Fredag 15/1

Heej =)
idag är det äntligen freda då va och de käns så otroligt skönt.=D men ändå har denna veckan gått riktigt fort. tills idag då vi skulle skriva på båda lektionerna å fatta ingenting så man kände sig en aning dum men blev skrivit lite i alla fall sen om de blev rätt e ju en annan sak haha :P
ja gillar verkligen inte sv läraren han e så dryg och pratar till oss som om vi vore 5 år. nog för att visa kan verka små i sitt beteende men seriöst han e bara jobbig.
snart ska de göras mat innan de bär av till bussen för att åka till sofia å se på film me henne tom å daniel.
ska bara vila lite för har fått så otroligt ont i hjärtat/mellangärdet. orkar inte me de nu måste vara bra till imon då de ska jobbas heladagen. sist ja jobba fick jag ett missat samtal från förskolan å när ja får lugnt så ja kan ringa upp så har dom självklart gått tidigt. så typiskt aja får i alla fall pengar i slutet av månaden för vik i december och in hopp på jobbet och timmar som inte kom me på december lönen skönt men de ska läggas undan för framtiden.
fick ett samtal nyss från min praktik att ja hade ett paket att hämta från en som inte var där i slutet. å att de ville ja skulle komma å hälsa på = ) så får komma förbi i nästa vecka å säga hej = ) hann ju inte de när ja lämna schemat.

men blir nog mer på sönda ha de bra i helgen pözzhajj...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0