torsdag och snart jobba...

heeej
denna dagen började så bra ja va pigg när ja vakna för en gångs skull och kände på mig att dagen skull gå fort å imon e de freda. men stämde de nejnej. hade fått sms från carro så skrev lite me henne å mitt humör sjönk genast lite, sedan hade ja lagt mina nyklar på fel ställe så ja inte hitta dom(brukar lägga dom på samma jämt så ja vet var ja har dom annars)  men inte denna gången men när ja står där klar att gå känner ja i fikan å va ligger där =D jo nyklarna jaaaaaa så ja kom me bussen okej kom till skolan. gick me fiia till banken innna vi börja eftersom man måste åka så man e där så tidigt på torsdagar.
första lektionen blev de till att planera in för tisdagen och sen lunch.blää för den idag.så blev inte mkt ätit där heller. men men fick ta igen de när ja kom hem. sen va de till å skriva klart intervjuerna som vi var på igår och lite så. men sen åkte ja hem för hade såna kramper och ont i huvudet. =( ja orkar inte me att ha de så.

nu ska ja åka å jobba i bohus passa barn me carro får hoppas de känns bättre då. så får se bli en lugn tv kväll. imon e de äntligen freda. och träffa Daniel på kvällen =D <3

men va ska man göra innan dess ???  förslag någnon?

ha de gött pözzhajj


Grattis Alexandra till den lilla Adrian = ) så glad för dig <3<3<3
får ses snart <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0