slut på helgen...

Heej

ja nu var det söndag och då e de med andra ord sista dagen på helgen. imon är det åter skola och det känns rätt lugnt ja har ingen panik me något där för tillfället har en uppgift bara att göra. mer in för studenten å alla som ska göras här hemma innan des.

men ja nu är badrummet klart och det känns grymt skönt. = ) lr ja ska fixa me lite bilder me men ja annars så e de klart = )

jobbat både igår och idag och det har gått bra. igår åkte ja direkt in till stan och mötte upp daniel för att åka till liseberg och kolla på Dead by April. å de va helt okej men ja blev faktiskt besviken.  men de va en trevlig kväll ändå = )
massa fart och mkt att göra men tiden gick fort så de gjorde inget. nu vet ja inte hur många gånger min nacke har jävlats me mig så att den börjar göra hur ont som helst lr så ja inte kan röra den. men de e så irreterande.  körde nyss å ja de gick bra å nu ska ja ut å gå en sväng me daniel ha de gött å sov gött = )

pözzzhajj



Carro - Desamma ses snart... inte bara telefon :p haha

Fiia - för den gått lite sönder å ja har blivit sååååå stor ;)  nej men de bara var så får träna järnet = )  hahaha  jo de klart men ja mena me klänningen =P haha men ja de kommer. de kommer bli toppenkvällar allihop.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0