Tisdag men ingen skola...

heeeej
idag då så hade man ingen skola heller. blev att carro hämta mig vid kvart över tio så åkte vi till först hennes praktik sen min. så nu e de gjort. mina var inte där men fick en tid i alla fall. sedan drog vi till carro så hon fick bytt kläder å hämtat en hund. sen bar de av till fontin och gågågågågå ja vi gick en massa och tjöta på. en trrevlig tripp gammal musik me minnen minnen shit.
sedan bar det av hem och göra mat så ska ja dra å duscha snart me å göra mig klar förr jobbet.  skulle ju passat barn imon me men får se hur de blir me de för syrran ska ju vara me på cirkus så vill väl ja ska se.
men det har faktistk varit skönt att ha 2 lugna dagar me inte så mkt at göra borde ha de oftare nu va de ju ja vet inte hur längesedan =/  

ska träna på torsda igen i alla fall å kanske om ja kommer upp på morgonen me. =P vilket ja inte tror men man kan ju hoppas. har verkligen inte gått de senaste. fyyy =/  men sen får ja se om de blir nått på fre promenad i alla fall går nog. sedan söndag så ska mkt tränat denna veckan å ja har sådan träningsvärk i magen va haha :p
körde ju på gymmer igår men inte mkt på makiner, utan sådan gå å röra på armarna samtidigt sen rodd å de e så skönt va lagom jobbigt men ändå så att man känner nått.  =  ) sedan lite armar å massa mage innan ja avsluta me att gå på bandet.
hemma igen fick ja kört och de va händelserikt haha =P men skriver mer om de en annan gång = ) ;)

sedan blev de mer hemma å ja får håll i huvudet å vill bara flytta mer å mer. tyvärr men de e så de e. så ska spara, spara.  kolla på möjliga platser så får vi se.

nu ska ja dra till duschen ha de gött... pözzhajj


Just hur gör man för att ändra till en egen design vill lära mig ?????????????????

Sötis <3 = )



Utgng på lördag då va...  å ja e inte pepp på att ha praktik för ja fick inte de ja  ville... =(


De va tider de <3 = ) saknar de <3 hade så roligt...
<3 de va tider de...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0