onsdag 30/9

heeej
träningen igår gick  bra trots att vi inte var så många men min kordination har helt försvunnit ja som dansa så mkt när ja va liten  =/   men de var inte så roligt pass ändå så får se om ja går på de igen eller annat nästa gång igen. =P    men sen blev de göra mat äta och se på idol sen hause. = D nu har de börjat igen jaaaa = D å idag börjar oskyldigt dömd = D grymt... kan de bli bättre.
om man inte heter erika då å vill ha Lost ;P  = )

men idag fick ja gjort lite på mitt projekt så nu ska ja ta å börja skriva i massor. har även varit på intervju för de andra arbetet vi fått för de tyckte vi inget hade å göra. kast å ja fattar inget av de =/  lyckat ja vet.ja bara flytter me haha :P  sen låtsas ja vara lite smart å gissar å oftast brukar de funka riktigt bra. = D ;) haha
sedan bar de av ner på torget me sofia där ja köpte mig en kofta för endast 100:- och ett diadem som ja bara blev så kär i = ) för 49:- de va lite dyrt men ja va bara tvungen = )  in för lörda ;)
sen hem å bara göra lite av varje äta hjälpa till lite hemma telefon i typ hundra år ;) å aa nu sitter ja här å väntar på idol. ska lyssna extra på erik för fiias skull så ja lägger han på minnet. =P  haha

imon blir de skola sen jobb. ska passa barn me carro de ska bli skoj = ) leka av sig lite haha

ha de fint pözzhajjj


vill gå på bion prinssan å har även sett att om man går underveckan kan man gå å se den för 60:-  = D toppen ju. någon som vill gå me ???????????????????


Kommentarer
Postat av: Anonym

lost ska det vara!!! WOHO

2009-10-01 @ 19:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0