trött men de va de värt...

heeej
idag e de då lördag och man e en aning trött. men de va en lyckad kväll me mkt skratt. så de e de värt. =P = )
har varit i stan idag me jenny och nung.skulle ha hämtat jennys klänning men blev bara att vi betala lite på den och köpte den till studentfesten bara. jag har inte hittat min än men de e tid kvar. sedan hem och laga mat höll på att somna på bussen ju. =/ haha
å de e så tråkigt va att laga mat själv och äta tänkt sen när man bor själv helt. men får hoppas man flyttar me någon = )

men i onsdags då så blev de skola me typ inga där sedan iväg till jobbet och jobba. efter åkte ja direkt till daniel och sov där. hon blev inte glad på mig och ja bara inte orkar me de. torsdag blev som den blev och på kvällen var de sticky me daniel för att se på dead by aril. =D kvällen blev längre än väntat men de va enrolig kväll bra musik, toppen sällskap och man fick träffa några av medlemarna = ). halv 2 låg man i sängen i alla fall för att sova.

freda blev de skola, kungälv och sedan hem igen då de strax bar av igen. carro och madde kom me bilen så åkte vi och hämtade isak innan vi åkte in till stan och mötte sofia. sedan blev de väntan innan michael kom.  men tilslut kom vi iväg å vi hamnade på pc. efter ett tag gick alla utom ja å sofia som blev kvar me några. vi fick mkt skratt och ja de går inte att beskriva kort men de va en lyckad kväll i alla fall. fem över halv 3 gick hennes sista buss så då blev ja kvar själv för att vänta på min som gick 17 över 3. väntan väntan och alla sov så ingen man kunde prata me. fick ätit lite så slapp de när ja kom hem skönt de för va så trött. men tillslut kom man hem och fick sova så somna la vid halv 5 ännu en sen kväll. men den var lyckad.
sune från sunessommar haha
en skum kväll...

å imon e de jobb heladagen ja känner på mig att ja kommer vara tröt då.

ha de fint pözzhajj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0