måndag igen...

nu var de då måndag igen. och en ny dag på praktiken... mkt eget ansvar idag när de andra var borta på annat. men de gick bara bra. =)    men tyvärr blir min näsa bara värre den rinner å rinner =(   å halsen värker... å inte nog me de så har ryggen börjat värka igen å de skrämmer mig =/  för vill inte få tillbax värken ja hade när ja var sängliggande en vecka... =(  
från och me idag tänkte ja börja ta tag i allt å komma igång me träning ta ikapp de ja e efter i skolan å ta ett rejält tag hemma. för att kunna känna lugn någon gång ja kan aldrig slappna av helt utan att känna måste göra de å de å de, nu e inte de gjort å de å de.  jämt =/ inte bra.
men ja har ett problem... =/  tyvärr... en som behöver min hjälp varje minut ja e hemma från att ja går innanför dörren tills att ja går och lägger mig inplencip. (ja hur de nu stavas)    men snart så får ja mer tid hoppas ja. 

man får säga va man vill om melodifestivalen men ja tycker de inte e nått av värde längre. snälla,snälla kommer tvåa men tur va de att de inte var etta. operan vann men den går la an va inga höga toner som man tänker på när man hör de lr ja gör de i alla fall. men fanns bättre.  aja nu e de slut på sånt för ett tag.   

imon blir de praktik, sen ev simma, hem å få gjort lite arbeten  sedan va den dagen över.  =/  =) 


ha de gött 


lycka är att bli älskad...
 

Kommentarer
Postat av: erika

att du aldrig blir frisk :( <3

2009-03-16 @ 22:40:33
Postat av: carro

ja ellerhur. de vill ju att man ska förklara hur det är sen lyssnar dom knappt.

2009-03-17 @ 07:31:50
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0