ny vecka och snart midsommar = )

Heeej !

imon är det onsdag mitten på veckan typ även om denna vecka känns som helg hela tiden :P haha nu har ja inte jobbat sedan i lördags och det känns faktistk lite tomt rastlös. då får ja massa tid men så lite gjort hur går de ihop =/ men de e så de e.

Veckan som var i korthet:
på fredagen var det fullt upp på jobbet så stanna över lite för att inte sluta mitt i, sedan handla ja mat å godis och var duktig och laga lite finare mat när det var fredag. *STOLT* = D haha  så fick ja sällskap av Daniel = ) <3  mys<3  men mkt mer hann vi inte me för skulle sova. lördag var de upp tidigt och åka till jobbet.

var ju bröllop på tv så vissa stunder var det väldigt lugnt. men ha sändning från morgon till kväll å hur många tidningar å extra saker som helst vrf??? nog för de e prinsessan men ändå man behöver ju inte överdriva. och när allt nu skulle vara så stort hade ja lite större förväntningar på klänningen faktiskt. jag tycker inte att den var fin å passa inte på victoria. men men hennes val. sedan uppdatera min syster mig om vad som hände till 12 på natten för ja inte kollade. hon har även gjort en tavla med tidningsutklipp på dom =/ de här e stort för henne.

söndag blev en lugn dag med daniel bara väldigt skönt att bara ta de lugnt efter en jobbvecka. men på kvällen blev de körning å för att få köra så mkt som möjligt åkte ja me ut till brännö så ja fick köra ut. havet på måndags och inne en sväng och körde innan vi åkte ut igen till brännö.

Idag:
så idag på morgonen körde ja hem halv 8 ovanligt pigg för att ha sovit dåligt 2 nätter vrf vet ja inte. men de gick bra å hemma fick ja gjort klart lite viktiga grejer i alla fall får fortsätta me de imon lr på tors.
träffade elin en stund me tyvärr hade vi inte solen med oss denna gånge heller så får bli en annan gång. jag hittade i alla fall lite på rean som ja köpte för pengarna som skulle vara till mat oj da... men får lön imon som tur e = D    men blev 2 diadem och ett linne från gina å underkläder från hm. skönt = )
sen har ja även beställt klänningar på internet från hm och bubblroom som kommer i sommar = ) äntligen ja har lettat så efter klänningar med färg inte bara svart å vitt.  å nu hade även klänningen ja prova i sth kommit in i min storlek =D=D=D=D=D GLAD blev ja då.
men de får ja betala senare.
nu har ja beställt korten tillslut me som ska bli tackkort tiden går ju så otroligt fort. men nu e de på gång.

Veckan som kommer:
Imon
- träffa Fiia = ) <3  sedan kanske köra på eftermiddagen. eller fixa för fredag.
Torsdag- köra på skolan, träffa Gaia = ) <3 längesedan. träffa daniel å handla å fixa det som behövs in för fredag. baka.
Fredag- jobb sedan grilla, umgås och ha de gött me vänner = ) <3
Lördag-söndag- fortfarande inte bestämde men om de e väder så blir de kanske brännö me sol å bad = D

innan en ny vecka börjar me jobb måndag - fredag.

Ha de gött så hoppas vi på att de blir soligt å varmt imon =D 
pözzhajj  sov gött



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0