tisdag och BF dag...

heeej
Idag var de en lång dag om man jämför me annars på tisdagar. brukar sluta tjugo över 11 och idag blev de vid 3. var och spelade beach vollyboll me alla bf are okej alla kom inte men ändå. :P   de va kallt som bara den där men efter ett tag tänte man lite mindre på de i alla fall man var så bortdomnad  ;P  = )  mitt lag kom i alla fall två.
sedan var det en lång resa hem men halv 5 var man hemma.  och får fixa mat för min bror e så ego och bara gör till sig själv och syrran.

Gårdagen da ???
jo igår va de skola som alltid ja va hur seg som helst på morgonen vilket ja även var idag me så kom lite senare. vill bara sova en hel dag. så man kan bli lite piggare å känna sig något mer pepp på att göra saker.
men stack tidigare från skolan för läraren e bara dum i huvudet å vill lägga på en massa extre grejer att göra å de pallar vi inte me. åkte senare till daniel som fyllde 19 år och sa grattis till han = D blev bara en kortis sen kom pappa å hämta mig så fick man stå ut me mamma resten av kvällen ja jippi... *NOT*

men funderar på att ta lite sovmorgon imon eftersom att läraren inte e där utan bara en kandidat å hon gör inget ändå. + att ja har grejerna på datorn hemma. så kan åka dit en stund men aa inte mer än så tror ja.


Helgen ser för tillfället ut så här...
fredag kort skola endast till 11.05 = D gött ja vet
sedan någon gång ska ja träffa tjejgänget och ha film/mys kväll hos jenny = ) <3
ska bli skoj var så längesedan nu tyvärr.
Lördag blir det jobb heladagen sedan släktfirande hos daniel om inte de gått när ja kommer. kan ju inte åka i jobb kläder.
Söndag blir de till att ta de lugnt tror ja me daniel han ville hitta på något får se om han kommer på något.  = ) <3



kompisvecka på kristinedal nästa vecka häng på vet ja = ) =P  har du lust helt gratis ???

studentbio någon för endast 60 kr???




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0