mitten på veckan...

Heej

ja idag så börja ja dagen med att köra till kungälv och övningsköra innan ja skulle till körskolan och köra. å körskolan känns så bortkastad när man inte kommer någon vart. man gör så mkt mer hemma. har ju kommit igång hemma i alla fall å de e bra. kört 2 gånger i måndags, en i tisdags ocg två idag. imon blir de körning igen = )
hade ingen skola idag som sagt så kolla runt lite i kungälv innan de bar av hem å göra ordning lite på sådana ställen man inte tänker på annars. å imon blir de mera. är ledig då me.
sen e de fredag med bara en lektion får se om de blir något me erika eller om de blir daniel efter men något blir de. =)
lördag får ja se men ja tror de blir en bra dag = ) e de fint väder så hade de varit mys å grilla lr nått = ) så får se. 
söndag ska ja jobba i alla fall.sen e ja ledig i två veckor från jobb = )

borde städa mitt rum men ja har ingen motivation till de så får la bli imon. så tittar ja på en film nu istället = D 

såg precis på tv om en 32 åring som levt på en resperator i 25 år som idag stängts av. hon ville inte leva mer. tänk vilket liv att ligga i resperator i 25 år. med andra ord sedan hon var 7 år gammal. shit. men de va nog skönt för henne att nu få avsluta det. vila i frid...

ha de gött pözzhajj 

å grymt att de blev MVG på power pointen i religionen =D vi klara det = )
 


Daniel- Älskar dig mest<3 längtar till i helgen då ja får se dig igen = ) ska bli mys. <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0