Onsdag 25/11

heej
en till dag till ända och den har varit riktigt bra, praktiken flöt på utan problem vist de fanns situationer vi inte förstod hur min handledare tänkte men vi jobba på. trots regnet hade vi de roligt ute och man fick mer kontakt me de som vill vara lite "tuffare" när de e me visa barn, även en förälder som varit svår. de kändes mkt bra. vilket som gjorde dagen ännu bättre e att ja ska få jobba imon som vikarie å då tjäna lite pengar, vilket aldrig är fel å att få höra från chefen hur bra de andra pratar om en å hur de litar på en å att man ska klara av jobbet värmer sånt behöver ja verkligen höra.  ofta gör man så mkt och ställer upp för allt å alla känns de som men inte får något tillbax lr inte alls så ofta som man gärna viljat. men vist händer de.

sedan åkte ja in till stan för att träffa min kära fia =D vilket var jätte roligt var så längesedan inte sets sen innan vi gick på praktik altså v.42. så de fanns mkt att prata om å även denna gång pratades de på i ett. å tiden var knapp så när vi skulle skiljas åt vid bussen kom vi på att vi inte pratat om de vi framförallt tänkt framtiden haha men de får bli nästa gång måste ju ses igen snart = ) <3<3<3

trots folk som får en på dåligt humör så har ja haft ett leende på läpparna mest av dagen = )   de ska inte få förstöra att ja e påväg upp mot mitt mål. men falska människor blir ja så arg på å besviken över.

men nu ska ja gå å duscha å sen sova så ja orkar me hela dagen imon slutar sent sen hem å äta å byta om sen in till stan för Takida. så de blir fult program hoppas de e en snäll vikarie den andra bara när ingen av de andra e där. :)


ha de gött pözzhajj

imon fyller min kära carro 19 år ett år äldre = )  ringer å grattar dig imon = ) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0