fredag kväll e här...

heej
nu har dag till nått sitt slut och helgen sin början. det känns skönt me helt men ändå käns de inte som att man har det. men blev hemma kväll idag kunde varit borta men kändes lugnast att stanna hemma när ja ska upp och jobba imon. fick gjort en del hemma å de känns alltid bra. fyllt två lådor me skräp och flera säkar. =D de går frammåt. jobba på me de tills nästa helg då de e marknad. då får man hoppas man får sålt lite så man får in pengar och bort bröte. ;P haha
käns bra att man har fått igång andra i familjen me att hjälpa till. = ) ja tror på de denna gången att de kommer gå långt.

skolan var seg men gick var ju kort dag. ska börja me ett arbete som sedan ska redovisar men hur de blir får vi se. ska göra om döva i alla fall så de ska nog inte bli så svårt får vi hoppas.
sedan måste ja göra min sv i nästa vecka som inte blev gjord i sommar så ja kan lämna in den. så ja ligger i fas me va man ska göra.

imon blir de då jobb hela dagen så e inte hemma fören vid 6 tiden om bussen väntar. då de ska göras mat sedan får ja se om ja fortsätter greje lr kommer iväg nått. man vet ju aldrig., = P

har även beslutsångest om ja ska boka biljetter till takida och dead by april lr bara takida för vill gå men vet inte om de e värt att lägga pengar på båda. hmm får se hur de blir me de.  kommer ju en dag imon me =P = )

men nu ska ja dra mig ha de fint alla = ) å trevlig helg = D

pözzhajj

Kommentarer
Postat av: caroline

Helgen vart trevlig :)

jag e taggad på takida, men jag har ju fan inte pengar..

2009-08-30 @ 13:52:35
URL: http://caaarroow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0