Äntligen Fredag =D

ja äntligen är veckan slut och det är fredag. = D det innebär helg men inte bara det utan nu har man även lov i en vecka =D så skönt. mkt tid kommer gå åt till att plugga tyvärr men de e skönt sen när det är gjort. men kom just på att ja glömt det ena häftet i skolan så blir till att åka till skolan någon dag och hämta det lagom skoj. =/  men vill ju ha betyg så har inget val.

Men annars hoppas ja de blir roligheter. åka in till stan å kolla efter väska å skor till studenten kankse men sådär skoj när man inte har pengar men jaja de löser sig. Tjejkväll me tjejerna från klassen typ alla ska bli skoj = D me mat, spel å prat mysigt = )
skulle gått ut ev på torsdan me men såg nu att de inga bussar går antingen får ja åka hem 21:58 eller 04:02 lagom skoj så blir nog något annat.

idag blev jag och jenny klara med våra föreningar i alla fall skönt det och på måndas ska de redovisas för hann inte idag. sen fick vi sluta för dagen en timme tidigare aldrig fel de heller = ) =P  hemma blev de till att städa mitt rum, skriva på projektet och prata ut om ett å annat. skönt.   men fy för att vara förskyld och ha ont i halsen å hade nog feber för kände mig piggare efter att ha tagit en tablett.
bara ja slipper feber imon så blir ja glad för jobba me feber e ingen höjdare kan ja säga =/ gjorde de en annan gång =S usch å fy... mkt har man varit me om.
å så e de ju filmkväll imon me tjejerna =D och några killar me :P haha  skoj skoj ska de bli =D



men nu ska ja fortsätta skriva innan de blir duschen å sen varmt tee =D mys...

ha de göt pözzhajj   godnatt å ha en bra helg för blir nog inte fören på sön lr månda som ja kommer in igen.

å ha en bra alla <3 dag = )  kram på er<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0