studentdax...

Hej!

idag är det som sagt studentdax ska på två stycken. föst ska ja se när kära Erika springer ut = ) <3 och du e verkligen värd detta tjejen så mkt som du har kämpat. vet nog ingen som har pluggat så mkt som du. <3<3<3 hoppas de blir en toppen dag nu =D
sedan bär de av hem för att äta lite å kanske byta kläder får se för har inte bestämt va ja ska ha på mig än. Men sen ska hela familjen på Pers student lr de blir hem till han bara. sen ska ja träffa Gaia lite innan Daniel kommer på kvällen. = ) <3

De e va som händer idag.



Sen sist:
I onsdags var det körning och de gick riktigt bra chockade läraren å de va så gött va. haha nu blir de inte körning fören om två veckor så då ska ja kunna detta å gå vidare.
sedan skulle klassen träffas i skolan för å få klart allt me flaket så nu e de klart å de blir ett flak på studenten.
efter att ha ätit blev de jobb i några timmar på en förskola. sen in till stan för å hämta biljetter men tyvärr så var som slut så blev till att åka hem å äta sen ut å köra innan de va dax att sova.  skulle upp 6 nästa mörgon.
jobb som pappa fick köra mig till för de inte går några jävla bussar. på eftermiddagen blev de stan me sofia å fick köpt studentpressenter, morsdagspresent och kräm till mig.

på kvällen var de Esc där anna tävlade för Sverige men tyvärr kom inte Sverige vidare å får tävla på lördag. de spelar ingen roll längre vad man skickar för musik för man röstar inte på musiken utan landet. är det verkligen någon mening med att vara med mer i ESC???

Snart e de studenten 5 dagar kvar bara nu =D helt sjukt... de ska bli så grymt roligt å vi ska skrika som bara den. tog fram och kollade på mössan igår å den lådan hade ja inte haft framme på länge haha men den e riktigt snygg faktiskt å nu har ja bytt sten på den till programstenen = )  så nu funderar ja på om man ska ta upp den färgen någon mer stanns typ i halsbandet lr så. men får kolla på de imon.
men bara ja blir frisk så. för igår på kvällen blev ja jätte hes min röst var inte me mig. visst ja har haft ont i halsen i en vecka men pratat har ja kunnat. men nu lät de seriöst som en kraxande kråka. å näsan rann nu på morgonen var ja jätte tät i både hals å näsa vilket gör de väldigt jobbigt att andas men nu har de blivit något bättre. så ja håller tummarna för att bli frisk snart.

ha en bra dag i solen pözz hajj

Händer det något idag ???

<3 de va tider de...

Kommentarer
Postat av: carro

Krya på dig stumpan frisk är du nog allt :)

2010-05-28 @ 17:05:07
URL: http://caarrooow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0