt rätt håll igen. de går uppåt å kommer lite  bra filmer igen. 
jag hade en toppen mysig kväll me = )

måndag blev hemma skulle ha en "lekdag" me hela skolan. mådde inte bra å kändes meningslöst. ännu en lyckad dag i alla fall å även denna morgon kände ja att detta behövde ja.  tills någon kom å förstörde de då men aja.


men tack pälskling för denna helgen den har verkligen betyt mkt för mig ja behövde verkligen de. hoppas de blir snart igen. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

tack ni andra me för en toppen lörda =) <3

pözzhajj  ha de toppen

Fredag 11/9

idag va de redovisning och ja höll på att dö inte nog me att ja vanervös så ser ja inte texten ja ska läsa. men nu e de över. sen blev de sv å man fick sitta och plåga sig igenom den den lektionen för de e ingen favorit.
efter lång väntan var ja tillslut hemma skulle ha tränat men blev inte så. av olika skäl. min näsa bara rann kände mig febrig och ont i halsen.jippi för å bli sjuk nu lr inte. bara de inte blir värre imon. fick ta de lugnt ikväll.

nu e de mitt rum som gäller i alla fall men vet inte var ja ska börja men tar bort och ställer undan sånt som ska me den dagen ja flyttar = ) rensar ut kläder och slänger de som går. :)

men nu får de bli till att sova så ja orkar me dagen imon. hoppas ja mår bättre då. jobb heladagen sedan hem å laga mat å bytta kläder, åka till stan å gå på bio me carro sedan utgång me carro, fiia, sofie, daniel å kanske bildal.

ha de gött pözzhajj

Torsdag 10/9

heej
denna dag fick tyvärr ingen bra start, men de blev bättre under dagens gång. man får inte roligare än man gör sig så e de bara. men skulle ha sovigt mig igenom dagen istället. de hade nog varit de bästa.
nu ska ja i alla fall äta snart sen åka och träffa elin och träna. ska bli skönt men känner mig helt slut nu.
ikväll får ja se va som händer. lagom kort dag imon 2 lektioner men de får gå.  sen e de helg.  =D
bara ja inte blir sjuk känns som att ja håller på att få feber nu.
å ja hatar mitt hår bläää på de får komma på nått medans de växer. solrosfrön skulle vara bra så nu har ja ätigt de idag haha

men nu ska ja dra mig pallar inte sitta här.

ha de fint pusshajj

tack tjejer för stödet <3 (L) Älskar er <3

tisdag...

idag har de blivit gjort lite nytta å mer blir de la. skickat in till tele 2 som även e dumma i huvudet för de händer aldrig nått när man ber om de å dom sägar att som ska fixa de. har även skickar in till västtrafik för att klaga på dom återigen ja e stammis hos dom men händer de inget och man får så lite för de så. inte konstigt att man väljer bilen framför bussen.
det har även blivit renskrivet allt på arbetet men saknas vist lite men tog en pause från de.
gick ner och satte in min lön + de från i helgen närmare en flytt hela tiden. var även och hämtade ut biljetterna som ja bokade igår =D=D=D=D=D  så nu e den 24/9 och 26/11 klara =D =D =D =D =D =D
Dead by april och Takida =D <3
längtar ska bli kul att komma iväg på något roligt. =D 

  

Pälsklings fina bakrund till mig = ) <3




jag har även sökt efter var de finns högskolor att läsa på å de va väldigt olika vilken man valde. på ena så fanns de i gbg, umeå, linköping, borås, uppsala, sth och ett på k som ja inte kommer på va de heter nu men de ligger i skåne i alla fall.  sen när man söker igen mer inriktat så finns de bara i gävle lagom skoj. de e ju lagom nära =/
men får testa fler gånger för de va komplicerat finns kanske något lättare.

och imon ska ja försöka träna igen å på torsdag. sedan blir de nog så att ja köper ett kort 7 mån för 1440 e ju lagom så kan man frysa de me 2 gånger så håller de tll studenten haha

men ska ta å städa lite på mitt rum nu man kan ju alltid börja i alla fall. men e så tråkigt.


aja måste göras. pözzhajj




Måndag 7 september

heeej
lång väntan men nu e ja här igen. det har varit så mkt på sistonen å de e de nu me men lite lugnare. lr ja bara hoppar de ja måste göra för annat mitt minne e så kort. =/
men förra veckan flöt la på trotts allt. me skola,stan, rensning, försäljning,utgång och 18 års middag.

*försäljningen gick bra förstadagen men andra var allt seg. men de blev pengar i alla fall.
*utgång blev de kort me daniel, carro och sofia. men jag och daniel kunde tyvärr inte stanna så länge när vi skulle upp tidigt nästa dag och orka me en dag 1 på marknaden. å ja har nog inte set så mkt folk på länge på så liten yta =/ .
*18 årsmiddagen blev en mysig kväll me mat, prat, jag har aldrig å mer prat...  en lyckad kväll me andra ord =D å ja hade me mig min underbara sysling dit =) <3    Grattis igen hjärtat mitt <3  <3  ERIKA <3
synd bara att ja mådde så dåligt sen resten av kvällen.  var säkert bara för ja inte höll mig till en sort bara. =( men som tur var så spydde ja aldrig men de var nära.
*å ja har haft de lugnt me mamma lr inte...   men ja leve.  ska fan klara detta året och göra de till de bästa... och sen flytta och träffa nya människor =D

å idag har ja varitduktig och tränat så kommer la ha träningsvärk imon men aja gött va de = ) nu har ja lärt mig nya grejer =P  haha

STUDENTEN vill ja ha nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(

då ska ja minsan ha långt igen. saknar de... =/


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


men till helgen blir de i alla fall jobb, bio och utgång... = )  sen blir de till å spara.


ha de gött alla pözzhajj
imon e ja ledig från skolan fan va gött  =D=D=D=D

ta bort mig...

ta bort mig ja pallar inte me att de e så här... kan de aldrig ta slut, en lugn dag någon gång ibland men annars så e de bara upp å ner...   fanfanfan vrf????????????????????????????????????
ja finner inga ord för de ja bara känner smärtan varje dag som går, de gör så ont i hjärtat ja vet inte va ja ska känna mest hat ilska frustation eller bara övergiven het och förvirring... de e inte lätt...

Fan för detta liv just nu...


God natt

RSS 2.0