Onsdag kväll...

heej
nu var det ett tagsedan sist och det har varit både bra å dåligt.  men dagen idag på praktiken gick bra var helt slut i huvudet men så blir de ju annars gick de bra. även denna dag tog jag mig igenom frukost och mellanmål själv, det är mkt eget ansvar ja har fått men det är ju bra träning och de ger mkt mer än att bara sitta me när någon av de andra fröknarna är med. så har de tagit kort me så de va extra finklädda idag =D  de va roligt att se och man fick även höra en del som man inte trodde att man skulle få höra. men man slutar aldrig att förvånas. haha = )
mkt lek var det också och ja de gick bara bra.

och lite kort om helgen för början av veckan har varit typ bara praktik göra mat å äta när man kommer hem ta de lugnt och se på tv sen e de dax att sova så = )

men freda då. först träffa jag carro under dan och vi åkte och köpte hårfärg och beställde tid för syn koll. sedan hem å färga ja utväxten blont och hon mörkbrunt. de blev lite mörkare än tänkt men ändå helt okej. senare i höst ska ja göra de mörkt har ja tänkt. = )  gick på promenad me hundarna och prata om allt mellan himmel å jord alltid lika skoj. :)  <3   på kvällen blev de mat å film me familjen de va ett bra tagsedan sist. sedan blev ja hämtad av min pälskling så skulle vi sett film men va så trött så ja somna nästan på en stol när skulle äta lite haha så blev till å sova.
lördan försavann snabbt å sen va de kväll me besök av lite folk så 9 st blev vi och de blev film saw V sen spel å prat å skratt.  en lyckad kväll bilder kommer en annan dag dom e inte på datorn nu.
söndan blev lugn pälsk spela me sin nya gitarr = ) duktig som han e <3, såg på film me Arn tillslut och den va helt okej.  sedan hem då ja fick kört lite alltid bra de som blir.

ha de fint så blir de mer en annan dag nu när ja typ är frisk så ska de börjas träna igen = ) känns bra.

pözzhajj


<3 Älskar dig <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0