jobb jobb jobb = kommer vara vit i sommar...

heeej

ja nu för tiden lägger ja mkt tid på att jobba så att ja får in pengar om de blir så att ja flyttar.
förra veckan jobba ja måndag,onsdag,torsdag,söndag. resten blev det student, vara med fia, vara med daniel å köra. när jag har lite tid över sitter ja för de mesta bara å tänker på allt ja måste göra men inte har någon motivation till att göra tyvärr.

denna veckan blir de jobb tisdag,torsdag,fredag,lördag.
så i måndags var det stan me fia för att fixa med lite grejer som ja hade. prata i massor och ha de trevligt som alltid =D <3 mkt skratt = ) <3
sedan kom ja hem å gjorde mat sa hejdå till familjen som nu mera bor på brännö utan mig och min store bror innan ja gick ut på en promenix med amanda = ) trevligt var ett tagsedan nu de får vi bättra på. får se hur de går me de haha  =P kvällen avslutades med ett samtal med erika om livet i allmänhet = ) <3
onsdag som idag har jag varit på körskolan och de var ett tagsedan nu ja va där så var lite ovant me bilen där. men de gick bra. har nu fixat lektioner till sommaren. sedan gick ja och kolla lite i affärer efter klänning till sommaren lr midsommar men nää ja hittar ingen. = (     efter de åkte ja hem å åt och satt i solen lite innan ja åkte och träffa carro. vi gick till fästningen och köpte glass å prata om livet.  = ) <3 trevligt trevligt <3 de blir ju inte så ofta längre.
imon efter jobbet ska ja träffa elin en stund och prata och ha de trevligt i solen om den e framme =D  <3
fredag kommer daniel å lördag kväll får ja se hur de blir nu för e tjejmiddag men bussarna går inte så bra å så =/
men de va den senaste veckan lite kort. nu ska ja göra mig klar för sängen så ja kommer upp 7 imon. har massa bilder me men de e lite rörigt me de nu för ska bränna ut en massa å få bort massa gammalt så de inte försvinner om de händer nått. men så snart ja kan kommer de bilder igen.

ha de gött nu å ta vara på solen...  pözzhajj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0